ronja
|
jaz sem spraševala glede hobijev. nisem nič obtoževala, ne vem od kje ti to. sem mislila, da sem dovolj jasno napisala, ko sem rekla, da sem bila malo sarkastična in da hočem samo opomnit, da noben nima cele popoldneve časa samo za družino. Ja, tisti sarkazem se mi je zdel kar hud. Pa nekak v smislu, a potem tudi hobija ne bo smel imet? se mi ni zdel na mestu, če si punca pač ne želi, da bi VSE popoldneve samo delal (a dejansko obstaja kaka ženska, ki bi si to želela za svojega moža???) Ma, v bistvu se najdemo tudi taki, ki imamo v gl. čas za družino;) Seveda kuhaš, greš v trgovino, ampak jaz tega ne jemljem kot nekaj nekvalitetnega - saj se imaš pri tem lahko super, pa otroci tudi. Seveda ma vsak kak hobi, pa ga ni tiste 2-3 urce - ampak to ni vsak dan, 365 dni v letu. Bom prebrala knjigo o Ghandiju. berdy, po zadnjem postu se meni zdi, da ti točno veš, kaj si želiš in kaj bi bilo boljše zate, samo se to samo bojiš naredit, ker te je strah pred neznanim, pred bit sama, ker odkar te fantje zanimajo, še nisi bila sama. Veš, da tako nisi srečna, jasno ti je, da če se za stalno preseliš, se bojo isti problemi stopnjevali, ker on v vsem tem sploh ne vidi problema, vendar se tako zelo bojiš, da ne bi našla še kakega dobrega fanta, da bi pristala na vse. Če se le da, poizkusita prej malo živet skupaj, samo za probo. če se to ne da, poizkusita it vsaj na daljše potovanje skupaj. Da vidita, kako dejansko funkcionirata kot par in ne kot randi-par. Sicer pa: svet je poln dobrih fantov: jaz bi komot živela z vsemi 3 svojimi fanti, ki sem jih imela in ne bi bilo to čisto zgrešeno, ne bi se skoz prepirali in ne bi bila nesrečna. Tudi prejšnja dva sta fajn človeka in dobra po srcu. Samo veliko lažje mi je pa živet s tem, tretjim (kronološko, sicer pa seveda prvim na moji lestvici, hehe) ker sva si veliko bolj podobna, ker se ni treba za vsako ušivo stvar pogajat, ker imava enostavno podobne poglede na svet. Vsak fant je zgodba zase in vsak ima kaj, česar noben drug nima in takrat to uživaj na polno, potem pa ne išči tega pri drugih, ampak uživaj v tistem, kar ti pa oni lahko dajo. Ustaviš se pa tam, kjer ti je najlepše in nisi nesrečna. Enostavno je to.
|