mojcej77
|
Dobro jutro, mamice! Dolgo je že, odkar sem se javila nazadnje, tudi brala nisem kaj dosti, zdaj pa se trudim, da bi spet malo"not padla". Nisem brala vsega za nazaj, malo pa že. Sem se kar pomirila, ker naša Lina, odkar smo začeli uvajati GH tudi nekaj štrajka pri mleku (si ga že vse mesece v celoti črpam in ji dajem po flaški), cucelj pri flaški ji ni več všeč (po žlički pa bi mleko, enede), pa še naročje ji ne paše več toliko - samo zjutraj brez težav poje pri meni, kasneje bi pa samo ali v ležalniku ali pa celo v posteljici...kr neki, sem si mislila, kaj je sedaj to? Po eni strani mi je všeč, da hoče vse po žlički, po drugi pa...hehehe, nič nam ne paše, kaj? Je pa tudi še ena sprememba - zvečer težje zaspi, kot bi jo tiščalo kakat ali zvijalo - mi je takoj znano, ker smo imeli prvi mesec in pol celega s krčki. Je pa že super spala od 20h do cca. pol petih, tudi 6h zjutraj. Zdaj zaspi šele po dveh urah, čeprav se ji vidi, da je zaspana, ampak se kaj nekaj premetava...bomo že. Ji bom dajala res malo, pa prve okuse podaljšala za dva tedna preden začnem čisto nadomeščat obroke (grem kar po knjigi -. po paparici, če katera pozna). Kašice zaenkrat delam sama. Imamo pa tudi že 2 zobka, dobila jih je pred mesecem (pri 4mesecih in pol), oba naenkrat. Bila je malo bolj sitna, več se je hotela nosti, crkljat, pa malo vroča se mi je zdela, a je hitro minilo. več drugič, punca bi se igrala pa sama sebi ni več zadosti tamle v stajici:))) (hojco pa odsvetujem, moja svakinja jo je imela, ko je bila majhna, pa ko jo je pogruntala, je šibala z njo okrog in se prevrnila čez prag) Lep dan!
|