|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
27.8.2010 22:21:03   
nusi
mubi  - ne vem če je to rešitev, ampak tut js bi uporabljala hladilno mazilo. js mam domacel - ovo, ker je brez konzervansov in cinkovega oksida, v bistvu je glavna sestavina olivno olje. za puder sem tut js že slišala, da se ga ne uporablja več

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
27.8.2010 22:40:36   
sonček88
Dober večir...kako smo kaj mamice????
Imam eno uprašanje, kaj tudi vajini malči, pojejo kaj manj te dni ki je vroče???
Ne pretiravam, ampak Matija mi je danes v celem dnevu pojdel samo 120/150 ml....jaz nevem kaj mu je...spi pa normalno...sem vsa iz sebe, ker nevem kaj naredit. Ali če je krivo samo to, da je ful vroče...?!?!user posted image user posted image

deveta aa potem pa smo se zgrešile, za kako minutno hehe:PPPker jaz sem bila 6 dni, ker sem imela carski..tako da 26 sem tičala samo v sobi in gledala na uro kdaj bo vizita da grem lahko domov:PPPP
Drugi teden se začne verjetno trgatev..tako da je pečen in kuham dol:P
Ja verjamem da je lepo delat med refoškom...sej po moje si pijan že samo od hlapov:P hehehe
Kako je pa potekal tvoj porod?
A tako praviš za cimro..ujej ma boga ... samo da je bilo pol vse ok!!! to je važno konec koncev:P

Jutri hvala bogu, končno krst..tako da se rešim vse skrbi..kaj bo ok, sem kaj pozabila, kaj mali bo priden, bo dovolj hrane - pijače...jaooo sej se ti zmeša:P
Zdej do n.y. nič več fešt:PP Malo bomo vsaj prišparali...

Aja..baje da ju3 bojo ohladitve..tako da končno (upam) bomo oblekli kako dolgo majčo:P hehe

Zdej pa grem ninat, ker ju3 nas čaka dolg in naporen dan!!!

Lep vikend vsem skupaj...****
Nočka in poljubčke!!!

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 22:55:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.8.2010 9:49:59   
Mubi
ja Aninchy sm zvečer pol namazala s sudocremom k mi je ful zakon - za vse pomaga. no, in se je čez noč zbolšal, dons sm pa z eno kremo k ma lanolin notr namazala - ne vem kako se reče, iz lekarne, k je levček narisan gor :) no pa je taka ful vlažilna pa mastna, pa upam da bo bolš. ma plenice mam pa že skos več al mn iste, tko da ne vem....
ma puder mi je všeč, ker če je ful polulan mal vpije vase in nima tok rdeče kože.... sam ga bom od zdej naprej uporablala sam za po ritki.... ne za po sprednjem delu...

sonček88 dej mu čaja!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.8.2010 10:29:27   
Aninchy
Hej!

Vprašanje:
Kolk vaši sončki zdej že pojejo na porcijo (tiste ki vesteuser posted image )?? Našmu se je zdej njegova lakota mal umirila in je med 120 in največ 150. Pa še pol mal ven zbruha... Pije pa čaj zraven, ok. 50 ml na dan (tu nekje, odvisno koliko je vroče...)

Mubi - no, sam da se je zboljšal! Sam res nism še nikol slišala, da bi se koža prav prijela na pleničko... Ampak nekak sumim, da bi lohk blo zarad pudra?? Sem zvedla, da puder naj se ne bi uporabljal, ker se z lulanjem nardijo grudice in pol dražijo kožo... in mogoče se na to sprime plenička? tak da js bi ga res mazala s kako kremo oz. najbolje s hladilnim mazilom, ker je bolj naravno... Ne vem pa, zakaj se ne bi mazalo, js ga skos mažem, pa do zdaj nisva mela še nikol rdeče ritke, nobenih izpuščajčkov, nič! Res je lepa koža, ko dojenčkova ritka oz. JE dojenčkova ritkauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska
Ja, meso je meso! Stegenčka so pa babja itak boljša!

user posted image user posted image user posted image user posted image Itak! user posted image Ma ne vem, nism še nobene ženske probala, ampak sej sm rekla... pustmo možnosti odprte....user posted image

Pri nas mal dežuje, mal neha, mal dežuje, mal neha.... u glavnm smotan, ker ne morma it ven. Ker je mami zvedla, da imajo v Eurospinu prevleko za voziček proti dežju za 2 € in sm rekla, da ni šans, da grem v BC in dam za njo 20€!! V Eurospinu sm pa znorela skor, ker nism nikjeeeer našla tega user posted image , prodajalke pa nobene nikjer, da bi ti kdo kej povedu, kje kaj imajo user posted image majo pa itak vse tok nametan en čez druga, da sm pet krogov čez vse police oz. košare nardila, pa nism nikjer našla user posted image In zdej protestiram.... in ne morm ven na dež... sama sm si kriva user posted image

A ve slučajn ktera, kje bi še lahk to bolj pocen dobila k v otroških trgovinahuser posted image

Nč, kave je zmanjkal, mali že javska v igralnem centru, tak da tajm tu gou user posted image
Baj baj user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.8.2010 10:55:45   
deveta
olja!

pri nas še kar naprej soparauser posted image , vse teče iz mene, se mi zdi kot da sem v tropikih. Sicer se oblači in upam da bo kaj iz tega. In baje da bo zvečer na burjo obrnilo. Srčno upamuser posted image , da to vlago malo razpiha.

Mubi: jaz sem slišala enako kot Aninchy, da puder rad v kombinaciji z lulanjem draži kožico, včasih pa so ga uporabljali, ker ni bila ta kozmetika tako razvita in drugega ni bilo. Jaz tudi uporabljam hladilno mazilo iz lekarne že od začetka (obalne lekarne), je tudi brez konzervansov in cinkovega oksida, tako da kože ne suši. In jo dam resnično zelo nalo na ritko, skoraj nič. Na začetku se je tu in tam kakšna pikica pojavila, pa sem tja malo praške paste dala in je blo drugi dan že vredu. Zdaj pa že dober mesec dni ne dajem brugega, kot res čisto malo hladilnega mazila in je rita kot se šikauser posted image . Te plenice pa so itak take, da vse popijeji in je rita kljub polni plenički skoraj suha.

Grem počasi pripravljat stvari za kosilo, lep dan in držite pesti, da bo tudi pri nas malo ohladilo

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.8.2010 11:18:33   
julka8

dobr jutr! oz.dober danuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Kolk vaši sončki zdej že pojejo na porcijo (tiste ki vesteuser posted image )?? Našmu se je zdej njegova lakota mal umirila in je med 120 in največ 150. Pa še pol mal ven zbruha... Pije pa čaj zraven, ok. 50 ml na dan (tu nekje, odvisno koliko je vroče...)

Pri nas mal dežuje, mal neha, mal dežuje, mal neha.... u glavnm smotan, ker ne morma it ven. Ker je mami zvedla, da imajo v Eurospinu prevleko za voziček proti dežju za 2 € in sm rekla, da ni šans, da grem v BC in dam za njo 20€!! V Eurospinu sm pa znorela skor, ker nism nikjeeeer našla tega user posted image , prodajalke pa nobene nikjer, da bi ti kdo kej povedu, kje kaj imajo user posted image majo pa itak vse tok nametan en čez druga, da sm pet krogov čez vse police oz. košare nardila, pa nism nikjer našla user posted image In zdej protestiram.... in ne morm ven na dež... sama sm si kriva user posted image

A ve slučajn ktera, kje bi še lahk to bolj pocen dobila k v otroških trgovinahuser posted image

joooj sm trot, kr samo to sm najprej dala brez komentarja al česarkoliuser posted image user posted image user posted image , ah ja, vreme slabo vpliva nameuser posted image user posted image user posted image user posted image

no u glavnm, naš poje tam okol 120 ml pa tut še dostkrat kej vn vrže.. une prevleke pa mislm da majo u dm-u dost ugodne!!

drgač se pa zdej mal učim, vreme je moreče, neki pada neki ne, se je pa kr shladil,.. no pa sej je blo že kr dost vročine...

drgač debate mate pa zabavne, sm se vam nasmejalauser posted image user posted image user posted image za komentirat se trenutno drucga ne spomnem se se bom vrjetn kmal ampak zdle me mal zmedenost daje-učenje pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja spomnla sm se - fantje oz. partnerji - moj user posted image je drgač s tamalim res fajni in velik oprav, ga previje, mu da jest... sam ko je pa na tv kej pametnga al pa kaka igrca u paci pa ni več tolk pomemben mali, takrat pa sam : "dej no, pridn bot".. whatever, pobje!!!!! user posted image user posted image

no se še kej javim

lp

< Sporočilo je popravil julka8 -- 28.8.2010 11:23:36 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.8.2010 11:35:37   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: julka8

no u glavnm, naš poje tam okol 120 ml pa tut še dostkrat kej vn vrže.. une prevleke pa mislm da majo u dm-u dost ugodne!!

Uff... uff... kuj v pondelk letiiiiim user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.8.2010 12:50:34   
m_o_i
porcije:  100-130 ml (samo to je zgosceno, kar pomeni, da ga bolj nasiti). ravno dva dni nazaj je zacel spet bolj jest; prej sem mu en mesec mesala po 100 ml, dvakrat na dan samo po 130 ml. no, zadnje dneve je pa kr redno na 130 user posted image , ta da dnevno poje 750, vceraj je 810.
aja, js si pisem, kolk poje-vsak obrok, vsak dan. za tri mesece nazaj vam lahko povem, kolko je pojedu ob 9ih, ktere kapljice je dobill in kdaj je kakaluser posted image . sam mi prav pride ta zvezek pri pediatrinji

prevleka dezna: ja, v DMu - cele tri evre pa se nekaj pride. jaz mam originalno za peg peregota, samo me moti, ker strehica ni pokrita-z zadrgo das folijo od strehice naprej. sicer streha valda ne premoci, moti me samo to, ker je potem vozicek moker in ga moram susit. sem si vzela se DMovouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
28.8.2010 13:47:02   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
prevleka dezna: ja, v DMu - cele tri evre pa se nekaj pride. jaz mam originalno za peg peregota, samo me moti, ker strehica ni pokrita-z zadrgo das folijo od strehice naprej. sicer streha valda ne premoci, moti me samo to, ker je potem vozicek moker in ga moram susit. sem si vzela se DMovouser posted image

grem že dons... mism vedla, da je toook pocen user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
28.8.2010 13:48:08   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
aja, js si pisem, kolk poje-vsak obrok, vsak dan. za tri mesece nazaj vam lahko povem, kolko je pojedu ob 9ih, ktere kapljice je dobill in kdaj je kakaluser posted image . sam mi prav pride ta zvezek pri pediatrinji

user posted image user posted image user posted image super ideja! ampk js bi zihr že po dveh dnevih pozabla pisat...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
28.8.2010 18:26:18   
m_o_i
heh, aninč, ce bi te v bolnici skoraj en mesec "silili" da pises, verjemi, da bi ti prislo v kri user posted image  
jaz se moram odvadit pisat; mulc je ze tok predvidljiv, da mogoce res nima vec smisla-jaz pa se kuj pisemuser posted image  no, sej skodi res ne...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
28.8.2010 19:49:17   
Aninchy
aja, moi, no to je pa drugo.... Sicer bo pa hecn, k mu boš čez 20 let lahk rekla: lej točno na današnji dan pred dvajsetimi leti si pa ti ob pol devetih kaku user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
28.8.2010 19:52:04   
Aninchy
aijaaaaaaa!!!! čist pozabla!!user posted image

moi - uno "palčkanje v rito" - sm zvedla mal drugačno tehniko, namreč termometer in čist mal žajfe gor namazane. Rezultat = user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glih tok da ni v loku kakau user posted image user posted image
Ma mi ni blo treba dvakrat not porint, pa je že blo zuni user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.8.2010 20:16:48   
m_o_i
ja, sej tut termometer je ok-nekaj mora pac tisto misico, ktera rito skup drzi mal "zdrazit"

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.8.2010 20:49:08   
sabri
Oj punce, eno hitro vprašanje, a ima katera izkušnje z GLISTAMI pri otrocih? Zdaj je šla naša ta velika kakat in nekaj gleda kakec in pravi, da je črviček notri. Potem pa ja ornk pogledam in je bila taka bela tanka nitka, se mi je zdel, da se malo premika. A je to to? Pa nekaj sem brala, da naj bi se zdravila cela družina, a je to nalezljivo, ker jaz sem mislila, da to poje kaj takega, umazano zelenjavo...? Hvala v naprej.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.8.2010 21:17:32   
deveta
dober večer!

Sabri: jaz sem gliste imela mogoče enkrat, pa sem skozi vsepovsod rila, celo s kokošmi jedla iz iste skledeuser posted image in s psmi in mačkami spalauser posted image . Moj brat pa je bil zmeraj tako čist in previden pa jih je imel vsaj trikratuser posted image user posted image . Tako malo za uvod. Sicer pa mislim, da boš mogla do zdravnika in biš šla z vzorčkom v laboratorij (da vidijo če so jajčeca v kakcu in da vidijo, za kakega parazita gre). Nalezljivo je le preko kakca in kar pride v stik z njim (roke, če se obrišeš in podobno) zato pridno in mično roke drgniteuser posted image . Pri nas (ko smo bili otroci) ni do prenosa nikoli prišlo. Mogoče se pa boste mogli vsi testirat, ker ne veste od kod je parazit (oz. njegiva jajčeca) prišel in ste ga morda tudi drugi zaužili. Tolko vem jaz o tem.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.8.2010 21:26:11   
deveta
Joj niti lahko noč vam nisem zaželelauser posted image .

No pa že ker sem tuka, bom tudi jaz jutri zmontirala dežno prevleko na voziček, da vidim kakšna sploh jeuser posted image . Jo imam original od vozička, ker je bila v kompletu, samo je še sploh nisem iz najlona dala. Boj jutri probala, da se mi ne bo zgodilo, da jo bom en dan res rabila, pa je niti na voziček ne bom znala datuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa vam vsem želim lahko noč

Pa še eno uspavanko za vaše malčke (melodije pa ne znam poslatuser posted image ) pa verjetno jo že vse poznate (to je snegulčica palčkom pela)

Zaspimo le zaspimo,
poglejte že se noči.
Na nebu na milijone,
srebrnih zvezd žari.

Zaspimo le zaspimo,
pod nebom srebrnih sanj,
da jutri se zbudimo,
spočiti v novi dan.

user posted image Nočko

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.8.2010 21:37:50   
m_o_i
zakaj pa zdaj spet ne otroski puder!? jaz sem Eliasu ravno s pudrom v nekaj dnevih odpravla izpuscaj na bederci(pac reakcija na lulanje; menda je to pri fantkih pogosto)

kepice se delajo, ce ga dajes na mokro kozo oz. ce je na kozi se kaj kreme. otroski puder je ZAKON za pobrite/depilirane dele koze. ce je koza popudrana in otrok zasvica, kepic NI...

aja, jaz ritke z nicemer ne mazem. prvi mesec sem s hladilno kremo in s pudrom potem, ko je dobil izpuscaj, zdaj pa nic vec z nicemer. ritka je brez vsake pikiceuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.8.2010 22:44:21   
sabri
deveta, hvala. lahko noč vsem

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
29.8.2010 8:39:41   
Mubi
kok sm jest jeznauser posted image user posted image user posted image nedelja zjutraj je in ob 8ih mi pred hišo sosedje začnejo streho menjati.... zabijanje, rezanje, dretje.... a se to sploh sme v nedeljo delat? prou poklicala bi ene, da jih odstranjo.... kokr vem, v nedeljo ne smeš "kalit miru"...a ni tko user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
29.8.2010 8:41:32   
barvar
Dobro jutro. Mi smo nazaj iz mini počitnic. Imeli smo se fajn. Mi2 z atijem sva se nakopala, Maj pa je samo gledal user posted image .
Imamo zadnje dni kar težave z malim. Kar naprej joka (oz. precej glasno protestira), pa noče spat, pa bog ne daj, da ga kdo (razen naju dveh) pogleda začne kar nabirat, v roke pa sploh k nikomur drugemu noče in začne tako jokat, da ga pol komaj umirim user posted image . Nimam pojma kaj ga muči. Prej je bil pa vedno taki dobrovoljček.
Aja, pa obe zgornji dvojki mu ven rineta in ima vsake toliko rahlo vročino. Bo imel zobke tako hitro kot jaz, edino vrstni red izraščanja je malo čuden user posted image .
Za nazaj vas še preberem in kakšno rečem. Pa lepo nedeljo!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
29.8.2010 8:43:18   
barvar
Mubi, odvisno je od občine. Pri nas je dovoljeno, včasih pa nisi smel nič delat v soboto popoldne in v nedeljo. Tako da...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
29.8.2010 8:44:28   
Mubi
a veš mogoče kej bi to lahko vidla/zvedla?
se opravičujem za tako neumesno stvar, sam me res mot user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
29.8.2010 10:44:52   
farina
pozdravljene, smo že z morja,bilo je fajn, sonce in slana voda sta prav pasala, mala je bila kar okej, prvi dan je neki jokcala, pa med večerjami, se je hotela najbolj pogovarjatuser posted image začela je na polno cvilit, celo špukat neki sprobava, prava žverglica je touser posted image obrača se še ne, mogoče neki na pol sproba,se pa na polno dviguje na previjalni, pa z ritjo miga sem in tja,vidim da že na veliko debitirate o gh,mi bomo drug teden začeli z korenčkovim sokom, pol pa s kakim rižeme, plus sadje, pol pa počasi stopnjevali,upam da bo jedla, bolj kot mleko.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Koriščenje LD po porodniški
endrina

Kako ste izkoristile pripadajoči letni dopust po končani porodniški odsotnosti?

izkoristila sem ga takoj po porodniški,da sem ostala dlje z otrokom (53%)

hotela sem izkoristiti celega pa mi delodajalec ni dovolil (7%)

izkoristila sem en del,ostalega sem si prihranila za drugič (20%)

sploh nisem mogla izkoristiti dopusta (21%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!