|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 10:58:49   
caroline1
Mamamajča- bomo že našle voziček! user posted image  Ampak ta je res lep pa ugoden! Sej še imamo čas, da najdemo ta pravega. Jaz sem gledala tudi luxe. So mi všečni, sicer malčk dražji! Kaj pa vem.

Čestitke za še prihajajoče člane! user posted image  Res vas je za cel vlak! No moja starša, pa pričakujeta 10ga vnuka oziroma vnukinjo, ker jaz še ne vem kaj bo! Tako, da tudi pri nas podmladka ne manjka! user posted image  

Spletna trgovina Sonček- a je kera kaj naročala pri njih? Jaz sem stojalo za baldahin in ker ne paše na zibelko, sem ga poslala nazaj. Menda izdelek lahko pošlješ nazaj v 15ih dneh, brez razloga. No minilo je 14 dni, pa mi še niso vrnili denarja! Poslala sem jim mail v sredo, kdaj se bodo kaj spomnili, pa nič...res se gre samo za 14 evrov, ampak to sta dva paketka plenic za user posted image . Poleg tega, je njihov dostavljalec prišel k meni z robo, ki je stala 13,48 evra. In mu dam 15 pa on meni, nimam vam ven za dat. Jaz njemu jaz pa nimam drobiža. Ja jaz res nimam kaj za narest, mi je težil. Sem mu rekla, da če bi se šlo za 10 ali 20 centov ni panike, da pa 1.5 evra mu pa ne pustim. Pa še kar je govoril, da stare mame naročajo ful in majo vse po 50 evrov in da res nima niti centa. No in sem jaz obrnila celo bajto, vse torbice, da sem nakraspala 13,43 evra. Mislim odnos pa tak!!! In sem kar malo jezna na njih! Itak, da bom dobila evrčke nazaj, tako ali drgač. Sem imela pred leti podobno izkušnjo z eno računalniško firmo. So me nategovali na mile viže. NAkar sem direktorju poslala mail. Tri strani dolg. In me je osebno poklical, da naj se jijm priduržim na sestanku, ponudil boljši izdelek in monterja, ki je prišel stvar domov priklopit! Tako se dela. Samo zagrozit je treba! In imet prave argumente! user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 801
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 11:55:46   
sasadejan
SREČANJE :

Zvezda BTC

sobota 04.09. (dopoldan) -
sobota 18.09. (dopoldan) -

Kaj pravite na ta dva datuma? Sedaj pa se vpišite kdaj vam najbolj odgovarja. Seveda so lahko zraven otroci in tiste, katere bo pripeljal partner je seveda lahko tudi on zraven. Saj mislim, da nas večina že težko sama vozi avto.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 14:21:21   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Janaja jaz ga tudi ne maram, sploh včeraj in danes.

user posted image

naju ni spraševala o imenu in priimku ko je dajal izjavo o očetovstvu


a tega vozička ni na ebayu?

jaz še vedno ne vem kaj naredit v zvezi z vozičkom. je in ni tolk pomemben... rabim neki lahkega in malega da ga bom komot nosila po štengah, drugače bo mami zvijalo živce, če ga bom puščala pri njej na hodniku. sicer še ne vem kako bom to izvajala, če bojo kolesa umazane... že vem kolk hude krvi bouser posted image veste drage moje, nosečnost res ni v hormonskem smislu najslabše možno stanje. menopavza na koncu še traja tako dolgo da se "obolela" gospa utegne doživljenjsko priučiti sitnobe.




SREČANJE :

Zvezda BTC

sobota 04.09. (dopoldan) -
sobota 18.09. (dopoldan) - anju

samo ne prezgodi dopoldan, ker mam vsaj 1h do btc.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 803
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 14:25:37   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: anju

veste drage moje, nosečnost res ni v hormonskem smislu najslabše možno stanje. menopavza na koncu še traja tako dolgo da se "obolela" gospa utegne doživljenjsko priučiti sitnobe.




user posted image user posted image user posted image KRUTA! Pol pa naj še kdo reče, da je našim dedcem lahkouser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 804
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 15:22:17   
anju
mamamajča res je tako, moj fotr bo hmal mel manj kil ko jstuser posted image

caroline a nisi na začetku bolj gledala neki takega od vozička? na taga gre tud lupinica MC

http://web38.server25.publicompserver.de/shop/product_info.php/info/p2854_Hoco-Ranger-S---Natural-Line---Cacao.html

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 805
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 15:25:30   
Pokora
Dan!

Za nami kar huda noč. Smo imeli celo žurko. Je mali bruhal ponoči. Pa prve runde z možem nisva slišala, malega pa očitno ni motilo da je spal v bruhanju. Je imel lase čisto umazane, tako da smo se ponoči tuširali, pa ne vem kako, ampak tista podloga za zaščito jogija je nekako zlezla, tako da je pobruhal tudi jogi.user posted image   Upam da je bilo to bruhanja zaradi grozdja ki ga je pojedel včeraj zvečer. Je namreč pogruntal da je grozdje pred hišo že zrelo in se ga je lotil. Potem je pa za večerjo jedel jogurt... Upam da je bilo res samo to in ne kakšen virus.


IZVIRNO SPOROČILO: anju

veste drage moje, nosečnost res ni v hormonskem smislu najslabše možno stanje. menopavza na koncu še traja tako dolgo da se "obolela" gospa utegne doživljenjsko priučiti sitnobe.



user posted image user posted image  to si pa tako dobro napisala. Moja mami se mi zdi da se jo kar spretno učiuser posted image  Da o občutljivosti ne govorim - je stokrat hujša ko jaz, ki sem noseča!
Anju, a kake garaže pa nimate da bi lahko tja pospravila voziček?


SREČANJE :

Zvezda BTC

sobota 04.09. (dopoldan) -
sobota 18.09. (dopoldan) - anju, Pokora 

Babyshower - meni se zadeva sicer zdi luškana, samo imam kar malo alergije na amerikanizacijo in je že za inat ne bi imela. Sem čudna user posted image

Mamamajča in Caroline, kaka velika familijauser posted image  Moja starša bosta pa dobila 4 vnučka, prav tako moja babica (pravnukinjo). Ta druga babi in dedi pa sploh nista dočakala pravnučkov, pa sta oba živela 90 let.

< Sporočilo je popravil Pokora -- 28.8.2010 15:26:36 >

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 16:18:21   
caroline1
Pokora- tebi se pa tudi skoz kaj dogaja! user posted image  za boljše počutje!

Anju- jaz sem mogla povedati tudi kje bom rodila...ne samo priimka! user posted image Še čudno, da o imenu ni spraševala! Bi se po moje pobila tam!

Tele vozičke sem gledala: http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=5&products_id=5

Mi je pa tale od bambinoworld ljubši! Sicer se z mojim okrog barve ne strinjava...user posted image

Imam pa jaz tudi 50 stopnic do stanovanja...pa butaste sostanovalce v bajti!!! In mi tudi ni najbolj jasno kako bom nosila voziček naokoli. V klet pa ga nočem dat, ker mi hudo smrdi tam. Sem zadnjič mojemu jokala zaradi tega!!!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 807
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 17:25:54   
mamamajča
Pokora, moj dedi je star 75, babica je bla tri leta starejša. Ta najstarejša pravnukinja je bla pa pravkar 18user posted image Sta njena mama in babica že pri 18h rodiliuser posted image


Upam, da se vam to bruhanje ne nadaljuje in stopnjujeuser posted image user posted image user posted image
Moj user posted image je pa fasal angino najbrž, pa umira že dva dni, ga pošiljam k zdravniku po zdravilo, preden še jaz kaj dobim.

Vreme pa idealno- sem naredla generalko po stanovanju in se kar boljše počutim, ko se vse sveti, vse v omarah, jaz pa kljub temu dobre volje (sicer znam bit jako tečna, ko se spravim temeljito čistit)

Ta mali me pa že ves čas preganja, da moram v trgovino po obljubljene keglje, ker je pojedo banano! Kar ne morem verjet, ker je totalni nejedec, kar se sadja in zelenjave tiče...


Aaaa, in še to- KONČNO smo se uspeli dogovorit, kakšnega ljubljenčka bi imeli doma, in gremo pojutrišnjem po hrčkauser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 808
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 17:27:37   
mamamajča
caroline1, mi bomo vzeli Lexy Lux rjav, če bambinovega ne dobim....

A ti bi črnega bambino, on pa rjavega?
Moj bi tud rajši rjavega s štirimi kolesi......

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 28.8.2010 17:30:53 >

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 809
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 17:31:36   
anju
ojej Pokora, bogi revež. tako se spomnim mojega bruhanja okrog 4-5 let. sem bila na počitnicah pri noni. tam so živeli stric s familjo. in stric je imel tako avtoriteto, da me je bilo strah ponoči ustajat in sem ležala v tistem bruhanjuuser posted image iz otroštva se po prometni nesreči pri 11 letih, ko sem imela pretres možganov spomnim malo stvari, to pa čist jasno, kako sem čakala da se je začelo svitat, če bom kaj premikanja slišala v sosednji sobi...
zdej sem kr svoje vn vrgla, si me spomnla...
nej bo sam to grozdjeuser posted image

sem pomislila na voziček v garaži. ma parkiramo avte tam, kurimo, se nabira tisto od nafte dima izpušnih sistemov in mačka ima pozimi v garaži svoje gnezdo z veseljem bi si počivališče naredila v vozičku. pa še kadar otrok na sprehodu zaspi, tako prav mi je prišlo, da sem voziček zapeljala notri in šla kaj skuhat medtem ko je mulček spal. res ne vem kaj bi. vem, če nič oz. če nabavim samo mehko košaro bo lih tako ok, samo komot ne bo, pa ne bo tisto kar sem si pri prvem rekla "če bom še kdaj noseča bom pa tako"... seveda ko pomislim na stroške za bolj komot premostit prvega pol leta, je vse kar je preveč. če bi pa slučajno bila še 1x noseča...user posted image

mamamajča pridi še k meni počistit, mamo tud ohlajeno vremensko situacijo:))) pridna si! čestitke za ljubljenčka. jaz pa moram mojga naterat da ljubljenkam ribicam vodo menja, da ne crknejo notri v tisti.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 810
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 17:34:18   
mamamajča
anju zakaj pa ne bi mogla pri mami puščat vozička? saj če ga zložiš......

hrček.... ja, tokrat sem jaz popustila. Sem hotla papigouser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 811
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 17:44:53   
anju
anju zakaj pa ne bi mogla pri mami puščat vozička? saj če ga zložiš......

vso jo moti pa ne zarad stvari samih ampak zaradi zgoraj napisanega. če nič ni nekaj najde da jo moti. voziček bi bil popolna tarča. pač vem.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 812
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 18:03:52   
caroline1
Mamamajča- jaz bi črnega on rjavega ja, ampak oba bi trikolesnika user posted image  sej ne vem, včeraj sem dobila histerični napad in sem mu rekla, da mu odzdaj vse prepuščam, naj zrihta vse kar je treba...za bolnico, za malega voziček, kremice, ime, keš, vse...zdaj ga je ziher strah!!! sem rekla, da brezveze karkoli delam, ker je itak potem vse narobe pa naj rihta!user posted image

PAPIGE- neeeee, neeeee....res je lepa, ampak to vrešči za znoret!!! Iz lastnih izkušenj. Sem imela nimfo...zdaj sem jo podturila staršem.Mi je blo hudo dat jo stran! To se dere ko se ji zazdi! Ampak res, pa ne utihne. Včasih tudi če jo pokriješ vrešči. Jaz bi mogoče imela ribice, vse ostalo pa mi je odveč...mogoče bo drugače ko otrok malo zraste, pa ko bom nekje na svojem. Jaz imam pač kljub kadilski zgodovini izredno dober voh za živali in mi vse smrdijo! Psi, mačke, zajci,...

Anju- verjamem da ni fajn z domačimi pod sabo...jaz mam tudi ene seljake odspod...eh...mogoče pa bodo popustili, če jih bom lepo prosila, da ga puščam odspodaj!


(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 813
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 18:20:45   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

včeraj sem dobila histerični napad in sem mu rekla, da mu odzdaj vse prepuščam, naj zrihta vse kar je treba...za bolnico, za malega voziček, kremice, ime, keš, vse...zdaj ga je ziher strah!!! sem rekla, da brezveze karkoli delam, ker je itak potem vse narobe pa naj rihta!user posted image



uh, to bi pa še rada doživela, ja...user posted image da bi moj za vse sam poskrbel........

ja caroline- me s sestrama smo mele nimfico, zato bi jo še pa mela. Sam je bla pa res zahtevna. se je drla zjutraj, dokler se ni začela ena kaj pogovarjat z njo, al pa da smo vsaj radio prižgale.
Bla je pa ful razvajena, vedno je mela odprto kletko, sam smo pač mogli pazit na okna, pa je hodila mojem atu vedno na ramo počivat.
Dobile smo jo, ko sem bla star 9 let, ker je šla sestrična v SŠ in jo je dala nam, lani je pa sestri odletelauser posted image

Kolk let sploh lahko živi taka papiga? Po moje kar ogromno...

Zdaj pa, glede na to, da mam kletko, bi z veseljem imela še eno... Je pa res, da nasvinja pa ful...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 814
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 18:24:58   
mamamajča
aha, sem ravno poguglala- živijo 15-20let. To pomeni, da je bla naša že čisto na koncu.
Je možno, da je zato odletela? Glede na to, d aprej nikoli niuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 815
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 20:22:29   
sasadejan
Kaj delate na ta deževen večer? Jaz počivam, je tok lušno k je dobr zrak.

Sem bila pa že jezna danes, saj ga pralni stroj nekaj heca, tako, da moram do ponedeljka počakat, da pride serviser.

Pokora - upam, da je tvoj mali že bolje user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 816
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 20:23:36   
sasadejan
SREČANJE :

Zvezda BTC

sobota 04.09. (dopoldan) -
sobota 18.09. (dopoldan) - anju, Pokora 


Dajmo punce se vpisat user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 817
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 21:06:11   
nejkec
Danes sestavila posteljco user posted image . Mi še kar ni kapnilo, da bo kmalu notri ležal user posted image . Sva pa morala pohištvo v dnevni premaknit, da sva posteljco spravila v en kot. Je zdaj vse skupaj tako stisnjeno, ampak se bomo že navadili.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 818
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 21:14:41   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

Danes sestavila posteljco user posted image . Mi še kar ni kapnilo, da bo kmalu notri ležal user posted image . Sva pa morala pohištvo v dnevni premaknit, da sva posteljco spravila v en kot. Je zdaj vse skupaj tako stisnjeno, ampak se bomo že navadili.


Dobr filing a ne user posted image . Še malo, malo user posted image .

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 819
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 21:18:43   
tinaaleks
SREČANJE :

Zvezda BTC

sobota 04.09. (dopoldan) - Tinaaleks
sobota 18.09. (dopoldan) - anju, Pokora , Tinaaleks

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 820
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 21:24:03   
tinaaleks
Dan!

Evo, jaz z dopusta!
Smo se prav faj imeli, saj je bilo lepo vreme, samo spočila se pa nisem čisto nič.user posted image

Sem prebrala, da ste vmes skoraj rojevale. Prosim, držite se seznama in ne prehitevajne po levi. 3Xmami, ti me kar lepo počakaj.

Sem bila včeraj v PO na predavanju-Grmek je govoril celo uro in pol o EA-na sreči je  user posted image  uspel zamotiti malo...

Včerajšnji pregled ok, samo sem dobila kremo, ker imam eno vnetje (raje bakterije-to je pa naše morje)user posted image . NP 9.9

Sem vas samo preletela za nazja, pa še to sem brala celo uro.

Za srečanje sem se vpisala. Je pa res, da bolje da se zmenimo kar za en datum , pa pride tista ki lahko, saj vse bomo zelo zežko v LJ, se lahko en konec dogovori za MB, en pa za Primorsko,...

Zdaj grem pa dragija spet malo razvajt-se bom ulegla zravne njega na kavč in gledala Samuraja...user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 821
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 22:13:22   
missD
SREČANJE :

Zvezda BTC

sobota 04.09. (dopoldan) - Tinaaleks, missD
sobota 18.09. (dopoldan) - anju, Pokora , Tinaalek, missD

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 822
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 22:14:35   
Roberta69
Pri nas bo/ je pa sestričen in bratrancev bolj malo user posted image . Po očijevi strani ima samo 26-letno sestrično (bodo bolj njeni otroci primerne starosti), po moji pa zaenkrat tudi 1 sestrično, leto mlajšo, obeta se pa samo še eden otroček in to je to user posted image . Se pa jaz spomnim iz svojega otroštva, da smo se ful fino razumeli z bratranci in sestričnami in mislim, da je prov fajn, če je vsaj izbira velika user posted image .


Joj, mene je pa danes skoraj kap. Sem stopila na tehtnico in imam kar že 68 kg user posted image , mi je skoraj nepredtsavljivo, da jih bo zdaj zdaj 70 user posted image .




(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 823
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 22:15:36   
Roberta69
SREČANJE :

Zvezda BTC

sobota 04.09. (dopoldan) - Tinaaleks, missD, Roberta69
sobota 18.09. (dopoldan) - anju, Pokora , Tinaalek, missD, Roberta69

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 824
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 22:16:53   
missD
...jaz jih mam manj, pa nosim 2user posted image
kar nekako nočjo it gor te kile.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?