|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 13:35:31   
luna_25
vidim da je kar vsem nam vroče...se mi zdi da je danes za znort upam da bo kaj dežja in da se spet malo ohladi, ker te temp mi niso nič kaj všeč, enkrat vroče drug dan dež. če je že vreme zmedeno kaj ne bomo meuser posted image user posted image user posted image user posted image .
se pa pridružujem tistim, k imate probleme s partnerji in njihovo nezainteresiranost za nosečnost. blagor tistim, k vam partnerji stojijo ob strani. mojga kukr prime, včasih je ves sladek, včasih si pa mislim da mu je itak vseen in si rečem, da bom še kje rodit mogla it sama, k se nč ne zanima zame in za otroka. ti moški kdo bi jih razumel. jaz samo upam, da se pol ko pride otrok spremenijo, k drgač se mi bolj slaba piše.

sasadejan sem šla danes v Dm in sem kupla tisto previjalno torbo in sicer rjava barva ( k mam zelen voziček in mi bo bolj pasala) je pa ravno prav velika in še za na voziček se da pripet, k kašne se ne dajo. upam da jo bom tudi potem v praksi tok pohvala. hvala še enkrat za informacijo.

lep dan vam želim pa da vam ne bo preveč vročeuser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 13:40:33   
pixieM
jana84 - saj tudi pri nama je tako, da imama veliko prijateljev in prijateljic in parov. In vem, da ni fer vabiti ene, druge pa ne. Ampak sem vsem rekla, da lahko pridejo fanjte oz. možje zraven, ampak dvomim, da jim bo zanimivo čvekat o oblekah za novorojenčka, pa katero kozmetiko uporabljat,... Vem, da jih ne zanima, pa sem rekla mojemu fantu, da jih naj povabi in gredo nekam na pir in pico! Pa se pogovarjajo o avtih, gumah,... Saj veste kakšni so moški. Od teh mojih prijateljic so vsi taki ''mačoti'' da se delajo samo norce iz tega kar povemo. Pa tak modrc, pa to majico - pa se že smejijo in nas hecajo, kako si bomo pa nohtke pofarbale, da bodo pasali k nosečniški srajci v bolnici...eh...
Bomo lepo same babe, pa rekle kako o oblačilih, pa kako delat z otroci itd. Itak bo moj dobil to še vroče servirano! user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 13:43:13   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: missD
na zadnjem pregledu v porodnišnici(ljubljana, pri dr.Cerarju) na začetku meseca so mi rekli, da še nimajo urnikov za september
in da naj pokličem po 20.8. Ok, kličem v ponedeljek, mi povejo, da se še niso zmenili naj kličem v četrtek.
Kličem danes: najprej zasedeno, potem se mi noben ne javi dokler me ne vrže vn, pokličem takoj nazaj in je spet zasedeno
in tako se grem že 20min.


To je najbrz zdej zaradi teh zdravniskih zdrah, ki bojo septembra zacele, pa bojo najbrz vse urnike na glavo postavljali in krpali. Sicer pa jaz za vsak klic ginotu, pediatru, alergologu kamorkoli ze porabim od pol do ene ure minimalno zaradi takih for. Enkrat sem imela za pediatricno kliniko klicat in sem preklicala kaksnih 5 oddelkov, ordinacij pisarn, pa pri vsaki pol ure niso dvignili... Tako da sem res sokirana, ce mi kdo dvigne pri prvem zvonjenju user posted image .

mamamajca depresija ga daje in se bo lohk samo se slabsalo. Mogoce bi mu pomagal kaksen hobi al pa kej po bajti za popravljat, kar recimo ze dolgo odlasa, da se bo pocutil koristnega. Sej ko bo zalaufal, bo ze odvecna energija poskrbela za nove ideje, kaj bi lahko se naredil.

urska imajo zunanja igrala, samo jaz nisem nikoli videla otrock gor, neka plezala pa hiske so.

pixieM povej dragemu, da ga ti ful potrebujes notri, da te bo zastopal, ko bos odklopljena zaradi popadkov in tudi zato, da te ne bo strah biti sami v tem. Ti pac nimas opcije pocakat zunaj in bi bilo fer, da bi vsaj probal. Tudi ce gre potem ven, pa veliko je fantov, ki ne prenesejo tega gledat in stojijo mamici ob glavi, pa jim je ful lazje dat to skozi in jim ni zal. Ce pa res ne bo mogel s tabo not, pa prosi koga drugega, da ne bos sla sama skozi to. Dragi pa lahko v zameno dva meseca previja dete user posted image , ce se mu to zdi prijetnejse user posted image .
Ja, mene zdej ful tisci lulat sploh ponoci se mi tako mehur napolni, da me vse boli, dokler ga ne izpraznim. V prvi user posted image je bilo to samo po par kapljic na 10 minut, zdej je pa vsakic 2 dl user posted image . Sam mogoc je bil prvic mehur kaj vnet, zdej veckrat vzamem brusnicne kapsule za preventivo in ful lepse odvajam.

Pokora ne tisti padec se je postimal, boli me teza otroka na mehur in crevesa, ko hodim se mi obesi na organe, pa se povrh brca in cuka v secevod, poleg tega mi nogice zabija pod rebra, ce sedim v avtu boksa medenico... Rita me pa boli od sedenja v sluzbi user posted image . Sem pa imela danes gor tisto ruto cez trebuh in se je kar poznalo pri vseh teh cukanjih in bolecinah, se celo pri pogostosti lulanja. Zgleda da se je tako dol spustila, lahko pa je tudi, da zaradi padca, ce je kaj vezi nategnila. Sam najbrz bi me bolj bolelo.

Jana bejz se ucit!

Midva sva imela s sabo samo telefon in sva samo ene 2x kliknila mulcka po porodu. Vceraj me je pa prav presinilo, da bi mojemu rekla naj snema iztis in potem pedenanje mulcka, ker je to en del poroda, ki ga sama ne vidim in bi me zanimalo videt. Ne za druge seveda, zase. Verjetno bi potem zbrisala zadevo. K zdej se pa sprasujem za nazaj, kako je to izgledalo, itak sem bila tako zaspana, da sploh nisem sledila...

A bi bilo cudno, ce bi hodila v sluzbo v kopalkah? user posted image Totalno je vroce pa se prav nic nimam za oblect, razen enih 3/4 hlac, ki so ful tople, pa nobene majice cez trebuh, ker vse gor skocijo, sem pa tja kaksne kiklca al pa oblekica, ki nista vedno prakticni za sluzbo... Hvalabogu, da imamo rok oktobra, ne bo treba iskat nosecniskih plasckov ali bund, ker ne obstajajo user posted image . Sem imela z januarckom prav krizo, pa povsod sem iskala, ma ze cez prsa mi ni nic prislo, kaj sele trebuscek.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 13:50:25   
Najki
Tele torbe za previjanje iz DMja sem vam ze pred nekaj meseci priporocala, po moje vam ne bo zal, da ste jo nabavile, jaz bi jo takoj, ce ne bi ze imela ene superske. Samo 2009 jih DM se ni imel, da bi vedela. Sem pa obrnila vse previjalne na nasem trziscu in moja pa tale iz DMj sta mi top.

pixieM v P nic farbat nohtkov in ves nakit snet! Nohtki so lahko kvecjemu prozorni, ce gre kaj narobe in pride do operacije ipd, po nohtih gledajo prekrvavitev udov in to, tako da mora biti lepo vidno.

grem se mal delat, da bom lahko za vikend z dobro vestjo noge v luft drzala, dragi bo pa iz slabe vesti, ker ga cel teden ni bilo doma, mulcka stimal user posted image .

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 779
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 13:59:51   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

sasadejan - ja tako sem tudi jaz mislila. Oz. jim bom zabičala. Če mi bodo slučajno nosile kakšna darila na babyshower, potem nobenih daril v bolnico!!! Ali pa če prinsejo mala darila (npr. duda, slinček,...) na babyshower, potem jim odpustim, če si bojo hotele še kakšne stroške delat za v bolnico user posted image


Itak veš, da praznih rok ne bodo prišle user posted image . Malkenkosti pa le sprejmi user posted image .

Kar zavidam, jaz bi tudi imela. Bom mogla še enkart premislit user posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 14:05:18   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: jana84


kamere in fotoaparati v porodni sobi: meni se to nič ne dopade. Smo imeli fotoaparat v porodni sobi, za narest dve fotke od Jakoba in to je to! Mene med rojevanjem ni na slikah in tudi nočem da bi bila...Predvsem pa da bi vsem potem razkazovala kako lepa in oh in sploh sem bila med porodom...a-a To je videl moj mož, in osebje ki je pač moralo bit tam, drgač - dejte mir!

Srečanje: zna bit da bo res najboljš da se določi en datum, al pa max. dva, pa da se prijavijo tiste ki uspejo pridet...Ker drugače bo ostalo samo pri besedah! Jaz bom vidla...verjetno bolj težko da se pojavim, že zarad tega ker bo v LJ, pa še izpit imam zdej okrog...Bomo vidli no...Mogoče pa vseeno prepričam moža, da me prpelje v LJ in gre s sinkotom mal k bratu na obisk...



Jaz tudi nočem, da me med porodom slika ali snema, ker ni stem namenom tam user posted image . Takrat more meni pomagat, da bom čim lažje čez vse to dala.

Ja meni je tok zoprno kar določit datum, ker jaz imam res skoz čas, si pa želim, da se nas čim več zbere. Raje bi se prilagajal tistim, katere niste iz Lj, ker tiste, ki smo ali pa smo iz okolice lažje pridemo.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 14:11:11   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25



sasadejan sem šla danes v Dm in sem kupla tisto previjalno torbo in sicer rjava barva ( k mam zelen voziček in mi bo bolj pasala) je pa ravno prav velika in še za na voziček se da pripet, k kašne se ne dajo. upam da jo bom tudi potem v praksi tok pohvala. hvala še enkrat za informacijo.




Lepo, da si jo dobila user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 14:11:16   
pixieM
sasadejan - se bom zmenila z njimi. Vedno, ko se kaj zmenimo, potem to tudi upoštevamo, zato mislim, da ne bi smelo biti težav. Meni se je ta babyshower zdel res odlična ideja, zakaj pa se jaz ne bi smela malo pozabavati pred porodom user posted image ?!
Sem pa videla zadnjič v Metroju eno škatlo z likerji (0,3 stekleničke). Ki so v obliki semenčic user posted image . Te morem nujno nabavit, da bodo vse ''osemenjene''. Pa kakšne balončke in lizike dude bom kupila. Da se malo nasmejimo.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 14:12:36   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Tele torbe za previjanje iz DMja sem vam ze pred nekaj meseci priporocala, po moje vam ne bo zal, da ste jo nabavile, jaz bi jo takoj, ce ne bi ze imela ene superske. Samo 2009 jih DM se ni imel, da bi vedela. Sem pa obrnila vse previjalne na nasem trziscu in moja pa tale iz DMj sta mi top.




Ja saj jaz sem jo takrat začela iskati, ko si ti omenila, da so v DM-ih. Samo v Domžalah niso imeli v Lj pa nisem šla tok pogosto.

Hvala za info user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 14:13:51   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM


Sem pa videla zadnjič v Metroju eno škatlo z likerji (0,3 stekleničke). Ki so v obliki semenčic user posted image . Te morem nujno nabavit, da bodo vse ''osemenjene''. Pa kakšne balončke in lizike dude bom kupila. Da se malo nasmejimo.



Fullllll dobra ideja user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 785
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 15:23:55   
majabar
sasadejan in mamamajca, ravno se 1x vecji trebuscek imata, kot jaz:).. Lepa sta! Komaj cakam ponedeljek, da mi recejo, da je mali dovolj velik!
pixieM, mi smo imely babyshower pred dobrim mesecem. Sva dobila veliko oblekic, pripomockov, smo se imeli prav lepo. Kako pa kaj tvoj trebuscek?


(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 786
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 15:26:19   
Roberta69
Babyshower: meni se zdi pa to super ideja, samo jaz osebno je ne bom izvedla, je toliko drugih stvari "napoti", bi bile pa prijateljice fuuul vesele, ker odkar sem mama, no, sem bolj "slaba" prijateljica... ja skoraj nobena nima otrok, jaz sem bila pa na zaćetku itak čist v otročarskem filmu, potem so bili moji večeri do nedavnega (julija) itak nedostopni (dojenje in to) in skratka, jaz sem postala kar ena taka maulja al kaj user posted image .


Zabava ob rojstvu otroka: kako so to vaši izvedli oz. bojo? Meni se je moj user posted image ful smilil... rodila sem ponoči (ob 1.05) in potem sva oba utrujena morala viset v porodni še tri ure (bi šla oba raje takrat počivat), potem so mu pa ta naj prijatelji že pred porodnišnico (so že čez noč težili, pa jih redarji niso spustili noter user posted image ) najedali, da ga je treba na polno... potem so ga pili do 9-ih zjutraj, moj revež user posted image pa potem delat (pa odgovornost ima od svojih zaposlenih), popoldne brez spanja k meni v porodnišnico za tri ure, zvečer pa še ta orng žur... ja njemu je bilo to kar se zabave tiče toook bedno... je bolj take sorte, da mu razna praznovanja ne ležijo... pa tudi to zabavo je naredil zaradi drugih, ker bi jih drugače kar pobralo user posted image ... v glavnem, zabava je stala ful veliko (je bilo dosti ljkudi, pa se kar nabere, pa še zoprno je, ker je kao rojstvo otroka, da bi glih nekaj omejeval folk), pa pravi, da je bil še plac bolj tako, skratka ful denarja za povprečno zabavo (no, gostje, opiti kot opice, so bili že zadovoljni user posted image )... za letos sva se pa pogovrajala, se je zdelo tudi meni ful to much drago za "brez veze", da bi kakšno drugo varinato ubrala, veliko ljudi naredi čist v izi piknik (tokrat to zaradi letnega časa bolj odpade)... pa zdaj bo itak moral pazit na najinega sina in sploh ne veva, kako to bo, sej bo drugače moja mami popazila nanj, ampak bomo najbrž počakali kak dan, bo verjetno že tako velik šok, da mamice kar en dan (oz. tri dni) ponoči ne bo doma... mogoče pa moj oči posodi hišo in doma se da pa za isti denar ponudit veliko več, pa še bolj pristno in luštno vse skupaj izpade... Drugače se mi pa zdi, da se dela okrog rojstva čist preveč nekega halo-ja (no, najbrž kakor za koga - moj bi bil še najbolj vesel, če takrat nihče ne bi imel časa in mu ne bi bilo treba nič delat user posted image ).


Lulat pa tudi mene zadnje čase tišči kar skos in še zdi se mi, da se sploh ne morem do konca polulat - ker se mi že naslednjo minuto zdi, da me spet tišči user posted image . Upam, da mine, če ne se bo že za bat, da se me loteva inkontinenca...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 787
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 15:32:48   
Roberta69
Slikanje/snemanje med porodom: jaz sem pa glih hotela imeti vse dokumentirano, pa ne zaradi drugih (slik, naa kterih sem bolj slečena, kot oblečena, ne kažem nikomur, no, kakšni prijateljici, če jo glih zanima), ampak da še sama to vidim iz druge perspektive (zaradi bolečin in vsega, za pol reči sploh ne veš, da so se zgodile), pa je ena od babic vse zasrala... mojemu je kar začela težit, da naj neha snemat in raje meni pomaga, jaz pa med iztiskanjem, da ne, da mi itak nima kaj pomagat, da naj snema... skratka, čist ga je zmedla, tako da je posnetih le par sekund in potem slikice (pa še za mojega je to dodaten razlog, da je rojevanje mala malica, če sem imela čas za to, da sem nadrla babico in se ukvarjala s snemalnimi napotki user posted image ). Tokrat bom (če bo vse kul) babicam že v naprej povedala, da bomo snemali user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 16:35:40   
nejkec
Jana, hvala za informacije glede cunjc. Najin user posted image bo vsaj glede na sedanje stanje med ta manjšimi, tako da verjetno res ne bi bilo švoh kakšno 50-ko tudi nabavit. Sej res, da hitr prerastejo ampak tudi nočem da vse dol visi pa da morš ene trikrat zavihat.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 18:21:58   
samantka
IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

Jana, hvala za informacije glede cunjc. Najin user posted image bo vsaj glede na sedanje stanje med ta manjšimi, tako da verjetno res ne bi bilo švoh kakšno 50-ko tudi nabavit. Sej res, da hitr prerastejo ampak tudi nočem da vse dol visi pa da morš ene trikrat zavihat.


Hej!

Koliko pa je težek tvoj user posted image zdaj? Me prav zanima, ker sem tudi jaz en pajac kupila 50, če pa mi je ga stehtal in ima sedaj le borih malo manj kot 1900 g. V enem mesecu po moje ne bo pridobil več kot dober kilogram, ali?

Glede srečanja, jaz se ga žal ne bom mogla udeležiti, je v Ljubljani, pa bi verjetno bila vožnja preveč utrujajoča. Sem bolj med nerodnimi user posted image . Če pa bo še kakšno srečanje v MB ali na Ptuju, pa pridem z veeeeeeelikim veseljem.



(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 18:32:18   
nejkec
samantka, pri 32t6d so ocenili težo 1900g. Glede na meritve glavice, trebuščka in stegnjenice (naj bi ustrezale bolj 31 t) pa so me poslali v porodnišnico, kjer so pri 33t2d ocenili težo 2045g. Je na spodnji meji (5.percentila, če vneseš v un graf v materinski knjižici). Tako, da če so ob rojstvu dojenčki povprečno 51cm veliki, mislim da si komot privoščim še kakšen bodi ali 2 v št. 50 kupit.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 18:45:01   
sasadejan
Jaz imam pa najmanjšo številko cunc 56. A mislite, da bi mogla vzet še kakšne manjše cunce?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 19:54:40   
mamamajča
Jaz na vašem mestu ne bi veliko 50k kupovala, mogoče za iz bolnice domov in še tak za okus kaj, ker res neverjetno prehitro prerastejo.

Če ma otrok zdaj 1900g, lahko do konca še veliko pridobi, ker zdaj pridobiva predvsem še na teži.
In še ta kilaža, ki so vam jo zdaj povedali, je +/- 200g. Brez skrbi, otročki bojo še pridobili, boste videle!

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   RE: Oktobrke 2010 II
27.8.2010 21:18:04   
Roberta69
Tamale cunjice: jaz bi pa glih priporočala ene par tamalih številk. Jaz sem v prvo nabavila vse od 56 naprej, otročki so pa prve dva tedna res čisto miceni (moj je bil povprečne velikosti, 3445 g in 52 cm),  redko kakšen ima čez tri ali celo 4 kile in sem bila prov jezna, ker mu je bilo vse preveliko... zrastejo pa res hitro... saj mogoče se neumno sliši, da bi kupoval nekaj za dva tedna do enega meseca (se mi zdi, da potem že na 56 prešalta), ampak meni se je zdel tisti čas zelo dolg tudi zato, ker taki otročki ful tekoče kakajo in meni se zdi, da jih kar skos preoblačiš user posted image . Jaz sem za prihajajočega kupila ene par 50tk, pa sem se vmes kar mal zdrznila, kao ja pa valda ne more bit tok majhen, saj je brez veze, da to kupujem, ampak ko se rodi, je otroček res drobčkan in nekje od dlani do komolca (imam slikco, ko ga je dragi prvič ponosno držal user posted image ). Ni pa to nič nujno, če te ne moti, da je vse skupaj ohlapno in kaj zavihaš, pa prišparaš kak evro...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 0:11:53   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: smarnca



BLOOM kok krat sem te že mislna vprašat kk ti znese še tok pozn bit pokonc, kdaj pa zjutri ustaneš? maš energije na pretek. zmer si zadnja....oziroma prva ki odgovarjaš po pol noči. svaka ti čast. jst sm pa ponavad že ob 9 zvečer v postli.





user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj,ko so počitnice,spimo do 8.30,pa do 9.30 tud lahko user posted image user posted image user posted image .Še 4 dni pa šola user posted image ,pa bomo mogli vstanut ob 6.30,groza.....

Prvo,moram porihtat,ka mam za porihtat(to je moj tabu),pol pa lahko grem na rr  user posted image user posted image .




_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 7:10:11   
anju
dobro jutro.

v pričakovanju ohladitve... danes debela ura spanja več se pozna. malo pred mulčkom moram pa vseeno ustat da mi pusti spit kafe in it na rr.
malo se moram odpočit preden rodim potem se lahko spet zgodi da ne bomo spali 2-3 leta.
evo ga mulčka prepozna semuser posted image


Pokora ne vem če lahko postanem sonček z danes na jutriuser posted image user posted image če, potem samo kot varka;)
še v ponedeljek delam. tako so dnevi nanesli. nisem si računala prej dopusta. mi je blo pomembno da gremo lepo na morje.

janaja upam da se umirita, nimam neki pametnega za povedat, vem kako je, sploh tvoj stavek, da ga ne maraš. pa da si prišla na isto idejo kot jaz, da greš sama rodit in mu pošlješ samo tisti sms kot vsem ostalim... pa tako sem potem razmišljela da od tega pravzaprav ne bi nič imela kot tisto trenutno "zadoščenje" po maščevanju (malo na hard se to sliši zdejuser posted image ) noben ne bi imel nič od tega in on bi znal bit še dlje od mene in celo otroka, če mu bi tako naredila. pravzaprav moram tudi zaradi otroka ga pustit zraven sebe, sej v tistem trenutku bova verjetno spet največja ljubimca prijatla zaveznika in vse. in skupna izkušnja nas bo (spet) zbližala bolj kot to da bi mu dala vedet da zmorem sama... držim pesti user posted image

hvala za vse info o cunjcah. lepo ste mi prebudile spomin:) kmalu bom gnezdila jupiiii!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 8:58:32   
caroline1
Dobro jutro.

Anju imaš prav, da to moje spanje ne pelje nikamor. Se bom probala danes zamotiti in početi kaj! Č ne drugo, pisati magistrsko nalogo. Najtežje je začeti! Sicer mam za pucat. Pa še mami je neke cotke nabavila. Sem jih oprala, pa jih moram še posušit in polikat! Te babice so res smešne! Meni skoz govori: NE kupuj, ker je dost vsega (ampak res, imam najmanj 25 pajackov oz. kompletkov do 62) potem gre pa sama kupuvat, ker ji je blo tako cortkano! user posted image

Včeraj sem urejala na CSD in se naredila neumno ter vprašala: A občina pa nič ne da? Mi je rekla ona: DA da tam do 150evrov. Ampak moraš poiskat vlogo na spletni strani. Nahaja se btw med vsemi upravnimi postopki....eh, komaj našla! user posted image Ampak če se človek potrudi...Pa če odpreš Hrčkov račun, ti da pošta še 30evrov zraven! Se mi zdi, da se bom kar tako odločila. Aja pa še to- ko sva podpisovala očetovstvo in ona vpraša za priimek, jaz normalno bleknem svojega prvega pa njegovega drugega- pa je bil ogenj v strehi! In sem se hotela pomenit še okrog imena, pa kar vztraja pri svojem butastem...znorela bom!!! Kako naj mu dopovem, da otrok ne bo imel tega butastega imena??? Da naj izbere normalno ime, ali pa ga bom jaz zbrala! Eh, sej je bilo očitno, da je bil direkt iz nočne. Sej se mi sploh ne da pogovarjati...Janaja jaz ga tudi ne maram, sploh včeraj in danes.

Vozek Bambinoworld- menda trenutno ni dobavljiv!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 797
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 10:19:07   
mamamajča
Dobro jutro!user posted image

male cunjice: ja, roberta, itak. Saj nisem mislila, da nič tak malega nabavljat, ne pa recimo vsega.
Jaz sem se v prvo recimo ful zaletela v te male številke, kar nisem mogla iz trg., da ne bi kupila, ker je pa tak lepouser posted image
Ampak jih je enostavno tako hitro prerasel, da je mel kake hlačke oblečene ravno 2xuser posted image

Je mel pa 3200g in točno 50cm.

Saj tiste, ki boste prvič mami- dajte si duška, ker ni lepšega, kot te male male cunjice nabavljat. Ni res? Je kar cel dan lep, se mi zdiuser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 798
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 10:27:52   
mamamajča
caroline1- vem!!!!!user posted image In sploh ne vem, kaj bi zdaj. Včeraj sem ji poslala mail, če mi lahko napiše, če bo sploh še v kratkem dobavljiv, pa ni odgovora.

Naj se vam malo pohvalim- Moja stara starša sta imela, še oba živeča, 8 pravnukovuser posted image

Januarja nam je babica umrla, dedi pa dobi še 3 pravnučke- moj bo deveti, januarja pride še en, pravkar smo pa izvedeli, da je še ena sestrična noseča in bo rodila aprilauser posted image
Kaka plodna družinauser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   RE: Oktobrke 2010 II
28.8.2010 10:56:46   
filisa
tale ohladitev in dež pa res paše! Včeraj je bilo pri nas takoo soparno, da nisem vedla, kam se naj dam...


Jaz tud razmišljam, da bi še kupila kakšno cunjico št. 50 in 56. 62 imam full veliko cotk, 50 nič, 56 pa mogoče malenkost več, kot na tistem seznamu. Malo bom še počakala, da vidim, kako bo naša punca rasla v prihodnjih tednih user posted image .


Srečanje - mislim, da je res najbolje, da se določi datum ali dva in ura in se pol vpišemo tiste, ki utegnemo. Načeloma pa po 6.9. lahko tudi med tednom, čeprav mi bolj odgovarja vikend,, saj me takrat lahko moj user posted image  pelje in gres med tem malo zapravljat v BTC...


Danes pa ne bom nič delala user posted image !

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?