Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: missD na zadnjem pregledu v porodnišnici(ljubljana, pri dr.Cerarju) na začetku meseca so mi rekli, da še nimajo urnikov za september in da naj pokličem po 20.8. Ok, kličem v ponedeljek, mi povejo, da se še niso zmenili naj kličem v četrtek. Kličem danes: najprej zasedeno, potem se mi noben ne javi dokler me ne vrže vn, pokličem takoj nazaj in je spet zasedeno in tako se grem že 20min. To je najbrz zdej zaradi teh zdravniskih zdrah, ki bojo septembra zacele, pa bojo najbrz vse urnike na glavo postavljali in krpali. Sicer pa jaz za vsak klic ginotu, pediatru, alergologu kamorkoli ze porabim od pol do ene ure minimalno zaradi takih for. Enkrat sem imela za pediatricno kliniko klicat in sem preklicala kaksnih 5 oddelkov, ordinacij pisarn, pa pri vsaki pol ure niso dvignili... Tako da sem res sokirana, ce mi kdo dvigne pri prvem zvonjenju . mamamajca depresija ga daje in se bo lohk samo se slabsalo. Mogoce bi mu pomagal kaksen hobi al pa kej po bajti za popravljat, kar recimo ze dolgo odlasa, da se bo pocutil koristnega. Sej ko bo zalaufal, bo ze odvecna energija poskrbela za nove ideje, kaj bi lahko se naredil. urska imajo zunanja igrala, samo jaz nisem nikoli videla otrock gor, neka plezala pa hiske so. pixieM povej dragemu, da ga ti ful potrebujes notri, da te bo zastopal, ko bos odklopljena zaradi popadkov in tudi zato, da te ne bo strah biti sami v tem. Ti pac nimas opcije pocakat zunaj in bi bilo fer, da bi vsaj probal. Tudi ce gre potem ven, pa veliko je fantov, ki ne prenesejo tega gledat in stojijo mamici ob glavi, pa jim je ful lazje dat to skozi in jim ni zal. Ce pa res ne bo mogel s tabo not, pa prosi koga drugega, da ne bos sla sama skozi to. Dragi pa lahko v zameno dva meseca previja dete , ce se mu to zdi prijetnejse . Ja, mene zdej ful tisci lulat sploh ponoci se mi tako mehur napolni, da me vse boli, dokler ga ne izpraznim. V prvi je bilo to samo po par kapljic na 10 minut, zdej je pa vsakic 2 dl . Sam mogoc je bil prvic mehur kaj vnet, zdej veckrat vzamem brusnicne kapsule za preventivo in ful lepse odvajam. Pokora ne tisti padec se je postimal, boli me teza otroka na mehur in crevesa, ko hodim se mi obesi na organe, pa se povrh brca in cuka v secevod, poleg tega mi nogice zabija pod rebra, ce sedim v avtu boksa medenico... Rita me pa boli od sedenja v sluzbi . Sem pa imela danes gor tisto ruto cez trebuh in se je kar poznalo pri vseh teh cukanjih in bolecinah, se celo pri pogostosti lulanja. Zgleda da se je tako dol spustila, lahko pa je tudi, da zaradi padca, ce je kaj vezi nategnila. Sam najbrz bi me bolj bolelo. Jana bejz se ucit! Midva sva imela s sabo samo telefon in sva samo ene 2x kliknila mulcka po porodu. Vceraj me je pa prav presinilo, da bi mojemu rekla naj snema iztis in potem pedenanje mulcka, ker je to en del poroda, ki ga sama ne vidim in bi me zanimalo videt. Ne za druge seveda, zase. Verjetno bi potem zbrisala zadevo. K zdej se pa sprasujem za nazaj, kako je to izgledalo, itak sem bila tako zaspana, da sploh nisem sledila... A bi bilo cudno, ce bi hodila v sluzbo v kopalkah? Totalno je vroce pa se prav nic nimam za oblect, razen enih 3/4 hlac, ki so ful tople, pa nobene majice cez trebuh, ker vse gor skocijo, sem pa tja kaksne kiklca al pa oblekica, ki nista vedno prakticni za sluzbo... Hvalabogu, da imamo rok oktobra, ne bo treba iskat nosecniskih plasckov ali bund, ker ne obstajajo . Sem imela z januarckom prav krizo, pa povsod sem iskala, ma ze cez prsa mi ni nic prislo, kaj sele trebuscek.
|