|
RE: Mama, kje si? 27.8.2010 23:17:58
|
|
|
|
ronja
|
Kdo pa je prijatelj? Tisti, ki te teplja po rami ali tisti, ki ti realno in odkrito pove kaj misli.... Odvisno komu: skeptiku tisti realni, ostalim pa tisti po rami trepljajoči. Ugani, katerih je več (saj si tudi ti pametna, boš ziher ugotovila ). Nima službe, noče delat, zapravil kmetijo To, da nima službe, je sam rekel novinarjem v Oni. Da je zapravil kmetijo (oz. naredil bajto nebivalno, je dokaj logično sklepanje, če sta prej not živela posvojitelja, zdaj pa nihče ne more - kar je oboje on rekel). Kar se tiče tega, ali hoče ali noče delat, ne vem, vendar mi podatek, da mora denar za grafologa (da preveri en podpis to niso neke mastne pare - in to piše punca s pol povprečne plače na mesec) še zbrat, pove, da mu prav strašno delo očitno ne diši - sicer bi si ga v silni večletni želji po najdbi mame verjetno našel, da bi imel rezervo ali pa bi zdaj delal dvojno. Vendar mene vse to ne moti - naj dela in živi, kakor hoče; moti me edino to, da nekdo pravi, kako je bogi, ker ni imel "prave" mame, hkrati pa zapusti svojega otroka (pardon: nima stikov z njim, da bom politično korektna - in ta info je potrjena iz obeh strani). To mi je pa nedojemljivo, sori. Kerensa pravi, da je trmasta ko vol, torej se za njeno potrpljenje res ne sekiram. HHH, lahko si popolnoma brez skrbi - če bojo kaj našli, boš itak lahko prebrala v vseh medijih, si lahko ziher. Toliko si pa verjetno tudi ti pametna, da ti je to jasno . Če pa kako teorijo zarote vmes spustimo, pa se tudi ne bo svet podrl.
|
|
|