jana84
|
ojla! Ja, res je RR včeraj neki hecal...Sem mislila, da tud danes ker ko sem brala kaj vse ste načvekale popoldan mi ni kazalo vaših slikc v profilu...Pol pa poskušam odgovorit, pa mi napiše, da nisem prijavljena ...Pa imam naštimano da sem vedno prijavljena Ah, bo že...Verjamem da je ta stran zelooooo obremenjena z vsemi nosečkami in nosečkami-to-be in mamicami in ne vem še kom...Res fajn forum... Knjiga/album za dojenčka...Jaz imam za sinkota Dojenčkov album, ki ga je ilustrirala Jelka Reichmann)...In ga mislim tud zdej al kupit al pa dat na "knjigo želja" (da mi ga kupjo sestre, ker drugo imam pa vse, tako da ne rabim kakšnih drugih zadevšen)... Potrdilo o PDP za osebnega zdravnika: jaz sem ga dobila istočasno kot za na CSD, saj se v bistvu drži eno drugega-za na CSD je belo se mi zdi, za osebnega zdravnika pa rumeno...No in sem kar tisti dan nesla ko sem že bila v ZD...Je pa res da bi lahko tud kar domov nesla, saj je moja osebna zdravnica moja mama Verjetno je pa res odvisno od kraja do kraja , tako kot je s potrdili za na CSD...Ampak meni osebno se bolj dopade, da ti da G potridlo in tisto lepo neseš tja na CSD in to je to...Koga pa na CSD briga materinska knjižica in ne vem kaj vse kar je notri... Evo, mama je še vedno v bolnici, tudi ne bo še šla domov danes ker jo tisto njeno božje rebro zelooo boli...Upam, da bo čimprej v redu, da pride domov, čeprav ji tud v bolnišnici ni slabo - vsaj počiva tako kot mora, doma bi itak skakala kaj okrog... občutljivost - mene popolnoma nič ne daje...HB se tud z možem razumeva brez kakršnih koli problemov...Sva pa oba taka, da nama ni hudo popustiti...Pri najinih zadevah, kar se tiče drugih pa ne popustim...trma babja... pozabljivost/raztrešenost - ja itak! In se pripravljam na izpit...Groza. Si moram itak pisat vedno neke listke, če imam kaj pomembnega za nardit, da ne pozabim, ker je groza... vrtec in porodniška: hja, jaz upam, da se bo Jakob malo utekel do rojstva našega drugega otročička...Danes se mi zdi da je blo kar v redu z v vrtec...Je pa res, da je zdej v vrtcu kot vzgojiteljica njegova teta in ga je zjutraj prijela v naročje in oh in sploh je blo v redu...Ko sva šla pešaka do vrtca sva pa srečala finišer za asfaltirat cesto in kamjon na katerega se je sparkiral za ga prepeljat in sva 5 minut bla tam in gledala kako je vsa stvar potekala in mu je blo super, da se je malo zamotil...Pa je pol v vrtcu tud začel pripovedovat kako je blo... Glede "prikrajšanosti" starejšega otroka - meni se zdi da če lepo delaš z vsemi otroki enako, da ne bo nobeden nič prikrajšan...Konec koncev je bil starejši v enaki situaciji, ko je bil mičkan dojenček in se je dojil pri mamici...In kar se mi zdi še najpomembneje - otrok ima dva starša (v večini primerov)...Naš je itak ful navezan na moža in se super razumeta...Sploh zdaj ko jaz ne morem tekat za njim in ga vzdigovat...Pa se spravlja na tata in mu skače po trebuhu.... Včeraj smo bli vsi trije pri frizerki in nas je pošišala vse tri lepo na kratko, tako da sploh ne vemo kdo ima krajše lase...Se je Jakobu tako dopadlo ko ga je strigla z mašinco...Faca ej. Tako je gledal kako laske padajo na tisto haljo...Pol je pa itak moral še laske pomest in jih naložt na smetišnico...Malo za šalo: nam pol manj zaračuna ker Jakob lepo pospravi za sabo Tako, zdaj pa šibam da kaj postorim...Včeraj smo še hruške vlagali. Smo imeli celo proizvodnjo linijo: Jakob je hruško opral v vodi, moj tata jih je olupil, mož razrezal in očistil, jaz pa dala v kozarce ter zaprla...No in jih pol na koncu še skuhala....Pa še moj tata je še nekaj gob nabral včeraj ,tako da sem jih morala še pospravit in dat v skrinjo...Se kar obrne popoldan nokrog...Sem mislila, da bom delala pico za kosilo, pa me je vse prehitelo in sem pol na hitrco iz skrinje vzela že narjeno boranjo in smo kar tisto pojedli...Pa danes pica...MOram čimprej testo zamesit, da me spet ne prehiti kaj! ŠIBAM!!!