|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 0:24:04   
sasadejan
Heey user posted image .

Danes prišla z morja. Ne morem verjeti koliko ste napisale, sem rabila kar nekaj uric, da sem vse prebrala. Res ste pridne. Sem pa vesela da ste vse 2 v 1. Tiste ki morate počivati in paziti nas pa le dajte.

No na morju je bilo super. Sem se naplavala in spočila. Moj je bil prav zlat, saj mi je skoz pomagal in me padenal. Še ponoči je ustajal z mano in hodil z mano na wc, da nisem sama hodila po camp-u.

Edini problem so bili le komarju. Čisto celo so me popikal. Nič ni pomagalo, da bi se jih znebila.

Zasledila sem, da vas že malo dajejo živčki zaradi poroda. Mene tudi - ZELOOOOOOO. Posvoje pa komaj čakam, da spoznam mojega fantka. Je pomoje tudi tok užival na morju. Nič ni bil pri miru. Vsak večer sem ga prosila, da naj se umiri in naj gre pančkat. Začel pa me je tokkkk brcati v rebra.

Občutljivost -  da sploh ne govorim. Za vsako figo jokam. še dobro, da je moj razumevajoč in mi še ne grem na živce user posted image .

Pozabljivost -  vsako stvar 10x vprašam in opažam, da sem tudi zelo zmedena. Ampak saj bo tudi to mimo.

Zgaga - neglede na to kaj jem oz. ne jem me vsak dan zelo peče. Včasih sploh i za zdržat. Najprej sem mislila, da je to zaradi čokolade, sam tudi ko jo ne jem me peče. Tako, da jo sedaj kar jem user posted image .

Danes sem tudi dobila že odločbo in sklep iz CSD tako, da to imam urejeno. Samo moj mora po rojstvu malega nesti še ene papirje zanj tja.

Srečanje - sem prebrala da ste se zmenile za user posted image  v BTC-ju. Jaz sem takoj za. Sam da so tortice user posted image . Kaj pa datum???


Evo to je za danes to, sedaj pa grem hitro spat, ker se je mali ravno umiril in bi rada da tako ostane user posted image .


NOČKO user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 0:35:36   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: Alica84

a smo že kaj dorekle glede točnejšega datuma za srečanje? Kako vam je kaj všeč sobota, 4. september?







No punce,4.09 ???  Jaz sem ZA!!!!



No,zdaj je pa moj pravu da 2.09 gre v LJ.

Tko da 2 ali 4.09?????  Kaj pravite????



Majabar,ČESTITKE za zmago!!!!!! A si zastopala SLO?? Ali si bila v SLO??? Nekaj bluzim.....user posted image


Sasadejan,lepo da si nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš,za srečanje samo tebe še čakamo user posted image user posted image user posted image ,ja,resno. Samo še datum povej 2 ali 4.09????


< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 26.8.2010 0:40:45 >


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 5:47:07   
anju
jutro.

me spet cel dan ne bo tu.

ker je sasadejan nazaj, pozdravljenauser posted image , bi prelagala da spet vzame srečanje pod svoje okrilje. moje možnosti: če dobim dopust praktično kadarkoli, drugače po 13.9. raje bi med tednom kot za vikend.

M&A včasih sem kot zmaj, če pa moj malega šola mi gre na živce... dvojna merila... in sem se že vprašala kaj bo to kaj lepega. že vem kaj me čaka, vsaj pribl, ne pričakujem nekega zanosa kot prvič v smislu tistega nepoznanega, ki te začara. nekako nega še bolj nagajiv starejši siten moj ... čisto na suho bo dosti tako ... odvisno koliko bo(mo) vrednotili male reči... hm čudno sem tole povedalauser posted image sej bo lepše, sam tako v nekih momentih se kar mimo zamislimuser posted image

lep srečen dan

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 7:58:29   
GretaGarbo
Jutro!

Vas ni za dohajat! Včeraj sem nakupila vse drobnarije, nekaj je še za zlikat pa v lekarno skočit, potem si pa lahko končno odpočijem!
Me res veseli, da ste še vse v enem kosu!
Silenten CTG: srčni utrip otročka skače gor pa dol med 120 in 160 utripov/minuto. Naši pa takrat nekaj ni pasal pa je bila skor ravna črta, tam ene 135 utripov/minuto. Tako naj bi varčevali z energijo, ker se jim ne godi najbolje. No in v pol ure je bila zunaj!
Pozabljivost: se mi zdi, da je bolje kot je bilo. Mi je soseda, medicinska sestra s petimi otročki, pred časom rekla, da se med nosečnostjo možgani skrčijo za 3%. No takrat sem se pohecala, da so se meni za 30%.

Menda bo spet bolj vroče danes!? Za 1x je pa kar zakon! Sploh nimam občutka kako naj zjutraj malo oblečem za v vrtec, ko pa je meni skoz vroče?! Bo pa tudi naša kar lepo v vrtcu. Nikjer ni raje, pa drugi teden pride še njena najljubša vzgojiteljica iz dopusta.

Mogoče tudi jaz uletim na srečanje. Bomo videli, kako bo z varstvom, pa počutjem seveda! 4.9. bo ravno 35 6/7 in takrat sem jaz prvič že pestovala svojo štručko. No, tokrat definitivno raje pridem na kavo!user posted image

Lep dan!



(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 8:00:09   
smarnca
dobro jutro, donc bom pa jst otvorila!

BLOOM kok krat sem te že mislna vprašat kk ti znese še tok pozn bit pokonc, kdaj pa zjutri ustaneš? maš energije na pretek. zmer si zadnja....oziroma prva ki odgovarjaš po pol noči. svaka ti čast. jst sm pa ponavad že ob 9 zvečer v postli.

men ta datum 4.9. ne ustreza, ker smo še v toplicah. tko, da če se boste za takrat zmenil se lepo imejte.

grem donc še mal zapravlat, ker mam grozno veliko dnarja na računu.

jst sem tut mogla nest potrdilo v prvi nosečnosti k osebnemu zdravniku, zdej mi pa ni nben nč reku. če mi bo pa ginekologinja dala pri naslednjem pregledu bom pa nesla.

kok vas pa še hod v službo? kok ste pridne. jst pa še doma nardim sam tist kar je res nujno, drgač pa sm bl v horizontali.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 8:25:36   
M&A
Jutro!

anju - te čist razumem, kaj si hotela povedat. Se tudi jaz na momente podobno počutim. Evo, danes sem bila že navsezgodaj slabe volje zaradi tavelikega - je definitivno cepljen proti brzini (seveda dokler ni čas za dirkanje okrog)! Kar sedi in sanja, stokrat mu moram rečt "pejd lulat, obleci se, obuj se, ..." Če bi sama stopila v akcijo, bi bilo vse takoj, ma iz principa 5-letnika ne bom pedenala! Mali ga pa seveda posnema, čeprav na splošno bolj sodeluje. Ne boste verjele, od budnice do tega, da mulčka sedita v avtu, mine več kot ura! Pa včeraj v vrtcu - preden se je obul in vzel svoje stvari, so šli trije otroci domov user posted image Če ima katera idejo, kako ga pospešit user posted image Stalno sitnarjenje in priganjanje se ne obnese... 

srečanje - kadarkoli v začetku septembra, vas bom prišibala pogledat.

Nič, najboljše da grem delat in se probam skoncentrirat.
 

< Sporočilo je popravil M&A -- 26.8.2010 8:27:07 >

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 8:53:47   
Pokora
jutro!

A je še kateri včeraj RR ful nagajal? Sem 2x nekaj pokomentirala in me je čisto ven zabrisalo.

Sasadejan dobrodošla spet med čvekeuser posted image  Kje si pa bila na morju?

Mene pa skrbi da mi mali zboli. Je nekaj smrkav, pa takoooo tečen! Sem včeraj komaj čakala da je šel spat. Zjutraj sva se pa že za dobro jutro skregala, ker ni hotel jit lulat (menca, menca, ampak njega NE tišči). Je celo brez zajtrka ostal (zajtrkuje kljub zajtrku v vrtcu, ker vidi naju ki oba zjutri jeva), ker je rekel da ne bo jedel. Pa sem rekla prav, pol pa nič. Potem je bil pa jok...

Mene na srečanje žal ne bo, ker je le to zame še malo prezgodaj (takrat bom 34t)user posted image . Bi pa z veseljem prišla. Na kakšno kasnejše pa definitivno pridem - potem ko bomo vse na porodniški bomo imele veliko čaza za taka srečanja.

M&A naš je tudi taka strašna počasnela! Če se nam kam mudi, ga morava mi2 z mrožem zrihtat, ker drugače ne pridemo nikamor. Tudi je zelo počasi - to ima po meni, si tudi vzamem čas za obrok - sam on si ga vzame še enkrat več.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 8:56:49   
sasadejan
Jutro

a mene ste čakale za srečanje user posted image

Kaj pa če vsaka napiše kdaj ji bolj ustreza v začetku septembra in se potem vidi kateri dan bolj ustreza?

ZVEZDA BTC:

  1. četrtek 02.09.:
  2. petek 03.09.:
  3. sobota 04.09.:

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 8:57:24   
lija30
jutro punco!

Kako paše tale ohladitev!!!!!!!

A je katera kje zasledila kakšne fletne nalepkcice za na steno otroške sobe?V baby centru imajo samo celo škatlo teh nalepk,pa še to je kot tapeta,karmi ni všeč!V pikapolonici nekaj je, sam me zanima če je kje katera našla še kaj drugega?

Pa še vedno iščem eno fletno knjigo-uno spominsko za dojenčka!Zadnjič je ena napisla,daje ena ful dobra mislim,da naj bi bil naslov To sem jaz, ali neki takega vendar je jaz nisem nikjer zasledila.Če ste kaj to kupovale, katero ste vzele, pa kje?

Drugače se pa počutim super!Danse sem oprala še zadnji stroj za dojenčka, potem pa je vse pripravljeno!razen v shopping morem še po par žabic,k sem ugotovila,da jih imam bolj malo!Kje ste kaj kupovale žabice?

Sem se paodločila,da bom počasi pripravilaše torbo za porodnišnico,če me slučajno kaj preseneti.Sam bi bla vesela, če še ene 3 tedne počaka, potem pa kamot:)

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 8:58:52   
kpmk
jst bi tudi prišla na srečanje, hmmm sam bo težka s prevozom med tednom user posted image

me pa zanima ali bi tudi Celjanke in z okolico imele tudi kako srečanje???

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 8:59:57   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

jutro!

A je še kateri včeraj RR ful nagajal? Sem 2x nekaj pokomentirala in me je čisto ven zabrisalo.

Sasadejan dobrodošla spet med čvekeuser posted image  Kje si pa bila na morju?


Mene na srečanje žal ne bo, ker je le to zame še malo prezgodaj (takrat bom 34t)user posted image . Bi pa z veseljem prišla. Na kakšno kasnejše pa definitivno pridem - potem ko bomo vse na porodniški bomo imele veliko čaza za taka srečanja.



Ja včeraj zvečer je RR nekaj zelo hecal. Vem, ker sem morala tok prebrati pa me je skoz ven metalo user posted image .

Na morju sva bila v Puli, v Banjolah. Tja hodič že prebližno 16 let. Imamo svojo prikolico dol.

Glede srečanja pa upam, da bo to le en od prvih in da se bomo potem še kdaj srečale, da se nas čim več spozna. Tako, da ti ne uide, da te spoznamo user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:16:29   
pixieM
Dobro jutro!

Kako ste nosečke? Jaz sem danes tako utrujena, da sem komaj pokonci. Včeraj pa nisem mogla zaspat in sem gledala TV do dveh zjutraj.

sasadejan - dobrodošla nazaj.

srečanje - mene ni za šteti zraven, ker sem tisti vikend (3.-5.9.) odsotna. Drugače bi vas pa z veseljem prišla spoznat!

pozabljivost&zmedenost - ja to sem jaz user posted image .

občutljivost - ja me malo daje, kakšen dan bolj, kakšen dan manj. Ampak moj fant to pridno prenaša, tako da že razmišljam kako bi ga nagradilauser posted image . Se mu bom oddolžila čez 2 tedna, ko imava obletnico. Sem našla idealno darilo zanj!!!

potrdilo o PDP - očitno je res od kraja do kraja in od G do G različno. Eh, se ne obremenjujem več, ker sem poklicala mojega zdravnika in mi je sestra rekla, naj kar prinesem to potrdilo, da ga rabijo.
Enega pa bom oddala na CSD zraven papirjev okrog 13.9.2010. Pač nisem mogla prej user posted image .

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:34:41   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Glede srečanja pa upam, da bo to le en od prvih in da se bomo potem še kdaj srečale, da se nas čim več spozna. Tako, da ti ne uide, da te spoznamo user posted image


Uh še dobr user posted image

Kpmk, kaj pa če bi se Celjanke z okolico zmenile da skupaj do Lj pridete?

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:36:42   
sasadejan
Včeraj sem takoj ko sem prišla domov šla s sestrico in mami v BTC mal zapravljat in seveda zopet nabavljala za našega fanta. Tele kavbojke mu je pa babi kupila user posted image

user posted image


(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:36:43   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Glede srečanja pa upam, da bo to le en od prvih in da se bomo potem še kdaj srečale, da se nas čim več spozna. Tako, da ti ne uide, da te spoznamo user posted image


Uh še dobr user posted image

Kpmk, kaj pa če bi se Celjanke z okolico zmenile da skupaj do Lj pridete?


super ideja, sem ZA! sam katere smo te...

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:38:07   
3x mami
sasadejan, dobrodosla nazaj!

srecanje. mene tudi ne stet zraven, zal.

zvecer sem zlikala prvo rundo oblekic za malega in zdaj ze cakajo v omari. druga runda pa se susi. kako je to miceno :)

lija30, take nalepke dobis tudi v ikei - ce bos slucajno kaj hodila tja oz ce ti jih kdo lahko prinese.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:38:54   
pixieM
sasadejan - kire hude kavbojke!!! Babi ima dober okus user posted image . Ful so dobre, tudi jaz morem nabavit še kej takega!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:42:31   
missD
ja, jih dobiš v ikei, ampak imajo samo 2 vzorčka.

TUKAJ jih imajo nekaj zelo simpatičnih, dostavljajo tudi v slovenijo (na levi strani imaš prav razvrščene po zvrsteh)

sama pa sem kupila nalepke v merkurju v ljubljani pri astri, ampak čisto navadne, modre in zelene (slonček,žirafa,...)
ker nikakor nisem našla nekaj kar bi mi bilo všeč in bi bilo primerno tako za fantka kot punčko.

srečanje: kadarkoli, itak samo čepim doma in čakam šanso da bi kam šla :D

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:43:01   
mamamajča
Dobro jutro!

Spet se nisem nič naspala- dva modela sta ob dveh ponoči skakala po tribunah in glaaaasnoooo navijala- tisto O-OOO, O-OOOO, ne vem za koga in kaj jima je sploh dogajalo, ampak kriza!!!
In to več kot eno uro, pol zaspat ne nazajuser posted image

Vas grem malo prebrat za nazaj.

sasadejan- dobrodošla nazaj in ja, res dobre kavbojkice!user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:51:51   
jana84
ojla!

Ja, res je RR včeraj neki hecal...Sem mislila, da tud danes ker ko sem brala kaj vse ste načvekale popoldan mi ni kazalo vaših slikc v profilu...Pol pa poskušam odgovorit, pa mi napiše, da nisem prijavljena user posted image ...Pa imam naštimano da sem vedno prijavljena user posted image  Ah, bo že...Verjamem da je ta stran zelooooo obremenjena z vsemi nosečkami in nosečkami-to-be in mamicami in ne vem še kom...Res fajn forum...

Knjiga/album za dojenčka...Jaz imam za sinkota Dojenčkov album, ki ga je ilustrirala Jelka Reichmann)...In ga mislim tud zdej al kupit al pa dat na "knjigo želja" (da mi ga kupjo sestre, ker drugo imam pa vse, tako da ne rabim kakšnih drugih zadevšen)...

Potrdilo o PDP za osebnega zdravnika: jaz sem ga dobila istočasno kot za na CSD, saj se v bistvu drži eno drugega-za na CSD je belo se mi zdi, za osebnega zdravnika pa rumeno...No in sem kar tisti dan nesla ko sem že bila v ZD...Je pa res da bi lahko tud kar domov nesla, saj je moja osebna zdravnica moja mama user posted image  Verjetno je pa res odvisno od kraja do kraja , tako kot je s potrdili za na CSD...Ampak meni osebno se bolj dopade, da ti da G potridlo in tisto lepo neseš tja na CSD in to je to...Koga pa na CSD briga materinska knjižica in ne vem kaj vse kar je notri...

Evo, mama je še vedno v bolnici, tudi ne bo še šla domov danes ker jo tisto njeno božje rebro zelooo boli...Upam, da bo čimprej v redu, da pride domov, čeprav ji tud v bolnišnici ni slabo - vsaj počiva tako kot mora, doma bi itak skakala kaj okrog...

občutljivost - mene popolnoma nič ne daje...HB se tud z možem razumeva brez kakršnih koli problemov...Sva pa oba taka, da nama ni hudo popustiti...Pri najinih zadevah, kar se tiče drugih pa ne popustim...trma babja...

pozabljivost/raztrešenost - ja itak! In se pripravljam na izpit...Groza. Si moram itak pisat vedno neke listke, če imam kaj pomembnega za nardit, da ne pozabim, ker je groza...

vrtec in porodniška: hja, jaz upam, da se bo Jakob malo utekel do rojstva našega drugega otročička...Danes se mi zdi da je blo kar v redu z v vrtec...Je pa res, da je zdej v vrtcu kot vzgojiteljica njegova teta in ga je zjutraj prijela v naročje in oh in sploh je blo v redu...Ko sva šla pešaka do vrtca sva pa srečala finišer za asfaltirat cesto in kamjon na katerega se je sparkiral za ga prepeljat in sva 5 minut bla tam in gledala kako je vsa stvar potekala in mu je blo super, da se je malo zamotil...Pa je pol v vrtcu tud začel pripovedovat kako je blo...
Glede "prikrajšanosti" starejšega otroka - meni se zdi da če lepo delaš z vsemi otroki enako, da ne bo nobeden nič prikrajšan...Konec koncev je bil starejši v enaki situaciji, ko je bil mičkan dojenček in se je dojil pri mamici...In kar se mi zdi še najpomembneje - otrok ima dva starša (v večini primerov)...Naš je itak ful navezan na moža in se super razumeta...Sploh zdaj ko jaz ne morem tekat za njim in ga vzdigovat...Pa se spravlja na tata in mu skače po trebuhu....

Včeraj smo bli vsi trije pri frizerki in nas je pošišala vse tri lepo na kratko, tako da sploh ne vemo kdo ima krajše lase...Se je Jakobu tako dopadlo ko ga je strigla z mašinco...Faca ej. Tako je gledal kako laske padajo na tisto haljo...Pol je pa itak moral še laske pomest in jih naložt na smetišnico...Malo za šalo: nam pol manj zaračuna ker Jakob lepo pospravi za sabo user posted image  

Tako, zdaj pa šibam da kaj postorim...Včeraj smo še hruške vlagali. Smo imeli celo proizvodnjo linijo: Jakob je hruško opral v vodi, moj tata jih je olupil, mož razrezal in očistil, jaz pa dala v kozarce ter zaprla...No in jih pol na koncu še skuhala....Pa še moj tata je še nekaj gob nabral včeraj ,tako da sem jih morala še pospravit in dat v skrinjo...Se kar obrne popoldan nokrog...Sem mislila, da bom delala pico za kosilo, pa me je vse prehitelo in sem pol na hitrco iz skrinje vzela že narjeno boranjo in smo kar tisto pojedli...Pa danes pica...MOram čimprej testo zamesit, da me spet ne prehiti kaj!

ŠIBAM!!! user posted image



_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:57:18   
mamamajča
jana84, ti si meni taka facauser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 9:59:37   
missD
ok nekam se moram mal pritožit. ker tole je za p*******

na zadnjem pregledu v porodnišnici(ljubljana, pri dr.Cerarju) na začetku meseca so mi rekli, da še nimajo urnikov za september
in da naj pokličem po 20.8. Ok, kličem v ponedeljek, mi povejo, da se še niso zmenili naj kličem v četrtek.
Kličem danes: najprej zasedeno, potem se mi noben ne javi dokler me ne vrže vn, pokličem takoj nazaj in je spet zasedeno
in tako se grem že 20min.

Sprašujem se, čemu plačujemo dodatno zdravstveno zavarovanje in ne vem kaj še vse ne, če pa moraš očitno na koncu
na pregled k zasebniku in izkašljat 70€????

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 10:06:45   
filisa
Ravno s pregleda. Vse je okej - naša punca pridno raste in se redi (ima okoli 2240g). V ponedeljek grem na testiranje za streptokok. NP 14.9., ki bo predvidoma zadnji pred porodom pri moji gin.
3xmami - tud jaz imam že dobra 2t pred PDP prvi CTG, pa mi ne grozi prehiter porod.
 

srečanje - jaz utegnem v soboto 4.9.oz. po 6.9. bilo kateri dan, saj začnem s porodniško user posted image



lija30 - jaz imam dojenčkov dnevnik in je zlo luškana knjiga.



sasadejan - luškane kavbojke!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 10:23:22   
jana84
ah ja...Popravla cel ta velik seznam in me je skenslalo...Zdej pa se mi ga ne da še enkrat...Bom pa mogoče jutri, če bom imela voljo user posted image  

Filisa, fajn za pregled...Sam nekaj ne razumem: zakaj pa morš spet v pondeljk na odvzem brisa za streptokok? A ti tega ne nardi kar tvoj G? meni nardi to kar moja G...Ah kdo bi vedel! In kako nimaš pol po 14.9. pregleda več pr svojmu G? Kam pa boš hodila - v porodnišnico? Jaz sem imela preglede do zadnjega pri svoji G...Za tisti dan ko sem imela PDP sem bila naročena v porodnišnici na pregled v APRN, pa mi HB ni blo treba it ker sem 3 dni prej že rodila...

Zakaj pa sem zdej jaz taka faca?
Ah sej ni važno...V glavnem še zmeraj sem tuki in nisem drsnla nič narest...Pa moram obvezno, če druzga ne vsaj okna zapret ker je zunaj že lepo prijetno pretoplo...Pa greje stanovanje...HB se mi čez pol ure avtomatsko klima zažene...Pol pa ne več noska ven iz bajte pomolit! 



_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: Oktobrke 2010 II
26.8.2010 10:43:59   
mamamajča
Jaz sem pa ful žaslotna. Se še kateri to dogajauser posted image

Z mojim sva se namreč začela nekaj kregatuser posted image Brez šihta je ostal, in je zdaj vseskozi doma, vem, da sem tudi jaz naporna in sitna, pa ga pustim včasih spat do 10., pol se pa vstane ves tečen....
Vedno je veljalo, da vsak za sabo pospravi, karkoli se že dela, zato da se stvari ne kopičijo in da imamo vsi čas drug za drugega. Zdaj pa kar nekaj.... Se recimo sleče, vrže cunje, nekaj išče v omari, spet nameče, potem ne vem več, kaj je čisto, kaj ne, njemu se pa zdi samoumevno, da bo imel vedno nekaj pripravljeno za oblečt. Ker bom jaz poskrbela za to.

Včeraj sem ga poslala v trgovino pa sem rekla, naj gre še mali z njim in da lahko greta peš. Ja ok, se strinja, in čaka...... Kaj čakaš? Pa mi izjavi, ja daj mi nekaj, da mu oblečemuser posted image
Halo, tri leta je že star, zdaj bi pa že lahko vedo, kje ma omaro. Ali??????

Ne vem, kaj mu dogaja. Me pa moti, ker se nisva nikoli kregala, kričala, vedno sva se vsedla in pogovarjala, če je blo kaj narobe, zdaj je pa celi neki razdražen....
Jaz pa tud tak občutljiva, pa se težko kosam s temuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?