|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
22.8.2010 21:32:23   
mateja8
Čer....

Mi smo nazaj s praznovanja in smo se mel prav fajn. Vita je jedla ko nora. Sem misla, da njen želodec nima meje sitosti. Se je najedla ko bomba, spila dve flaški soka in ob osmih zaspala k ubita. Smo se peljali domov in doma sem jo samo prestavila v posteljico in spi naprej. Vita prav uživa v družbi otrok, bi jih ona tako lasala in ščipala. Je prakticirala na eni punčki, ki je potem neutolažljivo jokala.... user posted image

Žiga se je nanorel, da je bil čist morto in že spi. Full je blo lepo.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 751
22.8.2010 22:16:46   
mateja8
Nobene nikjer. Jst grem pa tut spat.

Nočko.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 752
22.8.2010 23:16:37   
Mož*
Dober večer!
Mi smo šele sedaj prišli; najprej smo bili v Kamniških, Kokrško sedlo; potem smo malo namakali Klemna v Bistrici, zvečer smo šli pa še na obisk.
Klemen spi samo v deuterju, tu pa tudi 1 uro skupaj. V hribih je najzadovojlnejši dojenček vseh časov. Sicer je bila v hribih danes gromozanska gneča, očitno so vsi hribolazili danes. Pa vroča, vroča tura je bila.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 753
23.8.2010 10:35:13   
sasek79
Dober dan!

Se javljam iz službe. user posted image  Imam ravno malico. Ful pogrešam mojega škratka. Upam, da me ne pogreša tako zelo kot jaz njega.

Se bom še kaj javila. Sedaj bom imela manj časa. Popoldne bom samo z mojim miškecem. Komaj čakam.

Super, da se je po dolgem času tukaj spet malo en čvek razvil. user posted image  Se vidi, da gredo počitnice proti koncu.

Uživajte še s svojimi otročki dokler še lahko.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 754
23.8.2010 10:53:35   
j.b.
Živjo punce, se opravičujem ker vdiram - malo out tema, pa vseeno:
Če katera pozna koga, ki bi imel bernskega planšarksega psa, imamo čistokrvne mladičke (odrasel pes je tak kot je slikca profila). Več na ZS.

Prijetno nadaljujte čvek, pa da vam pikice in pikci čimlepše rastli, pa da bi vas čimbolj ubogali. Pa-pa

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 755
23.8.2010 12:06:41   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Dober dan!

Se javljam iz službe. user posted image  Imam ravno malico. Ful pogrešam mojega škratka. Upam, da me ne pogreša tako zelo kot jaz njega.

Se bom še kaj javila. Sedaj bom imela manj časa. Popoldne bom samo z mojim miškecem. Komaj čakam.

Super, da se je po dolgem času tukaj spet malo en čvek razvil. user posted image  Se vidi, da gredo počitnice proti koncu.

Uživajte še s svojimi otročki dokler še lahko.

Oj Sasek,si v službi !!  Lep začetek ti želim in naj ti čas čim hitreje mine user posted image ,da boš hitro s svojim miškecem.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 756
23.8.2010 12:17:48   
čili
Midva se pa v postelji spat dajeva user posted image . Smo zadnje čase čez dan samo v avtu ali vozu zaspali,pa je kar proble zaspat ne da se bi ritka guncala.

Mož očitno se je Klemen v pravo družino rodil,ker rad hribolazi user posted image .

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 757
23.8.2010 12:42:35   
lean
Dan

evo poskušam pisati že od devete ure pa se mala neda, končno je zaspala.

sasek jaz mam tud svojo miško nadvse rada, samo bi takoj s tabo zamenjala, po dveh letih in pol bit brez službe, bom vse sprejela za delat, samo da se rešim te monotonosti. Imam že občutek, da mi je vse skupaj že načelo samozavest, voljo, no ne  bom se spuščala v podrobnosti, se raje izognem temu ramišlanju, bom pol slabe volje še cel dan. user posted image

Z uvajanjem začnemo v sredo in bo tam prve dni dve uri, kot pri vas, od devete do enajstih. Na nek način se prav veselim, saj vem da bo Neva presrečna, ko bo zagledala en kup otrok, naravnost obužuje jih. Podobno kot je opisala mateja glede Vite, mala uživa v družbi otrok, takrat pozabi name.

Sicer pa je vsak dan bolj podobna malčkom, trmari, počne ravno tisto kar si rekel da ne sme, je vztrajna in neha šele ko jo zamotiš z drugo rečjo. Skoz nekaj čeblja, razmišlja, trenutno obužuje plišaste medvedke vse vrst, veselo jih nosi naokrog, ko jih zagleda na kupu nardi haaaaaaa tako je navušena.

Za vstajenje ne potrebuje več opore, šiba po štirih se dvigne in nadaljuje po dveh. Temu primerno sledijo tudi padci, saj včasih se ji preveč mudi potem pa nima ravnotežja. Zato zdaj zgleda kot mali klovn, namreč pikirala je direkt na nos. user posted image

mož Klemnu očitno paše sveži gorski zrak,se že zdaj vidi kaj bo počel, ko bo odrasel.

čili škoda da te včeraj ni blo okrog, sploh nisem vedela da je tam tako lepo pa sem bla kar nekaj let v Lj.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 758
23.8.2010 13:02:25   
čili
Ja Lean Bajer je naša priljubljena destinacija za sprehode. Sva z Žanom ( ko je bil še sam ) tam preživela veliko ur. Žan je " lovil" ribe ,jaz pa črke v knjigi. Letos so ga dokončno obnovili in je res lepo. In to je tudi kraj v Lj. kjer bi jaz najraje živela. Mogoče ko bom bla velika user posted image . Moji so šli pa okrog 17.00 domov,takrat si bila pa ti najbrž že na poti... Če boš še kaj okrog hodila povej !!! 

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 759
23.8.2010 13:27:08   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: lean

Dan

sasek jaz mam tud svojo miško nadvse rada, samo bi takoj s tabo zamenjala, po dveh letih in pol bit brez službe, bom vse sprejela za delat, samo da se rešim te monotonosti. Imam že občutek, da mi je vse skupaj že načelo samozavest, voljo, no ne  bom se spuščala v podrobnosti, se raje izognem temu ramišlanju, bom pol slabe volje še cel dan. user posted image

Z uvajanjem začnemo v sredo in bo tam prve dni dve uri, kot pri vas, od devete do enajstih. Na nek način se prav veselim, saj vem da bo Neva presrečna, ko bo zagledala en kup otrok, naravnost obužuje jih. Podobno kot je opisala mateja glede Vite, mala uživa v družbi otrok, takrat pozabi name.

Sicer pa je vsak dan bolj podobna malčkom, trmari, počne ravno tisto kar si rekel da ne sme, je vztrajna in neha šele ko jo zamotiš z drugo rečjo. Skoz nekaj čeblja, razmišlja, trenutno obužuje plišaste medvedke vse vrst, veselo jih nosi naokrog, ko jih zagleda na kupu nardi haaaaaaa tako je navušena.

Za vstajenje ne potrebuje več opore, šiba po štirih se dvigne in nadaljuje po dveh. Temu primerno sledijo tudi padci, saj včasih se ji preveč mudi potem pa nima ravnotežja. Zato zdaj zgleda kot mali klovn, namreč pikirala je direkt na nos. user posted image

mož Klemnu očitno paše sveži gorski zrak,se že zdaj vidi kaj bo počel, ko bo odrasel.

čili škoda da te včeraj ni blo okrog, sploh nisem vedela da je tam tako lepo pa sem bla kar nekaj let v Lj.

Lean te povsem razumem. Tudi jaz nisem človek, ki bi želel biti samo doma in gospodinjit. Ločitev prej ali slej pride in verjetno je vedno težko. Jaz sem žalostna, ker sem se vrnila na firmo, ki je tik pred stečajem. Plač že nekaj mesecev niso dobili. Vse je negotovo. Vzdušje temu primerno. Kakor trenutno kaže lahko prvo plačo (če spolh bo) pričakujem nekje v decembru. Do takrat pa moram hoditi v službo zastonj. Če želim iti na zavod, ne smem dati odpovedi. Lahko dam izredno odpoved, vendar moram počakati dva meseca, da delodajalec zamudi s plačo. Je cela procedura s takšno odpovedjo. Tudi moja situacija ni enostavna.  Če bi šla v vredu oz. vsaj solidno službo, bi ločitev veliko lažje prenašala.

Drugače pa držim pesti, da boš dobila službo. Tudi jaz že nekaj mesecev spremljam razpise, pa v mojem fohu sploh ni razpisov, oz. je ful konkurenca, ker jih veliko išče. 

Za prehod iz porodniške v službo se mi zdi super variana polovični delavnik ali mogoče 6-urni. Če družinske finance to dopuščajo. Pri nas ne. user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 760
23.8.2010 13:38:42   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Ja Lean Bajer je naša priljubljena destinacija za sprehode. Sva z Žanom ( ko je bil še sam ) tam preživela veliko ur. Žan je " lovil" ribe ,jaz pa črke v knjigi. Letos so ga dokončno obnovili in je res lepo. In to je tudi kraj v Lj. kjer bi jaz najraje živela. Mogoče ko bom bla velika user posted image . Moji so šli pa okrog 17.00 domov,takrat si bila pa ti najbrž že na poti... Če boš še kaj okrog hodila povej !!! 

ja, po četrti uri smo se odpravli domov, ko bom pa spet kaj v Lj pa itak javim, mogoče pa se nam uspe enkrat dobit.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 761
23.8.2010 13:44:20   
lean

Dan

Lean te povsem razumem. Tudi jaz nisem človek, ki bi želel biti samo doma in gospodinjit. Ločitev prej ali slej pride in verjetno je vedno težko. Jaz sem žalostna, ker sem se vrnila na firmo, ki je tik pred stečajem. Plač že nekaj mesecev niso dobili. Vse je negotovo. Vzdušje temu primerno. Kakor trenutno kaže lahko prvo plačo (če spolh bo) pričakujem nekje v decembru. Do takrat pa moram hoditi v službo zastonj. Če želim iti na zavod, ne smem dati odpovedi. Lahko dam izredno odpoved, vendar moram počakati dva meseca, da delodajalec zamudi s plačo. Je cela procedura s takšno odpovedjo. Tudi moja situacija ni enostavna.  Če bi šla v vredu oz. vsaj solidno službo, bi ločitev veliko lažje prenašala.

Drugače pa držim pesti, da boš dobila službo. Tudi jaz že nekaj mesecev spremljam razpise, pa v mojem fohu sploh ni razpisov, oz. je ful konkurenca, ker jih veliko išče. 

Za prehod iz porodniške v službo se mi zdi super variana polovični delavnik ali mogoče 6-urni. Če družinske finance to dopuščajo. Pri nas ne. user posted image

kako znana mi je ta situacija, se je lani to zgodilo mojemu očetu. Že tako ni blo denarja pol se je pa še sam moral financirat, da je lahko hodil v službo. Groza, da imamo tako državo, da se zakonsko to lahko dela.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 762
23.8.2010 13:45:04   
čili

ja, po četrti uri smo se odpravli domov, ko bom pa spet kaj v Lj pa itak javim, mogoče pa se nam uspe enkrat dobit.

to bi bilo pa res fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 763
23.8.2010 14:25:15   
mateja8

Joj, kako je to grozno slišat. Da greš nazaj na šiht in veš, da v tem letu sploh ne bo plače user posted image  Grozno. Sasek drži se. Js ne vem, če bi mi finančno zneslo, da bi se vozila na šiht pa nič denarja dobila. Saj še ze bencin ne bi imela. user posted image  Sem vesela, da sem v javni upravi in imam za sedaj šiht kar na trdnih temeljih. Plača je redna in delo o.k. Eni sploh ne vemo kaj imamo.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 764
23.8.2010 15:09:04   
Mož*
Ja, s temi stečaji, prisilnimi poravnavami in gospodarsko krizo je katastrofa. Sašek, ti želim, da bi vseeno kakšno boljšo službo našla.
Hribi: očitno si je Klemen res zapomnil ritem gibanja še iz nosečnosti, ko sva do 14 dni pred porodom hribolazila po več ur dnevno. Upam, da  bo res tudi sam vzljubil hribe. Če ne, bo pa kaj drugega počel.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.8.2010 9:44:52   
mateja8
Jutro.

Vidm, da včeraj ni blo nobene nikjer. Smo se vse potepale al samo lenarle v smislu pisanja?

Zunaj že prav lepo pripeka in Vita se pripravlja na prvo rundo spanca, jst pa mojmu pomagat drva žagat. Še dobr da je pri drvah senčka. Sej mal se moram premigat, ker zadnje čase kar zabušavam.....user posted image

Preživite kar se da lep in prijeten dan pa se kaj tipkamo.

Pa-pa.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.8.2010 11:02:42   
sasek79
Dober dan!

Mož: Ti si pa res aktivna. Verjetno bo tudi Klemen hribolazec. Saj skoraj da ne bo imel izbire. user posted image  Mu je bilo to že v zibelko položeno. Tudi jaz sem v nosežnosti veliko hodila. Me je folk prav čudno gledal. Moj je rekel, da Ažbe zaspi (brez zize) samo če ga zibaš, ker sem preveč hodila in se je že v trebuhu tega navadil. Bom morala v drugo kar ležat. user posted image  

Upam, da bo tudi Ažbe vzljubil nahrbtnik in bomo lahko vsi pohajkovali po hribih. Smo nabavili Deuterja (II). Ga moramo sprobati, če bo notri kaj raje kot v tistem nahrbtniku, ki smo ga dobili. Drugače pa bo naš škratek mogoče smučar, ker sem jaz še v 4. mesecu (na začetku) smučala. user posted image

Grem delat.

LP

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.8.2010 17:14:29   
Mož*
Jah, jaz sem tiudi smučala, Sašek. Ta druga hči je tekmovalka alpskega smučanja, pa sem jo tudi po tekmah spremljala
Joj,kako je danes naš mali siten. Samo za nogo se me drži in cvili. Pojma nimam, kaj hoče

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.8.2010 18:32:26   
čili
naš je dans tok siten ,ko ni bil še nikol . Sem našla razlor: zgornja enkica je pokukala user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.8.2010 20:48:34   
lizika2
Živjo.

Kupujem otroške copatke ali čeveljčke. Naš malček se plazi, ob opori redko vstane, hodi še ne, potrebuje jih za v vrtec, da ga ne bo zeblo zunaj med igro. verjetno je fajn, da so zdaj bolj mehke. Prosim za nasvete tiste, ki ste iz tega že diplomirale... mož, mislim, da si ti enkrat rekla, da imaš fetiš na čevlje. :)

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.8.2010 22:42:48   
Mož*
Ja, prvi otroški čevelčki ali copatki naj bodo čim bolj mehki, toliko da stopalo le zaščitijo (če že otroci ne morejo biti bosi) pred zdrsom ali mokroto. Nobenih ortopedskih vložkov ali podpor stopalu, nobenih opetnikov, saj je izjemno pomembno, da ima nogica neposredni stik s podlago in se možgani učijo prepoznavati teren, grbine, grbinice, ... Torej čisto navadni usnjeni ali tekstilni copatki s tanko gumeno zaščito.
Jaz sem našemu nabavila tele: http://copatki.si/index.php?productID=850
če bi bilo bolj hladno, so zanimivi tudi tile:
http://search.nextdirect.com/search?p=Q&lbc=nextdirect&uid=820549903&ts=custom&w=*&af=%20gatt2:3%20cat:444&isort=bst&method=and&view=list&nxtv=000&nxti=0&lang=en&country=si&curr=EUR

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.8.2010 22:44:43   
Mož*

naš je dans tok siten ,ko ni bil še nikol . Sem našla razlor: zgornja enkica je pokukala user posted image

No, ja, naš je bil siten kot driska tudi brez novih zob, jih ima pa trenutno 6. Morda bodo pa vseeno zobje: danes je nagrizel tudi stol za dojenjeuser posted image user posted image user posted image ; manjka del naslonjala stola, ...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 772
25.8.2010 7:40:01   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: lizika2

Živjo.

Kupujem otroške copatke ali čeveljčke. Naš malček se plazi, ob opori redko vstane, hodi še ne, potrebuje jih za v vrtec, da ga ne bo zeblo zunaj med igro. verjetno je fajn, da so zdaj bolj mehke. Prosim za nasvete tiste, ki ste iz tega že diplomirale... mož, mislim, da si ti enkrat rekla, da imaš fetiš na čevlje. :)

Jaz sem našemu za vrtec kupila take copatke: http://copatki.si/index.php?productID=785&product_slug=monkey-ocenablue - tudi doma ima podobne. Za ven trenutno nosi take: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=449. Čisto njegovi prvi čeveljčki so bile pa tele opankice: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=478. Te so mu že majhne, zato sem morala na hitro nekaj kupiti. Trenutno je v Mali Maši še zelo slaba izbira. Predvsem ni številjk. Ogledane imam še tele: http://www.ribaracarak.si/rrr/cevlji/95-general-iii.html. Samo še ne vem ali jih bom res kupila. Odvisno kakšen hodec bo v prihodnjih mesecih (preden bo sneg) in kako mu bo rasla nogica.

Se mi pa zdi, da Ažbe zelo počasi napreduje pri hoji. Čez teden, ko je v vrtcu se zelo malo spušča in je zelo nestabilen. Med vikendom pa kar zaživi in dela tudi daljše relacije po stanovanju. Spušča se bolj ali manj na znanem terenu. Sam brez opore še ne vztane. Najraje poišče kakšen prst in nas vleče, da hodimo z nijm. Na roki čutim, da ne rabi veliko opore, vendar očitno še ni siguren vase. Je že prav tako.

Mož: Tile copatki so tudi meni ful lušni, vendar si jih nisem upala kupiti, ker ima naš tako šroko in visoko stopalo. Jinwood copatke pa smo že sprobali in so mu vredu. Mogoče jih bom nabavila kasneje, ko bo že sam šibal okrog, da ne bo imel mokrih nogic, če bodo v kopalnicah kakšne lužice.

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 773
25.8.2010 8:40:35   
Mož*
Ej, Sašek, vse navedele modele poznam; Klemen je imel prej Pedipedove Joshove. A si ti tudi tak ljubitelj čevljevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 774
25.8.2010 15:58:07   
lean
Ojla

ma nikakor ne pridem do računalnika, smo imeli še zadnje nakupe pred vrtcem, zvečer sem pospravljala pol pa sam še dol padla.

No kaj naj rečem, v vrtcu je blo super user posted image user posted image user posted image . Neva je takoj odšla raziskovat, blo ji je neznasko všeč. Ko je zagledala tolk igrač, so se ji kar učke svetile, cel čas se je samo slišalo heeeee. Pa otroci, sami sončki.
V skupini bo deset otrok, naša miška je najmlajša, sam se ji nič ne vidi ker je tolk velika in radovedna. Po kolenih skoraj ne gre več odkar sama vstane brez opore, sicer še velikokrat pade na rito samo se vztrajno pobira in gre naprej. Je pa kar škoda, ker zdaj dva dneva ne gremo, ker ena vzgojiteljica manjka in smo se zmenli raje za ponedeljek, ko bodo kompletni. Takrat bomo verjetno že začeli zapuščat vrtec, saj so zaenkrat kar vsi dobro sprejeli razen enega fantka, ki se ni hotel odlepiti od svojega očeta.
Jo je blo prav užitek opazovati, bla je kot doma.

Copatki: za vrtec imamo ravno take kot naj ne bi imeli user posted image . Imajo gumijast podplat, jinwood copatke bomo imeli za doma, jiih še nisem uspela naročit. Po drugi strani ne vem, če je glih to bla tako slaba odločitev, saj znajo taki copatki bit kar nevarni v vrtcu. To sem vidla danes. Po tleh je seveda milijon igrač na katere lahko stopijo, sploh za take kot so naši, ki še lovijo ravnotežje. Hitro jim kaj pade na tla in tako tudi na nogice in na majhe prstke. Da ne omenjam majhe stolčke, kateri so bli naši punci skoz v napoto. Kaj pa vem, pač vsak se odloči po svoje, je kar problem združit vse.

sasek kako ste vi, a je Ažbe že cel dan v vrtcu?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?