loremi
|
br´dan! en mali pozdravček od mene! gigi a mam kej šans, da se še mene vpiše tjale med navijačice? mausikaa sej je prav tako, bodi v upanju na najboljše, jst navijam za pluska! mismis uživa, fino, se je izognila temu dežju tule miklarom se nič kaj pogosto ne javlja pika.po prdino greješ? Fidolina kako si oz. kako se imata vidva? sonya ja, ti povem, da komi čakam, da se spravim tja na tist stol in dobim un šus narkoze! mamice upam da uživate! zarja, tassi, alpog, hedviga, hermy in vse ostale en lep pozdravček! Jst se pa jezim, že spet imam že dober teden krvavo/rjave izcedke , tko kot prejšnji mesec, ko so se vlekli pred M, zdej isto in to se mi ni nikdar dogajalo. Če bom kej rekla dr.-ju, bo spet dej dej dej, sej bomo operiral, kaj bi zdej rada, no al pa kakršen kol komentar, ki ga nebi rada slišala, tko da komi čakam, da me porihtajo. In tko ko se mi tole pojavlja, nimam pojma, kater dan bo pa zdej zares, grrrrr jezna. No mal sem mogla pojamrat, samo to. A veste, kaj se bom jst šla ta teden? Z maldoletno kolegico (13-letnica) greva verjetno za dva dni kampirat s šotorom na Slovensko obalo! Uh spet neki novega zame, tega pa še res nisem počela. Upam samo, da bo vreme in da počaka že te tri dni, če že skoz neki grozi. No, mal sem se razgovorila tu gor, šibam. Lep pozdrav vsem!