Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 11:09:02
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce zdej pa čisto resno ( )! Ne bit tolk škrt pri stimulacijah. Posodite Tassiki fante za en krog no, pol pa jst tud . Ampak moj je grd! pa neumen! Ne vem če boš mela kaj od njega
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 11:29:28
|
|
|
|
sonya1
|
Fidi, kakšna zloba !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 11:34:54
|
|
|
|
tassi1
|
a ti bi ti zdaj rada, da bi ga jest tvojga imela? Ej, pol boš pa fauš, tako da je bolje da kar ostanema pri svojih PS: pa hvala za ponudbo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 11:45:45
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 a ti bi ti zdaj rada, da bi ga jest tvojga imela? Ej, pol boš pa fauš, tako da je bolje da kar ostanema pri svojih PS: pa hvala za ponudbo Vidim, da ste me hitro spregledal . Tassi . Tavžnt pestk za lepe folikelčke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 12:05:42
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi saj ni bilo težko te prečitat. Nekako dvomim, da bi za Tončka kdaj rekla, da je grd Za une dva košarkaša pa deal! Ti ju pripeljem Tassi tudi jaz mislim na WP . Je že kaj novičk?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 12:06:20
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi kje si?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 12:46:06
|
|
|
|
alpog
|
Gigi, tudi jaz sem šele pol pogledala link. Čisto mimo, ja. Tistih taglavnih sploh ni gor, razen ene ali dveh izjem. Ko bo čas, moram TAPRAVI seznam najt!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 12:59:36
|
|
|
|
gigi1
|
alpog verjetno so kakšne omladinke sestavljale teh top 100. Se vidi, da jim je zmanjkovalo idej . Me jih imamo še kar nekaj na lagerju A res še nobena ni šla pogledat št.11 s seznama?? Čakam komentarje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 13:17:38
|
|
|
|
lana08
|
uuuf Gigi po moje še vse k sebi prihaja(m)jo od 11-ke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 13:21:01
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Dan Pika-po, merkat na pikici. Prav tako Mausi . Kje je Mausi? A se spi Mausi se tako spi da ni res sem sama sebi tolk hecna, ko vstanem s kavča si rečem: previdno stara, mogoče se glih sidra, pa ko stojim me je strah da bo ven padel kaj češ, baba prismojena... kakšnih čudnih občutkov takšnih ali pa drugačnih nimam, razmišljam pozitivno in si želim, da bi se zadeva zaključila enkrat maja drugo leto...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 13:25:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Pupe moje ! Hvala za lepe misli in za vso skrb za moja Bomo vidli kako bo danes zgledalo vse skupaj v službi, ker zbudila sem se kot roža Mam še 2 dni popoldansko, potem pa je dopoldanski šiht dalje do testa, pa bo precej lažje, si mislim. Zdej pa moram it pa kosilo kuhat, da ne bosta frocka lačna LAV JU OL Pika.po jaz sem ostala doma po punkciji (itak sem imela planiran dopust) in ko sem poklicala svojo zdravnico me tudi pod razno ni pustila da ne bi bila na bolniški, včeraj jo spet pokličem in ji povem, da je bil ET in ona meni da kdaj mam test, in pravi da naj se oglasim en dan po testu, da se bova zmenili kako naprej sem bila full presenečena. Ona je namreč mnenja, da moram počivat, počivat in še enkrat počivat, sploh glede na vse SS, na starost in stres...no sej se ne branim, samo v službo moram še sporočiti, da me ne bo vsaj še en teden...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 13:27:45
|
|
|
|
alpog
|
Mausi ! Hej, 11 pa ima neki v gatah! Pa skoraj mu hoče ven past!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 13:30:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarčico so sigurno zasuli z delom totalno....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 13:53:44
|
|
|
|
Bety11
|
Pozdravljene pupe..... Kako ste??? Nekaj sem prebrala nazaj in želim vam uspeh ... Mausikaa....jaaaa...resno počivaj....Tudi meni je počitek pomagal....pa medrol pa prometrijum......Splačalo se je potrpeti v postelji in zdaj moj Damjan skoraj skače okrog sam, pa v vrtec gremo 1.9. ... Držim ti pesti soborka, RESNIČNO!!!!!!! Gigi, kako si pa ti??? Seznam sem pogrešala, da vidim, kje ste trenutno, pa ga nisem našla.... Kako je Lana70??? In kje je predvsem?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 14:04:31
|
|
|
|
tassi1
|
WP sporoča, da imajo !!!!!! sem si sposodila na ivfovkah!! jest sem tak vesela, vesela
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 24.8.2010 14:06:12 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 16:30:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči to je edina stvar, ki meni v MB ne diši - da podirajo naravni cikel...no v dolgem postopku ga sicer povsod . Srce...veš kolk sem že tuhtala zate...in vedno bolj sem prepričana, da bi bilo morda pametno, da skočiš do Reškota v en kratki postopčič. Sploh zdej, ko se ti je ciklus mal porihtal, preden ti ga spet podrejo s Femodenom in dolgim postopkom. ne, k Rešu pa ne.... Punkcija na živo...ooooo Je dans moj možek govoril z V (premlel vsa dejstva v moji kartoteki , baje sem plodno dete samo dece ni pa ni) in bomo čez vikend dorekli podrobnosti postopka......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 20:06:56
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči to je edina stvar, ki meni v MB ne diši - da podirajo naravni cikel...no v dolgem postopku ga sicer povsod . Srce...veš kolk sem že tuhtala zate...in vedno bolj sem prepričana, da bi bilo morda pametno, da skočiš do Reškota v en kratki postopčič. Sploh zdej, ko se ti je ciklus mal porihtal, preden ti ga spet podrejo s Femodenom in dolgim postopkom. ne, k Rešu pa ne.... ] Punkcija na živo...ooooo Zarči se ne rabiš bati Reškota, mene je blo tudi groza punkcije na živo, pa ti povem, da se meni ni zdelo nič tako posebnega...ne bom rekla, da ni boleče, ampak ni pa spet tolko boleče...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 21:08:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Pozdravljene pupe..... Kako ste??? Nekaj sem prebrala nazaj in želim vam uspeh ... Mausikaa....jaaaa...resno počivaj....Tudi meni je počitek pomagal....pa medrol pa prometrijum......Splačalo se je potrpeti v postelji in zdaj moj Damjan skoraj skače okrog sam, pa v vrtec gremo 1.9. ... Držim ti pesti soborka, RESNIČNO!!!!!!! Gigi, kako si pa ti??? Seznam sem pogrešala, da vidim, kje ste trenutno, pa ga nisem našla.... Kako je Lana70??? In kje je predvsem? Lana70 je super duper, sončka na Krku in lovi zadnje žarke tega poletja......vmes še pošpega semle ...vi pa že v vrtec!!!!! Kako leti čas!! Naša Lizika ima že 5 mesecev!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 23:42:21
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Kiwi (42) nov postopek ? gigi (44) komaj čaka Fidolina (43) prstki srbijo, da bi nekoga Grethy (45) slončka, uživa in navija neodkrita (47) slončka, uživa in navija BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.8.2010 23:56:50 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 24.8.2010 23:53:04
|
|
|
|
gigi1
|
Evo mene končno Še šverc mi ni ratal, k RR ni delal Bety seznamček popedenan . A vi pa že v vrtec? Waw kaj čas beži Fidi tebe sem (začasno!) preselila dokler tastarga pamet ne sreča. Sonya ti boš pa še malo trpela med tistimi v akciji, kar nekako upam, da se bosta zmenila. Mausi super za razumevajočo dr. . Ti kar počivaj in božaj bušija. Pa povej bebiki, da ji tete z RR pripravljajo presenečenje čez slabih mesecev Pika.po sem spregledala ali nam nisi let zaupala? Če ni skrivnost sporoči za seznamček . Pa pazi na pikici in nič težkega dvigovat! Zmenjeno? Zarči punkcija pri ateju je šala mala . Nič bat. Pestke, da se čez vikend z V. dobro zmenita Hermy slikice čakam Tamalu pa ti? Boš kakšno stimulacijo prispevala? Lanči lupčke Živi in tebi. Kdaj se vrnete? Nič...mi že rezerva gori.... grem v špampek. Nočka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 7:00:50
|
|
|
|
srečica17
|
Dobro jutro v deževen dan! Še moja starost za seznamček 42 let. Sem kar mal pomirjena k vidm une cifre na seznamčku......k so približno take k moje . V ponedeljek sem bila na prvem pregledu po abraziji (ki sem jo imela 20.7.). G je rekla, da je vse OK, naj pričakujem M čez en teden približno, naj potem počakam še eno, potem pa . Je še dodala: se vidimo čez 3 mesece, ko bo zamujala . V glavnem: stvari se pomikajo naprej. MAUSIKA držim pesti...... Vsem lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 7:54:34
|
|
|
|
sonya1
|
Dobro jutro punce ! Gigi, lepo si popedenala seznamček. Samo upam, da bo tudi v razdelku nosečke čimprej čimveč imen. Tassi, Mausi, Zarja, le potrudite se in dajte vse od sebe Loremi, potem boš pa počasi že ti na vrsti. In tako naprej, kar nekaj jih še čaka... To mi je pa res všeč, da je na tej strani toliko optimizma. Le tako naprej, konzervice
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 9:56:06
|
|
|
|
mausikaa
|
Vau Gigi kako si pošlihtala seznamčič...full lepo da se tolko trudiš za nas...zlata si! jaz in moj čmrljček sva ok, kličem pozitivne misli in sanjam lepe sanje, sanjam vsak dan posebaj...sama sebi se zdim smešna ko mi roka zaide na buhija in ko čmrlju pravim da naj se dobro zasidra in drži...kolk sem smotana a ne? kako ste kaj ostale? Gretiko pogrešam...se nič več ne javlja, pa Kruce nas tudi na polno zapostavlja... evo in zdajle mi je tamala prižgala Mamo mio se bom spet nasmejala lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 10:02:27
|
|
|
|
tassi1
|
Pst- GIGI- a hočeš pri meni popraviti letnico- sem se vmes med apdejtanjem postarala malo lep dan vsem želim
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?