Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.8.2010 21:32:30
|
|
|
|
sonček33
|
aja. sem se sred umivanja zob spomnila, da si spraševala kje smo nakupovali... šli smo v kik ja, smo tudi mi šli v kik v kr, pa tudi nič dobili, sem pa ene 3 tedene nazaj nakupila tam dve trenirki, sem upala, da bom kakšne spodnje dele trenirk dobila, pa niso imeli skoraj nič. tko da naslednji teden ali konec tega. drugače pa tudi jaz nisem nič takega, ki bi mi v oči padlo, videla zadnjič ne v c&a in ne v h&m... sem pa vseeno precej za nogavice zapravila (ji je noga zrasla, pa še ta čisto micene je bilo treba dokupit), nekaj spodnjih hlač in dva spodnja dela trenirke zame (za doma, da se lah bolj komot naokol prestavljam) - pa še to sem vzela edina dva kosa moje cifre... od unih 3 ali 4, ki so viseli tam jaz sem edino v daichmanu dobila za lovreka ene ful luštne jesenske čevlje znižane iz 35 na 8 evrov. Zame pa itak ne delajo več oblačil. Že dolgo. Meni nič ni všeč. Če pa mi slučajno kaj ej pa ni cifre. Skratka porbala sem dvoje kavbojke pa so bile super duper v riti in stegnih...a vsaj 10cm predolge. Edino v Street One tam pa najdem marsikaj.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.8.2010 21:35:33
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jutri bo dete že v tvojem naročju! vedno bolj se mi doszdeva, da res... dihamo s tabo Plohca x*y*z*- jaz tud kremo za rit uporabljam od A-derme in mi je vredu drugače nič novega, ati je spravil otroke spat, midve z mami sva mal po trgovinah šle....sva komi robo v avto spravle, pa ne kr bi bilo robe tolk ampak je avto tolk mali...in moja mami ima vse športne rekvizite not po sistemu nikol ne veš kaj te doleti kolk je fajn, da je malo deževalo in ni več tolk soparno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.8.2010 22:02:05
|
|
|
|
kiara24
|
Plohca- držim pesti.... da bo čimprej za teboj.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.8.2010 22:25:55
|
|
|
|
Najki
|
Khurde Hofer ima trenutno trenerkice, sam nisem pogledala katra je najvecja cifra. Pa vec jih imajo za puncke kot za fantke vsaj pri nas.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.8.2010 23:05:41
|
|
|
|
Ploha
|
punce še sm kle...nič posebnega, sem pa tja popadek, pa si masiram križ...križ me itak boli, da komaj hodim, čep leti ven, zdej je že malo krvav...zutri pa gre z mano medved, no pelje me, ker sem "nevozna"... me pa želodc boli za ckrnt, pa slabo mi je, pa napenja me, očitno sem tudi mal viroze pobrala... upam, da ostanem notr, ker tole je pa polom...ne morm več.. se opravičujem ker spet jamram, sam dons je pa prav grozno...
< Sporočilo je popravil Ploha -- 24.8.2010 23:09:41 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 24.8.2010 23:30:00
|
|
|
|
Zvezdica
|
se opravičujem ker spet jamram, sam dons je pa prav grozno... ne se zdaj opravičevat ker jamraš. sej ne bom tečna A meto ima mami? Počivaj kokr se pač da. Upam, da nisi virozice staknila. Želim ti da bo kr padel ven.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 2:09:51
|
|
|
|
ronja
|
ne se zdaj opravičevat ker jamraš. sej ne bom tečna Ja, ploha, ne sekiraj se, zvezdica ma piko sam name . Zvezdica, ne bom jamrala, bom počakala, da lubi pride domov, ok? Sem budna iz čistega užitka. ploha, meni se je čep odluščil v pon. zvečer - vnoči na torek, rodila sem pa v petek - ves čas vmes popadki... če ti je kaj v tolažbo. Samo to je bilo taprvič, drugič gre hitreje - jutri boš že zibala!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 3:59:20
|
|
|
|
Ploha
|
punce moje...kakšna noč... popadki so umirili, no sem pa tja je še kakšen...HB... imam tisto luštno virozico, saj veste bruhanje/driskanje... jezus kaj mi dela...bog ne daj, da rodim v teh 2 dneh.... sem ponoči klicala v porodno, kaj naj, da zutri ni šans, da pridem na amnio, ker bo zelo čudno tam v čakalnici, ker teče od mene... tko da veliko pit...počivam, zutri pa spet pokličem, da se pridem pokazat... otroka HB čutim... samo tole je pa ubitačno... pa še mal heca...kako privrejo spomini hitro na plan, ko se podelaš v hlače
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 7:13:31
|
|
|
|
sonček33
|
PLoha ojej, objem zate, pikapoke, da se vse tole umiri ...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 7:30:57
|
|
|
|
sonček33
|
Grem v šolo. Na kavo :) In klepet. Lovro gre k babi. Kuham mineštrco.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:05:03
|
|
|
|
khurde
|
morgen, ena vroča čokolada za vse :) - tudi za marušo80, ki nas zadnje čase pogosto bere in ki se komot pofočka, če ima januarčka ali januarčico doma :)) sem prišla prav pogledat, če je kaj novičk od plohe... ploha, , da boš čimprej zdrava sonček, lepo se mej na ogledu ;) najki, mi nimamo hoferja blizu :( ga pa gradijo, ampak naj bi se šele pozno jeseni enkrat odprl ronja, kaj pa ti ob dveh zjutraj pokonci?!?!? --- tko, bila v laboratoriju, še zadnjič dala kri za tokso. začuda nisem čakala pol ure, uro kot ponavadi, ampak bila TAKOJ na vrsti - se poznajo dopusti, super. vreme čudno, sivo, skor mrzlo. pa nosečniške tegobe so me začele dajat... moram magnezij in donat pit, drugače mam krče ponoči (pri I nič), pa ponoč mi je rado vroče, pa premikam se kot hrošč, ki ga je nekdo na hrbet obrnil, motoriko imam na nuli, spomin mi peša...
< Sporočilo je popravil khurde -- 25.8.2010 8:08:11 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:35:18
|
|
|
|
marta82
|
Plohca . Drage kuharce a mate kakšen fajn recept z veliko omejitvami (zaradi kamnov), ne sme vsebovati nič olja, mastnega, nobene hrane ki napenja, jajc, oreščkov, svežega kruha...tole brez olja mi nekak "ne znese" torej jem lahko kuhan riž s kuhano zelenjavo (pa še to ne vso, ker ena napenja), kuhano ali na peki papirju pečeno pusto meso, kuhan krompir in HB pire z manj mastnim mlekom, kus kus, testenine brez jajc (ampak kaj naj dam gor??) od solate kakšno rdečo peso...a se še kaj spomnite, ker jaz sem do sedaj jedla kar nekaj praženega na čebuli pa omake ipd. zdaj je pa tako dolgočasen meni. Pa za zajtrk in večerjo se tudi priporočam za ideje (marmelada, manj mastni siri, kosmiči, jogurt...kaj še?). Hvala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:36:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ja, ploha, ne sekiraj se, zvezdica ma piko sam nameuser posted image . Zv punce moje...kakšna noč... popadki so umirili, no sem pa tja je še kakšen...HB... imam tisto luštno virozico, saj veste bruhanje/driskanje... naj ti bo v tolažbo, da ne boš šla na klistir , sicer je men klistiranje zakon. Plohca moja, vse bo ok. Danes se boš "spucala", jutri boš pa kot bi mignil rodila Grem v šolo. Na kavo :) In klepet. Uživaj :) pa nosečniške tegobe so me začele dajat... moram magnezij in donat pit, drugače mam krče ponoči (pri I nič), pa ponoč mi je rado vroče, pa premikam se kot hrošč, ki ga je nekdo na hrbet obrnil, motoriko imam na nuli, spomin mi peša... user posted image khurde za tegobe. Dej si en tikerček gor al pa nosečke seznamček naredite, da vas lažje spremljamo. Drgač pa mene vse tomuči,pa nisem noseča...emšo valjda Grem kavo pit. najmlajši v vrtcu, ta velik gleda risanko, ati dela, mama pa tuhta kaj skuhat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:40:20
|
|
|
|
marta82
|
Ljubljančanke kje naj jutri za cca 6 ur parkiram v bližini Pravne fakultete?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:40:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Plohca . Drage kuharce a mate kakšen fajn recept z veliko omejitvami (zaradi kamnov), ne sme vsebovati nič olja, mastnega, nobene hrane ki napenja, jajc, oreščkov, svežega kruha...tole brez olja mi nekak "ne znese" torej jem lahko kuhan riž s kuhano zelenjavo (pa še to ne vso, ker ena napenja), kuhano ali na peki papirju pečeno pusto meso, kuhan krompir in HB pire z manj mastnim mlekom, kus kus, testenine brez jajc (ampak kaj naj dam gor??) od solate kakšno rdečo peso...a se še kaj spomnite, ker jaz sem do sedaj jedla kar nekaj praženega na čebuli pa omake ipd. zdaj je pa tako dolgočasen meni. Pa za zajtrk in večerjo se tudi priporočam za ideje (marmelada, manj mastni siri, kosmiči, jogurt...kaj še?). Hvala. Marta, najprej ti svetujem, da uporabljaj kokosvo mast, definitivno pomaga. Za solate pa olivca ali olje makadamije. Moj ima te težave zato vem, da deluje. Izogibaj se stročnicam in laktozi (mlečni sladkor) ker v kombinaciji z drugo prehrano napenja. O receptih pa sproti. ti povej kaj bi jedla,me bomo pa nekaj dobrega sčarale.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:43:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ljubljančanke kje naj jutri za cca 6 ur parkiram v bližini Pravne fakultete? Pri pravni imaš kapitelj parkirno hišo. Vedno je prostor, pa še avto na varnem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:48:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Plohca . Drage kuharce a mate kakšen fajn recept z veliko omejitvami (zaradi kamnov), ne sme vsebovati nič olja, mastnega, nobene hrane ki napenja, jajc, oreščkov, svežega kruha...tole brez olja mi nekak "ne znese" torej jem lahko kuhan riž s kuhano zelenjavo (pa še to ne vso, ker ena napenja), kuhano ali na peki papirju pečeno pusto meso, kuhan krompir in HB pire z manj mastnim mlekom, kus kus, testenine brez jajc (ampak kaj naj dam gor??) od solate kakšno rdečo peso...a se še kaj spomnite, ker jaz sem do sedaj jedla kar nekaj praženega na čebuli pa omake ipd. zdaj je pa tako dolgočasen meni. Pa za zajtrk in večerjo se tudi priporočam za ideje (marmelada, manj mastni siri, kosmiči, jogurt...kaj še?). Hvala. Marta, najprej ti svetujem, da uporabljaj kokosvo mast, definitivno pomaga. Za solate pa olivca ali olje makadamije. Moj ima te težave zato vem, da deluje. Izogibaj se stročnicam in laktozi (mlečni sladkor) ker v kombinaciji z drugo prehrano napenja. O receptih pa sproti. ti povej kaj bi jedla,me bomo pa nekaj dobrega sčarale. Mah so mi rekli, da nobenega olja. Sem tudi sama najprej to pomislila...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:49:58
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ljubljančanke kje naj jutri za cca 6 ur parkiram v bližini Pravne fakultete? Pri pravni imaš kapitelj parkirno hišo. Vedno je prostor, pa še avto na varnem. A mogoče veš za koliko te "oskubijo"? Ne bi rada celega premoženja tam pustila, ker grem na eno konferenco in bom kakšni 6 ur tam.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:52:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mah so mi rekli, da nobenega olja.user posted image Sem tudi sama najprej to pomislila... ojej..pol pa je kriza. čeprav menim, da kakih ekstremov v prehrani ne smeš čez noč uvajat, ker je lahko šok za telo. Mi jemo bistveno drugače kot 5 let nazaj, ampak te spremembe sem uvedla počasi, živilo za živilom.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 8:55:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
A mogoče veš za koliko te "oskubijo"? Ne bi rada celega premoženja tam pustila, ker grem na eno konferenco in bom kakšni 6 ur tam. http://www.parkiraj.si/index.php?page=cenik-ph-kapitelj&hl=si_SI drugače pa lahko parkiraš na ledini, al pa čez ljubljanico takoj nasproti pravne na nabrežju pa imaš pol ceneje.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 9:31:00
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Joj Ploha sem brez besed Naš mali še vedno bruha, sicer manj, par pžirkov spije, več ne, vmes malo postoka, ostalo pa spi. Driske nima, saj do črevesja itak še nič ne pride. dej počakam še eno urco, če bo slabši pokličem P, samo kaj k ni naše in itak mi nimajo kaj Sonček fajn dan si si naštimala Marta jaz ti žal ne morem nič pomagat - ne jemo tako zdravo Khurde - tudi meni so začeli krči, čeprav precewj pozneje kot pri M, ko sem pila po 2-3 Mg na dan, zdej pa eno vsake par dni Tegobe pa ti res že pripadajo, saj je pred tabo še samo 1 mesec, joj kako gre to hitro... Kako pa doma ste uredili kaj? Upam da te ne matra preveč Zvezdica a si dobila poganjalec? moj je bil v Mb pri njih v trgovini, pa ga ni vzel, ker da je nizek, pa prelahek...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 9:36:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdica a si dobila poganjalec? moj je bil v Mb pri njih v trgovini, pa ga ni vzel, ker da je nizek, pa prelahek... ja res je tak lahek. Samo naš mali se pa full igra z njim :) Res je tak pocen. Sam tamalčku je očitno všeč
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.8.2010 9:40:16 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 9:38:05
|
|
|
|
Zvezdica
|
Naš mali še vedno bruha, sicer manj, par pžirkov spije, več ne, vmes malo postoka, ostalo pa spi. Driske nima, saj do črevesja itak še nič ne pride. dej počakam še eno urco, če bo slabši pokličem P, samo kaj k ni naše in itak mi nimajo kaj user posted image bošček no:( pa kaj je zdaj to? Pozdravte se vsi. Sej mene je začel grlo bolet, sam da se vreme poslabša sem bolj kot ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 10:01:28
|
|
|
|
petra88
|
ooo za vse bolančke in naj gre čimhitreje mimo Ploha ja ti pa maš ''''srečo''''. upam da gre čimprej mimo in da hitro rodiš. naš je pa zaenkrat ok, spije pa tolk tekočine, da ne vem kaj jo spravla.zjutraj na tečke 1dl, pou ure za tem spet 1deci, da za naprej ne govorim... več kot liter in pov ziher še kr se mi ne da učit, ma se morm...
< Sporočilo je popravil petra88 -- 25.8.2010 10:02:02 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 25.8.2010 11:02:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
naš je pa zaenkrat ok, spije pa tolk tekočine, da ne vem kaj jo spravla.zjutraj na tečke 1dl, pou ure za tem spet 1deci, da za naprej ne govorim... več kot liter in pov ziher to je fajn. Naš tudi en 1 l vode spije, po tamalem. Kako hiška? Sta si vse uredila?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.