khurde
|
hijacinta, super, da si bolje kiara, uf, to pa je gob pridn je! drugače imam pa jaz v tej nosečnosti non stop ene probleme z izcedki, vnetji, še celo glivice so me napadle... prej pa nikol nič (trkam, da tko ostane oz. se vrne na isto po porodu)... tko da prav razmišljam, da se naslednjič za streptokok testiram x-y-z, jaz sem uporabljala navadno lekarniško hladilno mazilo, po potrebi včasih bepanthen. drugače je bila pa tko večino časa brez. zvezdica, po enem tednu bo prišel domov in rekel, da ga dej raj na faks, da je dolgčas ti pa verjamem, da te mal stiska... mi smo šli dons po spodnje dele trenirk in ko so visele tam na stojalih, mi ni bilo jasno, kako lahko že tako velike cunje kupujem, če sem lani še "pol" manjše petra, fajn za net sonček, kaj kej kuhaš? ronja, ploha, ma I ma skos neke nove fore, ta otrok je zdej začel prav ornk govorit in čebljat, prav smešna je pa sitna zna bit še posebi, če kej ni po njenem ampak se kar zmeniva najki, pri nas je podobno, da je pri atiju veliko bolj "neubogljiva", ukazovalna, trmasta, vpijoča itd. kot pri meni. ne vem kje so pobrali teorije, da mame crkljajo, očetje vzgajajo za vse padce in za mame... sem brala za nazaj, jih je kar ene par dobro padlo mene že tko včas kar stisne, ko gledam, kaj počne farfala, kako so se meli fantje na dopustu? mimi, upam, da se vam to s stanovanjem počasi neha marta, super za dopust
< Sporočilo je popravil khurde -- 24.8.2010 15:18:26 >