|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
24.8.2010 15:15:40   
khurde
hijacinta, super, da si bolje user posted image

kiara, uf, to pa je gob user posted image  pridn je! drugače imam pa jaz v tej nosečnosti non stop ene probleme z izcedki, vnetji, še celo glivice so me napadle... prej pa nikol nič (trkam, da tko ostane oz. se vrne na isto po porodu)... tko da prav razmišljam, da se naslednjič za streptokok testiram user posted image

x-y-z, jaz sem uporabljala navadno lekarniško hladilno mazilo, po potrebi včasih bepanthen. drugače je bila pa tko večino časa brez.

zvezdica, po enem tednu bo prišel domov in rekel, da ga dej raj na faks, da je dolgčas user posted image user posted image  ti pa verjamem, da te mal stiska... mi smo šli dons po spodnje dele trenirk in ko so visele tam na stojalih, mi ni bilo jasno, kako lahko že tako velike cunje kupujem, če sem lani še "pol" manjše user posted image

petra, fajn za net

sonček, kaj kej kuhaš?

ronja, user posted image user posted image user posted image

ploha, ma I ma skos neke nove fore, ta otrok je zdej začel prav ornk govorit in čebljat, prav smešna je user posted image  pa sitna zna bit user posted image  še posebi, če kej ni po njenem user posted image  ampak se kar zmeniva

najki, pri nas je podobno, da je pri atiju veliko bolj "neubogljiva", ukazovalna, trmasta, vpijoča itd. kot pri meni. ne vem kje so pobrali teorije, da mame crkljajo, očetje vzgajajo user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse padce in user posted image  za mame... sem brala za nazaj, jih je kar ene par dobro padlo user posted image  mene že tko včas kar stisne, ko gledam, kaj počne user posted image

farfala, kako so se meli fantje na dopustu?

mimi, upam, da se vam to s stanovanjem počasi neha user posted image

marta, super za dopust

< Sporočilo je popravil khurde -- 24.8.2010 15:18:26 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
24.8.2010 15:22:42   
Ploha
khurde: testiraj se za streptokok!

hijacinta:
pa še vedno sem kle...mrbit bo pa jutr, k mam pregled....aaaaaaaa ne vrjamem user posted image user posted image user posted image me kar malo panika grabi, ker vem da sem vedno bližje in bližje...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
24.8.2010 15:31:37   
petra88
še sreča da sem dobila net, ker tolk čvekate dans user posted image

David spi, kolk je pridn, jest pa na netu čepim namest za knjigo.. ko bi bla vsaj bolj zanimiva snov..

za ritko pa jst po novem uporabljam kremo Tea tree od Justa, nam ful pomaga.

Naš je tud začel malo bolj čeblat, pa zmeram bolj se ga da razumet. reče mama, tata, pa pa, bobo (sosedov pes), doda (david), vse ostalo je pa tda al dda. no ko je žejen pokaže in ko je lačen se tudi začne oblizavat. pa ko ko, ga ga. mmmmm (muuu).. pa še in še. v knjigici vse ve kje je kaj, in če mu kdaj 'narobe' povem, me takoj popravi a-a user posted image

Pr nas je pa tata tist ki ga je treba zmeraj ubogat. mene še proba kdaj pa kdaj okol prnest, ma njega pa ne. user posted image itak ima pa vse naštudirano, koga lahk pa koga ne

morm se it učit, da vsaj se vsa kakšno uprašanje naučim
lp

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
24.8.2010 16:07:10   
Hijacinta
Dej nej mi ena pove kaj je fora tega streptokoka. A to je povezano z vnetji? Ker jst mam v tej  nosečnosti tud kr skoz neki.

Plohca dej si še ene 10 dni, v tem času bo pa ziher user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
24.8.2010 16:26:25   
Ploha
hijacinta: ni nujno! Lahko imaš vnetja pa nimaš streptokoka in obratno. Jst sm imela pogosta vnetja in malo slabši pap bris, pa me je dala še na steptokok, to je blo še veliko preeed meto...pa sem bla pozitivna, ko sem "pozdravla" streptokok je bil tud bris pap dober. pozdraviš se pa nikoli. Ko ga 1x imaš, ga imaš vedno. Lahko pride do lažno negativnega brisa...jest sm zdej v tej nosečnosti bla v 11 tednu testirana in negativna. Ampak AB pa v vsakem primeru dobim, če spet ne pozabijo  je v kartoteki na rdečo napisano... To bi lahko bila rutina pri G, da naredijo ta bris,...fak ane...narkomanom pa metadon kr talajo...to me pa res jezi...

sicer pa hijacinta, a maš prav vnetja al "samo" povečan izcedek, brez srbenja, pekočega občutka itd...??

jst sm mela pred meto in med metino nosečnostjo skos nekaj...vsak mesec, najprej M, en teden mir, potem vnetje, valda za 14 dni zapečatena pol pa še en teden spet do M...in to on and on and on...no po metinem porodu pa super fino fajn...ni blo nekih hudih problemov.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
24.8.2010 16:40:40   
ronja
Ronja nam je v lekarni namesala amoksiklav in je opozorila, da se ga po enem tednu stran vrze, do takrat naj bo skos v hladilniku, po enem tednu proizvajalec ne garantira vec obstojnosti.

ja, jaz sem dobila tablete, 1000mg - za odrasle je mal večja dozauser posted image

kiara, hiacinta, pocajtajta se!**** tudi, seveda. najki, pocajtaj malčka!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
24.8.2010 19:19:24   
Najki
Nas zdej ful besede pobira, ceprav so si se precej podobne, recimo cici je za sedet, za ptica, za slincek user posted image . Ti je za smeti pa za stric user posted image . Moras v kontekst postavit, da ves katero misli. Sem ga prisla pa danes iskat v vrtec in niti sekunde ni utihnil celo pot do doma, skos je neki pripovedoval in momljal pa itak je bil cist vesel spet v vrtcu. Sem mislila, kako ga bo vrtec zgonil, ma doma je bil k ena atomska bomba.

Ploha kaj pa lahko streptokok povzroca? Oziroma kako je nevaren plodu? In kdaj, cel cas ali med porodom?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.8.2010 19:59:24   
Ploha
najki: streptokok naj bi lahko predčasno sprožil porod, če ta bakterija pride do plodnih ovojev, ni nujno, poglej mene, kar noče pa noče mehur počt user posted image user posted image drugače pa v najslabšem primeru povzroči sepso ali meningitis, hudo prizadetost ali celo smrt. Je pa nevaren med porodom, ko se otrok poraja skozi porodni kanal, takrat se tudi okuži...ga pa ima baje 1/3 žensk v slo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.8.2010 20:04:02   
Najki
A potem je tako kot pri herpesu, moras imeti pod nadzorom izbruh pred in med porodom.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.8.2010 20:05:20   
khurde
ja, jaz mam še naslednji teden čas za testiranje. pomoje se kar bom, sam itak me bo samo samoplačniško vzela... sam evo, mam res tok enih blagih vnetij, izcedkov in podobnih zadev kot nikol prej. nekje sem zasledila, da je okuženih celo 60% žensk, ampak večina ne ve in če okužba ni "aktivna" med porodom, ni panike. vseeno pa tiste, ki so bile kadarkoli prej pozitivne, bolj merkajo.

jaz v prve sploh nisem razmišljala o testiranju. nikol nisem imela nobenih problemov, med nosečnostjo tudi nič. zdej pa... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 24.8.2010 20:06:46 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.8.2010 20:08:04   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

poglej mene, kar noče pa noče mehur počt user posted image user posted image

dete čaka, da se medved pozdravi user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.8.2010 20:22:06   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

poglej mene, kar noče pa noče mehur počt user posted image user posted image

dete čaka, da se medved pozdravi user posted image

ma dej ku*c gleda medveda...v petek ima drugo delo, pa bo spet cela panika, doma naj bo in me ne dela živčne. pika. user posted image user posted image

Sem mu rekla, če bo mencal zravn nima kaj hodit z mano...ker to ni čas 10 minut ampak par ur...če ne druzga unih par ur po porodu, ko se cartamo...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.8.2010 20:25:15   
sonček33
Ploha, medved bo z vsem svojim bitjem pristiskal s tabo. Ma jaz te razumem, ma razumem tudi njega. Ti si še ok, jaz bi bila 100x bolj tečna in zoprna in še kaj ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.8.2010 20:28:18   
Ploha
sam kaj pa mene dons trebuh boli...sem mislila, da me želodc, pa očitno ni to želodec, ker želodc leži drugje user posted image jezus...

pa slabo mi je...no lahko, da mi telo pravi ne jej, ker greš rodit user posted image user posted image

sem pa imela ene par unih popadkov...sam kaj si čem z njimi pomagat...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.8.2010 20:33:14   
sonček33
Jutri bo dete že v tvojem naročju!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.8.2010 20:36:26   
sonček33
**** ... calgela še nimam, upam,da mi ga sestra prinese iz HR..tale lekarnar,a  to je kakšna prodajalna?

khurde, hvala za zs, odgovorim, ko uspem :) kuham pa ...včeraj piščančje tortilje, danes špinačni ravioli in paradižnikova omaka, jutri gorska mineštra ... pa ti?
kje si kupovala cunje? mis mo bili včeraj v Hm in Ca  ma nič nimajo..podn no ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.8.2010 20:37:07   
kiara24
čer,

a ni danes polna luna....

Khurde- kakšen izcedek pa imaš, če te smem vpr. v gl. mene nič ne srbi ali pa kaj podobenga kot je ponavadi pri glivicah, tako da ne vem... je pa ful veliko izcedka, malo čudne barve, pa zelo gost.

Moj poha marele za večerjo, no jaz jih ne bom jedla jaz se bom zakadila sedaj v jogutre in čajčke, tako kot so mi rekli.....

Ali je pri nosečniši sladkorni tudi povedan protein in baljeakovine? Ploha to najbrž ti veš k si imela dieto....

Ja ful je bil priden moj danes, in pravi da gre jutri zjutraj spet, pogledat na druga mesta.

Jaz imam pa jutri zjutraj zobarja in me že sedaj kar mlao zvija ko se spomnim.

Grem jest.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.8.2010 20:42:07   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

vedno bolj se mi doszdeva, da res...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.8.2010 21:00:04   
Najki
Navijamo zate Plohca!

Kiara jaz sem imela mocnejsi izcedek ravno v tvojem casu nosecnosti, mende je eno obdobje tako, k je to normalno.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.8.2010 21:00:18   
khurde

držim pesti user posted image

kiara, ma vse živo. enkrat srbeče in zoprno - za canesten uporabit, drugače pa brez vonja in brez srbenja 99% časa - večkrat prozoren, ampak rumenkaste barve, pol gosto, pol ena sluz, pol ene nitke... ma svašta... čist na nov se spoznavam user posted image

sonček, se mi zdi, da si enkrat že pisala... kakšna je gorska mineštra? jaz nisem nič pametnega in novega kuhala, ker itak skor nič ne je zadnje čase... oz. en dan je za tri dni, pol pa tri dni skor nič (za kosilo). tko da bolj zajtrke, večerje in kakšno malico je, pol pa probam tko skombinirat, da je v redu... je čist nepredvidljiva ratala... en dan, na primer, krompirja sploh ne povoha, drug dan bi se tepla zanj. tri dni se izogiba banan, četrti dan bi lahko dve pojedla. pol pa bolj kot ne delam neki na hit, simpl in dokaj preverjeno... dokaj, ker vseeno nikol ne vem, kako bo user posted image user posted image  žaba mala user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.8.2010 21:02:47   
Zvezdica

a so dozdevanja še vedno pravilna?

S tabo smouser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.8.2010 21:07:01   
sonček33
khurde, kupim tisto suho mešanico kjer je bob, rdeča in zelena leča, pa mini grah in fižol adzuki... namočim čez noč...drug dan pa potem skuham kot vsako mineštro- korenje, zelena, cvetača pa nujno jaz makarončke zakuham not ali pa naredim vodne žličnike

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.8.2010 21:11:18   
khurde

khurde, kupim tisto suho mešanico kjer je bob, rdeča in zelena leča, pa mini grah in fižol adzuki... namočim čez noč...drug dan pa potem skuham kot vsako mineštro- korenje, zelena, cvetača pa nujno jaz makarončke zakuham not ali pa naredim vodne žličnike

o, hvala user posted image

grem spat. zadnjič je dve uri bila pokonci in čebljala, pa moram not prinest. je bila dobre volje, sam nekak ni pustila, da bi jaz v miru spala; vsakič, ko sem se obrnila, da bi zaspala, me je začela kao obračat in vpit "mami, tan!" (vstan!) user posted image  faca

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.8.2010 21:23:42   
*x*y*z*
Evo sonček tu ga bodo imeli
http://www.moja-lekarna.com/p-904-calgel-gel-za-dlesni-10-g.aspx

Pa hvala vsem za info o kremah

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.8.2010 21:27:47   
khurde
aja. sem se sred umivanja zob spomnila, da si spraševala kje smo nakupovali... šli smo v kik, sem upala, da bom kakšne spodnje dele trenirk dobila, pa niso imeli skoraj nič. tko da naslednji teden ali konec tega. drugače pa tudi jaz nisem nič takega, ki bi mi v oči padlo, videla zadnjič ne v c&a in ne v h&m... sem pa vseeno precej za nogavice zapravila (ji je noga zrasla, pa še ta čisto micene je bilo treba dokupit), nekaj spodnjih hlač in dva spodnja dela trenirke zame (za doma, da se lah bolj komot naokol prestavljam) - pa še to sem vzela edina dva kosa moje cifre... od unih 3 ali 4, ki so viseli tam user posted image

zdej pa res grem... se je vmes mal zbudila in zavpila "ati, pazi!" včas me prav zanima, kaj sanja user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.