|
RE: Mama, kje si? 25.8.2010 10:07:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Mene je pooblastil, pri meni je njegova številka,...ja, kaj še...Dokler verjamete . Jasno sva se dogovorila, o čem bom pisala in o čem ne. Jasno mi je tudi povedal, do katere meje lahko grem in od kod dalje je potem njegova zasebnost. In tega se bom držala (to velja tudi za javno pisanje). Kar se pa telefonske številke tiče - dovoli, da jo posredujem komurkoli, ki je pripravljen pomagati. Tistim, ki bi radi samo mešali hruške in jabolka, je pa res ni potrebno dajati, kajne? IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty zaradi mene je lahko vrhunski lopov, ampak ima še vedno pravico spoznati svojo mamo in nenazadnje ima mama pravico spoznati njega... Točno to je vse, kar je zame pomembno. IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Če bi jo ti poznala, kot misliš, da jo poznaš, bi vedela, kaj ji pomeni - hobi, baje. Nikar se ne pregovarjajte, koliko me kdo pozna in koliko me kdo ne. Sama sebe poznam najbolje, torej sama pri sebi tudi najbolje vem, kaj je res in kaj ne. Vse ostalo je pa to, kako me kdo drug dojema (kot kakšnega človeka). Ampak to so spet mnenja, za katera sploh ni nujno, da imajo kakšno zvezo z dejstvi. Še manj pa z Džovano. Razen če je moj prevod napačen Vse, kar se tiče Džovane, lahko pride prav. Nekako ne vidim, kako bi lahko npr. govorica o razlogu, zakaj naj bi Mauro/Marko razbil neko okno, pripomogla k iskanju. IZVIRNO SPOROČILO: sara. Kdor molči devetim odgovori! Spala sem. IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ti, kerensa, daj mi nekaj povej: kako pa gdč. punca gleda na to, da Marko javno v Oni reče, da je bila njegova mama edina ženska, ki ga je kdajkoli ljubila. Jaz vem, da ga nekam treščim, da kaj takega prijavi! Pojma nimam. Tega pa res nisem vprašala. je drug razlog kot ti - za dejstvo (da je poškodovan), ki si ga ti sama navedla. Navedel drug kraj kot ti Jaz nisem navedla ne razloga, ne kraja. Če napiše, da se je stepel, zato je poškodovan, pa ni Nič ne vem o kakšnem pretepu, zaradi katerega naj bi bil poškodovan. No, vsaj o tem ne, o katerem piše MadMax. Vem za enega, ki niti s tem ni povezan. POleg tega: a to, da so posvojitelji bili kao slabi se pa kaj tiče iskanja Džovane? Ker tega razmišljanja takrat nisi "cenzurirala" Saj niti zdaj ničesar ne cenzuriram, kakor vidiš. Sedaj imam samo mejo, o čem bom pisala in o čem ne. Vas, ostalih RR-ovcev, ne morem cenzurirati, ampak lahko samo prosim, da ne (ah, again!) mešate hrušk in jabolk, ampak vidim, da ima tudi ta pojm več razlag oz. dojemanj. Ne, to, da naj bi bila posvojitelja slaba, nima z iskanjem Džovane nobene direktne povezave, ju pa ne poznam in ju zato ne ocenjujem. To, da sta slaba, niso moje besede. Kakor tudi tiste, da sta dobra, niso. Vendar ne moreš pri 32ih jamrat, da nimaš denarja, pa da so tega krušni starši krivi itd... Pri 32ih si si pa zato čisto sam kriv! Hmmm... sem jaz spregledala, da je Mauro/Marko kdaj kje to izjavil al'' sem pozabila, da sem prebrala? Pa pri tem, kako si bil bogi, ker nisi imel mame zraven, zapustit svojega otroka. sori, samo to mi je pa čist mimo! Zapustit'' otroka?! Izgleda, kakor, da 100%-no verjameš enemu stavku s strani MadMaxa. Če je tako, naj bo. Vendar se motiš. Jaz ti samo svetujem, da se tudi tukaj (ne samo drugje) vprašaj o dejanski zgodbi. Jaz jo poznam in vse, kar lahko rečem, je to, da Mauro/Marko sina ni zapustil. Ko pa začne nekdo na veliko tarnat, da se bo zasmilil čim več ljudem, mi je pa sumljiv Ne bi rekla, da tarna na veliko. Po Maurovih/Markovih besedah je bilo vse, kar je naredil v zvezi z mediji, to, da je na uredništvo poslal eno pismo (in to je tisto, katerega del je tudi fotografiran v Oni). Vse ostalo naj bi mediji napisali sami, brez njega. Ali je to res ali ne... we''ll see. Hočem ti samo povedat, da to, da ti nekdo pove nekaj neidealnega o Marku (precej tudi sama veš, saj ni angelček;), ne pomeni, da hoče vso stvar uničit. Prav, naj napiše. Ampak kako mi bo pa s tem pomagal pri iskanju? Nikakor. V čem je torej smisel? IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 a vendar prepocasi in z moznostjo, da se ustavi, ergo, da se ustavi iskanje ker je nasa uber-trecker pocasi odnehala...in skocila na novo temo iskanja Kristusovih potomcev Brez skrbi, Tanja... svojega iskanja nisem z Džovane preusmerila na Kristusove potomce . Tako zelo usekana pa še nisem. Zakaj je bila odprta tista tema, je jasno napisano. Še vedno iščem Džovano, ker pa, kakor je ena napisala, to ni edino, kar počnem v življenju, si istočasno začenjam planirati tudi dopust za naslednje leto. In ker se mi zdi tematika o Kristusovih potomcih zanimiva, se mi tudi ne zdi škodljivo, da naredim road-trip po sledeh tega (recimo) mita. Kajne?
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 25.8.2010 10:08:15 >
|
|
|