|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
24.8.2010 12:46:21   
KlaraMay
no pa imam še jaz ene bolj slabe novice. Včeraj sem trpela zaradi močnih krčev, danes pa bum rjavi izcedek user posted image user posted image
Krvi niti kapljice, ampak strah. Danes je 24.8. To je datum v mesecu,ko bi jaz morala dobiti M. Torej točno 2 meseca od prvega dneva zadnje M. Da mi ne bo telo kj ušpičilo in bo pritekla, ker se mi bo sesul svet.

Tiste, ki ste imele rjavi izcedek kaj je to? A naj kličem svojo G, a grem kr lepo domov ležat, a grem na urgenco? A je to še OK in nimam kj narest. A obstaja kakšna tableta za zaščito plodka, karkoli????? user posted image user posted image

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 651
24.8.2010 13:01:19   
Čakajoča
Ne bit preveč v skrbeh! Tudi jaz sem imela rjavi izcedek, pa je bilo vse OK! Dokler ni krvi, ni panike!

Bi pa na tvojem mestu vseeeno šla k dežurnemu G, ker nikoli ne veš!

Pa brez skrbi boš! To bi jaz naredila!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 652
24.8.2010 13:03:57   
Korina*
Klara May...jaz bi na tvojem mestu šla na urgenco. Sama sem tudi zadnjič šla, pa so me pregledali in je bilo vse vredu!

Kar pot pod noge,...da te pomirijo!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 653
24.8.2010 13:07:21   
lananai
Klara, vse bo OK. Jst sem imela rjav izcedek od pluska naprej. Kak dan OK, pa spet isto. Pokazat se nisem šla, ker mislim, da pomagat itak ne morejo, če gre kaj narobe. Poskusi malo počivat. Čeprav jst bi lahko že cel mesec skor samo ležala... Počivala sem samo 1 vikend, ko je bilo izcedka več. Te dni je skoraj v redu. Jutri imam pregled in VEM, da bo vse OK. Bodi pozitivna in še pikepoke za srečo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 654
24.8.2010 13:08:10   
pixika
Ojla!

Jaz sem imela prejšnji petek zvečer in soboto zjutraj malo rjavega izcedka. Me je tudi panika zajela. Sem šla v soboto zjutraj kupit še en test za vsak slučaj in je sevedal pokazal user posted image . Potem sem pa poklicala na urgenco in povedala za izcedek pa so mi rekli, naj počivam, če bi se pa pojavila krvavitev kot pri menstruaciji ali pa zelo močni krči, naj pa pridem takoj na urgenco. Sem potem celo soboto in nedeljo počivala in od takrat nisem imela več izcedka, tako da upam, da je vse v redu. Sicer sem klicala tudi ginekologinjo v ponedeljek in je sestra rekla, da če ni bilo več izcedka, da ne rabim hodit na pregled, ker potem ni panike. Imam pa prvi pregled šele v četrtek. Komaj že čakam. Pa vsakič, ko grem na wc me je strah, da bi bil spet izcedek. user posted image

Držim pesti tudi zate, da bi bilo vse OK. user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.8.2010 13:12:16   
Fargesia
WP sporoča, da imajo user posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pixika)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.8.2010 13:14:36   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
WP sporoča, da imajo user posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhej!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.8.2010 13:17:48   
darhaha84
jaz imam še nekaj vprašanj.
1. ali kaj drugače jeste zdaj, ko veste da ste noseče? Jaz sem prej jedla preden sem šla v službo en jogurt (to je cca ob 7ih), v službi sem pa jedla sadje – skozi cel dan – pa kak piškotek ob popoldanski kavici, ko sem prišla domov (ob 17ih) sem pa nekaj v izi pojedla…Zdaj mi pa moj teži, da moram zdaj več jesti. Sva se včeraj ful spičila. Samo jaz ne potrebujem več, ker nisem lačna. Zdaj pa tudi še nimam povečane potrebe po hrani in se ne mislim neki na silo filat in rediti. Saj ko bom lačna ne mislim stradati,…
2. ali boste ve obiskovale oz. nadaljevale z aktivnostjo.? Jaz sem včeraj premišljevala, da bom kar hodila na aerobiko ene 3-4x na teden, dokler bom lahko (samo moram še govoriti z ginekologinjo in še en ful dober članek od dr. Pušenjaka sem našla na med.over.net in me je prepričal, da lahko hodim)
3. ali imate tudi ve nek tak čuden okus v ustih (ne znam opisat kakšen)?
Upam, da vas nisem preveč zasula z vrašanji in se bo kateri dalo brati user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.8.2010 13:24:32   
lananai
darhaha84

1. Jem isto. Po mojem je brezveze pretiravat. Dojenček baje itak najprej vzame, kar rabi. In ne morš verjet, kako ti telo samo pove, kaj mu paše. Jst sem v prvi nosečnosti pojedla ogromno sadja, ostalo pa mi ni ravno teknilo. Nikoli se nisem z ničemer silila, jedla kot ponavadi. Zredila sem se za 7kg, ki so šle po porodu takoj dol. Pazi, da poješ dovolj vitaminov (sadje, zelenjava) in hrano, ki vsebuje železo. To nosečnicam pogosto manjka. Jst sem morala zadnje par mesecev jesti tablete z železom. Najbrž sem premalo mesa pojedla, ker mi ni pasalo. To nosečnost se bom za hrano bogato z železom bolj pozanimala in več tega jedla.

2. Sem se že pred nosečnostjo premalo gibala. No, imam pa doma user posted image polno energije, tako da dnevno za njo laufam. user posted image

3. Nimam čudnega okusa. user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 659
24.8.2010 13:55:10   
sreckica
ne me strašit no user posted image js razen bolečih zizik, zaprtosti in pogostih punkapunkijev nimam a ma NOBENGA znaka user posted image prvo me je še neki špikal pa tiščal, zdej pa še to praktičn ne več user posted image user posted image na, pa je šla dobra volja user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 660
24.8.2010 14:07:46   
lananai
Nimamo vse znakov. Jst tudi nimam nobenih, jih že v 1. nosečnosti nisem imela. Bodi srečna, da ti ni slabo! Edino, kar sem jst čutila v 1. user posted image je bilo, da se mi je apetit zmanjšal in mi določena hrana ni preveč pasala. Pa ko sem si zjutraj zobe umivala, mi je gor dvigovalo zajtrk, če sem šla s ščetko pregloboko. Nič znakov na telesu, nič. Dokler se ni začel kazat trebušček, sploh nise verjela, da sem nosečka.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 661
24.8.2010 14:09:51   
florecita
KlaraMay sam izcedek ni problematičen,...dokler se ne ulije. Ko sem jaz imela SS so se mi izcedki vlekli recimo 2 tedna non-stop in potem se je eno noč samo vlilo iz mene, kot da bi kdo iz velikega lonca zlil 20l vode... res velik šus.

Ti izcedki, ki so pa niso,.. po moje niso toliko problematični. Sama sem imela tudi 3x sedaj v zadnjem tednu na papirju malenkost rjavega... pa kaj naj?
Prejšnjič sem tekla za vsako na urgenco, pa mi itak niso nič mogli,.. je prišlo do tega, do česar je moglo.
držim pesti, da bo vse OK z našimi user posted image

sreckica kaj ti ni to dost znakov??  Zakaj si želiš te slabosti??user posted image  ni prav nič fajn,veš user posted image user posted image user posted image

_______________________________________________________________________________________

jaz sem pa neverjetno lačna non-stop. Ampak ne vem, katera hrana bi mi ful pasala, ne morem izbrat, samo jedla bi pa vseenouser posted image
pa smrdi mi vse za popiz**** prej v trgovini sem skor skup padla ob vseh tistih parfumih in vonju po švicuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 662
24.8.2010 14:09:57   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Bravo!!!!!
Smo zelo veseli zate in tvojega user posted image ! Joj, ko bi še me bile na tvojem mestu, da bi končno videle user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 663
24.8.2010 14:13:42   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84

jaz imam še nekaj vprašanj.
1. ali kaj drugače jeste zdaj, ko veste da ste noseče? Jaz sem prej jedla preden sem šla v službo en jogurt (to je cca ob 7ih), v službi sem pa jedla sadje – skozi cel dan – pa kak piškotek ob popoldanski kavici, ko sem prišla domov (ob 17ih) sem pa nekaj v izi pojedla…Zdaj mi pa moj teži, da moram zdaj več jesti. Sva se včeraj ful spičila. Samo jaz ne potrebujem več, ker nisem lačna. Zdaj pa tudi še nimam povečane potrebe po hrani in se ne mislim neki na silo filat in rediti. Saj ko bom lačna ne mislim stradati,…
2. ali boste ve obiskovale oz. nadaljevale z aktivnostjo.? Jaz sem včeraj premišljevala, da bom kar hodila na aerobiko ene 3-4x na teden, dokler bom lahko (samo moram še govoriti z ginekologinjo in še en ful dober članek od dr. Pušenjaka sem našla na med.over.net in me je prepričal, da lahko hodim)
3. ali imate tudi ve nek tak čuden okus v ustih (ne znam opisat kakšen)?
Upam, da vas nisem preveč zasula z vrašanji in se bo kateri dalo brati user posted image

1. Jej popolnoma enako kot do sedaj. Priporočam ti še tablete, ki imajo folno kislino. Ostalo pa jej kot ti paše. Saj ti telo pove, koliko je dovolj.
2. Kar se tiče aktivnosti - jaz sem hodila na aerobiko za nosečnice od 3. meseca user posted image dalje... Ful so nas razmigali, prav pasalo je...
3. Kar se okusa tiče, pa se ti tukaj ne morem pridružit - tudi jaz nimam nič drugačnega okusa v ustih...

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 664
24.8.2010 14:19:50   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

ne me strašit no user posted image js razen bolečih zizik, zaprtosti in pogostih punkapunkijev nimam a ma NOBENGA znaka user posted image prvo me je še neki špikal pa tiščal, zdej pa še to praktičn ne več user posted image user posted image na, pa je šla dobra volja user posted image user posted image

Saj se sploh nobeden ne straši! Vsaka ženska drugače sprejema nosečnost! Vse smo si različne!

A ni fajn, da ti ni slabo!? Uživaj v tem...

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.8.2010 14:37:26   
Anonimen
Dan....

KlaraMay - kako si?user posted image user posted image user posted image Upam da je vse ok. Ko sem jaz krvavela sem imela 2x rjav izcedek 1x pa krvavega... vsakokrat sem odhitela na urgenco, videla da je bil mali ok, no ko sem imela rdeč izcedek v 26 tednu sem ostala v bolnici en teden, ampak ... vse je bilo ok.. bom pa tudi tokrat če (upam da ne) se to ponovi isto reagirala..ma vsaj pomirjen si če ne drugega...

WP in vse ostale, ki ste ga zagledaleuser posted image - ĆESTITAM za user posted image

srečkica, jaz tud nimam znakov, vsake svete me mal zgaga daje, več hodim na wc in to je to.. prsi me samo en mičken bolijo.. ampak... mislim pozitivno, taka sem... poskusi še ti, mogoče se ti bodo znaki potem vrniliuser posted image

hrana - jem isto
telovadba - naš mulo ki mi uide kadarkoli le lahkouser posted image .. ampak tudi premišljujem o user posted image aerobiki, prejšnjo nosečnost sem celo preležala in se mi je zelo poznalo na telesu, mišice so se čisto polenile... bljak, sama sebi sem se zdela nesposobna, dobro da sem v 4.štuku in sem redno pešačla gor in doluser posted image

okus - samo v 1. user posted image sem imela nekaj časa tak kovinski okus, pa ni dolgo trajalo...

služba - moja šefica je moja dobra prijateljica in je izvedela pri prvih, mi je pa že sama dala blagoslov za nosečnost še preden sem zanosila in sem samo razmišljala o tem...čeprav sem za določen čas še trenutno naj me nebi skrbelo..no ampak dokler ne bo pogodbe za nedoločen čas( po pravilniku mi jo lahko da šele drugo leto avgusta - da nebi drugi komplicirali da mi je dala pred ostalimi)  bom malce za rezervo vse skupaj jemala.. bomo videli... upam, spet pozitivnauser posted image , na najbolje.

user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
24.8.2010 14:42:17   
KlaraMay
Jst bom pa zdele mal strašila. user posted image Joj čisto drugače je bilo, ko sem bodrila in tolažila punce tukaj, ko so pisale, da imajo rjav izcedek, da je sigurno vse OK. Zdaj, ko ga imam tudi jaz se šele resno zavedam kako vam je bilo hudo in strah.
na forumu sem od G.Stanko Pušenjaka našla en odgovor glede rjavega izcedka, ki pavi: "ni pomembno, primešana je bila kri, ker rjava barva ne pomeni drugega kot oksidacija hemoglobina, ki je krvnega izvora. " Torej, da je gre pri rjavem izcedku dejansko za kri! To nisem rabla prebrat. user posted image
Mislim, da bom zvečer šla na urgenco. Še poročam.

Drugače pa user posted image user posted image user posted image za WP k je vidla user posted image .

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.8.2010 14:55:59   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: pixika

Jaz sem imela prejšnji petek zvečer in soboto zjutraj malo rjavega izcedka. Me je tudi panika zajela. Sem šla v soboto zjutraj kupit še en test za vsak slučaj in je sevedal pokazal user posted image .

Si nova aprilčica mogoče?? user posted image No Č E S T I T K E za user posted image .

Kaj pa darhaha84 ?

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 24.8.2010 14:59:07 >

(odgovor članu pixika)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.8.2010 14:59:23   
KlaraMay
user posted image

*****PDP***** 
nick, starost, kraj, št.user posted image , št.user posted image doma, spol, pregled (PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna), št. user posted image v trebuhu (srčkov)

x.4.
user posted image Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
user posted image mama123, 3 user posted image , 2 user posted image , 30.08. NS
user posted image pufika, 14.9. NP, user posted image
1.4.
user posted image anonimna 1, 2 user posted image , 10.08. user posted image
user posted image anonimna 2, 2 user posted image , 9.9
user posted image lananai, 29 let, Savinjska, 2 user posted image , 25.8
user posted image DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 25.8 PP
user posted image Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
2.4.
user posted image LeJo, Ljubljana, 09.08. PP user posted image
3.4.
4.4.
user posted image KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 03.09.
5.4.
user posted image Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image
6.4.
user posted image detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
7.4.
user posted image pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
8.4.
user posted image lepdan79, 2 user posted image , user posted image
user posted image Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image , 27.08 PP
9.4.
10.4.
user posted image anonimna user posted image , 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 18.8 PP, 27.8 NP, 8.9 NP
user posted image florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image
user posted image Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.9. NP
11.4.
12.4.
13.4.
user posted image MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.08.PP
user posted image Lara28, 2 user posted image , 1 user posted image
14.4.
user posted image Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 24.8 PP, 27.8 NP
15.4.
user posted image Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.9.
user posted image picikl, 24 let, štajerska
user posted image urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
16.4.
user posted image Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image , 03.09 UZ
17.4.
user posted image *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
18.4.
19.4.
user posted image Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP
20.4.
21.4.
user posted image pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 07.09. PP
user posted image miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image
22.4.
23.4.
user posted image bušek33, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.9.PP
24.4.
user posted image sreckica , 26 let, 1 user posted image
user posted image iskrca , 2user posted image , 1 user posted image , 07.09 PP
25.4.
user posted image ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , PP 14.9.
26.4.
27.4.
28.4.
29.4.
30.4.

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 35 user posted image

držimo pesti za: user posted image rižka user posted image
z nami je bila tudi :user posted image lipi user posted image , user posted image Vrtnica83 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image nosečnost in delo (1)
    user posted image nosečnost in delo (2)

user posted image Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image Urejanje očetovskega dopusta

• vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image Priznanje očetovstva
    user posted image Kako do otroškega dodatka?

user posted image Paket za novorojenčka
    user posted image Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 669
    24.8.2010 15:04:13   
    pixika
    oOj!

Hvala za čestitke. Ja, nova aprilčica sem tukaj. :) Sem si tako želela te potolažit, da sem pozabla pozdravit še vse ostale in se malo predstavit.user posted image

Sicer je že dobrih 14 dni, odkar sem zagledala user posted image . Zdaj sem noseča 7t in 6d. Prvi pregled imam v četrtek, 26. 8. in seveda komaj čakam, da slišim user posted image . Upam, da bo vse OK. PDP pa naj bi po mojih izračunih imela 14. 4. 2011.

Pozdravček vsem in SREČNO!

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 670
    24.8.2010 15:17:51   
    onebejba
    Pozdravljene ;)

Naj se vam javim tudi jaz, jutri imam prvi pregled in upam da bo že kaj vidno. Moj datum naj bi bil okoli 14.4.2011, bolj točno upam da bom jutri izvedela na pregledu.

Naj povem kaj več o sebi; prihajam iz Kranja, prvič user posted image , stara 22.

Nosečnost preživljam brez kakršnih sprememb.

Bodite pridne in uživejte svojo nosečnost to je nekaj posebnega.

< Sporočilo je popravil onebejba -- 24.8.2010 15:18:37 >

(odgovor članu pixika)
    Neposredna povezava do sporočila: 671
    24.8.2010 15:47:07   
    sreckica
    hvala vsem user posted image sicer ni v moji naravi paniko pelat in sm ful pozitivna oseba, pojma nimam kaj me je zdej pičl... ja, mate prav, ne želim si školjke objemat, si pa želim, da bi blo vse v najlepšem redu!user posted image

dobrodošle nove aprilčice in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za WP!

(odgovor članu onebejba)
    Neposredna povezava do sporočila: 672
    24.8.2010 18:12:24   
    KlaraMay
    p.s. čist na hitro. Ni več izcedka, vse je zaenkrat BP. user posted image Ohh HB, da se je umirilo. Z mojim greva na pico, da bom še bolj okrogla. Joj men se že pozna. Kaj pa vam? user posted image user posted image

Č E S T I T KE novim. user posted image Dodam na seznam zvečer.

Božite bušije in uživajte še naprej. user posted image

(odgovor članu sreckica)
    Neposredna povezava do sporočila: 673
    24.8.2010 18:19:50   
    ovčka11
    Ja, meni se že kar pozna buši... pa ne zaradi nosečnosti, ampak sem napihnjena kot balon - prebava štrajka.
    V soboto gremo na poroko in sem imela prištimani dve oblekici - ene bolj ozke ne spravim več gor. Kar nekaj vleče okoli prsi in trebuha. No, še dobro, da ima ta druga malo elastana in ni tako ozek kroj... za silo bo.

Sem vesela zate, da se je umirilo.. meni je v prejšnji nosečnosti zelo pomagalo, če sem počivala. Verjemi, da bo vse OK!

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 674
    24.8.2010 18:34:04   
    Nitkica11
    zivjo aprilcice,

da se vam se jaz pridruzim user posted image sem zagledala ta teden in sem se cisto na zacetku in se cisto ne dojamem user posted image . PDP naj bi imela po svojem izracunu 30.4.2011 lahko pa skocim tudi v maj.
    Zaenkrat se nimam nobenih znakov in upam da pri tem tudi ostane kot pri prvi nosecnosti. Na pregled se bom narocila v drugem tednu saj se nocem prehitro ker potem sam razmislam kdaj bo pregled, ker ga po eni strani res ze komaj cakam da vidim da je z user posted image vse vredu.
    Prva se na zalost ni koncala srecno tako da zdaj res upam da srecno pridem do konca.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ovčka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    VIDEO: Holografski simulator rojstva
    Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......