|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
21.8.2010 19:44:43   
vrtnica83
Pozdravljene punce

Tako včeraj sem bila v KC bi mogla na čiščenje ki pa hvala bogu ni bilo potrebno se je že vse samo ščistilo dobila sem samo inekcijo za krčenje maternice. Spontani splav, noseča sem bila točno 8t.Danes sem že bolje , kar je moralo biti je moralo biti , res je da bolje zdaj kot pa da bi bilo kasneje kaj narobe. Še sreča da doma že imam eno malo 10 mesečno navihanko ki mi vsak dan prinese nasmeh na obraz. Tako da ni lih lahko je pa vsekakor z njo lažje.

Hvala vsem za pike poke objeme in vzspodbude...zlate ste......verjemem da bo naslednjič bolje ...upam tudi da zelo kmalu.

MarkyMark tebi pa tudi jaz pošiljam en velik user posted image user posted image user posted image  vem da nama kmalu rata.

Vsem ostalim pa želim srečno nosečnost in seveda še bolj srečne in zdrave user posted image .

Pa tudi srečno vsem novih user posted image .
Pa pa

< Sporočilo je popravil vrtnica83 -- 21.8.2010 19:51:04 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.8.2010 21:00:15   
iskrca
joj vrtnica jst se vedno tolažim, da se vse zgodi z nekim razlogom. Je že tko moralo bit,verjamem pa da vama bo uspelo in boš srečka nosečka 2011user posted image

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.8.2010 21:28:57   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: Markymark

Hvala vam za vzpodbudo...izcedki so se pojačali, tko da očitno mi ni usojeno postati aprilčica....vsem vam pa želim veliko sreče in zdravja z vašimi srčki !!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Markymark)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.8.2010 21:31:04   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

TKo... kupili smo oblekce za družice in pa za mojega obleko, in sicer v Zari. Obleka je tko lepa, da adijoooooo pamet... bo ženin lepši kot nevesta user posted image  user posted image  user posted image ... Je pa res čudovita obleka, pa srajca, kravata in čevlji. Obleka je črna, ima kovinski izgled in je telirana. Res čudovita. Tudi čevlji so šponski in srajca bela telirana... skratka izgledal bo kot pušeljc user posted image . Kravata pa je rumena.

Za družice nisem našla rumenih oblekc, tak da sem kupila tri satenaste črne obleke in rumeno satensasto blago in bom 5 cm trak prišila (no, to bo moja tašča) pod prsni del, zadaj pa se bo zavezalo v mašno... Tak da to smo rešili... zdaj pa še meni spodnje perilo, katerega še ne bom kupovala.... kilogramčki se že nabirajo user posted image , podvezico, čevljčke, ogrlico in torbico...

Nič, zdaj pa morm mojmu odstopit računalnik... se tipkamo in beremo.. želim vam lep vikend.

lp, wp.

user posted image user posted image user posted image ste pa imeli naporen dan!
A vtoja obleka je tudi kombinirana z rumeno!? No, kakšna je (če seveda ni skrivnost)? Saj veš, ženske - RADOVEDNE!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 604
21.8.2010 21:32:56   
Čakajoča

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Drage moje sonosečke, vidim, da vas je kar nekaj ki razmišljate o poroki ali ste tik pred srečnim dogodkom...
Da vas malo "zrajcam" vam pokažem s čim sem se včeraj igrala :D

user posted image

in še povezava do celotnega albuma:  http://www.facebook.com/katjakmecl#!/album.php?aid=204458&id=721138005 

Vau! Ti pa si mojstrica za rože! Svetovno, ful dobro! Bi se še kar 1x poročila s takšnim šopkom user posted image !
To pa bo nekaj za Womanpolice!

< Sporočilo je popravil Čakajoča -- 21.8.2010 21:35:17 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.8.2010 21:33:14   
sreckica
ajtak, o hudo! fuuuuuuul lepo delas!user posted image user posted image to delas poklicno al cist tko...ljubiteljsko? ker zgleda ful profi user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 606
21.8.2010 21:33:36   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica83

Pozdravljene punce

Tako včeraj sem bila v KC bi mogla na čiščenje ki pa hvala bogu ni bilo potrebno se je že vse samo ščistilo dobila sem samo inekcijo za krčenje maternice. Spontani splav, noseča sem bila točno 8t.Danes sem že bolje , kar je moralo biti je moralo biti , res je da bolje zdaj kot pa da bi bilo kasneje kaj narobe. Še sreča da doma že imam eno malo 10 mesečno navihanko ki mi vsak dan prinese nasmeh na obraz. Tako da ni lih lahko je pa vsekakor z njo lažje.

Hvala vsem za pike poke objeme in vzspodbude...zlate ste......verjemem da bo naslednjič bolje ...upam tudi da zelo kmalu.

MarkyMark tebi pa tudi jaz pošiljam en velik user posted image user posted image user posted image  vem da nama kmalu rata.

Vsem ostalim pa želim srečno nosečnost in seveda še bolj srečne in zdrave user posted image .

Pa tudi srečno vsem novih user posted image .
Pa pa

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.8.2010 7:25:43   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

ajtak, o hudo! fuuuuuuul lepo delas!user posted image user posted image to delas poklicno al cist tko...ljubiteljsko? ker zgleda ful profi user posted image

Bolj ljubiteljsko.
Je pa kr povpraševanje user posted image , pa saj vse veste kako vsak € prav pride... pa nevestica pršpara jaz pa mal zaslužim pa sva obe veseli user posted image .

Hvala za pohvale.

Vrtnica in MarkyMark user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo danes v ZOO v Zagreb, tko da če se dolgo ne javim so nas zaprli med opice user posted image

Ej ena me je poiskala na fb, naj mi na zs pove katera je...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.8.2010 21:13:42   
sreckica
lep večer vsem skupaj! danes je pa zelooo tiho tule, koristite zadnje počitniške dneve? user posted image   mam eno vprašanje za vse, ki ste že mamice - razen bolečih prsi nimam nobenih nosečniških "simptomov" več... a je možno da kej ni vredi? user posted image v prejšnjih postih sm tko pametovala s pozitivo, zdej sem pa čist trda od strahu user posted image ...  

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.8.2010 22:08:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

lep večer vsem skupaj! danes je pa zelooo tiho tule, koristite zadnje počitniške dneve? user posted image   mam eno vprašanje za vse, ki ste že mamice - razen bolečih prsi nimam nobenih nosečniških "simptomov" več... a je možno da kej ni vredi? user posted image v prejšnjih postih sm tko pametovala s pozitivo, zdej sem pa čist trda od strahu user posted image ...  

Vse je uredu nč bat.. ene jih sploh nič nimajo, druge pa vse kar je možno...ene samo kak teden, mesec, druge spet celo nosečnost... Da ti vrnem pozitive nazaj... pri meni je istouser posted image

user posted image

(odgovor članu sreckica)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
22.8.2010 22:13:09   
sreckica
hvala user posted image , pišuka zdele razmišljam, kaj neki se prtožujem nad tem, da me nč ne matra, namest da bi bla vesela da ni nič slabosti pa nič! eh babe... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.8.2010 22:31:25   
Kimmi
Punce, samo da vam zaželim lahko noč. Pri nas je bil naporen vikend, očitno bo tudi to nosečnost WC školjka moja najboljša prijateljicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.8.2010 6:37:42   
sreckica
dobro jutro, drage dame!  user posted image tako, po dolgem dopustu se danes vračam nazaj na delo. sem že skor pozabla, kako je to user posted image vsem skupaj želim lep dan!user posted image

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.8.2010 7:23:29   
lananai
Dobro jutro!

Katja, super šopki in dekoracije! user posted image

WP, ko bo vse mimo, hočemo kake slikice videt! A te že kaj stiska al je še prezgodaj? user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
23.8.2010 8:41:32   
florecita
Jutro!! user posted image

Kako smo kaj?

Jaz opažam zadnje dni, da mi je začelo bit slabouser posted image  bruham sicer ne, me pa skozi cel dan spremlja slabost
pa še vse mi je začelo ful smrdet!

prsa še bolijo, izcedkov pa ni, ker mi je dr. Pušenjak odgovoril na eno sporočilo, naj prekinem za dan,dva moje zdravljenje z Vagisan globulami,..pa potem nadaljujem,..in sem res.

V soboto zvečer si več nisem dala globule in res nič več izcedka,.. po moje je bil res posledica tega Vagisana... pravi, da je možno,da se beli (sirast) izcedek, ki je v času vnetja,...zaradi kislosti PH,ki ga povzroča Vagisan,..obarva v temno... user posted image   srčno upam, da je temu takouser posted image user posted image user posted image

Tako, toliko od mene za jutrouser posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.8.2010 9:34:21   
bušek33
daaaaaan punce, kako ste?
se javljam,da sem še med živimi, smo imeli družinsko aktiven, lep vikenduser posted image

ko bo čas, preletim za nazaj, do takrat pa le hiter odgovor sreckici, pri meni simptomi pridejo in grejo. v prvi user posted image je bilo enako. nič bat. jaz sem bila v prvi nekaj časa čisto brez simptomov.
trenutno so spet vsi simptomi zginili, pojavil se je pa en nov, zelo zoprn: zaprtost. tudi v prvi je bilo tako, pomagal pa ni ne kefir, ne donat, je trajalo en čas, potem pa se samo od sebe čudežno normaliziralo.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.8.2010 9:37:59   
bušek33
markymark in vrtnica83 user posted image  user posted image user posted image user posted image
držim pesti, da bo prihodnjič vse kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image  in da vaju kmalu spet beremo na kakšni od prihodnjih tem

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 617
23.8.2010 10:03:21   
pufika
daaaan, kako ste? sama sem nenaspana, ker me je zvijalo ponoči v črevesju, že drugič v štirih dneh sem imela turbo prebavo user posted image   če ma kaka težave z zaprtjem naj pozno zvečer poje damsko kupo iz zvezde, pa gre potem v posteljo, mene je spucalo...
...se še kateri tako lušta čokolade in podobnega...joj upam, da mi ne bo to tako pasalo, ker bom kar hajala.
lep dan

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 618
23.8.2010 11:22:52   
Lara28
Pozdravljene!
Vse kaže, da bom tudi jaz med aprilčicami. Po mojih izračunih po PDP 13.4. Zaenkarat je vse ok, danes sem se naročila na prvi pregled, šele naslednji teden. No se bo vsaj že nekaj videlo, ker bom v 9 tednu. Drugače pa imamo doma že enega dečka, star je 4 leta in 3 mesece.   

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 619
23.8.2010 11:56:58   
lo25
Dobrodošla Lara 28. Vidim da imava PDP na isti dan. :-) No ja, vsaj po mojih izračunih. Jaz imam pregled ta četrtek zvečer. V prvi nosečnosti mi je bilo kar naprej slabo, zdaj pa nič. Prav fajn se počutim, upam da bo trajalo. :-) Lp vsem srečkam nosečkam.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 620
23.8.2010 12:31:37   
pižmovka
Lep dan vsm!

Ajtak prosim kaj poročaj kak bo v Zagebu. Js si ful želim v ta zoo. user posted image

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 621
23.8.2010 14:22:36   
jacki
Vrtnica83 in MarkyMark user posted image user posted image user posted image user posted image

WP user posted image user posted image user posted image Uživaj v pripravah, pa čimmanj živčnosti! Jest sem ful uživala v pripravah na poroko in tud na poroki sva bla ful sproščena in sva uživala 100/h!!!

ajtak user posted image user posted image user posted image zelo lep hobi imaš...jest sem čist antitalent za rože user posted image

Srečkica...tud jest imam ful enih ekstra simptomov, razen v soboto sem cel dan bruhala ko vidra, pa vsakodnevno se lakota povečuje user posted image user posted image user posted image , tko da bi ves čas samo JEDLA.

Kimmi, tud jest sem v soboto dobila novo best frendico (WC školjko user posted image ).

Lepo se imejte v tem lepem vremenu...baje bo kmal poslabšanje, tko da sonček izkoristite 100%!!!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
23.8.2010 16:16:45   
sreckica
hvala vsem za odgovore, sem precej bolj mirna! np, očitno čisto brez "simptomov" tudi nisem, saj sem zaprta ko strela, napihnjena pa tolk, da lahk v vsakem momentu eksplodiram user posted image

lara28 dobrodošla user posted image user posted image

no, imam pa novo vprašanje, kar za vse user posted image tako sem se veselila tega torka, ko naj bi ginekologinja prisla z dopusta (pri nas dela samo enkrat na teden), potem pa pogledam razpored zdravnikov in je se vedno NI! pojma nimam, kdaj pride nazaj, da bi se lahko jaz koncno narocila na PP. zdej sem pa v dilemi - menjati G in iti k eni v sosednje mesto, katera dela 5 dni v tednu ali počakati na to? drugače sem z njo zadovoljna, kakšna pa je ta druga, pa nimam pojma. kaj bi naredile ve?

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 623
23.8.2010 17:55:15   
KlaraMay
Joj me nekaj zafrkava tale forum danes. Bom še enkrat napisala odgovor.user posted image

sreckica: glede na to, da si "šele" zakorakala v 5 teden, ni še čas za kakšno morebitno paniko glede PP. Jaz bi jo za začetek počakala. Mogoče pa samo spletna stran ni redno posodobljena in je že nazaj? Ne zanašaj se preveč na tele spletne strani, kdo ve kdo je zadolžen za ažuriranje.
Mene bi bolj skrbelo dejstvo, da je tvoja G samo 1x na teden v ambulanti. Kaj pa, ko boš visoko noseča in jo boš bolj pogosto potrebovala? Komu boš takrat šla po pomoč, nasvet, pregled? Premisli, pogovori se z njo. Kje pa tvoj G. druge dni dela?

No mene pa dajejo druge težave. Na srečo nimam slabosti, čudnega okusa v ustih, tudi na wc ne hodim nič kaj bolj pogosto, prsi me ne bolijo, ne krvavim, nisem utrujena, nič takega, imam pa resnično boleče hude krče. Takšnih se spomnim samo iz osnovne šole, ko sem prva leta imela M., me je tako hudo bolelo, da sem obležala. No danes je tako, da jih nekako trpim, saj je treba delat. Ravno danes sem imela veliko dela z raznimi podpisi in sem morala hoditi naokoli od pisarne do pisarne in je bilo zelo neprijetno, na trenutke grozno boleče, da sem komaj narisala tisti kisel nasmešek na obraz, ko sem koga srečala na hodniku. Potovala sem z polžjo hitrostjo, ko sem koga srečala sem se pa delala, da berem papirje, ki sem jih imela takrat v roki.user posted image Skratka zelo me je bolelo. user posted image Ko sem dobila priložnost, da se vrnem v svojo pisarno sem se sesedla na stol in sedaj se že 4 ure ne premikam. user posted image No ne toliko kot prej. Bolečin na srečo ni več, oziroma so minimalne proti tistemu dopoldne. Je bilo pa res hudo, preveč je bolelo, da bi bilo to normalno. Ima ali je imela katera tudi take hude bolečine? Pa ponavadi ne stokam zaradi krčev v maternici, ampak sedaj me je malo strah. Moja mama je rekla, da naj grem zvečer na urgenco, če se ponovi. Še posebi, ker obstaja sum z rahlo pregrado. user posted image user posted image Vsaj tako diagnozo mi je na zadnjem pregledu dala moj G, ampak sekundo po tem, ko je to izjavila, je že začela, da verjetno ni nič in da naj se kr oblečem, pa je že ni bilo več v sobi. Tko, da temu nisem pripisala velikega pomena, ker ni nič povedala.

jooooj kdaj bo 03.09, da se pomirim. user posted image

Gopodične, punce, drage dame, mamice držte se !!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
23.8.2010 19:30:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

sreckica: glede na to, da si "šele" zakorakala v 5 teden, ni še čas za kakšno morebitno paniko glede PP. Jaz bi jo za začetek počakala. Mogoče pa samo spletna stran ni redno posodobljena in je že nazaj? Ne zanašaj se preveč na tele spletne strani, kdo ve kdo je zadolžen za ažuriranje.
Mene bi bolj skrbelo dejstvo, da je tvoja G samo 1x na teden v ambulanti. Kaj pa, ko boš visoko noseča in jo boš bolj pogosto potrebovala? Komu boš takrat šla po pomoč, nasvet, pregled? Premisli, pogovori se z njo. Kje pa tvoj G. druge dni dela?

ma ni panike če dela 1x na teden. jaz sem v prejšnji nosečnosti čisto normalno imela preglede in vse ostalo. če je pa kaj narobe pa itak urgenca in porodnišnica. saj pri nas je tako.

jaz tudi komaj čakam pregled, glede na to pa da imam miljon znakov nosečnosti, se ne obremenjujem preveč kako je z bebico, saj sem "že" v 9 tednu . zasekirala sem se samo takrat, ko sem letela v porodnišnico, ker sem krvavela. zdaj je to hb mimo.

hmmm, jaz sem pa danes jedla belo grozdje z domače trte, sladko ko vrag, ma na wc sem pa tudi letela:))

anonimna 2

(odgovor članu KlaraMay)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......