|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
23.8.2010 20:06:57   
sreckica
KlaraMay, drugače dela v trboveljski porodnišnici, kjer imam namen roditi, če bo seveda vse šlo tako kot mora. To me nekak drži pri njej, bomo vidl, itak je še čas za PP, sam mal sm žiučna, da neb blo pozno, glede na to, da je ni, potem pa še ene 3 tedne čakaš na vrsto (razen če je v teh primerih kok drugač). ampak bomo že mogl počakat! hvala za odgovor! upam, da se tvoji krči umirijo, te stvari hudo dober poznam še iz časov srednje šole, predn sem začela jest tablete. Eno noč sta me starša ob 2 pelala na urgenco, ker sm ohromela. Ampak po dveh inekcijah je blo pol dober. Ni prijetno, verjamem, držim pesti zate, da res mine čimprej!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
23.8.2010 20:13:46   
Korina*
Imela pregled danes,...jupiuser posted image
Dojenček je zrastel,...noseča 8 tednov, plodek meri 10.80 mm.
pridno raste, srček pa hitro tik taka...

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 627
23.8.2010 20:18:49   
iskrca
srečkica....sej že ime poveuser posted image jst bi bla na tvojem mestu noro vesela in upala, da bo čim dlje takouser posted image
Meni tud postaja slabo, kar čez cel dan. V prvi user posted image mi je blo samo okoli 6 zjutraj pa okoli 11 zvečeruser posted image Res urnikuser posted image Zdej bo pa očitno drugačuser posted image No ja, dokler ne bom bruhala bom čist zadovoljnauser posted image user posted image
Joj kok ste srečke, ko imate že preglede. Jst sem danes komaj dobila linijo, da sem se naročila, pregled imam šele 7.9.user posted image Še dobra dva tednauser posted image V prvi user posted image je blo super, zjutraj sem naredila test, ob 14 sem imela pa že UZ in videla srčkauser posted image

Joj punce mene pa tolk mori misel, da bo spet treba povedat v službiuser posted image Me je kr strah kakšna bo reakcija, glede na to, da delam šele od februarjauser posted image Ker ko sem prvič povedala, je blo precej neprijetno, kao ''kako se je pa to zgodil''user posted image Je reku oče treh otrokuser posted image Pol je pa težil, kok bo imel spet delo, nekoga najti, da me bo nadomeščal... V glavnem ni bila prijetna reakcija, sem si pa v tistem trenutku vseen fuuul oddahnila...in kar vidim da bo spet tkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
23.8.2010 20:23:43   
sreckica
iskrca, js mam isti problem... sploh zato, ker sem pred točno petimi tedni (kolker traja nosečnost) podpisala pogodbo za nedoločen čas... in mi je ful bedn, da bo izpadl, da takoj, ko smo podpisal smo šli pa gasa mladino delat... user posted image user posted image no, hb mam nadrejene, ki ful podpirajo naraščaj, ampak občutek je pa zlo neprijetn..

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 629
23.8.2010 20:40:11   
iskrca
user posted image ta je pa dobra, sam da si domov prišla akcijauser posted image
Naš direktor ima tud rad otroke, ampak bolj je navdušen, če jih imajo sodelavciuser posted image tist očetovski dop.že potrpi
Sem pa edina med petimi ženskami, ki ima otroka, drugim niti na pamet ne pade, da bi jih imeleuser posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 630
23.8.2010 20:43:18   
sreckica
Korina user posted image user posted image user posted image

iskrca
kdaj boš pa povedala? js razmišlam da bi pol enkrt... konc aprila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 631
23.8.2010 20:54:18   
iskrca
user posted image user posted image user posted image To bi blo najboljš, sam kakor pravjo, se v drugo prej pozna trebuh...tm po nuhalni enkrat, da bo čim prej za manouser posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 632
23.8.2010 20:58:37   
iskrca
srečkica vidim da imava isti dan PDPuser posted image user posted image
Ko bo katera obnavljala seznam naj me prosim doda.

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 633
23.8.2010 21:03:14   
ajtak
Se samo na brzino javim,
mi smo imeli en blazno aktiven podaljšan vikend: V petek sem eno poroko delala, v soboto smo drva skup spravljali, v nedeljo smo bili v ZOO Zagreb in danes v LJ na pikniku!!

Zdej sm pa tko zmatrana, da bi rabla ene 2 dni dopusta, da si spočijem user posted image .

ZOO- zelo lepo, skoz po ravnem, asfaltirane potke, vstopnina cenejša kot v LJ... Nimajo pa slona in žirafe user posted image

Nč, grem pod tuš in opravljat družinske dolžnosti user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 634
23.8.2010 21:55:38   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Se samo na brzino javim,
mi smo imeli en blazno aktiven podaljšan vikend: V petek sem eno poroko delala, v soboto smo drva skup spravljali, v nedeljo smo bili v ZOO Zagreb in danes v LJ na pikniku!!

Zdej sm pa tko zmatrana, da bi rabla ene 2 dni dopusta, da si spočijem user posted image .

ZOO- zelo lepo, skoz po ravnem, asfaltirane potke, vstopnina cenejša kot v LJ... Nimajo pa slona in žirafe user posted image

Nč, grem pod tuš in opravljat družinske dolžnosti user posted image .

ti pa delaš na polno... kaj ti ni nič slabo? mene pa že vsak dan dajejo zjutraj slabosti, kakšen dan pa čez ceeeeeeeeel dan - kot danes. Zato zadnje čase bolj mal pišem, saj mi je ponavadi kr neki slabo al pa sm utrujena in spim al pa ležim na kavču.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 635
23.8.2010 21:55:40   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Korina*

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke! le tako naprej!

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 636
23.8.2010 21:57:51   
womanpolice
Danes bom res zelo redko besedna, ker se ne počutim dobr že celi dan. Želim vam sladke sanje.

Slišimo oz. tipkamo se v sredo zvečer (dva dni bom odsotna), pa vam poročam za jutrijšnji uz. Bom pa Kimmi poslala sms, pa če bo imela čas, vam bo ona napisala al smo že slišali srčka al še ne... upam, da ga že bomo...

nočko

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 637
23.8.2010 22:59:05   
KlaraMay
user posted image

*****PDP***** 
nick, starost, kraj, št.user posted image , št.user posted image doma, spol, pregled (PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna), št. user posted image v trebuhu (srčkov)

x.4.
user posted image Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
user posted image mama123, 3 user posted image , 2 user posted image , 30.08. NS
user posted image pufika, 14.9. NP, user posted image
1.4.
user posted image anonimna 1, 2 user posted image , 10.08. user posted image
user posted image anonimna 2, 2 user posted image , 9.9
user posted image lananai, 29 let, Savinjska, 2 user posted image , 25.8
user posted image DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 25.8 PP
user posted image Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
2.4.
user posted image LeJo, Ljubljana, 09.08. PP user posted image
3.4.
4.4.
user posted image KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 03.09.
5.4.
user posted image Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image
6.4.
user posted image detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
7.4.
user posted image pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
8.4.
user posted image lepdan79, 2 user posted image
9.4.
10.4.
user posted image anonimna user posted image , 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 18.8 PP, 27.8 NP, 8.9 NP
user posted image florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image
user posted image Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.9. NP
11.4.
12.4.
13.4.
user posted image MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.08.PP
user posted image Lara28, 2 user posted image , 1 user posted image
14.4.
user posted image Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 24.8 PP, 27.8 NP
15.4.
user posted image Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.9.
user posted image picikl, 24 let, štajerska
user posted image urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
16.4.
user posted image Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image
17.4.
user posted image *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
18.4.
19.4.
user posted image Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP
20.4.
21.4.
user posted image pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 07.09. PP
user posted image miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image
22.4.
23.4.
user posted image bušek33, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.9.PP
24.4.
user posted image sreckica , 26 let, 1 user posted image
user posted image iskrca , 2user posted image , 1 user posted image , 07.09 PP
25.4.
user posted image ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , PP 14.9.
26.4.
27.4.
28.4.
29.4.
30.4.

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 34 user posted image

držimo pesti za: user posted image rižka user posted image
z nami je bila tudi :user posted image lipi user posted image , user posted image Vrtnica83 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image nosečnost in delo (1)
    user posted image nosečnost in delo (2)

user posted image Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image Urejanje očetovskega dopusta

• vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image Priznanje očetovstva
    user posted image Kako do otroškega dodatka?

user posted image Paket za novorojenčka
    user posted image Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image

• Neposredna povezava do sporočila: 638
    23.8.2010 23:03:49   
    KlaraMay
    IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice
    Slišimo oz. tipkamo se v sredo zvečer (dva dni bom odsotna), pa vam poročam za jutrijšnji uz.

Držim pesti, itak bo pa vse BP user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 639
    24.8.2010 7:09:51   
    lananai
    iskrica, pri meni je šefe že 1. dan po porodniški vprašal, če smo že kaj naročili spet. user posted image Sem mu rekla, da še ne (čeprav sem že vedela za nosečnost), ampak da bomo pa kmalu, naj bo kar pripravljen. In je reku: "Ja, ja, sej vem." In vem, da ne bo kompliciral. Je pa tudi meni zoprno povedat. Ena taka uradna stvar, za katero komi čakam, da bo mimo. V sredo imam pregled, potem pa res povem. Mogoče še isti dan (imam ob 7h zjutraj pregled user posted image ) ali pa naslednji.

korina, čestitke za uspešen pregled! user posted image

wp, držimo pesti za user posted image in poročaj. user posted image

(odgovor članu iskrca)
    Neposredna povezava do sporočila: 640
    24.8.2010 7:24:45   
    Čakajoča
    IZVIRNO SPOROČILO: Korina*

Ja, bravo za tvojega user posted image !

Uživaj v user posted image ;

(odgovor članu Korina*)
    Neposredna povezava do sporočila: 641
    24.8.2010 7:29:40   
    Čakajoča
    Dobro jutro!

Moram se vam potožit! Včeraj dopoldan sem bila OK! Potem po koslilu pa kot, da bi imela 1000 kamnov v trebuhu. Slabo, tiščalo, bruhanje...

Ne pomnim kdaj mi je bilo nazadnje tako slabo! Ponavadi, ko sem bruhala, je bilo boljše! Včeraj pa niti malo! Niti na nogah nisem mogla bit! Sinček me je samo gledal, pa seveda še bolj nagajal...

Ali pijete kakšen čaj proti slabosti? Meni ni včeraj pomagalo nič. Ponavadi po baby čaju je bilo OK. Nič mi ni "hasnilo"!

V prejšnji user posted image mi pol ni bilo tako slabo, kot sedaj! Danes zjutraj mi je malo boljše, vendar imam tisti občutek, da mi bo zdaj zdaj postalo slabo...

Držite se in želim vam čim manj slabosti!

(odgovor članu Čakajoča)
    Neposredna povezava do sporočila: 642
    24.8.2010 7:30:44   
    florecita
    jutro!

No, pa se je začelo.... čim smo zakorakali v 8. teden ,.. slabost, slabost, slabost user posted image user posted image user posted image
    pa sem se že veselila, da je tokrat ne bom občutla user posted image
    bruham sicer (še) ne, ampak kako se stopnjuje, bomo kr kmaluuser posted image

ampak vse to je super, ker potem vem, da se v bušiju nekaj pozitivnega dogajauser posted image user posted image user posted image
    no, vsaj predvidevam.

Če bi bilo s plodom kaj narobe, oziroma primer,če plod odmre,...kaj menite ve,.. se potem nosečniški znaki stopnjujejo ali le ostajajo še nek čas?

Kdo bi razumel to ginekologijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 643
    24.8.2010 7:37:30   
    Čakajoča
    IZVIRNO SPOROČILO: florecita

jutro!

No, pa se je začelo.... čim smo zakorakali v 8. teden ,.. slabost, slabost, slabost user posted image user posted image user posted image
    pa sem se že veselila, da je tokrat ne bom občutla user posted image
    bruham sicer (še) ne, ampak kako se stopnjuje, bomo kr kmaluuser posted image

ampak vse to je super, ker potem vem, da se v bušiju nekaj pozitivnega dogajauser posted image user posted image user posted image
    no, vsaj predvidevam.

Če bi bilo s plodom kaj narobe, oziroma primer,če plod odmre,...kaj menite ve,.. se potem nosečniški znaki stopnjujejo ali le ostajajo še nek čas?

Kdo bi razumel to ginekologijouser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se s tem tolažim! Da, če mi je user posted image , potem se nekaj dogaja tam noter!
    Kar se tiče nosečniških znakov, je bilo pri meni tako (ko sem imela SS), da so simptomi izginili kar čez noč! Bolele pa so me samo prsi, nobenega drugega simptoma... In potem, kar naenkrat nič več...
    Tako, da dokler nam je tako slabo, mislim, da je to OK (kar se user posted image tiče)! Jaz si tudi non stop pravim, pa naj mi bo slabo, samo da bo vse OK!

(odgovor članu florecita)
    Neposredna povezava do sporočila: 644
    24.8.2010 8:07:36   
    florecita
    IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Kar se tiče nosečniških znakov, je bilo pri meni tako (ko sem imela SS), da so simptomi izginili kar čez noč! Bolele pa so me samo prsi, nobenega drugega simptoma... In potem, kar naenkrat nič več...

tudi pri meni je bilo tako, ko sem imela SS.
    Edini znak: boleča prsa, ki pa je čez noč usahnil... še se spomnem G na urgenci, ki me je vprašala, ali še imam kakšen nosečniški znak...

držimo pesti, da bo vse OKuser posted image

(odgovor članu Čakajoča)
    Neposredna povezava do sporočila: 645
    24.8.2010 10:09:07   
    lo25
    Živjo punce!

Tudi mene skrbi, kako bom povedala v službi. Sploh zaradi tega, ker je trenutno sodelavka na porodniški in se vrne šele nekje v aprilu, jaz pa bom že prej šla. Kar vidim šefico kako bo nejevolna, ker bo moral nekdo delat namesto mene. Novih zaposlitev in nadomeščanj ni, zato je še bolj težavno. Drugače sem ful vesela ker sem tako planirala. V četrtek imam prvi pregled, upam da bo vse ok. Bom mogla potem kar takoj povedat, drugač bo še slabše.

Lp! 

(odgovor članu florecita)
    Neposredna povezava do sporočila: 646
    24.8.2010 10:44:37   
    lepdan79
    živjo vsem,tudi pri meni so se začele slabosti in objemanje wc-ja...redko kaj obdržim v sebi,no,danes mi je ratalo pojest in obdržat vsaj breskvo...sem pa pogruntala,da mi je po radenski veliko bolje...ne pa krasno...
    včeraj sem se zelo slabo počutila,začel me je boleti ledveni predel,in ker sem fejst nagnjena k raznim vnetjem,in sem povrh dobila še vročino,sem se odpravila do moje G...,me je pregledala in dobili smo prvi dve slikici...ha ha ha...stari smo 7t4d,veliki 12mm...vse po standardih...pa srčka smo vidli...spet ratujem jokasta....na njenem stolu sem se razjokala...uhhh,ona pa tudi skoraj...sej sem nazadnje pri njej v ambulanti splavila...user posted image ...
    tako,ponoči smo se orenk prešvicali,danes je pa že malo boljše,no,vsaj občutek da sem živa se je vrnil...
    grem,malo pospravit,preden se princeska zbudi...user posted image

(odgovor članu lo25)
    Neposredna povezava do sporočila: 647
    24.8.2010 10:53:28   
    pufika
    heej,

čestitke korina* za user posted image

ostalim pa user posted image user posted image

Jaz sem v službi že povedala. Celo tako je bilo, da se je zgodilo malo po tem, ko sva se dogovorili za povišico. Ker je vedela, da že dalj časa ne rata, je bila le vesela zame in tudi pogovorili sva se, kako naprej, kaj če bi bila bolniška... skratka imam srečo.
    Po včerajšnji slabosti je danes dosti bolje, čeprav je moral dragi že zjutraj iz hladilnika posebej pospraviti salame in podobno, ker mi pa to grozno smrdi.

lp

(odgovor članu lepdan79)
    Neposredna povezava do sporočila: 648
    24.8.2010 10:56:00   
    ovčka11
    Pozdravljene punce

Jaz sem pa včeraj imela 1. pregled, na UZ pa sem naročena 3.9., ko se bo že dobro videl user posted image . Uf, kako težko bo čakat. Vsak dan mi je bolj slabo... se tolažim s tem, da to pomeni da je vse OK... ni pa prav nič prijetno.
    Sem pa od danes na bolniški.... glede na mojo starost in prejšnje nosečnosti in stresno službo ni hotela nič debatirat o tem...
    Kako povedat šefu? Ne vem - mene je zelooo strah. Do 1. septembra naj bi bila na dopustu... Bom pač en dan mogla it v službo in povedat, da me ne bo več nazaj... Že zdaj pa vem, da bo en kup slabe volje in očitkov... niti malo ni naklonjen otrokom (pri ženskem spolu - moški si pa itak ne jemljejo bolniških). Pri nas v službi je tako, da če nimaš babic pri roki da čuvajo otroke, ko so bolani in jih hodijo iskat v šolo in vrtec (da se lahko vsak dan dela malo dlje) si kar manj vreden...

Ko mi je v 1. user posted image  plodek odmrl nosečniški znaki niso čisto izginili, so bili pa zelo blagi - v bistvu nisem vedela, da je kaj narobe

(odgovor članu lo25)
    Neposredna povezava do sporočila: 649
    24.8.2010 12:16:01   
    Kimmi
    Hej punce, na kratko da vas pozdravim. Vem, da sem vam obljubila porodno zgodbo, in se bom k pisanju spravila takoj ko se bom malo bolje počutila. Joj sem upala, da mi bo v drugo s slabostmi prizanešeno, pa nič... 

Srečkica vidim, da imaš tudi ti namen roditi v Trbovljah. Fino user posted image , mogoče se še srečamo. jaz sem v prvo rodila tam, pa sem bila res zadovoljna, tako, da če bo vse kot mora biti, grem v drugo zagotovo spet tja.

V petek imam prvi pregled, tako da vam takrat sporočim točen datum, da me boste lahko dale na seznam (po mojih izračunih je 8.4.

V soboto gremo pa končno na dopust. Sva bila že lani, ko je bil mali star slabe 2 meseca v septembru, pa sva rekla, da greva letos tudi septembra... Komaj čakam, letos po 3 letih končno spet normalen dopust. Predlani so me po enem tednu namreč iz službe klicali :(, lani sva bila zaradi malčka samo en teden, tako, da sem že pozabila kako je biti 14 dni na morju user posted image user posted image ... upam, le da morska klima tudi na moje počutje kaj bolje vplivala.

Pozdrav zaenkrat vsem skupaj.

P.s. Florecita v prvi nosečnosti, ko sem krvavela in ko sem po 14 dneh prišla ponovno na pregled (mislim da je bil 7 ali 8 teden) in sem zdravniku takoj pojamrala da so me začele slabosti mučiti, je rekel super, to je eden izmed znakov, da je vse vredu...tako, da če ne drugega, se tudi tokrat tolažim s tem, hehe

(odgovor članu ovčka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
    Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......