3x mami
|
nekaj mi RR nagaja... samantka, 33t je se zgodaj, tako da je se vse mozno. nekje do 36-38t se obracajo, kot imajo pac prostor. eni se obrnejo na dan poroda. tako da, ne obremenjuj se s tem. bos vidla s casom, kaj bo. mmm, sardelce. jaz jih imam tudi, sam v marinadi - tasca zrihtala dobre so za marsikaj. zraven si bom pripravila se solato iz kumaric, ki jih imam ogromno, pa melono. mljask. mamamajca, dobrodosla spet doma! smo komaj cakale tvojih dobrih novic! da se vam mal potozim. so me prej sodelavci, v hecu, spravili kar na rob joka. al sem prevec obcutljiva al kaj. hec gor in dol, pac zakaj ne grem na dopust, kaj se silim v sluzbi, cemu je to podobno, da bom prisla prej kot v 1letu nazaj, pa da moj itak nic ne dela... vmes sem se se zarekla, da imam v torbi sabo stalno materinsko in fotoaparat - da ga moj slucajno ne pozabi, ce se kaj zacne. in takoj - ja, se rodit ne gre s tabo, bo kar porodnicar poslikal pa poslal mozu... ne vem, cisto me je zbilo. ko bi bili vsaj tiho. najmanjsi problem bi bilo dobit polno bolnisko, super bi bilo lezat cele dneve. pac, ce gre, sparam dopust, mi bo zelo prav prisel, ko bom sla prej v sluzbo. plus ur imam tudi ze kar nekaj - to je tudi nekaj dni vec, ko bom lahko z druzino doma. mah, kaj bi sla sploh razlagat... sem pa na trebuhu opazila nekaj, ko prej nisem. spodaj, recimo par cm visje od tam, kjer mi zacne trebuh strlet, na sredini, sem zdaj doma zatipala eno tako, hm, kot oteklino, mehko. ene dobrih 5cm siroko, 3cm dolgo in za do 1cm visoko. sem tipala, pa je cisto rahlo bolece. sem se ulegla, mal je uplaknilo. pojma nimam, kaj bi lahko bilo to moj gin dela jutri zjutraj, tako da bom pocakala do takrat. pa ga zjutraj poklicem in vprasam, ce bi bilo fajn se it pokazat. otroci so danes in mogoce tudi jutri pri nonotih, tako da lahko pocivam oz sem bolj sproscena. ima katera od vas idejo, kaj bi bilo? al mi vse skupaj ze tako nizko visi, da se ni kaj vnelo?
|