Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:08:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 JUPI!!!!! Jst ji danes pripravim še električno črpalko in flaške. Pa mi je tudi za cunce rekla, da ne rabi. Da nekaj ima, če bo pa rabila bo pa povedala. Pa pravi da ji je sicer prevelika 50, ampak da ji oblači. A si sicer kej govorila z njo? ne, sam po fb je pa B. rekel da jo ful hrbet boli a ma katera mogoče sleepy wrap al pa pestunjo za posodit? bi blo po moje za tamalo fajn je pa rekel da je ful zaspana in da jo morajo budit za jest sem jaz posodila ring sling sem tudi jaz videla B, da sem predala AC PRIDNA AJSI!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:09:36
|
|
|
|
ledenka
|
mah, če lahko pomagamo... sling sem ji že zdavnaj obljubila, da posodim.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja se strinjam Če lahko pomagamo zakaj ne bi Upam da boste zame tudi tkole skakale (HECAM SE!!!! - da ne bo kera resno vzela)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:13:25
|
|
|
|
majana79
|
živček, zdej maš da rodiš vsaj 3,5 kilsko dete nobenih ini mini več za pestunjo sem pa mislila zato, ker je tako mejhna in ji bo bližina sigurno pasala sej jo lahko ima pri sebi tudi ko sedi... jaz sem rekla da bom drugega (če bo ) takoj začela na nekaj takega navajat, ker ga ne mislim več po ramenu in rokah nosit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:13:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ja se strinjam Če lahko pomagamo zakaj ne bi Upam da boste zame tudi tkole skakale (HECAM SE!!!! - da ne bo kera resno vzela) šur
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 živček, zdej maš da rodiš vsaj 3,5 kilsko dete nobenih ini mini več za pestunjo sem pa mislila zato, ker je tako mejhna in ji bo bližina sigurno pasala sej jo lahko ima pri sebi tudi ko sedi... jaz sem rekla da bom drugega (če bo ) takoj začela na nekaj takega navajat, ker ga ne mislim več po ramenu in rokah nosit NE NE!!! Jst mam rada mičkene dojenčke... Da vsaj nekaj časa zgledajo kot dojenčki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:22:22
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ja se strinjam Če lahko pomagamo zakaj ne bi Upam da boste zame tudi tkole skakale (HECAM SE!!!! - da ne bo kera resno vzela) šur Sam mal bližje se spet presel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:22:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 živček, zdej maš da rodiš vsaj 3,5 kilsko dete nobenih ini mini več za pestunjo sem pa mislila zato, ker je tako mejhna in ji bo bližina sigurno pasala sej jo lahko ima pri sebi tudi ko sedi... jaz sem rekla da bom drugega (če bo ) takoj začela na nekaj takega navajat, ker ga ne mislim več po ramenu in rokah nosit NE NE!!! Jst mam rada mičkene dojenčke... Da vsaj nekaj časa zgledajo kot dojenčki eh, poglej šiviljo in mene preživiš lažje z velikanom
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:23:32
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 živček, zdej maš da rodiš vsaj 3,5 kilsko dete nobenih ini mini več za pestunjo sem pa mislila zato, ker je tako mejhna in ji bo bližina sigurno pasala sej jo lahko ima pri sebi tudi ko sedi... jaz sem rekla da bom drugega (če bo ) takoj začela na nekaj takega navajat, ker ga ne mislim več po ramenu in rokah nosit NE NE!!! Jst mam rada mičkene dojenčke... Da vsaj nekaj časa zgledajo kot dojenčki 3kg ti še pustimo, pa zdaj bo itak vse OK
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:24:29
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 živček, zdej maš da rodiš vsaj 3,5 kilsko dete nobenih ini mini več za pestunjo sem pa mislila zato, ker je tako mejhna in ji bo bližina sigurno pasala sej jo lahko ima pri sebi tudi ko sedi... jaz sem rekla da bom drugega (če bo ) takoj začela na nekaj takega navajat, ker ga ne mislim več po ramenu in rokah nosit NE NE!!! Jst mam rada mičkene dojenčke... Da vsaj nekaj časa zgledajo kot dojenčki eh, poglej šiviljo in mene preživiš lažje z velikanom Ja, ni nobene panike če en dan ne je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
OK... 3kg se še strinjam... Ampak pri 3,5 se pa neha!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:29:33
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 OK... 3kg se še strinjam... Ampak pri 3,5 se pa neha!!! Kaj bi jaz dala za 3,5kg. Kolk perila mislite, da sem že zložila - popolnoma nič, sem pa lučko pojedla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:39:24
|
|
|
|
majana79
|
jest pa sem, en škaf, pol sem ga dala pa nazaj prat, ker so lise od praška gor bom znorela, če je stroj začel štekat aja, mam pa še 3 stroje za zložit lučka, njami, se mi zdi da mam eno mini iz hoferja nekje po skrinji
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst grem pa ajat.... Tko me čudn glava boli... K bi hotli sinusi bit Upam da se brez tega zbudim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 7:53:18
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro Grem s taščo na kofe k sosed
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 7:53:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Aja na piknik tud nas žal ne bo.Je pršlo neki vmes in ne bo šlo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 8:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro čvekice!!! Kako ste preživele noč? Jst sem spala kot top, dragi se je pa s tamalim ukvarjal Zdej sem pa že na delovnem mestu Danes grem na nohtke... KOMI ČAKAM!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 9:44:27
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! meni tale prehlad al karkoli že je noči minit. Vse me boli, sinusi zabasani, grlo ubi bože... Mislim...a ni poletje katMat...jst ti jutri nakažem, ker mam v službi un kalkulator za i-net.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 9:53:32
|
|
|
|
ledenka
|
jutro živa, greš k Ireni? z M greva v četrtek na striženje, moja barva las je popolnoma obledela maja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 10:02:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
Oj, babuške Katmat sporoča da naj bo nakazilo DO ČETRTKA na njenem TRR, da nakupi vse potrebno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 10:05:51
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, končno sem se malo naspala. Smo bli na razgovoru v vrtcu, vse ok, smo se kar zaklepetali. Štartamo prvega malo čez osmo. In upamo, da se čim prej uvede Sem bla pa kar malo presenečena, da nimajo tudi vegi menija v vrtcu. Ne vem, a jst živim v nekem drugem svetu al so naši vrtci malo za časom...Sej ne rečem, da bi bil mali skos brez mesa, sam 4x na teden se mi zdi kr mal tu mač...no, bo že... šivilja-sicer malo pozno, ampak kaj ti pa je, da na prvi dan službe razmišljaš še o kakšnem opravilu doma? Prvi dan si itak tok zmatran (tut če nisi), da si zaslužiš samo počitek Doma je pa končno čistilka prišla. Danes nej bi spucala samo kopalnico pa polikala, ampak upam, da bo v bodoče to redna praksa, da bo naš domek končno čist in pospravljen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 10:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro živa, greš k Ireni? z M greva v četrtek na striženje, moja barva las je popolnoma obledela maja Ne boš verjela, da je bla ravnokar tukaj... Sva se kar debelo pogledali Sicer pa nohtke delam pri uni ta drugi, ki sem ti jo takrat omenjala, ampak samo zato, ker jih ta dela iz akrila in so zame bolj primerni ker so močnejši
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 10:39:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, končno sem se malo naspala. Smo bli na razgovoru v vrtcu, vse ok, smo se kar zaklepetali. Štartamo prvega malo čez osmo. In upamo, da se čim prej uvede Sem bla pa kar malo presenečena, da nimajo tudi vegi menija v vrtcu. Ne vem, a jst živim v nekem drugem svetu al so naši vrtci malo za časom...Sej ne rečem, da bi bil mali skos brez mesa, sam 4x na teden se mi zdi kr mal tu mač...no, bo že... šivilja-sicer malo pozno, ampak kaj ti pa je, da na prvi dan službe razmišljaš še o kakšnem opravilu doma? Prvi dan si itak tok zmatran (tut če nisi), da si zaslužiš samo počitek Doma je pa končno čistilka prišla. Danes nej bi spucala samo kopalnico pa polikala, ampak upam, da bo v bodoče to redna praksa, da bo naš domek končno čist in pospravljen. Sem bla tut jst začudena, da je 4x na teden meso, pol sm pa vidla, da je to toooooooook mal mesa, da je skor tako kokr če ga nebi blo. Sem pa potem jst čez vikend delala bolj nemesno hrano. Je pa vsaj pri nas tako, da jaslični oddelki nimajo poli salam, hrenovk... Če je meso je meso in od salam je šunka al pa piščanšja prsa. Naj bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 10:39:03
|
|
|
|
koala.cek
|
morning, no mi smo bolje. sicer je danes zjutraj še podriskal, kar je imel....včeraj zvečer pa je mene zvilo. ampak danes je bp. že veselo kolesari. bo pa še jutri doma, da se zagotovo pocajta. tubby - afte so zoprna stvar. res si ne želim, da otroci dožijo slinovko. se lahko konča tudi na infuziji.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 24.8.2010 11:45:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, za grlobol! Upam da boš kmal bolje. Koalka, tebi pa tudi da ga že nehate srat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?