|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
23.8.2010 21:08:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

JUPI!!!!!

Jst ji danes pripravim še električno črpalko in flaške. Pa mi je tudi za cunce rekla, da ne rabi. Da nekaj ima, če bo pa rabila bo pa povedala. Pa pravi da ji je sicer prevelika 50, ampak da ji oblači. user posted image A si sicer kej govorila z njo?

ne, sam po fb user posted image je pa B. rekel da jo ful hrbet boli user posted image

a ma katera mogoče sleepy wrap al pa pestunjo za posodit? bi blo po moje za tamalo fajn

je pa rekel da je ful zaspana in da jo morajo budit za jest

sem jaz posodila ring sling user posted image  sem tudi jaz videla B, da sem predala AC

PRIDNA AJSI!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4851
23.8.2010 21:09:36   
ledenka
mah, če lahko pomagamo... sling sem ji že zdavnaj obljubila, da posodim.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
23.8.2010 21:10:56   
Anonimen
ja se strinjam user posted image user posted image user posted image Če lahko pomagamo zakaj ne bi user posted image user posted image user posted image

Upam da boste zame tudi tkole skakale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   (HECAM SE!!!! - da ne bo kera resno vzela) user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4853
23.8.2010 21:13:25   
majana79
živček, zdej maš da rodiš vsaj 3,5 kilsko dete user posted image  user posted image  user posted image nobenih ini mini več user posted image

za pestunjo sem pa mislila zato, ker je tako mejhna in ji bo bližina sigurno pasala

sej jo lahko ima pri sebi tudi ko sedi... jaz sem rekla da bom drugega (če bo user posted image ) takoj začela na nekaj takega navajat, ker ga ne mislim več po ramenu in rokah nosit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
23.8.2010 21:13:28   
ledenka

ja se strinjam user posted image user posted image user posted image Če lahko pomagamo zakaj ne bi user posted image user posted image user posted image

Upam da boste zame tudi tkole skakale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   (HECAM SE!!!! - da ne bo kera resno vzela) user posted image

šur user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
23.8.2010 21:14:58   
Anonimen

živček, zdej maš da rodiš vsaj 3,5 kilsko dete user posted image  user posted image  user posted image nobenih ini mini več user posted image

za pestunjo sem pa mislila zato, ker je tako mejhna in ji bo bližina sigurno pasala

sej jo lahko ima pri sebi tudi ko sedi... jaz sem rekla da bom drugega (če bo user posted image ) takoj začela na nekaj takega navajat, ker ga ne mislim več po ramenu in rokah nosit

NE NE!!! Jst mam rada mičkene dojenčke... Da vsaj nekaj časa zgledajo kot dojenčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4856
23.8.2010 21:22:22   
šivilja

šur user posted image

Sam mal bližje se spet presel. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
23.8.2010 21:22:32   
ledenka

NE NE!!! Jst mam rada mičkene dojenčke... Da vsaj nekaj časa zgledajo kot dojenčki user posted image user posted image user posted image

eh, poglej šiviljo in mene user posted image  preživiš lažje z velikanom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
23.8.2010 21:23:32   
šivilja

3kg ti še pustimo, pa zdaj bo itak vse OK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
23.8.2010 21:24:29   
šivilja

eh, poglej šiviljo in mene user posted image  preživiš lažje z velikanom user posted image

Ja, ni nobene panike če en dan ne je.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
23.8.2010 21:25:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK... 3kg se še strinjam... Ampak pri 3,5 se pa neha!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4861
23.8.2010 21:29:33   
šivilja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK... 3kg se še strinjam... Ampak pri 3,5 se pa neha!!! user posted image user posted image user posted image

Kaj bi jaz dala za 3,5kg.

Kolk perila mislite, da sem že zložila - popolnoma nič, sem pa lučko pojedla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
23.8.2010 21:39:24   
majana79
jest pa sem, en škaf, pol sem ga dala pa nazaj prat, ker so lise od praška gor user posted image bom znorela, če je stroj začel štekat

aja, mam pa še 3 stroje za zložit user posted image

lučka, njami, se mi zdi da mam eno mini iz hoferja nekje po skrinji

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
23.8.2010 21:40:25   
Anonimen
Jst grem pa ajat.... Tko me čudn glava boli... K bi hotli sinusi bit user posted image user posted image Upam da se brez tega zbudim user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4864
24.8.2010 7:53:18   
Dudica1
Jutro
Grem s taščo na kofe k sosed user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
24.8.2010 7:53:53   
Dudica1
Aja na piknik tud nas žal ne bo.Je pršlo neki vmes in ne bo šlo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
24.8.2010 8:02:57   
Anonimen
Jutro čvekice!!!

Kako ste preživele noč? Jst sem spala kot top, dragi se je pa s tamalim ukvarjal user posted image

Zdej sem pa že na delovnem mestu user posted image Danes grem na nohtke... KOMI ČAKAM!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4867
24.8.2010 9:44:27   
maja1488
Jutro!

meni tale user posted image  prehlad al karkoli že je noči minit. Vse me boli, sinusi zabasani, grlo ubi bože... Mislim...a ni poletje user posted image

katMat...jst ti jutri nakažem, ker mam v službi un kalkulator za i-net.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
24.8.2010 9:53:32   
ledenka
jutro user posted image  

živa, greš k Ireni? user posted image  z M greva v četrtek na striženje, moja barva las je popolnoma obledela user posted image

maja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
24.8.2010 10:02:31   
FLASK_A
Oj, babuškeuser posted image

Katmat sporoča da naj bo nakazilo DO ČETRTKA na njenem TRR, da nakupi vse potrebnouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
24.8.2010 10:05:51   
PapuaNG
jutro,

končno sem se malo naspala. Smo bli na razgovoru v vrtcu, vse ok, smo se kar zaklepetali. Štartamo prvega malo čez osmo. In upamo, da se čim prej uvede user posted image Sem bla pa kar malo presenečena, da nimajo tudi vegi menija v vrtcu. Ne vem, a jst živim v nekem drugem svetu al so naši vrtci malo za časom...Sej ne rečem, da bi bil mali skos brez mesa, sam 4x na teden se mi zdi kr mal tu mač...no, bo že...

šivilja-sicer malo pozno, ampak kaj ti pa je, da na prvi dan službe razmišljaš še o kakšnem opravilu doma? Prvi dan si itak tok zmatran (tut če nisi), da si zaslužiš samo počitek user posted image

Doma je pa končno čistilka prišla. Danes nej bi spucala samo kopalnico pa polikala, ampak upam, da bo v bodoče to redna praksa, da bo naš domek končno čist in pospravljen.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
24.8.2010 10:08:12   
Anonimen

jutro user posted image  

živa, greš k Ireni? user posted image  z M greva v četrtek na striženje, moja barva las je popolnoma obledela user posted image

maja user posted image user posted image user posted image

Ne boš verjela, da je bla ravnokar tukaj... user posted image user posted image user posted image   Sva se kar debelo pogledali user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nohtke delam pri uni ta drugi, ki sem ti jo takrat omenjala, ampak samo zato, ker jih ta dela iz akrila in so zame bolj primerni ker so močnejši user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4872
24.8.2010 10:39:02   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jutro,

končno sem se malo naspala. Smo bli na razgovoru v vrtcu, vse ok, smo se kar zaklepetali. Štartamo prvega malo čez osmo. In upamo, da se čim prej uvede user posted image Sem bla pa kar malo presenečena, da nimajo tudi vegi menija v vrtcu. Ne vem, a jst živim v nekem drugem svetu al so naši vrtci malo za časom...Sej ne rečem, da bi bil mali skos brez mesa, sam 4x na teden se mi zdi kr mal tu mač...no, bo že...

šivilja-sicer malo pozno, ampak kaj ti pa je, da na prvi dan službe razmišljaš še o kakšnem opravilu doma? Prvi dan si itak tok zmatran (tut če nisi), da si zaslužiš samo počitek user posted image

Doma je pa končno čistilka prišla. Danes nej bi spucala samo kopalnico pa polikala, ampak upam, da bo v bodoče to redna praksa, da bo naš domek končno čist in pospravljen.

Sem bla tut jst začudena, da je 4x na teden meso, pol sm pa vidla, da je to toooooooook mal mesa, da je skor tako kokr če ga nebi blo. Sem pa potem jst čez vikend delala bolj nemesno hrano.

Je pa vsaj pri nas tako, da jaslični oddelki nimajo poli salam, hrenovk... Če je meso je meso in od salam je šunka al pa piščanšja prsa. Naj bo.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
24.8.2010 10:39:03   
koala.cek
morning,

no mi smo bolje. sicer je danes zjutraj še podriskal, kar je imel....včeraj zvečer pa je mene zvilo. ampak danes je bp. že veselo kolesari. bo pa še jutri doma, da se zagotovo pocajta.

tubby - afte so zoprna stvar. res si ne želim, da otroci dožijo slinovko. se lahko konča tudi na infuziji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
24.8.2010 11:45:40   
FLASK_A
Majauser posted image za grlobol! Upam da boš kmal bolje.

Koalka, tebi pa tudi user posted image user posted image user posted image da ga že nehate srat.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?