Honey26
|
Dober dan, pa je tale forum res malce počitniški... no samo da uživate na dopustih . revije nisem naročena na nobeno, ker: 1. velikokrat cel teden sploh ne utegnem nič prebrat (se zna zgoditi - četudi bi bila naročena na mesečnik - da bi prišlo do "zastoja", ne bi prebrala vsega.) 2. to kar si že omenila - članiki se ponavljajo ali pa je pol teme o nosečnosti, ali pa so teme ki niso več aktualne (npr. prvi mesec ipd.) 3. veliko raje sproti kupim sem in tja kakšno, pa so lahko različne... pač glede na to ali me pritegnejo članiki (ja, tudi če piše da prebiranje revij ni dovoljeno, prebrskam kaj je kej not, naslovnica pač ni dovolj) cepljenje morm popravit prejšni zapis. Tamale ne bomo dali cepit proti rotavirusu. Po dodatnih pregledih je moj ugotovil da tisti ki je bolj ozko usmerjen se v ameriki ukinja ker imajo neke težave, tisti ki pa ima bolj širok spekter (tega smo misli uporabiti) pa ima potencialno (sicer nikjer ni podatka o procentu, pa ni važno če je ena na miljavžnt, če si ti tisti) tako hude stranske, permanentne učinke da je tisto bruhanje in driska in v najhujšem primeru infuzija kar prinese rotavirus mala malca. spanje, trenutno mi spi že od desetih, enajstih... pa še kar spi, kar je dnevno spanje že ultra dolgo. Pa niti na sprehod še nisve uspele it. Zgleda ji paše tale ohladitev. Zvečer tudi mi probamo ustvarit neko rutino... Med osmo in deveto kopnje in nato dojenje pa spat. Zaspi med dojenjem. Ni šans da bi jo kar odložila v postlico pa počakala da zaspi... no mogoče samo nisem dovolj vztrajna. Ampak je spet tako, da nekje pa bereš da ne pustit otroka jokat da utrujen in v joku zaspi (s tem mislim da res joče, ne da pač stoka neki 5 min pa zaspi). Sama od sebe v glanem ne zaspi. Jo tudi moram zibat, al pa v vozičku, najraje pa jasno na joški. Tako da niste edine . Mislim da bo prišel tudi čas ko se bo sama uspavala. Bojda dojenčkov še ne morš razvadit. duda, naša je tud ni hotla, ampak sem jo ji kr malo potišala (z občutkom seveda ne da ji potiskaš not da se zadavi ali bruha), toliko da je dojela parkrat povlekla... sej potem ponavadi kr steče. Zdaj z dudo ni več težav. Sej eni so proti, ampak skoz je pa ne morm met na joški. In pravijo tudi da eni otroci enostavno rabijo dudo da potešijo svoj sesalni refleks, da dojenje pač ni dovolj. Jest bom kr to razlago kupla voziček - košara tiste ki ste imele (mate) košaro... a se še vozijo v njej, oz. pri katerem mesecu ste prešle na športni del? Meni se zdi da jo počasi košara nervira, ne mara več tako dolgo se vozit... pa je ni še prerasla. Športni del se mi zdi pa še prevelik, sicer se ga da skoraj čisto položit, ampak mam tak čuden občutek da ni še to to... uf, pa sem se napisala... naša pa še kar spi... grem izkorisi in zaspat še jest (garantiram da se bo po 5 min zbudla... zavoha kdaj grem spat in ko grem jest ).
|