|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
16.8.2010 22:37:18   
Maxica
Sonček in poletje, vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.8.2010 8:28:34   
meymey
Tudi jaz se pridružujem čestitkam za RD!!! user posted image

No včeraj je imel mali UZ kolkov, vse je ok, samo čez 3 mesece se morava vrnit (jedro glavice še ni vidno). Sem kr poguglala in vidim, da ni panike. :) Tomi ima kolke še vedno 1A.

Danes imava razvojno - če imate kaka vprašanja lahko vprašam user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.8.2010 8:40:34   
dvojčica6
sonček in poletje hepi brzdejuser posted image pa še naprej tako uspešno spanje s tvojim prelepim herkulomuser posted image

naraščaj
in vse ostale morske potepuhinje veselo uživanje!

meymey - ma če bi se člouk spomnu ... pol k pridš nazaj bom ziher kej pofirbcala

moja tut že drugo noč spala nekje od 22.00 do 5.00 user posted image user posted image user posted image Po kopeli se prisesa name in ne spusti dokler ni v komiuser posted image mami zraven pa prow blažena d ji ni treba uspavat male operne pevke...

a vaši mulčki tut tko težko zaspijo? moja je sitna in joče dokler jo ne vržem v voziček al pa dokler jo ne zazibam (v naročju seveda - drugje ni dovolj dobro) v spanec? in to cel dan... poje, jo previjem... je par minut na volji za se igrat in pol jok dokler ne zaspi??? mam filing da bi nonstop spala če bi se upala sama uspavat...

budnica...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 903
17.8.2010 9:18:31   
Zoja83
sonček in poletje vse najboljše! user posted image
meymey daj vprašaj, kaj naj naredim, ko se mi tamali na koncu hranjenja vedno začne ful "stegvat", ko ga mam v naročju v bistvu čist zravna hrbtenico (kot bi hotel most nazaj naredit). če ga dam v lupinico ali ležalnik pa neha in se normalno hranima naprej user posted image
dvojčica6 jst mam iste probleme, skoz bi spal, zaspi pa samo, če ga pustim na miru (če ga gledam, se začne jokat). ponavadi, ko vidim, da je zaspan, ga dam v ležalnik ali posteljico (čez dan) in kr zapustim sobo...sm pa brala včeraj v enem članku, da moramo otroka naučit spanca. Npr. ko je čas za hranjenje, otrok ve, kaj sledi, ker ga začneš pripravljat na to (slinček, al pa tudi če sam joško na plan potegneš-on ve, da bo jedel). Pri spanju pa tega ni-ponavadi improviziraš sto na uro in to otroka še bolj zmede, ker ni rutine, in ne ve, kaj sledi. Jst sm začela zdej okrog osme, pol devete ga pripravljat-najprej umivanje, hranjenje, crkljanje, potem pa v posteljo z vedno isto igračo in pa navijem uspavanko z lučko. tako ga pustim, in zelo hitro zaspi (zaenkrat-dva dni). v članku piše, da tudi če joče, ga ne vzameš k sebi, razen če je res histerija...nekaj dni ponavljaš, pol naj bi pa otrok tehniko osvojil...user posted image
ajd, grem črpat user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.8.2010 17:24:26   
meymey
Evo naju.

V glavnem... bila sva pohvaljena, ker pa še vedno opaža rahel ekstenzijski vzorec in rahlo asimetrijo naju je napotila na fizioterapijo. Tomi se je smejal in pogovarjal kot velik, razvojno pa ne zaostaja zgleda kaj dosti za vrstniki, dela vse kar bi moral dojenček njegovih dni user posted image .

Zoja za iztegovanje pa je rekla, da so to gibi, ki se ne smejo dovoliti, prav je da ga držiš tako, da se ne more zvijat ali pa ga odložiš v sedež. Vzrok je pa najverjetneje v kakem neugodju, ki ga občuti (kupček, vetrovi, zaspanost...).
Moja diagnoza pa je to, da je ziher v enem obdobju, ki ga je Tomi tudi imel. Se je jokal na joški ko utrgan... malo je jedel pol pa v jok.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.8.2010 22:01:56   
Sonček in poletje
Hvala za čestitke.

Sem se spet prišla malo pohvalit. Sem se že neaj časa trudila se prepričat, da zdaj bi bil pa skrajni čas, da začnem malo migat user posted image . In jeeeeeee, danes sem bila 10 min na orbitreku in naredila 30 trebušnjakov user posted image . Upam, da mi bo zneslo vsak dan tako.

Glede spanja - se strinajm, da otroci kljub vsemu rabijo neko rutino. Odkar smo mi uvedli večerno kopanje, po tem dojenje in nato spanje, se nič več ne matramo. Malega vedno odložim budnega v zibko, danes je gledal ko čuk, pa mu pustim prižgano zatemnjeno lučko in priklopim šumenje, malo se je še pogovarjal sam s sabo, zdej pa že spi user posted image . Čez dan imamo pa tudi mi več težav, pa sem v zadnjih dneh pogrutala, da če ga dam v zakonsko posteljo in se uležem zraven njega potem zaspi. Če ga dan v posteljico, kjer ima namontiran vrtiljak ne zaspi, pa da si bog. On se totalno prebudi in začne gledat igračke tudi če vrtiljak miruje in ko je tako zmatran, da ne more več gledat na okoli se začne jokat. Pa sem probala vzet dol vrtiljak pa ne pomaga, ker si on po moje zdej predstavlja, da je ta posteljica za igrat in ne za spat. Ker v zibki (ponoči) in v zakonski postelji (podnevi) pa zaspi brez problema.
user posted image Če ima katera kako pametno idejo, kako ga čez dan prepričat, da zaspi sam od sebe, tako kot zvečer, se priporočam.

meymey - čestitke tebi in Tomiju

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 906
18.8.2010 7:42:17   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje

meymey - čestitke tebi in Tomiju

Čestitke so bile na mestu... pozabila povedati da je imel včeraj Tomi tamali RD. TRI MESECE!!! user posted image user posted image user posted image

Pa dobro juto in slastno kavico vam želim - meni se že kuha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 907
18.8.2010 16:32:15   
dvojčica6
čestitke tut Tomiju in seveda mamici za 3 meseceuser posted image maaa kolk ste že stari... naša bo komi konc tedna mela 2 mesecauser posted image

sonček in poletje.
.. moja večna tema - uspavanje... po moje je odvisno kolk "pridnega" otroka maš... pr moji ne zaleže nobena rutina... ker delamo vse nonstop isto pa če ni po njeno je takoj tak jok, da smo že pol ometa z bajte vrgliuser posted image

ker nimam cajta za nič več, glih še eno vpr... kolk časa pustite vaše user posted image jokat? Moja se tolk dere da jo moram met nonstop po rokah al v vozičku če ne je jok... In kolk cajta na dan spijo vašiuser posted image ? Zadnje čase ne vem več nič, ker spi podnevi po 15 min v kosu... pol se eno uro dere če ni glih v vozičku pol pa spet 15 min spanja... za znoret... In moj bi mel takoj še enegauser posted image ... Računi brez mlekarne na dveh nogah se mi zdi!

no grem pogledat kaj naklepa - je sumljivo tiho že 5 minuser posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 908
18.8.2010 19:58:41   
Zoja83
kje ste babe? vse priklopljene al kaj? user posted image
meymey mal pozno, ampak čestitke obema user posted image
dvojčica6 ga še nisem pustila jokat dolgo, ker se zelo hitro umiri...ko so bli krči je pa itak dve, tri ure skup jokal...zdaj pa če kaj delam in ta mali spi, potem se pa naenkrat zbudi in začne jokat, mene pa na wc, grem opravit svoje...user posted image torej ja, ga pustim jokat
jst pa na Štajerskem pri babi in dedu...dedi ga z veseljem zjutraj vozi okrog in mi ga pripelje, ko ga je treba previt, mu dat za jest, drugače pa samo hodim gledat, kaj počneta....in pišem diplomo user posted image user posted image popoldne pa še mami pride iz službe in se še ona "puli" za njega-tolk ga mata rada, da res ni user posted image se je pa začel zdej ful slinit in jezička vn dajat (prav prikupno)...

Neposredna povezava do sporočila: 909
19.8.2010 8:29:32   
meymey
Ja, midva sva oba prave starine v primerjavi z povprečjem na tej temi user posted image .

Skuham vam eno user posted image , ker sem spočita ko... :D. Tomi podira rekorde, spal je 8 ur in pol, kar pomeni 7 ur spanja zame user posted image .

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.8.2010 12:03:54   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Ja, midva sva oba prave starine v primerjavi z povprečjem na tej temi user posted image .

Skuham vam eno user posted image , ker sem spočita ko... :D. Tomi podira rekorde, spal je 8 ur in pol, kar pomeni 7 ur spanja zame user posted image .

bravo Tomiuser posted image user posted image user posted image
ja pa že moram ituser posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 911
19.8.2010 12:56:05   
ninkica
Hojla

se nisem imela časa nič javit,sem prišla samo prebrat na hitro kar ste pisaleuser posted image
Smo večinoma uzunaj ali kam gremo ali pa dobimo obiske in potem zelo hitro zmankuje časa.
meymey priden Tomi pri nas je tko že skoraj od začetka pridnauser posted image le naj tako ostane(trkam)user posted image user posted image

spanje Mi smo imeli malce problemov za spanje v vozičku,zdej že nekaj dni zaspi brez problemov in nič ne sitnariuser posted image
Glede spanja zvečer je pri na tko,da se umijemo/skopamo nato se podojimo in jo oba z možem še mal pocrkljava in potem jo dava v posteljico navijem vrtljik in brez problema sama zaspi.Sem zlo vesela in upam,da tko tudi ostane.

spanje podnevi Leja spi dopoldne v kosu 2-3urce potem je nekaj časa pokonci in popoldne ravno tko 2-3 urce v kosu potem pa v teku dneva še pančka nekje od pol urce pa do urce v kosu.V torek je dobesedno podrla rekord spala je od 13h pa do 17.20huser posted image In smo ble zmenjene s kolegicami ob 16h da se dobimo na pijački na vsezadnje smo se dobile ob 18huser posted image

Dojimo se še vedno na polno,in spije še vedno samo eno joškouser posted image

grem počasi skuhat kosilo potem grem pa nekaj stvari odnest na faks
lp

Neposredna povezava do sporočila: 912
19.8.2010 16:33:15   
meymey
Bravo zate ninkica. Jaz sem še kr kronično neprespana, komaj čakam, da bo prespal 10 ur pa da ga bom zjutraj iz postelje metala jaz. Ampak se bo to zgodilo najbrž čez kakih 15 let user posted image .

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.8.2010 17:27:11   
honey*
No, mi težav s spanjem HB nimamo (spi in ponoči in podnevi lepo), "problem" mamo z uspavanjem... namreč zaspi izključno na joški oz. na flaški... Dude itak noče... Ma kera nasvet kako to ukiniti?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.8.2010 10:24:29   
Zoja83
Dobri den user posted image
A je katera naročena na kakšno revijo? Mal premišljujem, da bi se, sam jih je pol takih, ko je še nosečnost zravn, pri drugih se pa članki ponavljajo...user posted image kaka ideja?
Moja otrok se je včeraj, dve uri po hranjenju, zaradi utrujenosti, ker ni nič spal, drl kot sraka in moja mami pametno izjavi: "Kaj pa če bi mu res šla Aptamil nardit?" Aljažu pa: "Mogoče ma pa mami res 1,5 mleko, pa si ti že lačen..." Sam MUUUUU še lahk rečem user posted image kaj če bi ringaraji predlagali, da naredi še enga smeškota v obliki krave mlekarce?
Pa da se mal považim, kaj pojemo mojemu otroku:
http://www.youtube.com/watch?v=P8LAI3Gq3kQ
nič čudnega, da se smeje zravn user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.8.2010 12:09:31   
meymey
evo!!! user posted image ena lekcija iz štajerskega jezika, če se bo kera hotla z mano menit!!! http://www.youtube.com/watch?v=bbM5hor5o6E

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.8.2010 13:54:51   
Honey26
Dober dan,

pa je tale forum res malce počitniški... no samo da uživate na dopustih user posted image .

revije nisem naročena na nobeno, ker:
1. velikokrat cel teden sploh ne utegnem nič prebrat (se zna zgoditi - četudi bi bila naročena na mesečnik - da bi prišlo do "zastoja", ne bi prebrala vsega.)
2. to kar si že omenila - članiki se ponavljajo ali pa je pol teme o nosečnosti, ali pa so teme ki niso več aktualne (npr. prvi mesec ipd.)
3. veliko raje sproti kupim sem in tja kakšno, pa so lahko različne... pač glede na to ali me pritegnejo članiki (ja, tudi če piše da prebiranje revij ni dovoljeno, prebrskam kaj je kej not, naslovnica pač ni dovolj) user posted image

cepljenje morm popravit prejšni zapis. Tamale ne bomo dali cepit proti rotavirusu. Po dodatnih pregledih je moj ugotovil da tisti ki je bolj ozko usmerjen se v ameriki ukinja ker imajo neke težave, tisti ki pa ima bolj širok spekter (tega smo misli uporabiti) pa ima potencialno (sicer nikjer ni podatka o procentu, pa ni važno če je ena na miljavžnt, če si ti tisti) tako hude stranske, permanentne učinke da je tisto bruhanje in driska in v najhujšem primeru infuzija kar prinese rotavirus mala malca.

spanje,
trenutno mi spi že od desetih, enajstih... pa še kar spi, kar je dnevno spanje že ultra dolgo. Pa niti na sprehod še nisve uspele it. Zgleda ji paše tale ohladitev. Zvečer tudi mi probamo ustvarit neko rutino... Med osmo in deveto kopnje in nato dojenje pa spat. Zaspi med dojenjem. Ni šans da bi jo kar odložila v postlico pa počakala da zaspi... no mogoče samo nisem dovolj vztrajna. Ampak je spet tako, da nekje pa bereš da ne pustit otroka jokat da utrujen in v joku zaspi (s tem mislim da res joče, ne da pač stoka neki 5 min pa zaspi). Sama od sebe v glanem ne zaspi. Jo tudi moram zibat, al pa v vozičku, najraje pa jasno na joški. Tako da niste edine user posted image . Mislim da bo prišel tudi čas ko se bo sama uspavala. Bojda dojenčkov še ne morš razvadit.

duda, naša je tud ni hotla, ampak sem jo ji kr malo potišala (z občutkom seveda ne da ji potiskaš not da se zadavi ali bruha), toliko da je dojela parkrat povlekla... sej potem ponavadi kr steče. Zdaj z dudo ni več težav. Sej eni so proti, ampak skoz je pa ne morm met na joški. In pravijo tudi da eni otroci enostavno rabijo dudo da potešijo svoj sesalni refleks, da dojenje pač ni dovolj. Jest bom kr to razlago kupla user posted image

user posted image voziček - košara tiste ki ste imele (mate) košaro... a se še vozijo v njej, oz. pri katerem mesecu ste prešle na športni del? Meni se zdi da jo počasi košara nervira, ne mara več tako dolgo se vozit... pa je ni še prerasla. Športni del se mi zdi pa še prevelik, sicer se ga da skoraj čisto položit, ampak mam tak čuden občutek da ni še to to...

uf, pa sem se napisala... naša pa še kar spi... grem izkorisi in zaspat še jest (garantiram da se bo po 5 min zbudla... zavoha kdaj grem spat in ko grem jestuser posted image ).

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.8.2010 18:14:12   
innes4
pa se javljam po dolgem času user posted image tale moj zahtevni user posted image mi da zelo malo prostega časa user posted image

sem ga dva dni nazaj peljala k dohtarju, ker res zelo veliko joka in sem hotela vedet, al je samo mal razvajen in pa jokec, al je zdravstveni vzrok...no in je rekel dohtar, da ima neko vrsto krčev...sicer nogic nič ne daje k sebi med jokom, ampak nej bi bli krči user posted image  
upam da bomo čim prej mim teh občutljivih mesecev...pravijo da je, ko je user posted image star tri mesece vse drugače...sva se z mojim Timom zmenila, da lahko še do 28. joka, 29.ko bo pa tri mesece star, pa je konec joka user posted image user posted image ga že vidim kako me bo ubogal user posted image user posted image user posted image

smo se pa tudi tehtali...ima že 6kg user posted image najnižja teža 2980g...je pravi debelinko ratal user posted image

dojim pa mojga pikca samo še ponoči, ker mi čez dan (no počas tut ponoč) noče več vlečt, se začne kr dret...jest pa res nimam energije ga silt v joškanje...če noče, noče...itak mam pa mleka premal za njegove potrebe (na 2uri-150ml), tko da mu dajem mal mojga načrpanga mleka, pa mal AM...tiste ki dodajate, katero AM imate?

mi smo meli novalac (navadnega) pa mi je tako ogabno smrdel...zdej sm pa kupila babylove, pa ful diši, pa tut Tim ga ma rad....samo ker res preveč poje...po pa nevem, al je premal nasiten mlek, al kaj user posted image
ima kkšna izkušnje z novalac NF, za dolgotrajno sitost user posted image

nič zdej pa grem, sta oba (user posted image inuser posted image ) zaspala user posted image ma mami mal časa zase user posted image user posted image

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.8.2010 22:50:42   
Sonček in poletje
Oj!

user posted image Jaz se tudi sprašujem kaj bomo z vozičkom. Naš je tako velik, da mu samo malo še manjka pa bo prerastel košaro in ne vem, če ga sploh lahko dam v športni del, ker ne bo čisto na ravnem. A nej kupim nov voziček al kaj??? Za ta velike so itak vse košare premajhne, se mi je zdela tale od Concorda full velika (imamo kar cel set: košara, lupinica in športni del) ampak zdej pa držim pesti, d se bo malo umiril, kar se tiče rasti in da bo vsaj še kake 2 meseca lahko v košari. Vendar dvomim user posted image .

Duda - naš je noče niti slučajno, pa mu jo skozi ponujam, ene parkrat potegne in pljune vn. Tako, da je pogruntal čemu je namenjena, ampak mu po moje samo všeč ni. Je pa zelo zadovoljen s svojimi ročicami, ki jih najbolj pogosto cuza ravno takrat, ko je zaspan. Sem mu probala dudo uturit namesto rokice pa ne gre. Dokler daje v usta celo rokico ni panike, sm ko bo pa hotu sam en prst cuzat, pol bo pa mami jezna user posted image .

Revije - nočem delat negativne reklame, samo jaz sem tudi ugotovila, da so v nekaterih revijah eni članki prov identični, tako da se mi res zdi brezveze kupovat. Jaz si revije ponavadi kar malo sposodim al pa grem v knjižnico. Ko sem bila pa noseča sem jih pa kar nekaj kupila, zdaj pa ne več.

Meymey - sem se full nasmejala teljle štajerščini... in je res veliko bolj izrazita, če ga kaj spijejo user posted image .

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 919
21.8.2010 11:14:00   
meymey
Eh, jaz grem sam malo domov na obisk, pa me že moj čudno gleda kako spet govorim. Se pa v 8ih letih v Lj in okolici nisem dala... še vedno me vsak hitro prokuži od kod sem. V službi me sodelavci v proizvodnji poznajo samo kot štajerko. In mam prijateljico, ki me tudi tako predstavlja user posted image .

Danes sem poturila Tomija v popolnosti mojemu. Zdaj sta zunaj na sprehodu, jaz pa po dopoldanskem spancu čekiram RR. user posted image Upam, da mi rata prit do LJ - moram it kupit majice za dojenje. tole z navadno majico v javnosti mi je tu mač. Dvoslojno oblačenje pa v tej vročini odpade user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 920
21.8.2010 22:46:17   
čeb Maja
Čau mamice,
sej vas skoz berem, samo do pisanja pa kar ne pridem... sej veste, je skoz kaj user posted image

Naš Žiga je priden fantek, zdej smo stari 7 tednov. Tehta že dobrih 6kg in me je zagrabil križ, ker bi se skoz nosil, je pa pravi mali požerušček in seveda tudi bajsko.
Jaz ga že veliko prenosim pokonci, sej se trudim, da več leži, samo kaj ko protestira... Kako jih vi nosite? Jaz upam, da mu ne bom hrbta preveč uničila user posted image

Spimo kar fajn, zvečer je rutina in v 95% zaspi sam v svoji posteljici, seveda se prej pocerklja na joški tolk da se umiri, pa gre še buden v posteljico in kar gre no... Kdaj je pa tudi velikanski protest...

Zanima me pri kolkih tednih so vaši pikci našli rokice?
Naš jih namreč še ne opazi. Maha še nekordinirano, telovadi na polno. Glavo je nagruntal da jo lahko obrača in na polno vrti okol in okol, bi jo pa že tudi kar rad dvignil. Kravic noče pasti oz. ne more še....
Se pa na polno že pogovarja, smeji, opazuje in se prev zaglda v eno točko in se ji kar čudi (al karkoli že to delauser posted image ).

meymey dej napiš če si našla kje kakšno pametno majčko. Men gre tut na živce to dvoplastno oblačenje. Si daš srajčko če top al kako?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 921
22.8.2010 11:16:52   
meymey
Včeraj sem si v H&M kupila komplet dveh majčk za dojenje brez rokavov - cena 20 EUR. Imajo jih tudi z dolgimi rokavi.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 922
23.8.2010 11:36:13   
gajka
Pozdravček še iz naših koncev! user posted image Vidim, da v zadnjem tednu vlada tule gor neko zatišje... user posted image

Mi smo se včeraj vrnili z morja. Smo prvič preverili, kako izgleda dopust z enim podivjanim dvoletnikom in eno dojenčico. Za Zaro smo komaj vedeli, da jo imamo, ta večji pa je že druga zgodba. Rezultat: v celem tednu sem se lahko celo 1× namočila v morju!

Danes sva s ta malo imali še merjenje. Pri 2m1t1d ima 6355g in 61cm.

Cepivo za rotavirus sem danes kar naročila. Bo cepljena pri 3m in pri 4m. Je bil ta večji tudi cepljen, pa ni imel nobenih posledic zaradi cepiva, letos pa gre v vrtec in lahko kaj hitro kaj še domov prinese. Poznam pa 2 mamici, ki jima je žal, da nista dali dojenčkov cepit, ker so oboji pristali na infuziji v bolnici. Ena punčka se je nalezla v vrtcu, druga pa na nekem preventivnem pregledu na pediatrični, ker so jo dali v sobo skupaj z obolelim otrokom.

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.8.2010 11:43:10 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 923
23.8.2010 12:04:15   
j.b.
Živjo punce, se opravičujem ker vdiram - malo out tema, pa vseeno:
Če katera pozna koga, ki bi imel bernskega planšarksega psa, imamo čistokrvne mladičke (odrasel pes je tak kot je slikca profila). Več na ZS.

Prijetno nadaljujte čvek, pa da vam pikice in pikci čimlepše rastli, pa da bi vas čimbolj ubogali. Pa-pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 924
23.8.2010 12:14:16   
ozzi
sonček in poletje- tudi mi imamo komplet od concorda in naš fant je sedaj že 64 cm velik tako, da že razmišljam da bi ga dala v športni del. Samo imam pomisleke glede ležišča. je pa vse bolj nemiren v košari, ker mu očitno ni već zanimivo samo ležat.
Nisem pa zasledila od katerega meseca se lahko uporablja športni del?

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Pedagogi.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?

Dobro. (67%)

Slabo. (33%)

Ne vem. (0%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!