Sonček in poletje
|
Vidim, da ste v glavnem OK. Pri nas tudi napredujemo. Najbolj sem vesela, ker ponoči spi in sicer tam nekje 6 do 6,5 ur v kosu, pol pa ponavadi še 2,5 do 3,5, tako da sem se tudi sama končno naspala. Malo imam edino probleme, ker imam dojke potem že tako polne, da so trde ko kamen, mali spi, jaz si jih pa izbrizgavam sredi noči . Danes greva pa z v kino, imam RD in me že cel dan razvaja. Je prišel prej iz službe in je za mano zelo lep dan. Rotavirus - sicer še ni dokončno, ampak po moje ne bomo dali cepit. Je število teh okužb tako majhno, da se mi zdi skoraj nepotrebno. Ampak kaj ko je , ko ne več ali bo glih tvo otrok to staknil. Ma ne vem. Odzivnost - naš sploh več ne zgleda kot mali nebogljenček. Itak mi vsi pravijo, da zgleda kot 5 mesecev star otrok, ker je pač tako velik. Ampak tut tako se mi zdi, skoz nekaj čeblja, smeje se, opazuje in prijema igračke, se obrača okoli svoje osi na hrbtu in na trebuščku, sam se obrne na trebuh, pase kravice, kot pravi pastirček. Vsak dan me preseneti s kako novo domislico, zdej je začel spuščat zvoke podobne vriskanju. Cel dan se lahko zamotim samo s tem, da se igram z njim in ga gledam - tudi ko spi, ko dela take srčkane šobice. Res je zakladek. Pa prov stiska se rad, če ga dam v zakonsko posteljo on prav prileze k meni ali mojemu, da se malo stisne. Ali pa če ga imamo čez ramo ko podiramo kupčka se z glavico prav pritisne k nam. No to sem že opazila, da kar precej samostojno drži glavico. Sem pač čisto zaljubljena v mojega prelepega sinčka. Tiste, ki greste na dopust se imejte lepo, mi bomo pa še malo počakali in pičimo v Strunjan konec avgusta.
|