|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
13.8.2010 8:24:37   
meymey
Jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po tednu spanja 6ur+ v enem kosu sem kot prerojenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Da bi le tako ostalo user posted image !

Včeraj smo šli gledat malo piškico, ki je bila isto prej rojena kot tomi in kr ne morem verjet kako je zrastel user posted image user posted image user posted image , ful sem vesela, da je to obdobje mimo, sej ni blo hudo, sam je zdaj še lepše. Jaz bi kr še eno štručko čim prej mela user posted image .

Včeraj jeTomi dobil vreče kul cunjic od kolegov, tak da smo preskrbljeni do konca... jaz pa žalostna, ker ful rada kupujem cunje za Tomija user posted image .

Kako ste kaj vi? Aja, častim kavo. user posted image

A se nobena druga štajerka ni javila za druženje? user posted image user posted image

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.8.2010 8:33:49   
meymey
Pa še lep pozdrav od Tomija!!
user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.8.2010 9:21:36   
mkbk
iiiii cuker mali!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 878
13.8.2010 11:19:39   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Včeraj smo šli gledat malo piškico, ki je bila isto prej rojena kot tomi in kr ne morem verjet kako je zrastel user posted image user posted image user posted image , ful sem vesela, da je to obdobje mimo, sej ni blo hudo, sam je zdaj še lepše. Jaz bi kr še eno štručko čim prej mela user posted image .

uf, js tudi... ne morem verjet da to pišem ker sem bla še en teden nazaj prepričana da še par let ničuser posted image

čau Tomi zlato malo tut tebiuser posted image user posted image user posted image

evo, js končno 5 min da vam kej napišem... tolk pohajamo da ni cajta za nič, kuham sploh neuser posted image pomivam tut ne... sploh nič druzga ne delam kot rihtam tamalo... res pa da vedno manj spi in da je ful zahtevna ... nonstop se ji mora dogajat... zdej se celo za kakih 5 min zamoti sama da lahk skočim na wc, sam kej več pa ne...

pa postaja tut naša vse manj jokava (trkam) in vse bolj smejko... tut na mojem TRR ni nič, sam pa ti taki nasmeški res segrejejo srce... pa pogovarja se že kot velikauser posted image Kravčke tut rada pase in že pridno to dela samo če je na visokem in da ma kaj zanimivega za gledat (najbolj pali črnobela kombinacija - živel 101 dalmatinecuser posted image )

Rokice... joj, že cel teden si jo tlači (zmeri ta desno) in sem bla že napsihirana da je lačna in sem jo kar znova na joško fliknila... dude pa itak nočeuser posted image Pol to je normalno očitnouser posted image

mleko... ne bom se več psihirala... zgleda da se redi k sm jo včeri vagala in ma skor 5 kilov, od 23.7. se je zredila za 600 g tako da zgleda mami ne zmanjkujeuser posted image Sam pa še zmiri mi ne rata vedno da jo sam na eni joški pofotram...

spanje in rutina
... moja ni boga da zaspi sama... al jok do konca in šššššššššššššš-janje al pa na joško in zaspi tam in jo pol čudežno prestavim v postelčko brez jo zbudit (rata v 50%) DUde nooče.... pa rutino mamo že en lep cajt... okol 20,21.00 jo skopamo, očistimo nosek (joook do konca) in pol se še malo pofotramo... čez dan pa moram js ugotovit kdaj je zaspana in jo uspavat ker če ne rata tolk sitna in jokava da pol ne zaspi ker je zgleda preveč trudna... jah, tako je in nič drugače... Kje je že tisto čudežno trimesečje ko bo vse boljše?
user posted image

Grem zdej mal ta svinjak popucat - se vidi da ni več gospodinje, moj je sicer priden, ma tut njemu zmanjkuje časa... jah, baby on board... lep deževen dan babe!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 879
13.8.2010 12:18:04   
ninkica
Hejla
Mi smo tudi super spali,Leja je jedla ob 19.30h in potem je ratala on 20.40h zaspana sem ji hotla dat še jest pred spanjem potem se je začela dret da ne bo jedla sem ji dala dudo in sama je v trenutku zaspala.Spala je od 20.45 pa do 5.20huser posted image user posted image In že dva večera zaspi sama v posteljici brez kakšega koli joka samo vrtiljak ji navijem in zaspi kot angelčekuser posted image

meymey Tomi je pravi cukerčekuser posted image user posted image

cunjice jaz dobivam tud cunjece od svoje sestre pa od svakinje nekaj tko,da imam kar dost ampak vseeno še kaj dokupm za svojo dušouser posted image Je pa res,da je moja nečakinja zimska,naša je pa poletna tko,da mi ne pride vse prov za oblečt.

Sem pa full vesela zato,ker Leja tudi sama zaspi v vozičku brez joka.Smo bli včeraj mal v Mullerju pa po opravkih in  je bila v vozičku zelo pridna.

user posted image A bote dale vaše user posted image  cepit proti rotavirusi?Jaz sem včeraj vprašala na pregledu in  P priporočajo cepljenje.Dobijo se pa 2 dozi,ena stane 75€ tko,da obe skupi 150€.In to pomeni,da je po cepivu otrok 100% zaščiten do 2 let,potem pa da je majhna vrjetnost da dobi rotavirus.
Midva se še odločava,..

Tko,grem nekaj stvari pripravt ker dobimo popoldne obiske.
lp

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 880
13.8.2010 12:54:29   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica
user posted image A bote dale vaše user posted image  cepit proti rotavirusi?Jaz sem včeraj vprašala na pregledu in  P priporočajo cepljenje.Dobijo se pa 2 dozi,ena stane 75€ tko,da obe skupi 150€.In to pomeni,da je po cepivu otrok 100% zaščiten do 2 let,potem pa da je majhna vrjetnost da dobi rotavirus.
Midva se še odločava,..

Ta večji je bil cepljen in tudi ta malo bova dala cepit.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.8.2010 13:49:27   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Midva se še odločava,..

Ta večji je bil cepljen in tudi ta malo bova dala cepit.

Mi tut.

Sem ful napisala pa je napisal we are sory user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej pa nima več časa komentirat.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
13.8.2010 14:31:43   
Sonček in poletje
Meymey - tale tvoj mali je pa res cukr na kvadrat. Zgleda, da se vse mamice kar topimo ko sem nam dojenčki smejejo. Ob naših pa seveda najbolj user posted image .

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 883
13.8.2010 21:37:08   
Bonnie_RR
meymey... ZS! user posted image Tomi je pa res lušten fant. user posted image Se Vita že veseli, da ga spozna. user posted image

cepljenje proti rotavirusu... Verjetno ne, nisem pa še čist ziher. Tavečji ni bil cepljen.

pohajanje naokrog...
Tud mi smo precej leteči. Kar naprej nekaj naokrog. Sem pa ugotovila, da je mala ful manj zahtevna, če nismo kar doma. Ji zgleda paše, da se kaj dogaja...user posted image

uspavanje... Js sem ji včeraj naštimala tisto pojočo zvezdico (še od tavečjega) na posteljico in je lepo sama zaspala. Sicer je trajalo nekaj časa (je še tavečjega prej zmanjkalo user posted image ), ampak zaspala pa je.user posted image Danes je zaspala pa že po par minutkah. user posted image

cunjice... Večinoma jih imam še od prvega (pa mi verjetno kar nekaj stvari ne bo prišlo prav, ker je bil zimski), nekaj sem sama dokupila, nekaj je Vita dobila po rojstvu. Je pa fajn za dušo tud malo pofirbcat po trgovinah...user posted image

nošenje pokonci v nosilki... Js je zadnje čase nisem imela veliko noter, drugače pa drugih položajev še nisem sprobavala. Zaenkrat je še ležeče oz. z glavo malo višje proti moji rami (imam SlingByMama LINK ).
Drugače sem sicer proti prehitremu pokončnemu položaju, ampak jo včasih, ko je kaj brezveze tečna, vseeno dam za par minutk gor in je takoj boljše. Potem pa jo po navadi dam s trebuščekom na mojo roko in ji tud paše.

razvojna...
Včeraj je dobila datum, in sicer 15.9. Me prav zanima, kako bo. Meymey, ti pa, prosim, poročaj, ko bo za vama, kako je bilo in kaj si izvedela.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 884
13.8.2010 22:51:18   
Zoja83
Večer!
Sm prišla sam mal pozdravit, potem pa v mižule...
Naš Aljaž je spal dans popoldne tri ure pa pol...sm ga skoz hodla gledat, kljub varuški user posted image  popoldne mi še ni tako veliko spal v kosu...
Lepe sanje vsem!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 885
13.8.2010 22:57:41   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Potem pa jo po navadi dam s trebuščekom na mojo roko in ji tud paše.

O, marija.user posted image Me je skoraj kap zdejle, ko sem preletela svoj post. S trebuščkom, seveda (če že pomanjšujem, haha). user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 886
13.8.2010 22:58:45   
Bonnie_RR
No, zoya si je pa vmes spremenila slikco. Mali je zakon! user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 887
14.8.2010 9:41:58   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

Večer!
Sm prišla sam mal pozdravit, potem pa v mižule...
Naš Aljaž je spal dans popoldne tri ure pa pol...sm ga skoz hodla gledat, kljub varuški user posted image  popoldne mi še ni tako veliko spal v kosu...
Lepe sanje vsem!

user posted image  Naša isto včeraj. A je bilo kaj v zraku? user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 888
14.8.2010 9:42:39   
Maxica

Midva se še odločava,..

Ne, mi smo se odločili, da jo damo cepiti samo za tiste stvari, ki so obvezne, tako kot smo prva dva.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
14.8.2010 19:11:20   
dvojčica6
js še vedno ne vem... vidim da ste 50:50 ma če ne bomo dali v vrtec je isto možnosti da dobi ta virus?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 890
14.8.2010 20:47:20   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

js še vedno ne vem... vidim da ste 50:50 ma če ne bomo dali v vrtec je isto možnosti da dobi ta virus?

Sej ni vrtec pogoj, da otrok zboli za rota virusom. Ta virus lahko stakneš kjerkoli. Pomembna je higijena.
Mi ga ne bomo dali. Poznam pa par primerov, da so otroci cepljeni proti rota virusov pa so ga vseeno preboleli. Tako, da tudi cepivo ni 100%.
Pa še kar se vrtcev tiče, jaz delam v vrtcu in tega virusa v zadnjih 2 letih nismo imeli in tudi pri naši mični ne pa že 4 leta hodi v vrtec.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 891
14.8.2010 22:23:59   
Bonnie_RR
Tako, mi smo že skoraj čist spakirani, jutri zjutraj pa odhod. Jeeeeee, končno na morje! user posted image

Se beremo čez 10 dni...

lp

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
15.8.2010 11:53:44   
ninkica
Hojla
Kako ste?

Mi smo danes stari 2 mesecauser posted image user posted image user posted image Kako hitro čas beži.

BonnieRR uživajte na morju in naj vam bo vreme čimbolj naklonjenouser posted image

Smo se odločili,da ne bomo dali Leji cepit proti roptavirusu samo za tisto kar je potrebno.

Tko želim vam lepo bedeljo,grem počasi kuhat kosilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
15.8.2010 12:30:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Tako, mi smo že skoraj čist spakirani, jutri zjutraj pa odhod. Jeeeeee, končno na morje! user posted image

Se beremo čez 10 dni...

lp

Uživajte, Bonnie. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
15.8.2010 15:25:16   
pik ipoki

uživajte na dopustu, mi pa gremo šele septembra....user posted image bo pa takrat bol lušnouser posted image

mam pa en problem, spte user posted image in hkrati eno user posted image dobila sem menstruacijouser posted image user posted image (2 meseca in pol po porodu) ali je možno da mam bistveno manj mleka in da ga je baje vedno manj user posted image da zaradi menstre mleko gre papauser posted image
in danes je ne nedelja, kje za boga naj dobim AD? sej vem, v lj morm v dežurno lekarnouser posted image kaj čmo!

lep sončni dan! namesto vožičkat pa v avto pa v lj, nimam mleka za nasledni obrok user posted image mam časa še 2,5h user posted image

čaw čaw

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
15.8.2010 22:30:33   
naraščaj
Čer,

sem pršla sam prečekirat kaj dogaja in se poslovit za naslednjih 10dni. Jutr namreč pičimo na morje user posted image user posted image user posted image , čeprav me je kr mal strah kak bo, glede na Tajino obnašanje.

Dans je namreč bil ubitačn dan, ker tavlka nama bo spila vse živce. Tko je trmasta in tak preizkuša meje, nč ne uboga, sam dere in tuli ko ni kaj po njeno user posted image user posted image user posted image  Za povrh vsega je pa še tak vztrajna, da to verjet ne morš. Sem tok žalostna zarad tega. HB vsaj ljubosumna ni, če bi blo pa še to pol bi pa res čist pop......
Pol je še moj bil siten, skratka nora nedelja. Spakan nimam še skor nč. Bom jujtr dopoldne morgla vse to zrihtat, pa še zdepilirat (ja se mi zdele ne lub) user posted image , ker sem predolg zjala TVuser posted image .
Ne prevč naklofat v teh dneh, ko me ne bo, da ne bom mela preveč za prebrat, ko pridemo nazaj user posted image .
Nč grem spat. Nočka

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 896
16.8.2010 8:06:39   
Honey26
Pozdrav,

se nič kaj ne oglasim, berem kar redno, ampak glih ko pridem do konca in hočem še jest kej pokomentirat se tamala zbudi. Kot zakleto, evo tudi zdele ampak bo mogla mal z dudo potrpet user posted image

dopust, komaj čakam, septembra se odpravimo za 10 dni v Piran. Upam da bo vreme še ok. Uživajte vse (vsi) ki ste zdaj na dopustu, pa veliko sončka vam želim.

cepljenje, menda je zdaj padla odločitev za 3-dozno peroralno cepivo. (sta dve varianti za tale rotavirus). Bojda ta pokriva več sevov. Je pa treba kmalu začet, pri 2 mesecih. Fajn je ker ni špikanja (in manj težav zaradi tega... ne vem zakaj ima peroralni način manj stranskih učinkovuser posted image ). Pa priporočajo to varianto če bo otrok potoval v prvem letu starosti kam dlje oz. v kritične kraje. Glede na to da bomo pozimi skočili v bolj tople kraje (po vsej verjetnosti Egipt), se mi zdi to kar smiselno (cepit jo).

spanje, neka rutina se že izrisuje, sicer se hitro kaj poruši, ampak to bolj po najini krivdi... ko on dežura jo včasih dam kasneje spat, ne skopam... pa ko takole pohajkujemo med vikendi pridemo kar pozno domov... drugače pa zaspi tam nekje med 21 in 22 in spi do 3 al 4. Potem pa bolj nemirno do pol šestih, šestih. Včasih jo pustim in prepričam še v kakšno urco spanja. Je pa hecna ker tadrugo rudno sicer spi, ampak zelo jamra zraven, in nekaj gruli. Tako da jest vseen ne spim takrat kej dost. user posted image .

kopanje, vsak večer če se le da. Nikoli z milom (mislim da sem jo do sedaj 2x oprala z milom), raje v vodo dam par kapljic olja. Je čist lepo spucana. Uživa pa zelo. Razmišljam da bi si umislila tist čebriček, čez kak mesec ali dva, oz. takrat ko bo res že suvereno držala glavico.

AD3, smo dobili in zdej ji 2 dni dajem 3 kapljice (čeprav so mi rekli naj kar z 7 zaštartam, ampak v lekarni so priporočali postopno). Nima krčkov (hitr tkam), se mi pa zdi da jo je malo zaprlo...

posvetovalnica, prva je za nami. Pri točno 7 tednih. Vse o.k. tamala lepo napreduje.

Za seznam:

VIDA posvetovalnica:
7. Tednov 5070 g, 57 cm, obseg glavice 37

No, zdej pa duda ni ceč dovolj. user posted image Lepo se mejte.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 897
16.8.2010 8:21:32   
meymey
Jutro!

Midva sva nazaj iz kratkih počitnic pri moji mami (no, mame ni blo doma, ker rihta svojo mamo ta mesec, je blo super). Oblazila sva pol Bistrce, uspela celo it na kratki sprehod z Bonnie_RR.
Spal je odlično, sem se bala, da mu bo škodla sprememba okolja. Je pa zato danes ponoči sral vsako uro - je nekaj jamral - sej sem ga lahko hitro potolažila, sam roko dam nanj, al pa dudico v usta, sam kaj ko se čisto zbudim, pol pa ni več ta pravi spanec user posted image . Ob pol petih sem pa kr mojga zbudila, naj ga on porihta :D.

V glavnem... danes mamo UZ kolkov pri treh mesecih, jutri pa razvojno in Tomijev tromesečni RD! Ful sem vesela, ker je Tomi res postal že samosvoja osebnost, se reži ful, ful je pozoren in gleda okolico. Ma sej boste videle, meni je zdaj totalno luškan, zdaj se že prav lepo pocarta pri meni.

Včeri sem bila zmenjena s nosečo kolegico za šetnjo in ko jo jaz pokličem, če greva pravi ona meni: "Čun, nem šla nikamor, mi je ravno voda odtekla!" user posted image In zdaj čakam, na SMS in prvo javljanje mlade družinice!!!

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 898
16.8.2010 9:13:27   
Maxica
Dobro jutro, moram prav pohvaliti našo damico. Že drugo noč zapored je spala do šestih zjutraj. user posted image user posted image user posted image  To mi deli. Tako se pa človek res naspi.
Vsi, ki odhajate na dopust, uživajte. user posted image  Pri nas letos ne bo nič z morjem, imamo prvošolčka in se počasi pripravljamo na šolo. user posted image  Bodo pa kakšen vikend tu pa tam padle kakšne toplice, pa Gardaland jeseni je v načrtu, pa kakšen izlet, pa bo. user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 899
16.8.2010 19:34:24   
Sonček in poletje
Vidim, da ste v glavnem OK. Pri nas tudi napredujemo. Najbolj sem vesela, ker ponoči spi in sicer tam nekje 6 do 6,5 ur v kosu, pol pa ponavadi še 2,5 do 3,5, tako da sem se tudi sama končno naspala. Malo imam edino probleme, ker imam dojke potem že tako polne, da so trde ko kamen, mali spi, jaz si jih pa izbrizgavam sredi noči user posted image .

Danes greva pa z user posted image v kino, imam RD in me že cel dan razvaja. Je prišel prej iz službe in je za mano zelo lep dan.

Rotavirus - sicer še ni dokončno, ampak po moje ne bomo dali cepit. Je število teh okužb tako majhno, da se mi zdi skoraj nepotrebno. Ampak kaj ko je user posted image , ko ne več ali bo glih tvo otrok to staknil. Ma ne vem.

Odzivnost - naš sploh več ne zgleda kot mali nebogljenček. Itak mi vsi pravijo, da zgleda kot 5 mesecev star otrok, ker je pač tako velik. Ampak tut tako se mi zdi, skoz nekaj čeblja, smeje se, opazuje in prijema igračke, se obrača okoli svoje osi na hrbtu in na trebuščku, sam se obrne na trebuh, pase kravice, kot pravi pastirček. Vsak dan me preseneti s kako novo domislico, zdej je začel spuščat zvoke podobne vriskanju. Cel dan se lahko zamotim samo s tem, da se igram z njim in ga gledam - tudi ko spi, ko dela take srčkane šobice. Res je zakladek. Pa prov stiska se rad, če ga dam v zakonsko posteljo on prav prileze k meni ali mojemu, da se malo stisne. Ali pa če ga imamo čez ramo ko podiramo kupčka se z glavico prav pritisne k nam. No to sem že opazila, da kar precej samostojno drži glavico.

Sem pač čisto zaljubljena v mojega prelepega sinčka.

Tiste, ki greste na dopust se imejte lepo, mi bomo pa še malo počakali in pičimo v Strunjan konec avgusta.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?