|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
19.8.2010 22:29:53   
sjmm
čer!

evo peglam kavč...mulči je dons lepo zaspančkal

evo jz zbiram vzorec ograje....upam,da nam vsaj to rata še letos spedenat

urša...ful fajn za famili popoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o, ajvy...ti zelo privoščim frej vikend....naj ti dobre tekneuser posted image

tamika...zgleda, da bo v soboto morje zmagalouser posted image user posted image

aja..punce...a ste resne za čarobni dan....k mi bi tud uletel na kej takega...še posebej, če se še mi kej vidmo in spoznamo!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
20.8.2010 0:42:24   
sunny24
Čer oz noč al karkoli...Ponočnjak, ni kej! user posted image user posted image user posted image

Sem rekla, da se vam moram malo javit, ker se že full cajta nič nisem...Pr nas vse po starem, Gajči pridna za pančkat, na šihtu nimam pojma kaj bo...user posted image ...
Pa Gaji je nek izpuščaj ratu na rami in smo ble danes pr dohtarju, ker se je ta stvar širla in širla...Neki jo je pičlo, pa smo kremico dobile...Upam, da bo kej pomagalo!

Pa dans so nas dveh hmali zbili na prehodu za pešce...Mater, sam škripanje gum in cviljenje žlajfov sem slišala in kar obstala z vozičkom...Če bi bla sam korak naprej bi naju možakar primu na puhno...Od šoka nisem uspela niti ene besedice izustit...Pa možakar se nam je full opravičeval in nas naj ne bi videl...Mater ej...Sam da se je dobro končalo!!!

Zadnjič smo se dobile z maksi in Zarjo..Smo malo kofetkale (no, maksi je, jst sem za Gajo laufala in zravn eksala kafe), pol smo ble malo na igralih, pa račke smo šli futrat...

Drugače pa smo z Gajo full pr moji noni, da se ta mala znori...Sam jst ne vem no, a majo tudi vaši 100 duračelk v riti al kaj??? Pr noni smo recimo tam nekje 4-5 ur, pa ta mala stalno gor dol, lauf...Ji ne zmanjka energije niti za 5 minut!

Brala sem vas oz berem vsak dan, sam za pokomentirat mi nekako zmanjka cajta al pa pozabim...Tko da tudi danes ne bom nič kej...

Samo Surf bi rada čestitala za zaroko!!! user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte, se kaj tipkamo...Pa vse nosečke lepo bušije pobožite!!! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
20.8.2010 7:14:43   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.8.2010 7:20:41   
Urša08
Pijem kavico in sem na rruser posted image .

Sjmm uvau na morčij šibateuser posted image a za en dan al za dalj?

Ajvy držim pestke da bo vikend lep in se boste lahko potepaliuser posted image

Sunny ojoj hvala bogu da se je srečno izteklo, pa lepo da se nam javljašuser posted image Pozdravi Maksi ko jo vidiš.

Baki dej se nam malce javi, kako si?

Petrušk se zadnje čase tud nič ne javiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.8.2010 7:30:28   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
20.8.2010 7:49:29   
MIHAILO
jutro...mihailo se spi mene pa ledvice matrajo in sem budna od 6:30h....zajtrkujem marmelado pa margarin na kruhu pa cajcek pijem...se danes sami,potem je vikend v pon pa mojadva pridetauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
20.8.2010 8:02:31   
MIHAILO
mihailo je pred spanjem ko sem ga dala v plenico in je ze skoraj spal rekel kaka,sem ga dala na kahlico ker sem mislila da bo kakal in je samo lulal,zjutraj je mleko spil ob 6h drugac je celo noc spal,zdaj se je zbudil pridem v sobo ,mi rece kaka grema na kahlico je lulal veliko in plenica je POPOLNOMA suha...ne morem verjet,da je se zvecer suh...pa bomo mogoce res kmalu brez plenic...srcek mooj pametniuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
20.8.2010 8:14:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

PUNCE, KAKO KAŽE S SREČANJEM?

A KAR TUKAJ http://www.carobnidan.si/user posted image

Jaz sem za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi tut pridemo

če bo lepo vreme tudi mi pridemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
20.8.2010 8:42:10   
TAMIKA3

Tamika helov, kako ste? Najbrž sem spregledala a si dobila vrtec za Tristana? Pa super da to otročki zjutraj spijo user posted image user posted image user posted image

hvala, smo ok, leteči sem ter tja, pa domek je treba negovat user posted image ... se najde vsega in svašta user posted image user posted image user posted image user posted image
Tristan gre s 1.9. v vrtec , v četrtek pa imamo sestanek, da spoznamo vzgojiteljico...
Saj morajo spat, če so pa ponočnjaki, saj še samo malo potem pa spet v stare tire in s kurami spat user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
20.8.2010 8:46:07   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
tamika...načeloma velja...ti pa še ju3 povem, ker najini mulčki bi šli radi še mau v morje ritke namočit in če bo lepo vremeni 2x za rečt d bomo ke do Novega grada drsnil...ti pa definitivno sporočimuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
tamika
...zgleda, da bo v soboto morje zmagalo

ni problema, vi kar pojdite ritke namočit, pa se vidimo kdaj drugič... mogoče kakšne počitnice user posted image ... ali pa kak vikend user posted image
pa za prespat sploh ni blema... placa koker češ user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
20.8.2010 8:46:26   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

mihailo je pred spanjem ko sem ga dala v plenico in je ze skoraj spal rekel kaka,sem ga dala na kahlico ker sem mislila da bo kakal in je samo lulal,zjutraj je mleko spil ob 6h drugac je celo noc spal,zdaj se je zbudil pridem v sobo ,mi rece kaka grema na kahlico je lulal veliko in plenica je POPOLNOMA suha...ne morem verjet,da je se zvecer suh...pa bomo mogoce res kmalu brez plenic...srcek mooj pametniuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
20.8.2010 9:29:06   
claud
Dobro jutro!

Oooo sam še dons pol pa vikend frej!!!!!!!!!!!!!user posted image
No sj sm popoldne, tko na zdaj uživava z Larisso.

U glavnem.....trapast dec ji je pridelal veliko buško učeri k me ni blouser posted image user posted image .......
Šel z njo na kolo, in neki je šel iskat v avto, kolo naslonil na avto, tamala itak gor v sedežu, brez čelade...in itak se ona neki nagne in bum na glavouser posted image user posted image user posted image ........
Na srečo je nastala samo buška.

No zdj pa že veselo skače okrog, brska po omarah, ker točno ve kje so piškoti pa palčke.......sm ugotovila da ko bomo v svojem stanovanju morjo bit take stvari čiiiiiiiiiiiiist nekje pod stropom skriteuser posted image ....

Zdj pa mal po spominu.....

Sjmm- ti si skos tok pridna.....
glede carobnega dneva pa upam da pridemo in da se vidimo....nekak se mormo zment kako pa kje se bomo najdle....user posted image

Cebela....ajoj take slabosti sm mela jst tud....ceeeeeeeeeeel daaaaaaaaaanuser posted image user posted image user posted image
Sj bo kmal mimouser posted image
Pa super za gradnjo....lepo počasi pa orenkuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo-ustavi konje....skrajni čas da se mal umiriš pa se daš v nosečniško stanje da ga ne boš celga zamudilauser posted image

Surf- Čestitam za zaroko!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo-wau priden mihailo...super za suho pleničkouser posted image user posted image user posted image

urša in ostale nosečke...bušije slikat pa gor datuser posted image

Tamika kako je s fasado?

baaaaaaaaa zdj se pa več nč ne spomnim!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
20.8.2010 9:56:40   
sjmm
dan!

Maj končn lepo spal, je bil zjutri tok dobre volje, da bi se še in še crkljal po postliuser posted image ....tko d sm se celo mau spočila...včeri zvečer sm bla čist morto...so me ful kolena bolelauser posted image ...verjetn je bil potrebn pošten počitekuser posted image

urša....hvala za kofetekuser posted image

sunny...uf, sam d se je dobr iztekl...ma, na cestah je res noro, me je kr groza k se bo spet šola začela in bojo kr 3 piščanci po cestah tekaluser posted image ....glede energije in nafilanih duracelk....pri nas je vse to vklopln dan in nočuser posted image ....naš spet veliko poje po tisti virozi...sam njemu vse vn pade...je nemogoče d bi bil mau zalituser posted image

mihailo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega pametnega šarmerčkauser posted image ...upam, da bo z ledvicami čim manj težav in bo buši lepo raseluser posted image

čebel@....k si tko vesela d je jutro...a pol ti dans ni slabo...a je že bolje???? kako pa kaj Hanči??

tamika ....tenx za razumevanjeuser posted image ....sej k se bomo zmenili bo itak za en vikend...tko d počitnice gor al doluser posted image

claud...super za frej vikend!!!!....pa za buško...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdej pa še mau kofetka...pol pa v beli danuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
20.8.2010 10:39:52   
MIHAILO
Evo Mihailo je zaspal jaz pa sem dala pasulj kuhat,se mi kar nekaj lusta,pa se mozek in sinek ga imata rada...Kruh sem vceraj spekla,ker imamo rajsi domacegauser posted image

CLAUD dobr se je koncalo z Lariso?A to je ven padla iz trikolesnika al ?
SJJM fajn da si se spocila ,tudi jaz sem danes ok ker je spal od 21h do 6h brez zbujanja in sem pol ok ,ce se ne zbujam ,lahko tudi ob 6h vstanem ,ce se pa zbuja pa se do 8h ni dost

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.8.2010 10:59:09   
claud
 mihailo....je bil kar un tavelik kolo, k mamo zadi sedež...........drugač pa ja, se je dobr končal.....je dons že modrica....

je pa zdele tud men s postle nazaj na glavo padla............pa to ni res nouser posted image user posted image user posted image ..........skos skače pa hodi po postli.....user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
20.8.2010 11:25:31   
Čebel@
Hana pančka,mami pa malo časa za rr frendiceuser posted image user posted image user posted image ....sva šle peš do banke in je lepo skos hodilauser posted image user posted image user posted image .......včeraj sva atija popokale in smo šli na rudnik-sem ji kupila supergice

user posted image

pol smo šli pa še v C&A in H&M pa nimajo čisto nič pametnegauser posted image ......sem ji le eno pižamico kupila(86 št. pa še vedno ji je velika-mislim kakšne cifreuser posted image ).....zase nisem nič gledala,ker mi je bilo slabo za popuser posted image

no da vidim o čem teče debatauser posted image

sunny........sem glih včeraj nate mislila,ko sem poročila gledalauser posted image .......upam da bo vse ok,z vajino službouser posted image ......Gaja je itak taka lepotička da je kajuser posted image .......a gre v vrtec?.......kako pa sta kej maksi in Zarja?

urša.......pridna prva častiš kavicouser posted image user posted image user posted image

mihailo.......vav priden fant že kar suha pleničkauser posted image user posted image user posted image

tamika......čist si turbouser posted image user posted image user posted image

claud......nesreče se dogajajo,nimaš kejuser posted image ......ste že blizu selitve.....okoli slabosti pa sploh ne govori,ker to ni normalno nooooouser posted image user posted image

sjmm......a ti tale garfild zgleda vesel da je jutro?user posted image user posted image user posted image .....slabosti so,edino zunaj na zraku je malo bolje......Hana je super,skos leta sem in tja,se ji dogaja,ko je pa čas za spanje pa samo dol padeuser posted image user posted image user posted image

user posted image pa še Q(k že dolg ni biluser posted image ):

kakšne copatke bojo vaši malčki imeli za v vrtec?

naša ima tele doma:

user posted image

a bi bile kul tudi za v vrtec???

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
20.8.2010 12:01:55   
Urša08
helov

Evo mene, smo prišli domov. Zjutraj smo se samo napokali v avto in gasa do kolegice v Kranj na kavicouser posted image . Sedaj je Žiga zaspal nazajgrede in sem ga samo prestavila v postelco in spančka, Nejc je pa mal pri tašči. Mene pa čaka stanovanje da se ga mal usmilim, pa seveda kosilo. Bomo mel kr filane paprike k so še od včerej ostale, tko da sam krompir zraven naredim pa bo.

Claud lepo da si se mal javila user posted image Kdaj bo selitev? Glede pa Larisse pa dobro da jo je odnesla samo z buško.

Sjmm medve sva že mal poklepetali user posted image user posted image user posted image

čebela mojedva user posted image bosta mela kar super fitke v vrtcu

no najbrž sem še kaj izpustila user posted image

aja čebela kok kjut supergice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
20.8.2010 12:03:05   
Urša08
Claud tale tvoj avatar je zakon, sam sedaj vam še user posted image manjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj trebuščka pa kr nebi slikala ker je že orenk trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
20.8.2010 12:04:13   
sunny24
čebela, te nikice sm tudi jst misnla kupit Gaji...Ma me je tašča prehitela in ji je ene od Geox nabavla...Sam te nikice so lepše! user posted image

Gajči ne gre v vrtec, ker sem itak jst doma med tednom, tako, da jo bom dala tam pri 3 letih oz 3,5 let. ČE bom še mela šiht bom kar podaljšala pogodbo za 30 urni delavnik....

Kaj pa je blo pr poročilih od naše firme? Nism gledala...

Šibamo z Gajo ven...Zvečer pa delat...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.8.2010 12:04:21   
Čebel@

čebela mojedva user posted image bosta mela kar super fitke v vrtcu

aja čebela kok kjut supergice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tenx za odgovoruser posted image user posted image user posted image
če boste imeli user posted image  boš tudi ti lahko vijolične najkice kupilauser posted image

pri nas bo pa za kosilo goveja juhica in pa palačinkeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.8.2010 12:07:17   
Urša08
Sunny a sedaj delaš polni delovni čas?

čebela če bo user posted image bom itak sam roza kupovala, si morm duška datuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.8.2010 12:07:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela, te nikice sm tudi jst misnla kupit Gaji...Ma me je tašča prehitela in ji je ene od Geox nabavla...Sam te nikice so lepše! user posted image

Gajči ne gre v vrtec, ker sem itak jst doma med tednom, tako, da jo bom dala tam pri 3 letih oz 3,5 let. ČE bom še mela šiht bom kar podaljšala pogodbo za 30 urni delavnik....

Kaj pa je blo pr poročilih od naše firme? Nism gledala...

Šibamo z Gajo ven...Zvečer pa delat...

meni so geox predrageuser posted image ja pa še najkice so lepšeuser posted image user posted image user posted image ......u pol bosta vidve še naprej ga žurali domauser posted image user posted image user posted image .......ma so rekli da gre 400 folka stran in da bojo imeli en "izbor" kdo bo ostaluser posted image ......pa da naj bi mogli za avgustovske plače vzeti kredit ker so tok v rdečih številkahuser posted image .......jaz še vedno upam da vidva ostaneta notriuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
20.8.2010 12:08:26   
Čebel@

čebela če bo user posted image bom itak sam roza kupovala, si morm duška datuser posted image user posted image user posted image user posted image

za mamino dušouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......jaz sem pa včeraj gledala za user posted image  in sicer samo modrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.8.2010 12:08:36   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: claud

mihailo....je bil kar un tavelik kolo, k mamo zadi sedež...........drugač pa ja, se je dobr končal.....je dons že modrica....

je pa zdele tud men s postle nazaj na glavo padla............pa to ni res nouser posted image user posted image user posted image ..........skos skače pa hodi po postli.....user posted image

Nam je ze tudi padel tko s postelje...skace in hodi po njej in potem zmanjka postelje...danes sem ga pa ulovila v zadnjem trenutku ce ne bi direkt na glavi pristal...men Mihailo SKOZ pleza ,zdj ni dost da sedi na omari zdaj hodi po njejuser posted image user posted image user posted image user posted image men se pa mesa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.8.2010 12:11:35   
Urša08
Šibam kej narest, ker samo se kr nočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.