Zvezdica
|
Dan mal prihajam k sebi. Zadnji dnevi so bili taki napeti, kr neki. Prav nič konkretnega se ni dogajalo, razen to da sem prodala sedežno in smo zdaj brez Ker jest brihtna buča sem pač gledala eno že dva meseca, jo nameravala naročit, vmes so mi rekli za eno da je na zalogi, jast sem mislila da je ta na zalogi, pa mi je bilo sicer čudno, ker je pač sedežna taka da naj ne bi bila na zalogi, kokrkoli, ko sem šla v harveja sem razočarano ugotovila, da ni na zalogi, čakalna doba najmanj 2 m, no pa sem jo vseen naročila. Po vsem tem še isti večer ugotovim , da haloooo sedežna predolga za 5 cm . preklinjanje ni nič pomagalo, aro sem že položila. ŠE DOBR; DA JE NI BLO NA ZALOGI Naslednje jutro se odpravim nazaj v trgovino, k sreči še niso oddal naročila, 3 ure sem bluzila tam in čist nakoncu ampak res tik preden sva/smo obupali, najdeva eno (upam, da ne bo v stanovanju celo dnevno zasedla) lepo fancy in še iz tega super duper usnja jo nardijo k ga jast hočem. Potem, lani sva liamu kupila sobo, brez pisalne mize, zdaj žalostno ugotavljam, da mize nimam kam dat . Iščem luknje, milimetre in že 5 dan merim sobo z vseh koncev. In zdaj na stranišču (mi2 imava pač tam reklame in akcije) in najdem idealno sobico oz dodatek za L sobo. Še dobro da sem si vzela čas na stranišču Je res da moram nekaj ven dat ampak to bom dala k P ker itak rabi novo sobo (sobo za malčke) in mu nameravam točno tak pohištvo kupit. drgač, pekla sem rdeče paprike, za danes in jutri za kosilo oz za prilogo. Pa bolognese za Pja nardila. Pa liamu meso. pa velik solate. Ok, to je to. Vidim, da se vam tudi dogaja. Mal sem pozabila kaj sem hotla komentirat. Upam, da ne boste hude krtexx uživajte na morčku. Mimi, kako je zdaj s stanovanjčkom? A že kaj odpravljajo napake? Sonček, ja danes jast tudi ne bi mogla, ker sva bila s pjem pri pediatru. Plohca, za Meto . Aja, pa z zamudo tvojmu medvedu vse naj. Niia, kuku. Kako ste? Si še kakšno kavo polila? Jast sem jo danes... in to 2x. Khurde super za vrtec