|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
20.8.2010 11:59:23   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

A me poklilkate?

http://mleko.spar-natecaji.si/item/81/id/21629

seveda user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
20.8.2010 12:05:49   
kiara24
ravno iz kranja

zmatranauser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.8.2010 13:35:17   
Ploha
here i am user posted image

grem ležečki, dokler meta spi...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.8.2010 13:38:40   
ronja
Plohca, daj se naspi! Ker veš: ni nujno, da bo tadrugi tudi tak cuker pridni, lepo speči, kot je bila Meta! poznam par družin, ki so tako razmišljale, pa dobile enega "kerozinca" v drugouser posted image : zato se naspi - če boš rodila ponoči, ti bo itak šla ena noč - pa potem naslednje noči tudi niso bogvekaj!
naspi se, pa najej, pa nacrkljaj!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.8.2010 14:48:01   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Plohca, daj se naspi! Ker veš: ni nujno, da bo tadrugi tudi tak cuker pridni, lepo speči, kot je bila Meta! poznam par družin, ki so tako razmišljale, pa dobile enega "kerozinca" v drugouser posted image : zato se naspi - če boš rodila ponoči, ti bo itak šla ena noč - pa potem naslednje noči tudi niso bogvekaj!
naspi se, pa najej, pa nacrkljaj!

Ronja a misliš na nas? user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.8.2010 14:49:38   
sonček33
Nina, a tako je pri vas? A je Daša "taglavna"?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
20.8.2010 14:52:04   
ronja
Ronja a misliš na nas?

hehe, mislila sem sicer par družin, ki smo jih na morju spoznali, ampak očitno je to kar pogost pojav.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
20.8.2010 14:56:37   
Zvezdica

Ronja a misliš na nas?

hehe, mislila sem sicer par družin, ki smo jih na morju spoznali, ampak očitno je to kar pogost pojav.

jast o mojem drugem ne bom zgubljala beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sva šla pikice pokazat, pa je cel halo naredil po ordinaciji. Pa pel je, pa drl, ker je moral vse preglasit, pa torbico je stresel po tleh, seveda sem imela denarnico odprto, kovancev pa tolk... mah.kaj čem govorit.

Najki user posted image user posted image

nina, kako je mali preživel vrtec?

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
20.8.2010 15:43:21   
Ploha
ja in jst če se zdej napsim bo veljalo za 2 let naprej user posted image jaooo kako razmišljanje...če sem se zdej naspala, pa če ponoči rodim, in če bom imela enga razgrajača (kar mislim, da bo) mi bo že naslednji dan primakovalo spanca in mi ta spanec dons ne bo nič pomagal.

meta ma drisko...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
20.8.2010 15:59:16   
ronja
Prvi dan ti bouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
20.8.2010 17:21:37   
Zvezdica
Dan

mal prihajam k sebi. Zadnji dnevi so bili taki napeti, kr neki. Prav nič konkretnega se ni dogajalo, razen to da sem prodala sedežno in smo zdaj brezuser posted image
Ker jest brihtna buča sem pač gledala eno že dva meseca, jo nameravala naročit, vmes so mi rekli za eno da je na zalogi, jast sem mislila da je ta na zalogi, pa mi je bilo sicer čudno, ker je pač sedežna taka da naj ne bi bila na zalogi, kokrkoli, ko sem šla v harveja sem razočarano ugotovila, da ni na zalogi, čakalna doba najmanj 2 m, no pa sem jo vseen naročila. Po vsem tem še isti večer ugotovim , da haloooo sedežna predolga za 5 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image . preklinjanje ni nič pomagalo, aro sem že položila. ŠE DOBR; DA JE NI BLO NA ZALOGI user posted image user posted image user posted image
Naslednje jutro se odpravim nazaj v trgovino, k sreči še niso oddal naročila, 3 ure sem bluzila tam in čist nakoncu ampak res tik preden sva/smo obupali, najdeva eno (upam, da ne bo v stanovanju celo dnevno zasedla) lepo fancy in še iz tega super duper usnja jo nardijo k ga jast hočem. user posted image

Potem, lani sva liamu kupila sobo, brez pisalne mize, zdaj žalostno ugotavljam, da mize nimam kam datuser posted image . Iščem luknje, milimetre in že 5 dan merim sobo z vseh koncev. In zdaj na stranišču (mi2 imava pač tam reklame in akcije) in najdem idealno sobico oz dodatek za L sobo. Še dobro da sem si vzela čas na stranišču user posted image Je res da moram nekaj ven dat ampak to bom dala k P ker itak rabi novo sobo (sobo za malčke) in mu nameravam točno tak pohištvo kupit.

drgač, pekla sem rdeče paprike, za danes in jutri za kosilo oz za prilogo. Pa bolognese za Pja nardila. Pa liamu meso. pa velik solate.

Ok, to je to. Vidim, da se vam tudi dogaja.  Mal sem pozabila kaj sem hotla komentirat. Upam, da ne boste hudeuser posted image

krtexx uživajte na morčku.

Mimi, kako je zdaj s stanovanjčkom? A že kaj odpravljajo napake?

Sonček, ja danes jast tudi ne bi mogla, ker sva bila s pjem pri pediatru.

Plohca, za Meto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, pa z zamudo tvojmu medvedu vse naj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Niia, kuku. Kako ste? Si še kakšno kavo polila? Jast sem jo danes... in to 2x.

Khurde super za vrtecuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
20.8.2010 20:01:06   
Najki

ni nujno, da bo tadrugi tudi tak cuker pridni, lepo speči, kot je bila Meta! poznam par družin, ki so tako razmišljale, pa dobile enega "kerozinca" v drugouser posted image

Bi rekla ne me strasit, sam sem se psihicno kar pripravila, da ne bom rodila jan maievega klona... sam dragi se zmeraj blodno upa na to. Jaz se pri tamalem pricakujem, kdaj bo eksplodiral in kar ne morem sprejeti, da je mogoce bolj miren karakter. Sam dva taka pa stoposto ne dobim! Pa se puncka bo joooj, najbrz bo po meni, pol sem pa sploh nasrkala.

zvezdica jaz mu v cakalnico vzamem kaksen avtek pa bobi palcke, pa pijaco, da ga tko sprot malo podkupujem, pa v resnici sploh ni naporen, sam za vsak slucaj imam s sabo. sicer pa ga ne pustiva po cakalnici laufat pa vse preslatat, ker lohk sam se kej dodatnega navlece. ce nisem glih polno noseca, ga dvignem na okensko polico pa mimovozece avte gledava.
dobr si zmutila s pohistvom, pri nas tudi vecina letakov pristane v kopalnici user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
20.8.2010 22:17:55   
Zvezdica
zvezdica jaz mu v cakalnico vzamem kaksen avtek pa bobi palcke, pa pijaco, da ga tko sprot malo podkupujem, pa v resnici sploh ni naporen, sam za vsak slucaj imam s sabo. sicer pa ga ne pustiva po cakalnici laufat pa vse preslatat, ker lohk sam se kej dodatnega navlece. ce nisem glih polno noseca, ga dvignem na okensko polico pa mimovozece avte gledava.
dobr si zmutila s pohistvom, pri nas tudi vecina letakov pristane v kopalnici user posted image

teoretično je pri meni ravno tako, ko prideva tja se mu odrolauser posted image . Amšpak rokce pa skoz umiva. čim jih nese proti dudu jast zatežim, umijeva razkuživa in akcija dalje. user posted image

pohištvo. Dokler ne bo spet vse v hiši ne bom zadovoljna.

In kje ste vse? Ploha ziher predihava.....

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
20.8.2010 22:21:33   
Zvezdica
Bi rekla ne me strasit, sam sem se psihicno kar pripravila, da ne bom rodila jan maievega klona...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila sveto prepričana kako bo P podoben Liamuuser posted image
Prvih šest mesecev je bilo ok, potem pa norišnica. Ampak kaj čmo, sam da so zdravi. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
20.8.2010 22:28:53   
farfala
večer doberuser posted image

prišla ravnokar domov, delamo ful, ker se je danes začel festival, mislim, da sem danes delal 11 ur, ampak zdaj bo že lažje

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
20.8.2010 23:02:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

večer doberuser posted image

prišla ravnokar domov, delamo ful, ker se je danes začel festival, mislim, da sem danes delal 11 ur, ampak zdaj bo že lažje

Pridna user posted image

Kako kaj mulčka? A uživata na morčku?

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
20.8.2010 23:14:59   
farfala
mala dva uživata, A. je sicer pičila osa in  S.  ne spi dobro pa klima jim je crknila v avtuuser posted image , jutri zvečer pa bodo že domauser posted image , komaj čakam, da ga stisnem k sebi  povohamuser posted image , poljubčkam in pobožam

zvezdica a vi pa zdaj večere preživljate kar na tlah v dnevni sobiuser posted image , tudi zanimivo
sem poklikala tisto mleko

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
20.8.2010 23:40:55   
Zvezdica
, jutri zvečer pa bodo že domauser posted image , komaj čakam, da ga stisnem k sebi povohamuser posted image , poljubčkam in pobožam

zvezdica a vi pa zdaj večere preživljate kar na tlah v dnevni sobiuser posted image , tudi zanimivo

jast si ne predstavljam, da gresta tamala dva naenkrat stran za par dni. Sej ne vem kaj bi počelauser posted image

ja nekako tko, otroka uživata, ati in mami pa ne, ampak imava tv tudi v spalnici čeje kaj za pogledat. Predvidevam, da bom veliko več bbrala, že zdaj veliko...kaj šele bo. user posted image

Drgač pa likam če katero zanima.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
20.8.2010 23:41:38   
Zvezdica

hvala user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
20.8.2010 23:41:59   
Zvezdica

hvala user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 23:43:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 23:45:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
20.8.2010 23:56:38   
Zvezdica
zvezdica, to je pa res hitro. Super, kakšno barvo si pa naročila. Sem ti ravno hotla rečt, da v harviju ni problem, če si premisčiš, ker midva sva tako vmes ko sva čakala spalnico posteljo kar zamenjala, no ampak čakala sva pa spet od začetka. Upam, da bo sedežna kmalu tu.
Kave nisem polila, je pa bil včeraj čaj na tleh. Moj mi ga je ravno skuhal in sem ga z laptopom zadela in spet vse polila. Groza, kakšen štor sem.

Kakšne fleke pa ima P? Joj, mi se moramo cepiti, pa spet ko sem klicala, ...pokličite drugi dan dopoldne in potem spet pozabim. Očitno nam ni namenjeno to cepljenje.

ja hotla sem sivo, pa moj ni bil navdušen. in ker je vedno po moje sem pristala na rjavo.

čaj user posted image user posted image user posted image po moje je kaka luna, ker jast sam razbijam, pa polivam, pa sama sebi na copate stopam.

Nima flekcov ampak take rdeče izpuščaje, nas je edhemovičeva pregledala, vse od krvi do brisa. Baje neka viroza.

Cepljenje, bolje čimprej, dokler so zdravi. Sicer pa je rekla en asestra v ZD da imajo tak dren, baje je tolk bolnih. Mah, tako smotano poletje jeuser posted image

Naš je bil danes pravi kerozinc, ko sem ga pobrala v vrtcu, sva šla domov na kosilo, potem pa v Tivoli, kjer se je ful dogajalo. Najprej na igrišče, potem pa še na pravljice, pa v čolnarno, pa botanični vrt in končno proti domu.

user posted image user posted image Kak dan je res tak divji.

Naš je bil tudi na spidu danes. Zdaj spi že tri ure, brez da bi se premakniluser posted image

Grem spat, nočka.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 0:00:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
21.8.2010 7:15:25   
Zvezdica
http://mleko.spar-natecaji.si/item/81/id/21629

če imate čas  kliknite. je liam ustavrjal, jast sem le koregirala in valjda spremlja dogajanjeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.