|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
20.8.2010 23:01:02   
Anonimen
takle, mislim da sem jaz vedno bolj v nizkem štartu... bolj ko luna vzhaja, bolj mam popadke... prvič sem občutla res kaj bolj bolečega... tak da smo pričeli štopat...
govoril sem z tpmc in mi je poslala kar fajno obrazložitev itd in me prosila, da naj to prepišem, ker bo mogoče pomagalo še kateri prvorodki

tpmc: Ko so popadki redki ne bolijo, bolj pogosti kot so, bolj bolijo. Popadek tišči glavico vsakič bolj dol vse dokler ni otrokec zunaj. popadke obvezno predihavaj. Čez nos vdih, čez usta izdih in počasi. Včasih bo tako močen, da ne bo šlo, pa vendar moreš ker boš ti imela moč,vrtelo se ti ne bo, pa otrokec tako dobi zrak. Najboljše ga predihaš z komolci uprta v mizo, ko pa so pogosti in močni pa samo na boku, ker le tako omogočaš otroku pot navzdol. Pomembno je da ne tiščiš mišic skupaj, ker se glavica ne pomika dol, če to delaš. občutek bo kot da te kakat pa lulat, ampak te ne. Bolj kot je občutek da te kakat močan, bolj je glavica dolj in bolj si odprta, to je dober znak. Popadki najbolj bolijo, ko si odprta 89 cm odprta, ampak takrat je maksimalno pol ure do konca oz. 10 popadkov in iztis. Boli tudi vaginalni pregled, bol ko si odprta, bol boli. Ko potiskaš se oprimi z rokami močno pod koleni, hitreje bo šlo in tebi bo lažje. Pij vodo, ampak ne preveč zaradi v primeru CR, ker takrat ne morš met zabic v trebuščku. Poslušaj babico, ona ve kako in kaj, opiši ji vse, kar se dogaja s teboj, ker ctg izpis ni vse. Vsaka ženska je drugačna, vsak porod, vsak otrok. Vsem želim na rr lep, miren porod. Ne strašim, govorim sam realno.

takle to je to... jaz še sam operem posodo, spakiram torbo in čakam na boom user posted image

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
20.8.2010 23:15:05   
tejči28
oooo sarcy tudi ima pupo. user posted image user posted image user posted image Torej res pupike prehitevajo.

laliela in mateja vidve sta naslednji,da dobimo še kakega fantka.user posted image

mene samo pritiska dol in zelo otrdeva trebuh cel in to je vse.Nič se prav ne dogaja.

alana plenice-jaz sem jih zdaj kupla za mojega,pa nisem preveč zadovoljna,ker premočijo zelo hitro.Bom kar ostala na lupijevih.Se vidi,da je alana eko,ker so naravne,samo si ne morem privoščit,da gre spat za dve uri in se zbudi moker do ram.Tak da jih zdaj kombiniram,za spanje lupmi,sicer pa alana,da jih porabim.Mogoče pa so prevelike,ker so večje še od lumpijevih pa zato premočijo,bom sporbala ene manjše preden jih črtam iz seznama.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
20.8.2010 23:15:51   
tejči28
user posted image    Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

24.8. SOncIca.LoveLove,benika
         blanči
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja,bambinca,maca29
26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
         inčy
27.8. cresisy
30.8. sanje2,amelie010,tinkatonka
31.8. natalija28,T.Z. ,izabelina
01.9. NiNiBo
03.9. mala
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera
09.9. nenka7

user posted image    UZ pregledi    user posted image

20.8. lenca78, archie
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

25.8. lillchy123,mala2001,tejči28,
         bambinca,maca29
26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
         klemcy
30.8. tinkatonka
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo
03.9. mala
06.9. tinkatonka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
20.8.2010 23:18:07   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL,

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3 user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3 user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejči28 ,user posted image ,MB 31, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4 user posted image ,doma2user posted image 2P
user posted image lumpa6 ,LJ, user posted image ,7 user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F ,predviden porod 20.8.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1  user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image , LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image , LJ,30, 2user posted image , doma1user posted image F
user posted image limonita, 1 user posted image
user posted image rojena77,2 user posted image

04.09.2010
user posted image Blanči, CE, 34, 4 user posted image , doma 1user posted image  P, predviden CR 30.8.
user posted image malecka_mateja, ,user posted image , MB, 2 user posted image ,doma1user posted image P, predviden CR 24.8.
user posted image Gala 4, 1 , user posted image
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1 user posted image
user posted image tinkatonka, user posted image ,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29,user posted image ,2user posted image ,doma 1user posted image F

06.09.2010
user posted image nadka30, user posted image ,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010 
user posted image katrinka,user posted image   ,LJ ,2user posted image   ,doma 1 user posted image P, rodila 19.8., 2040g, 45cm, Sandra Larisa
user posted image žanaja, 1 , user posted image
user posted image mihaela81, ,1user posted image

08.09.2010
user posted image Klemcy,user posted image , MB, 28, 1 user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2 user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy,user posted image ,Ptuj, 25, 1 user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,

09.09.2010 
user posted image janjja, user posted image ,CE,28, 2 user posted image ,doma 1 user posted image P,
user posted image luna2010,  user posted image , Šentjur, 32, 1 user posted image  

10.09.2010
user posted image wada,34, 2 user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image , Duplek, 1user posted image  
user posted image zalcy, user posted image , CE, 21, 1user posted image ,rodila 20.7., 2020g,43cm, Neža
user posted image daga79, 1 user posted image
user posted image lenca78, user posted image , LJ, 1 user posted image

11.09.2010
user posted image benika, user posted image , KR, 31, 3user posted image   ,doma 2user posted image F
user posted image LoveLove,user posted image   Litija, 28,  1 user posted image
user posted image kajča, user posted image , KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1  user posted image

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1 user posted image
user posted image klavdijak1,  user posted image 3user posted image , doma 2 user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2 user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F, rodila 20.8.,2850g, 49cm, Naja
user posted image alexeia, 2 user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,user posted image ,LJ, 36, 2 , doma 1

15.09.2010
user posted image mala2001, user posted image , 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image eva2010 , user posted image ,LJ, 34, 2user posted image ,doma 1user posted image P ,
user posted image tpmc,user posted image , MB,22, 1user posted image    ,rodila 19.8., 2730g, 48cm, Nuša                       
user posted image božička09,user posted image ,  LJ,27, 1 user posted image              
user posted image SOncIca, user posted image ,Kamnik, 3user posted image , doma 2 user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image , 2 user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1 user posted image
user posted image marella1,  user posted image KR,29,2 user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina,user posted image   ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image , CE, 26, 1  user posted image

19.09.2010 
user posted image *Katja ,1 user posted image

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1 user posted image
user posted image laliela, user posted image , Rogaška Slatina, 24, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1 ,  user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P
user posted image Parižanka, 1 user posted image

23.09.2010
user posted image mery15031981,user posted image ,Kamnik,29,2user posted image ,doma 1 user posted image
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image archie, user posted image ,KR, 29,1 user posted image
user posted image pikicaT,user posted image ,KR, 2 user posted image ,doma1 user posted image  
user posted image belicof , 1 user posted image
user posted image p.h.,4user posted image ,doma 3user posted image , 2F in P
user posted image sanje2, user posted imageMB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2 user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1 user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1  user posted image

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, user posted image , LJ, 27,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image nenka7,user posted image ,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image , Ptuj,3user posted image ,doma user posted image F
user posted image texx,user posted image , Izola, 1 user posted image

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image , 32, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2 user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1 user posted image
user posted image teodora75, ,Lj in Gorenjska, 35, 1  user posted image

Skupno število srečk : 92 user posted image         

17 user posted image fantkov user posted image
24 user posted image   punčk  user posted image
51 user posted image  presenečenj 
skupaj 92 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30user posted image , camino79  user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
21.8.2010 0:08:37   
Izabelina
lumpa6 ,LJ, ,7 ,doma 5 2P in 3F ,predviden porod 20.8.

kaj pa lumpa, ko ji tukej piše predvidem datum poroda?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
21.8.2010 0:29:20   
tejči28
ne vemo še nič,rekla je,da ji bodo verjetno sprožli porod.Ni pa še nič novic. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
21.8.2010 6:53:53   
mala
user posted image user posted image Čestitke Sarcy za punčkouser posted image user posted image

Vidim, da so punčke res firbčne in tako hitijo iz trebuščkovuser posted image , no zdaj naj pa kakšen fant pride in naredi otvoritev še za fantkeuser posted image

Katrinka se je na hitro javilauser posted image , z njo in punco je vse vredu samo dojenje jima mora še stečt potem pa že upata, da bosta kmalu domauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
21.8.2010 8:12:32   
tinkatonka
Dobro jutro!

pri nas smo se že ob 7h igrali Ekec pekec Kurji Drekec user posted image . Možek je šel potem na "hišo" nekaj delat, midva bova pa doma. Nič posebnega v planu, oz. jaz moram mal prat pa likat. Popoldne oz. proti večeru grem na dekliščino, fanta bosta pa sama doma uživala. Upam, da bo fajn, kljub temu, da bom najbrž edina trezna v skupini. user posted image Sicer sem pa jaz danes super spala, razloga ne vem, ampak vsaj eno noč oz. jutro, da se ne počutim kot bi me povozil tovornjak.

jinx...hvala ker si objavila fotko Nuške. Krasna je!!!!

mala...pozdravi Katrinko. Upam, da jima dojenje čimprej steče. Me pa zelo veseli, da kljub "zastoju rasti" ni nič narobe s princesko.

NiNiBo...lepo da si se javila iz morja in uživaj še naprej. Kdaj se pa vrneš?

malecka_mateja....izkoristi dobro še "zadnji vikend", potem pa samo še crklanje s štručko user posted image Kr mal fovš user posted image

Vse tiste, ki vas kaj "matra", ščipa ipd in boste šle v kratkem na pot v "rim" SREČNO. Samo da bodo otročki zdravi!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOk se smejem zdele mojmu škratku. Namreč na glavo si je poveznil božično kapo, mi prirpl vrata pisarne in nekaj nosil ter kričal zraven,da ne smem nič gledat. In potem potrka na vrata in reče "božiček tukaj" user posted image ...odprem vrata in pred njimi en kup njegovih igrač za mene. user posted image user posted image user posted image Kako radodaren božiček, a ne. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.8.2010 8:21:33 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
21.8.2010 8:31:32   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

ne vemo še nič,rekla je,da ji bodo verjetno sprožli porod.Ni pa še nič novic. 
lumpa je še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image , niso  sprožal poroda sem preveč zaprta, tako da mogoče 26ga

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
21.8.2010 8:54:43   
mala2001
Jutro!

Sam na hitrco se javim....
Danes zjutraj je bilo mojega izcedka kar velika količina. Ker pa une babe v lekarni ne vedo al so dobile test ali ne, sem klicala v P in so rekle naj se pridem pokazat.
Mi je spet tako nerodno, ko vedno za vikend tam nekaj gnjavim,

Upam, da je samo lažni alarm in se kmalu beremo. čavči!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
21.8.2010 9:36:47   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Jutro!

Sam na hitrco se javim....
Danes zjutraj je bilo mojega izcedka kar velika količina. Ker pa une babe v lekarni ne vedo al so dobile test ali ne, sem klicala v P in so rekle naj se pridem pokazat.
Mi je spet tako nerodno, ko vedno za vikend tam nekaj gnjavim,

Upam, da je samo lažni alarm in se kmalu beremo. čavči!

Nič naj ti ne bo nerodno ... za to pa so tam, da te pregledajo - nam so babice v MŠ rekle, naj se kar pridemo pokazat, pa če smo tečne gor al dol ... zdravje otroka je na prvem mestu ... bolje 5X brezveze kot 1X prepozno!!! Fajn reši user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
21.8.2010 9:37:45   
NiNiBo
..en dan me ne na forum pa imam spet eno novo pupiko, sarchy cestitamuser posted image user posted image user posted image

Ce bo slo z tako hitrostjo naprej, nas bo bolj malo ostalo za septemberuser posted image user posted image

archie upam, da bo danasnji dan boljsi, kot vcerajsni no pa tudi vsi naslednjiuser posted image user posted image

mala2001[/b] srecno danes!!
laliela super, da si napisala of tmpc, slisi se lahko..me zanima kako bo v praksi user posted image user posted image

Midva imava jutri premik, sicer se ne veva kam...bom danes malo pobrskala po internetu za kaksno novo destinacijo, bo pa ta proti severu bolj juzno ne bova sla.

Upam, da mi uspe vas se kaj brati, kajti novicke so super lepe. Upam, da kmalu kaj slisimo od malecke, laliela, pa mala, lumpa. evoti pa se kaksna prehiti ...a bom res sama na koncu septembra..archie, da ne bi se ti kaj prehitevala!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
21.8.2010 10:24:57   
ŽanaTaja
Hey punce...
Sarcy še tukaj iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Ti septemberčki so pa kr hitri..vsi hočejo bit levčki al levinje...user posted image

Jaz sm  imela v četrtek pregled in moja pupi je že težka 3875g...madona me je kr strah kakšna bo do poroda..se bom orng namatrala z njo da pride venuser posted image  Upam, da se tudi moja princeska odloči, da bo avgustovka, čeprav še nič ne kaže na to...

Učer sem spet doživela en tak šok, da ne pridem še danes k sebi...zato pa tko k ene pišete, da gnjavite....boljše gnjavit za brezveze, vsaj veš da je z sončkom al z sončico vse ok, kot pa da je prepozno.

Kolegica je imela rok 26.8 in je dobila popadke 16.7 imela jih je na 5 minut in je šla v porodnišnico, kjer niso na CTG-ju zaznali utripa od sončka....nastala je cela panika, in na koncu so ugotovili, da je otroček v trebuhu mrtev že 2 dni. Ampak ona mi je rekla, da je gibe čutila, in da so ji rekli, da  to niso bili gibi ampak, ga je plodovna voda nosila in ji je butal ob stene...zato pa punce, če niso aktivni tko k morjo bit kr panika...mene ne briga, pa če me imajo vrh glave, jaz bom gnjavla...

Napisala sem zgolj in edino zato, da vidite, da nikoli ne gnjavite za brezveze, oni so zato tam, da nas pregledajo in da se me same prepričamo, da je z našimi sončki vse ok...

Lep danuser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
21.8.2010 10:25:21   
Anonimen
jutro!

jaz sem še kar doma, da se ne boste spraševale user posted image
noč sem preživela tak tak... bolj ko luna raste bolj me muči vse skupaj... kak je noč, tak mi bolečine rastejo...
se mi je pa že dve noči zapored sanjalo, da sem rodila, da je naš pobič ful luškan... sam prejšnjo noč me je celo bolelo v sanjah od popadkov in ko sem se zbudila, me je res vse bolelo...
občutek mam, da se sam nabira nabiram, pol pa eksplozija... upam da nebo moj doma za babico user posted image

punce, fajn rihtajte, pa uživajte v lepi sončni soboti user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
21.8.2010 10:41:17   
Inčy
laliela ... drži se user posted image user posted image user posted image

Žanataja ... žalostna zgodba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... me je kr groza prijela user posted image Zato pa jaz tudi pravim, nič čakat, takoj ko se začne kaj dogaja je treba se it pokazat pa pika!!!

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
21.8.2010 10:59:00   
archie
Laliela: ocitno si ti naslednja za odhoduser posted image . drzim pesti, da bo slo cimhitreje in s cimmanj tezavami!!

ZanaTaja: joj, kako grozna zgodba...user posted image user posted image user posted image

NiNiBo: lepo se imejta na dopustu!!

Lillchy, na ZO ne bi sla zato, ker tudi vsi G niso prepricani v ta poseg. In ker ni ravno preprost poseg (moznih je kar nekaj posledic). Pa se 4 dni bi morala ostati v P... In jaz se vedno verjamem, da se mi bo decva sama obrnila. saj ima casa se kaj nekaj casa (edino, ce je tako lena in se ji ne da niti obracat user posted image ).

malecka_ mateja: lepo se imej se zadnji frej vikend!!

lep dan se naprej.

< Sporočilo je popravil archie -- 21.8.2010 11:00:05 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
21.8.2010 11:17:31   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Upam, da mi uspe vas se kaj brati, kajti novicke so super lepe. Upam, da kmalu kaj slisimo od malecke, laliela, pa mala, lumpa. evoti pa se kaksna prehiti ...a bom res sama na koncu septembra..archie, da ne bi se ti kaj prehitevala!!

Ah, ne ne, NiNiBo, saj smo tukaj se take, ki te bomo zvesto cakale, pa ne samo do septembra, ampak jaz se vedno racunam na 1. ali 2. oktober, tako da imamo se ihihi casa... user posted image

No, vidva/vi pa seveda uzivajte!

Midva/mi greva tudi v cetrtek na oglede v Postojno in res upam, da skociva se do morja, saj si zelim malo namocit tale moj busec tudi v slani vodi.

Drugace pa sem se vedno dobro kot ponavadi. Ne dogaja se mi prav nic 'hudega' kot nekaterim. No to, da me vsake toliko malo potisci okoli reberc pa res ne morem steti za hudo.

Cestitke tudi za novega deklica na tem planetu, bodo imeli pa prihajajoci decki vec izbire user posted image

Zdaj gremo pa kuhat kosilo - danes kumarice v omakci in pire krompircek; Mi zadnje case strasno pase vse, kar se da jest zraven pire krompirja... Pa ne da mi gre ze na otrocje, hehe

Lep vikend vsem!

T.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
21.8.2010 11:25:48   
ŽanaTaja
Ja res je čist preveč grozna tok sem jokala učer, pa še pogovarjale sva se, da bova skupaj vozičkale...ma vse se dogaja...mi pa se bojim le za prve tri mesece ko pa je kasneje lahko še mnogo hujšeuser posted image

Ampak nič negativnih misli, čeprav grem zdaj z angelsoundom iskat srčka od moje pupi, ker še nič ne miga danes...tko da se prepričam in sama sebe potolažim...

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
21.8.2010 11:54:41   
malecka_mateja
dan!

evo vse je pospravljeno in pripravljeno da me nebo en teden, sproti pa bo že mož kaj pospravo.upam. sedaj pa res vikend na off ker zdaj mam tak trd treebuh od 3 urnega čiščenja upam da me ne prime kaj.

grem uživat.
lep dan vsem
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
21.8.2010 12:14:34   
mala2001
I´m back!

Še vedno hvala bogu 2 v 1!user posted image

Izcedek je bil vnetje in dobila sem Canasten vaginete. HB je bila moja G danes na oddelku! user posted image

Me je pregledala vaginalno - 1 prst odprta, vzela bris za tist vaš strepokok B, al kaj je že - nič plačala....user posted image
test za plodovnico je HB negativen, sem bla pa mičkeno kregana, ker nisem prišla takoj, ko sem opazila veliko izcedka...user posted image

CTG nič drastičnega ne kaže...., bila tudi na UZ, vidla mičkeno našo pupo v 3D varianti, ampak se je bolj slabo vidla, ker se je naslanjala na posteljco. Ocena teže že 3 kg! Meritve glavice so bile pa danes malo manjše kot zadnjič - 32 cmuser posted image user posted image user posted image , verjetno je odvisno, kako nastavi meritev.

Pregled v sredo še vedno velja.

tak, da zelo happy da se še nič ne dogaja.... je pa v P kar gužva po sobah... je ravno ena rojevala, ko sem bila tam....

Vpliv lune meda....user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
21.8.2010 16:26:27   
sanje2
hej, hej, hej user posted image

kje ste, ni nobene danes tukaj, nekam prazno je,verjetno se potepate.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
21.8.2010 18:57:56   
zalcy
hejuser posted image zgleda, da ste danes vse po potepih, hehe... dokler še imate čas, ga le izkoristite...user posted image user posted image saj veste kako bo potem...

lilchy123-
jas sem bila v porodnišnici 4 dni, drugače pa naj bi po treh dneh odšel domov, ampak mene so obdržali ker sem dobivala antibiotike v žilo na vsakih 12 oz. 8 ur... potem pa sva s pupiko, ko je prišla po 6 dneh iz lj, bile v bolnici še 15 dni...tako, da verjameš ali ne, imam poln kufer bolnic...user posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
21.8.2010 21:32:11   
Lenca78
Evo ravnokar sem dobila sms od laliele da je zopet v P zaradi suma na odtekanje plodovnice. Mam občutek da bo naslednji septemberček user posted image
Laliela če slučajno rodiš držim pestke da bo hitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
21.8.2010 21:59:11   
sanje2
hej!

vidim, da je bolj danes bolj pusto tu gori, no jaz se tudi poslavljam - lahko nočuser posted image user posted image user posted image

aja laliela, držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
   [Brisano sporočilo]
22.8.2010 1:03:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?