lillchy123
|
jutro so in novopečene mamice malecka mateja- seveda držimo pesti, pa čeprav vemo, da bo vse u redu, ker mora bit! iiiiii, še malo, pa boš mela malega čmrja. čim hitrejše okrevanje, čim manj bolečin in hormonskih težav, da bosta čim prej doma in da bosta tako ti kot tvoja zdaj že skoraj starejša hči obdobje ločitve čim lažje prenesli. skratka vse lepo in najlepše ti želim!!!! luna- iiiiii, čestitke za malega korenjaka. so me kar solze oblile, ker je prvi fantek so me kar solze oblile, saj sem pred 2,5 leti tudi jaz dobila sinčka.. sej čez kakšen mesec bom pa jokala, ko bo ktera rodila punčko laliela- kej novic? mala- fouš . smo pa zato mi čofotali kar pred hišo in upam, da bo vreme še zdržalo (pa jst tudi ) da se bomo še nekaj časa kopali, ker res pašeeee. tannya- uf, tole pa ni slišat preveč fajn ti se kar lepo pusti crkljat in razvajat, ker še malo pa bo vse drugače mala 01- ja, ta sirast izcedek je pri vaginaletah čisto normalen. je pa res zoprno. glavno da pomaga in bo vse ok tinka- uf, ti si pa še bolj pridna kot jaz jst tud že likam in perem in pripravljam, da bo štef posesal ko grem od doma mi smo meli tudi pester vikend, tko da tudi za rr ni blo časa sta ble punce pri nama, smo se kopali, potepali, smo šli na Senovo starmu atu za rd voščit, pa včeraj v ZOO.. zdej pa cela hiša rasturana in za pospravt mene je pa čist histerija zagrabla. še par urc do pregleda, sem že drisko pokasirala, živčna sem, kar na jok mi gre, in zdej sem se spomnila da še nisem posteljnine za frajlo oprala... mah, kr neki. sem si že oblubla, da če se mal skuliram in bo dons vse ok, se takoj ko pridem domov naročim na pedikuro in masažo. pa en dober sexxxx. in pomaga zdej pa hitr pod tuš, še mal likat, pol pa še na csd (ja, še vedno nisem papirjev oddala ) v šoping, k prijateljici enomesečnega sinka pogledat in ob 13h v P. če boste mele kej časa mi pošljite kak odobro misel. lep dan