metuljcek321
|
fotke - odlične - neboglasnica, cukrast šopek - mnjam, mnjam, ma pa moj blazno rad točno ta dva cukra glugluglu, dobr si popedenala ograjco in vsa srečanja - vidim, da se super znajdete brez atija ... še čist majhno, pa bo back home za SUPER TRUPER izlete, potepanja, hribolazenja, namakanja v morju gliste - WTF, kar mrazi me po trebuhu ... ajme, ajme, upam, da je Tariq OK! flower, kako Lanova koža? nanka, uživajte na dopustu, auroraa, tuti vi! Almera, si si kaj spočila over the weekend? populis naša, dobr se potepate, keep up the good "work" rebeca, too bad, da boste dopoldne v ZOOju ... žal ne bo šlo - sem že povedala, da grem v šolo? Saj vem, saj vem, že 100 x Majuška, kako ste kaj pri vas? 3jemi, mili bože, kva se je pa to dogajal? OMG, odklop do fula. Škoda, da ste imeli tak cigu-migu z mladimi prepotentneži. A Lovro je pa potem užival v vodnih radostih al kako? Odlično! Palmanova - ojoj, kolk časa je že, odkar sva bla z mojim tam - nekoč je blo tko za džabe, ej ... sweet memories ... hruškica, kolk pa stane takle tattoo, če ni skrivnost? Umpa, vauuuu, kakšen fant je že Luka, saj ne morem verjet. Mega za pa-pa od pleničk, ful dobr! In adijo, duda ... še mal, še mal ... pa sadje yummy, yummy ... fant od fare je ... a bejbo že ima kakšno ogledano? .... pa, pa .... sokec je že ... treba flaše zapret ... Anja je prej komentirala, da ni glih v redu, je rekla, da ni v redu, da je SLAN?!?!? ... potem pa, da bo še, da je dober - he, he ...