glugluglu
|
umpalumpa, jaz tudi ful težko odšetavm do 31...., sedaj je pa sploh kriza, ker sva še naslednji teden s Tianom čisto sama, ta teden pa cele dneve, ker sva doma... Bomo že preživeli, na koncu bo hitro minilo. Tian pa sedaj ko sva sama spi kar pri meni, samo ne grem pa z njim spat, razen, če gre pozno spat, pa itak se zbuja, če spi v svoji postelji, ali, če sam zaspi, pri njemu to nima veze za zbujanje ponoči. Čez dan je pa ves teden spal v svoji posteljici, sedaj je pa zaspal v Markovi sobi, ampak ne na Markovi postelji. Mark ima namreč v sobi pograd, on spi zgoraj, spodaj je pa postelja frej. soncica od 4 leta naprej res kar nekaj otrok več ne rabi spanca podnevi, mogoce pa bo Benjamin med njimi populis še jaz ne vem kako bi se odločila v tistem primeru, če je tista ženska pripravljena dajati še vsak mesec določeno vsoto na varčevalni račun, potem bi se najbrž odločila za modro varčevanje. Uf, prej sva šla pa s kolesom s Tianom do pošte, tja sva šla po travnikih, da je bilo malo lepše, no nazaj sva pa pol poti peš prehodila. Na pošti sem namreč dvignila varovalo za posteljo, ki je sedaj v BC v akciji in sem ga kar po internetu naročila, ker ne vem kdaj mi bo uspelo do tja priti (itak je dostava zastonj od 20,8 EUR). No in meni ni na misel prišlo, da je to malo večja reč, ki se jo ne da glih s kolesom prevažat . Sem seveda komaj nekako naložila ta paket na kolo in ga komaj držala ter počasi s Tianom na kolesu peš racala proti domu. Pa še ves čas ob cesti hodiš, če hočeš čimprej domov, da je bilo sploh zanimivo za videt . HB so se malo prej kot na pol poti mimo pripeljali z avtom naši frendi, da so mi vzeli paket in ga dostavili do doma. Potem smo šli pa še malo k nam na kavico.
|