aleksa83
|
Pozdravljene... Kako ste mi kaj danes? jaz že celi dan delam, ko malo budalo , z mamo delama ajvar, pa sem papriko čistila, pa paradižnik trgala, pa kozarce umivala,..... mama pa sedaj kuha in sem malo fraj :) Meni pa je ena kolegica (medicinska sestra) odsvetovala magnesol tablete, ker baje preprečujejo krče in jih proti koncu nosečnosti ni priporočljivo jesti, ker baje se lahko zgodi, da ne dobiš takšnih popadkov, kot bi jih morala. Ona jih je morala jemati v 30 tednu nosečnosti, ker je bila odprta 2 cm, da se ni več odpirala,... Pol pa ne vem. rekla, pa mi je, naj poskusim z Lactecom sirupom glede prebave,..., a je kateri kaj znano to??? Drugače sem vredu, moj je ta teden lepo na nočnem šihtu, in koliko mi je danes povedal, je drugi teden opet, tak, da bomo ponoči z samevala,... Mi kar manka, ko pa najraje zaspim na njegovi rami,... malajka84 kje si ti kupila modrc in koliko si dala? Jaz tudi iščem,... Ja, nosečnice ful izkoriščajo ena podjetja, mene so silili, da naj delam po 12 ur, pa sem imela z vodjem dogovorjeno, da delam po 8 ur. Delovodja pa je trdil, da to ni res, da bi lahko delala samo 8 ur, da si nekaj zmišljujem. A njegova predraga žena je mesdicinska sestra, pol pa bodi srečen, če imaš takega delovodja. Delala pa sem na delovnem mestu, ki je namenjen moškim, saj se je dnevno večkrat moglo na ročnem rudleku tiščati in prestavljati do 600 kg robe. So mi fantje pol zelo pomagali, so zelo pazili name,...Pa prepogibanje do tal, pa hrup in prah, da mi je ful na bruhanje sililo, če pa sem šla v skladišče na zrak ali pa na wc, pa se je drl name, da se samo sprehajam. Pol pa še se je drl, da sem mlada frklja, ki si samo nekaj zmišljuje, pa sma se tako skregala, da mi je pritisk nabilo, da me zdravnica več ni pustila delat,...Fantje so ponoreli in govorili, da naj se spravim k zdravniku, ker drugače še bom kje splav imela, ko je oni butec tako delal,... pa še zdaj, ko vidi mojega, ki tudi dela tam, izgine, ker ima tako slabo vest. Tak, da se ne čudim, če katera napiše kaj takega, da izkoriščajo, ker sem sama doživela kako je lahko,..., 3 ali 4 dni sem samo ležala v postelji in nisem mogla nikamor, samo kaj so me k zdravniku spravili, me je mislila zdravnica kar v bolnišnico dati, ampak se je potem malo popravilo,... Moj vodja je bil šokiran, ko sem ga klicala in me je napotil do direktorja, sem vse povedala, ker drugače bi skoraj jaz ostala brez službe. Pa še oni lepo v miru naprej dela, kot, da ni bilo nič. Jaz pa sem že takrat povedala, da ko pridem nazaj, pa če še on dela, hočem na katero drugo delovno mesto, ker sem jaz tudi človek in vsak človek rad dela v miru, ne pa da ga nekdo nonstop jebe,... Sedaj pa sem super, lepo doma. Počasi se mi pritisk umirja,..., tako, da bo,.... Moj amli pa tak brca, da me kar nasmejii Želim čim manj takšnih pripetljajov, ker ti pusti nekje v tebi posledice,..., če ne druga tisti strah, če bo opet enako, ko prideš nazaj,... Ampak meni se sedaj fučka in lepo uživam v nosečnosti, edino prebavo še si porihtam in bo vse super rada vas imam