emma83
|
Dan punce! No pa je spet delovni teden na sporedu, čez vikend je bilo ful fajn. V soboto je bila uživancija, sva z mojim šla po dolgem času v kino pogledat Plačance. Mi je bil zelo všeč. Včeraj sta se pa moja starša oglasila na kavi in smo malo čvekali. Likanje: svojih stvari skoraj nič ne likam, trenutno samo 1 hlače, ostalo pa ne. Zato pa ima moj dragi en kup majic vedno in pa posteljnina obvezno, tako da jaz likam recimo 1x na 2 do 3 tedne. Imam pa navado, ko cunje vzamem iz stroja fajn raztresti in zložiti (še mokre seveda), počakati kakšne pol ure in jih šele potem obesiti, potem itak niso zmečkane, pa majčke ne obešam s kljukicami ampak jih samo vržem preko vrvi. Moji herpesi so že skoraj izginili, po moje bom glih do srede brez. Mi je pa ful smotano, ker sem od četrtka brez leč, ker je 1 na veki in imam non stop očala, sem se orng razvadila z lečkami. malaneli nosečke ne smemo ameriškega slamnika, mi je ekstra poudarila to v lekarni, ker sem rekla, da imam doma immunal. Kar se tiče prestavljanja stavri na čas po porodu, pa lahko edino s poroko počakava. Edino z diplomo se mi ful mudi, ker vem, da se mi bo to vleklo potem kot jara kača, če zdaj ne uredim. No zadnjič mi je moj dragi rekel, da je pa njega ful strah dati roko na trebušček, ker se kar nekaj notri premika kot kakšen vesoljec. Sem se tko narežala, tudi pri opažam, da se me ful boji orng prijeti, pa skoz sprašuje kaj mi je, ko zastokam, a me boli ali kaj podobnega. Sva pa včeraj gledala en film v katerem se tipi pogovarjajo o seksanju med nosečnostjo in eden reče, da je pa njega strah, da bi poškodoval med akcijo, nisem se mogla nehati smejat ob tej izjavi.
|