flik
|
Dobro jutro čveke , še danes, potem pa na morje, jupi, komaj čakam. Danes pop. pa še pregled pri gin, da vidimo, da je vse ok, pa da spet slišim srček in ostale zvoke naše male . Kreme za ritko: pri našem prvem se je najbolj obneslo lekarniško hladilno mazilo gorenjskih (!) lekarn. Sva ga kupla tut od ljubljanskih, pa ni blo pol tolk dobro . Imel smo tudi Bubchnovo - po njem je dobil rdeče pikice ne pregibih, pa še vpila se ni tako kot bi se mogla. Je pa res, da nikoli nismo imeli težav z vneto ritko, razen ene 2x, pa še to je bila posledica driske. Drugače pa je moje mnenje glede raznih kremic in losijonov in podobnih zadev tako, da čim manj. V začetku sva ga recimo po gubicah (vrat, za ušeski, pregibi rokic in nogic) mazala z oljem ali bepantenom, ker se koža kaj hitro vname... Drugače pa jih po telesu res ni treba preveč mazat, tudi brez tega najlepše dišijo . Malega še vedno umivava samo s trdim milom (od nivee, al pa DM-ov baby love,...), pa mal šampončka na glavo 1x na teden, pa je. Modrci: zadnjič so bili v Muellerju v akciji za 7 eur, pa sem enega kar kupla. Enega njihovega sem imela že prvič, pa je bil čist ok, bombažen, mehak, praktičen. Pa še za tako ceno . Upam da mi bo potem še prav - ker nekak tle spet ni nobenega pravila, enim se prsi potem, ko pride do dojenja, še dodatno povečajo, drugim se prej, pa spet dvakrat ni enako... Meni so se prvič na začetku, tut obseg prsnega koša se mi je kar povečal in potem je pri tem ostalo, drugič je precej podobno, le obseg prsnega koša je ostal isti... Library: joj, prav obupna je tvoja služba, babe smotane, ne morš verjet. Si mislim, da z lepo besedo ne boš nikamor prišla . Probaj si res zrihrtat bolniško, če se le da. Kolk imaš pa še do dopusta oz. porodniške? Majabar: lepa gesta, odlično ime! Srečno na tekmi! Nič, imejte se skrajno lepo in pazite nase in na svoje pikice!
|