|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
20.8.2010 11:01:00   
nenka7
ja, mothercare ni več kar je bil, sedaj so nabili cene do neba!! obstaja pa, ampak se ne splača, ker kot je jinx rekla, vse je svinjsko drago!!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 11:18:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
20.8.2010 11:35:08   
tinkatonka
HEJ!

Archie mi je malo pred 9h uro zjutraj sporočila, da ji je sarcy javila, da je sprejeta v porodno. Mogoče ima archie zdaj že kaj več novičk - se bo najbrž javila, ko pride iz pregleda. Upam, da bo sarcy hitro držala štručko v svojih rokah. No evo pa bo še ena pupika prehitevala. Vse ostale, ki bomo čakal na vrsto imamo pa očitno fantke user posted image . Čeprav laliela-inemu fantku se pa nekam mudi.

Jaz sem tudi danes imela pregled. Vse OK. Izvid na streptokok negativen. user posted image CTG OK, čeprav je dete spalo in sem tam ležala skoraj 45 minut, da me je že vse bolelo. Trebušček se je tudi po meritvah mal spustil (to itak že čutim), kg so ostali na +7kg, odprta za en prst, glavica naslonjena. pa spet mal izcedka in imam spet svečke. Ampak ni hujšga je rekla G. Naslednji pregled in CTG 30.8. ter nato naslednji če še ne rodim seveda 6.9.

Zdaj pa šibam v trgovino in nato po kosilo, pa mal noge dat gor v luft.

lep vikend in se kaj beremo.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.8.2010 11:42:52 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
20.8.2010 11:43:18   
Klemcy
Vav kake lepe nosečke user posted image user posted image user posted image  

Natalija28 - ti si pa pozabila še nas 4 pokazat, ko smo ble na tortici??? No sej zdaj še počakaj na nov stol, da ne boš še enkrat dol zletela user posted image , pa potem naloži.

Jaz s pregleda. Sem na poti domov srečala še Inčy user posted image
Danes me je hvala bogu imela mlada G Rosič, kot predzadnjič in so me dali na prvi ctg, čeprav je tisti G zadnjič rekel, da jih on pa ne misli delat. No tam je res brezveze ležat oz. napol sedet in v luft gledat, mi je pa zabeležlo 9 popadkov in tut čutla sem jih, ker mi itak že od včeraj ful otrdeva trebuh. To da imam krče je normalno, ker pač imam dobra 2 tedna do PDP in se baje že fajn pripravlja. Glavica je čist spodaj, plodovnice dovolj, vse ok.
Naslednji ctg 26.8.  Če sploh bo, glede na to, da moj še kr vztraja, da bo 25. postal ata user posted image user posted image user posted image

Kaj pa vam, ki že redno hodite na ctg-je kaže? Do katere številke pride na ekranu tam, ko šteje popadke?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 11:44:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 11:50:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
20.8.2010 11:57:18   
nenka7
SARCY veliko sreče!!! me navijamo zate!! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1032
20.8.2010 12:04:43   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Žal je pa 30€ za vse kar ni HM ali Muller kar normalna cena

to je pa tudi res... ampak a ni Soncica rekla, da je 30€ samo poštnine!? to se meni zdi čisto preveč in nebi nabavila nič že iz principa... razen, če res nebi šlo drugače...

kaj pa tole Soncica: http://www.alisa.si/item_list.asp?maingroup=Nose%C4%8Dnost&secondgroup=Nedr%C4%8Dki
če kaj najdeš zase, ne vem pa koliko je poštnina, to bo katera druga povedala. se pa menda vse da dobit in ti pošljejo na dom kar imajo v tvoji številki, ti pa samo obdržiš, kar ti je všeč in prav... pa ful so prijazni, se pa da naročiti tudi vse če nimajo številke...

Neposredna povezava do sporočila: 1033
20.8.2010 12:14:47   
mala2001
Vete kaj, res, da je september blizu, ampak to je pa res preveč.... Kam? Kam? Počakite vsaj do prevga šolskega dneva!

Naš mali ima pa svojo teorijo o porodu.... On gre zjutri v vrtec, mami gre rodit in ko pride domov iz vrtca, bota mami in Tamia že čakale na njega....user posted image user posted image
Ah, to bi blo pa lepo, ja.... Mislim, da bo kar ves teden hodil v vrtec, preden mami in Tamia domov prideta....user posted image No sej tisti, dan ko se gre domov ne bo šel v vrtec, ampak z atijem po naju prišel.... Da ne bo prevelki šok.

Čakam možeka, da pride iz službe na kosilo. Sem skuhala špagete s tuno - na hitr, ker se mi še kuhat neda, pa je bilo to včasih moje najljubše opravilo, zdej pa user posted image .

Sem klicala v lekarno in še ni testa za odtekanje plodovnice, je rekla da mrbit jutr, jutr si ga pa nej v user posted image vtakne!
Sicer sem se pa malo informirala in ni sile, če otroka dobro čutiš, kar js jo. Če bo pa  za vikend sila grem pa kar v P na oglede....user posted image

Sem mela dans namen "sobotno" pucanje po bajti opravt, pa bo mende kar na soboto počakalo, ker se mi ne da.... neč se mi več ne da, sam še bluzim naokol in čakam dan "D".

Upam, da SARCY na hitrco obavi in da se kmalu cartajo!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
20.8.2010 12:17:59   
tejči28
user posted image    Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

24.8. SOncIca.LoveLove,benika
         blanči
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja,bambinca,maca29
26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
         inčy
27.8. cresisy
30.8. sanje2,amelie010,tinkatonka
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
03.9. mala
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera
09.9. nenka7

user posted image    UZ pregledi    user posted image

20.8. lenca78, archie
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

25.8. lillchy123,mala2001,tejči28,
         bambinca,maca29
26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
         klemcy
30.8. tinkatonka
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo
03.9. mala
06.9. tinkatonka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
20.8.2010 12:22:19   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

se mi ne da.... neč se mi več ne da

pod tole se pa podpišem!!! danes sem takoooo lena, da groza in tudi jaz bom naredila samo makarončke s tuno!! user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
20.8.2010 12:22:41   
tejči28
Sarcy držim pesti,da se čimprej rešiš! To je najbolj zoprno.,ko ne vejo kaj bi naredli al rodit al ne.
Aha punce,vidim,da so user posted image že pri nekaterih pripravljeni,da pridejo na svet.Me zanima kolko nas bo rodilo še pred septembrom? Upam,da om med njimi.Jaz imam itak še samo 12 dni.Bi lahko blo kaj prej.user posted image Pridno pijem malinin čaj,pa ni videt,da bi to kaj pospešlo.

Joj,to kuhanje,meni se tudi več ne da.Pa sicer rada kuham.Zato sma se z mojim danes zmrnla,da kar prinese pizzo na poti domov.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 20.8.2010 12:23:31 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
20.8.2010 12:32:44   
Anonimen
super za sarcy... držim pestke da čimprej mine user posted image

tinkatonka: lalielin pobič pa je pač po mami in se mu menda zato mudi hehe user posted image

tejči: vroči tuš fejn pospeši baje vse skupaj... to sem slišala v porodnišnici user posted image

ja mene res neki matra... danes spet neke slabosti, še kar čutim spodaj bolečine občasno špikanje, ki je na hipe kar fajno user posted image , zatekel obraz in predkratkim sem mela kar fajn mokre spodnjice... kaj je, še ugotavljam... čakam na dragega in če se ne bo vmirilo, zvečer grem nazaj v P na Ptuj, pa me naj postrani gledajo kolko hočjo... gre za mojega bebija...

pa na borzi so me rahlo razp..., ker mi je rekla naj pridem v pon. nazaj, pa sem ji lepo rekla, da v nedeljo nastopim v porodniško... pol pa sem ji rekla, gospa, jaz mislim, da bom v ponedeljek v porodnišnici, ne tukaj... pol pa je lahko hitro naredla... še nosečnic ne jemljejo več resno pičica, pa jih pošiljajo sem pa tja...

eh grem ležat, da se ktera ne naleze od mene... slabe volje mislim user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
20.8.2010 12:38:26   
maca29
dober dan :) kosilo se kuha da bo dragi lahk neki pojedu ko pride domov.Upam da ste še vse ostale 2V1.em to testiranje se pa men mal smešno zdi za streptokok b .Kolkar gledam ga povsod drugače zakasirajo.pri nas je pa tk če si slučajno pacient od tistega zdravnika ki ga dela maš to zastonj jaz pa nisem in bi naj plačala 25 eurov.sej ni velik ampak vseen se ti butasto zdi.če že majo to pod samoplačniško nj bo za vse al za plačat al pa zastonj kar bi blo še najbolje sej jih ne plačujemo kr tk v tri dni.No jz se ne  bom dala testirat ker so mi sploh prepozno omenili kaj takega.Na vrsto bi prišla šele 28 avgusta do takrat pa bom najbrž že tud jaz v porodnišnici.

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
20.8.2010 12:56:52   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Jaz s pregleda. Sem na poti domov srečala še Inčy user posted image

Jaaaa ... upam, da se naslednjič srečama že z vozički, glede na to, da imava že obe pun kufer vsega user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem zadnjič uspešno opravila test sladkorne ... 26. si še grem samo po izvide za ginekologa user posted image user posted image user posted image Drugač pa upam, da glede na to, da imava s Klemcy isti rok in da njen pravi, da bo 25. že rodila se bi jaz kar prištulila zraven na ta datum, ker sem res že naveličana vsega user posted image user posted image user posted image

Vse, ki pa ste že slučajno na poti v Rim - SREČNO user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 13:00:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
20.8.2010 13:24:07   
malecka_mateja
dan!

evo mene nazaj so me spustili domov. CTg je pokazal samo en popadekuser posted image nardila mi je še uz da smo videli kako je veliki in težki in v 38 tednu tehta 3200guser posted image user posted image user posted image user posted image lepo mi je všeč kilaža sem se bala glede na moje + kg da bo manj in glede na moje bruhanje ki še traja tako da sem prav ponosna na mojega korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image v ponedeljek ob 8 morem bit not za sprejem 24 fiksno pa mi nardijo CRuser posted image user posted image user posted image zdaj pa gre zares samo vikend je še pred manouser posted image malo me je strah ful se veselim... mešani občutki.

grem malo polčivat z našo princesko ki je danes tečka 100 na uro. čuti že da grem nočemo pa je vznemirjat naprej da nebo še večje panike , ker že zdaj sem zadnje 3 dni smao jaz dobrauser posted image kaj šele bo ko grem in me 7 dni nebo vidla še meni se bo znešalo ampak kaj čmo sej bo boljše in več cartanja ko pridem domov.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1042
20.8.2010 14:01:37   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

se mi ne da.... neč se mi več ne da

pod tole se pa podpišem!!! danes sem takoooo lena, da groza in tudi jaz bom naredila samo makarončke s tuno!! user posted image

Jaz se tudi podpišem za lenobo danes, zato pa sva z mojim kr v tuša šla na kosilo user posted image

malecka_mateja super, maš pa res že pravega korenjaka, ki ga boš v torek držala že v naročju, juuuhuuuhuu user posted image  Pa če boš do 30.8. notri, potem se pa ziher vidiva user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
20.8.2010 14:09:13   
tinkatonka
malecka_mateja in lumpa sta očitno potem naslednji septembrski user posted image , ki bosta držali štručki v rokah. No še sarcy bo očitno prej. Yeee user posted image user posted image user posted image user posted image Ful vesela! Se še katera javi?Meni se zaenkrat nič ne mudi rodit, nimam časa tm nekje do naslednje nedelje zvečer user posted image . Potem po 30.8. si bom pa najbrž kaj časa za rodit vzela....hehehehehe....

Drugače pa imam do prvega PDP-ja (po ZM) samo še 7 dni, do popravljenega PDP-ja pa še 16dni. user posted image

Archie....kaj si zvedla na pregledu? se je pupika obrnila?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.8.2010 14:19:54 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
20.8.2010 14:22:20   
malecka_mateja
ja klemcy meni se tudi zdi da ma lepo težo pa itak te počakam do 30 prej me nebodo spustili tako da ti posteljo čuvam okuser posted image user posted image user posted image user posted image

tinkatonka mislim da bo naslednja sarcy potem pa kr laliela pa še katera pred manouser posted image user posted image user posted image user posted image mam občutek da vse prehitevajouser posted image user posted image user posted image malo heca. ampak mislim pa da bo v torek 24.8 kr gužva v P in da bo marsikatera dihala z manouser posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1045
20.8.2010 14:30:59   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

tejči: vroči tuš fejn pospeši baje vse skupaj... to sem slišala v porodnišnici user posted image

Ja, tak je moja tašča mojga user posted image na svet 14 dni pred PDP-jem ven nagnala.... se je postavla pod vroč tuš dokler ni bil bojler prazen,pa se je začelo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
20.8.2010 14:43:26   
Izabelina
doberdan!

dans sm bla na pregledu, me je tut na ctg prklučla...  use je uredu samo postelco mam že zelo zrelo in mal malo plodovne vode... ni pa nč rekla, da bi blo to kej narodbe, nasledn pregled mam čez 11 dni, torej 31.8.  dobila sm napotnico za rešilca in za porodnišnico... sm pa na +15 kg user posted image ampak okej, na začetku je kazal, da bom velik več pridelala... tko, da sm u končni fazi kr zadovolna...

vidm, da ste se učeri lepo mele, fino zgledate s temi trebuhi...

držim pesti za vse k mate kakršno koli akcijo (rojevanje, cr, selitve, prenove,...) user posted image user posted image

aja kaj je kej z dovoljenjem za objavo slikice od naše avgustovskoseptembrske mariborske štruce? user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
20.8.2010 15:25:09   
archie
ojla,

od Sarcy ni se nobenih novicuser posted image upam, da je ne matrajo prevec... zjutraj me je se prosila, naj Katrinko vprasam, v kateri sobi lezi, da jo gre obiskat, od takrat pa ni bilo vec odgovora....

Hvala Tinkatonka, da si napisala na forum. jaz sem bila ravno na poti na pregled.

danes ni moj dan... sem se ze ful zjokala in ful sem bila zalostna... najina decva se vedno sedi na ritki. Dobila sem napotnico za ZO, ampak ne vem, ce bom sla user posted image

Kupit sem sla jogi za dojencka, pa je rekla, da jih dobijo sele konec septembra user posted image
v DM sem sla po plenicke, pa jih niso imeli za novorojencke user posted image
ponoci sem komaj kaj spala, ker je tamlajsa psica driskala in sva na 2 uri hodile ven user posted image

Soncica: kako je s tabo in tvojim user posted image ? Kdaj imas kontrolo? Ali gres na ZO?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.8.2010 16:07:30   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: archie

danes ni moj dan... sem se ze ful zjokala in ful sem bila zalostna... najina decva se vedno sedi na ritki. Dobila sem napotnico za ZO, ampak ne vem, ce bom sla user posted image

Kupit sem sla jogi za dojencka, pa je rekla, da jih dobijo sele konec septembra user posted image
v DM sem sla po plenicke, pa jih niso imeli za novorojencke user posted image

Eh archie, danes pa očitno res ni tvoj dan user posted image Naj bodo taki dnevi prej izjema kot pravilo.
Glede lege user posted image in ZO ti žal nimam česa pametnega svetovati, a karkoli se boš odločila upam, da bo zate in za tvojo pupiko najbolje.

Glede jogija...a nisi rekla, da bos Dormeo vzela? Ce narocis direktno preko njihove spletne strani ne vem če se tako dolgo čaka, ali pač . user posted image

Pleničke bodo pa tud še imeli, brez skrbi. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.8.2010 16:58:42   
archie
taram-taram!! Pa smo docakali novo nesojeno septembrko user posted image

Sarcy sporoca:

Komaj smo cakali da naso puncko bomo spoznali, danes ob 16h se je zelja izpolnila, saj se prekrasna Naja je rodila (2850 gr in 49 cm). Presrecni Damja, Sara, Mark

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene cestitke Sarcy!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?