|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
20.8.2010 7:43:03   
Tjasa27
dobro jutro!!!

evo danes pokonc od 5 30!!!!  banija je zbudil naš pes user posted image  sem bila tok jezna nanjo user posted image

danes imamo razvojno, me kar mal skrbi kako bo

sonček - vse najboljše!!!

lep dan

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
20.8.2010 9:20:43   
Anonimen
3sonček3: vse najboljše z malo zamude!user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, sej vem, da se mi ni treba pritoževat čez spanje našega user posted image , ker je priden, ampak vseeno me zanima kaj je na tem, da se enkrat zbudi hudo lačen že ob 5h, drugič pa spi do 7h, pa čez dan papca zmeraj čisto enako?
Potem pa papca in nikoli noče zaspat  nazaj...no, zaspi za eno urco in je že buden. Potem v posteljici spušča smešne glasove ene 10min, nakar začne cmerat in ga dvignem, ga nesem na previjalno, ga previjem in on si že mane oči, kao da je zaspan...kdo bi ga razumeluser posted image

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
20.8.2010 10:07:51   
Jessy
Sonček, tudi od mene vse naj naj z zamudo!!! Upam, da si lepo praznovala!

Nosečka, tudi meni ni jasno to spanje in nespanje naših bebijev!!! Upam, da se najde kak recept! user posted image

Mi zadnje dneve kar gobarimo, tako da smo bolj malo doma. Gre tudi Tobija z nami. user posted image
jutri gremo v LJ, da malce stanjšamo denarnico!

Včeraj sem si privoščila frizerja po res dolgem času in ko sem ravno sedla v avto, me kliče patronažna, da bi pa ona zdaj prišla malce napotkov dati glede hranjenja. Sem ji rekla, da že full veliko hrane je in da se mi ne zdi smiselno. Se je strinjala! Tako, da je nisem dobila! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 10:36:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
20.8.2010 12:13:43   
t_anja
Sonček - tud jst ti želim z malo zamude vse naj najlepše še naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image

Valen
- vse lepo tvoji pikici za pol leta. Naj bo še naprej tako pridna kot je bla dozdej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejba je šla spančka jst pa izkoristit cajt...

Sve šle že z vozičkom naokol. Sm mislila, da bo tečna pa mi je na koncu še zaspala. Je treba izkoristit še te tople dneve, ker ne bo več dolgo lepo.

Danes smo imeli spet pestro. Res ne vem kaj jo matra. Ponoče se zbuja, jamra....jst pa z vodo norim, dudo...dokler nima tega dovolj in hoče za jest. Včeraj so se celo čudeži dogajali. Že pre 6 mi je bla pokonci (po celi noči podajanja z dudo in flašo vode) in se naje potem jo pa eno uro ujčkam, da mi ob 7 zaspi in celo do 9.30. Ma sm bla prec dobre vole, ko sem se naspala. Pa to še ni blo dovolj. Tud drugo spanje je zaspala brez problema. Popoldne smo šli v šoping je tud bla pridna....skratka včeraj nam je blo lušno pa tud danes je do zdaj še lepo. Dva dneva nazaj je blo vrešćanje za spanje, hranjenje, dolgčas itd....

Grem zdaj pa res kaj narest, ker bo kmal Ana pokonc!

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
20.8.2010 12:49:09   
NM
Ojla!

Kratko javljanje, ker mi smo, kot vedno, leteči. Spet smo v kampu, a tokrat nas moči dežek in nas ne greje preveč. Imamo pa varuško, pričino hči. Je stara 11 let inn zelo lepo skrbi za Niko. Nika pa jo je lepo sprejela.

Smo pa bili v soboto v termah Olimje in naša pikica je maksimalno uživala v Fredu. V malem bazenčku se je s prsti odrivala od tal in šibala od mami k tatu in obratno. Prava frajerka je bla tud, ko sva jo dala v velik bazen. Res obožuje vodo, pridna.

Z gosto hrano smo še v povojih in naslednji teden pride patronažna, da kaj pove.
Sem se pa že od vas veliko naučila, tako da me prav zanima, kaj bo povedala.

_v četrtek  nas čaka tudi 2. cepljenje in merjenje, tehtanje, da končno dam podatke in zadostim svoji radovednosti.

Avtosedežki
- mi se odločamo za maxi cosi - tobi. Kakšne izkušnje?

Stolček za hranjenje - v pikapoki smo rezervirali od jane, tistega, ki se razstavi v mizico in stol. Bo mogoče dlje uporaben. Kaj namarevate ve?

Kratko komentiranje: Bravo za zobke, čestitke za poroko in roj dan. Želim boljše spanje. Son res kakšne noči bolj preluknjane - pomoje so zobki in vso dogajanje, ki gsa je zdaj ogromno, tudi krivi za to.

Mejte se lepo!

2xN

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
20.8.2010 14:10:01   
Anonimen
A je možno da naš mali zaradi zobkov zadnje čase ful spi podnevi?
Sem že mislila da ima vročino in da bo kaj zbolel, ker je bil tolk zaspan in apatičen, pa vročine HB nima, spat hoče pa non stop...ok, sej je fino ko mam ful cajta zase, sam mi je blo čudno, ker prej ni tolk spal. Zdej se zjutraj od 5h-6h nekje zbudi, potem z muko zaspi do 7h, je pokonci do 9h, gre spat in spi do 12h, potem je celo 1,5 ure pokonci in spet spi 2 ali včasih celo 3 ure, popoldne je sicer več pokonci, ampak je pa ob 6h že tolk zaspan da ga moram pred večernim spanjem še za ene pol urce spat dat, potem se greva pa ob pol8h ali ob 8h rihtat za spat (kopanje in pdobno), od pol9h-9h pa že spi očno rundo.
Veste zakaj me skrbi? Ker je moja sestrična, ko je bila toliko stara kot Nejc (zdej je stara 4 leta), tudi vseskozi spala, pa so ji potem ugotovili da je slabokrvnauser posted image
Eh bom kr odmislila, same probleme vidim-mogoče je pa samo tak otrok ki rabi ogromno spanca (baje je bil ati njegov takuser posted image )...

Sem bila zjutraj na vozičkanju in je bilo že too much vroče. Za vikend bo pestro imamo piknik ker ima moja sestrica roj. dan, zraven pa še moja najljubša tetka praznuje, v nedeljo gremo pa na brezje nov avto od dedija krstituser posted image .

a katera mogoče jemlje algeo? Jaz imam spet slabo kri, pa baje da dost pomaga.

(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
20.8.2010 14:33:21   
3Sonček3
Hvala vsem za lepe želje.
Vsenajboljše tudi Valentini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zjutrej mi je Sanja nrdila posebno tortico za RD user posted image user posted image user posted image . Drgač je bil pa to en čist navaden dan, pa še lubi je mogu šer popoldne delat, tko da sm bla ceu dan sama do pol sedmih zvečer user posted image user posted image user posted image . Sanja je tečka morm it...

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
20.8.2010 20:56:33   
vekybel
nosečka24 naš Marsel je tudi dosti spal ko je bil slabokrven 2 meseca nazaj in je jemal sirup legofer in je zdej uredu. Nočem te strašit sam če te skrbi ga lahko neseš da mu vzamejo kri da preverijo. Mogoče pa je samo imel tak zaspan dan.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
20.8.2010 21:49:22   
Anonimen
ja, res me skrbi glede tega, ker ok, če bi že od začetka tolk spal nebi panike delala, tko je pa zdle že nekej dni tak. Bom za vsak slučaj ga dala na pregled, če ne prej pa zdle septembra ko ima posvetovalnico. Res se mi zdi čudno, ker on po treh urah spanja vstane, poje in si že učke menca da je zaspan, kar prej ni delaluser posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
21.8.2010 11:38:39   
vekybel
nosečka24 ja naš je tudi tako spal pa sem mislila da pač toliko spi in ko sva v posvetovalnici zvedla da je slabokrven in to slučajno, ker smo dali kri ker je mel v blatu neko rjavo sluz in pol smo zvedeli da je slabokrven. Tudi jz sem se malo ustrašla ampak prej ko se sprijazniš bolje je, saj ni tako hudo, pač sva spila celo flašo legofera in pol sem vprašala če lahko damo ponovno kri, da preverimo če je vredu in HB je bilo. Tako da čim prej ga pelji, a ta čas pa mu kupi ali naredi sok od pese. Jz sem mu delala ker imamo doma peso in na sokovnik naredila vsak drugi dan in evo vse je uredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
22.8.2010 20:54:49   
strumf
čav punce. vidim da ste večinoma že vse na GH. midva še malo odlašava. mamo v začetku septembra še neke fešte, pa bomo rajši še te dali skozi, potem pa na polno začnemo z uvajanjem.

kar se tiče slabokrvnosti. naš je polno dojen in ko je fasal pri štirih mesecih vnetje sečil so v bolnici ugotovili tudi da je slabokrven. in mi zdravnik reče, da so ponavadi vsi dojeni otroci slabokrvni. če je to res zakaj potem ne delajo kakšnih testov da to ugotovijo kaj prej user posted image user posted image user posted image . mi smo slučajno to zvedeli ker je bil pač bolan, kaj pa če bil zdravi user posted image user posted image . tak da sedaj pijeva sirup, potem pa ima test pri šestih mesecih, če se je železo kaj popravilo. meni je bilo to ful hecno.

naš je postal sedaj pravi user posted image , se je zelo lepo zaigral v igralnem centru, odkar se pa obrača na trebuh, je temu konec. kadar ga dam na hrbet, hooop je on že na trebuhu- saj vztraja nekaj časa, ampak ko ne more več, pa ne zna nazaj je pa vsa štorija, jok in vrisk da ga sliši cela vas user posted image user posted image user posted image . dva dni se sedaj kopava samo na trebuhu- se mi v banici obrne, ima 8600g in je kar težak za držat, pa je potem na trebuščku pa se potem tako kopava. on pa grozno uživa, pa maha pa brca, da je vsa kopalnica mokra user posted image . ga poskušam dat na hrbet ali pa da bi se v banici usedel, pa se mi samo zvija. ja je prav pestro. bodite fajn.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
22.8.2010 21:14:27   
zoey
Čer!
Najprej malo z zamudo, ampak iz user posted image vse najboljše Sonček in Valentini za polovičko.
Odkar jemo gosto hrano, se mnogo več vsi preoblačimo user posted image Zdajle perem -kdo šteje- stroj user posted image Je pa priden, do sedaj ni še nič zavrnil, pa je včasih tako, da še gledam težko user posted image Je pa dobil v petek Hippovo kašico špinačakrompir, ker sva totalno zabluzila v Lj, sem se dobila z 2 sodelavkama, pa mal po nakupih, pa je bil že čas za kosilo, s tem da je pojedel sadje, potem pa še en podoj. Je čas tako hitro šel user posted image No, in včeraj je imel potem vso zeleno rit, sem mu komaj dol spravila user posted image Ni ga čez domačo kuhinjo, tele umetne zadeve so res za nujno silo. In ker sem tako za domače, sem prejle neke ala frutke ustvarjala, ker je soseda dala ful sliv in nimam prostora v skrinji, da bi cele spravila, tako da sem ustvarjala sliva-jabolko nekaj. Roke imam svinjske do amena, cajta je tud nekaj vzelo, potem mi je pa še ven steklo iz enega v pečici in sem pucala kot utrgana. Upam, da vsaj obstanejo kak teden ali 2 user posted image
Se pa tale moj piškotek zvečer ene 2x še zbudi v joku, do pol ure po tem, ko zaspi. A se še kateri to dogaja? Pa to od takrat, ko je zobek pogledal na plano. Ne vem, če je povezano, al se mu samo kaj sanja al kaj user posted image Se mu pa vsako jutro zdi, da je ob 6.20 dovolj spanja, nisem srečna, nisem ... user posted image
Danes sem imela spet akcijo sortiranja cunj, neverending story. Zmanjkuje prostora, tako da bom vrnila že prerasle cunjice, se pravi vse do št. 74 user posted image In ker je bila taka akcija in itaq noro vroče zunaj, se nismo nikamor spokali, pa ima lubo danes rd in smo mislili it na kak izletek. Praznovali smo s familjama že včeraj, danes pa smo mislili še sami, potem se pa kar nismo odkidali user posted image Bomo pa drug teden nadoknadili, ko gremo na dopust. Komaj čakam user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.8.2010 8:14:16   
j.b.
Živjo punce, se opravičujem ker vdiram - malo out tema, pa vseeno:
Če katera pozna koga, ki bi imel bernskega planšarksega psa, imamo čistokrvne mladičke (odrasel pes je tak kot je slikca profila). Več na ZS.

Prijetno nadaljujte čvek, pa da vam pikice in pikci čimlepše rastli, pa da bi vas čimbolj ubogali. Pa-pa

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.8.2010 10:41:32   
vekybel
strumf se strinjam s tabo, lahko bi res prej delali kake izvide ne pa tako. Odkar smo šaltali na GH mislim da se mu je tudi kri popravla.
Naš je tudi tak živ in se takoj obrne na trebušček in pol ko ne more pa začne jokat. Kaj pa je noveg sedaj, da se pokotali ven iz igralnega centra in ga dobim na koncu dnevne sobe user posted image , sploh ne zna več biti v njem, tako da bom mogla počasi pospravit pa ga dati na oddejo.

zoey sigurno kaj sanja pa se zbudi v joku. Naš tudi kdaj zajoka v sanjah sam se ne zbudi. Grem do njega in mu dam lupčka in pobožam in se umiri. Meni se prav srce razpolovi ko ga slišim ko se tako zajoka, sam kaj čmo tako je.

Danes je bil spet priden naš ded in je spal do 7:30 user posted image user posted image user posted image , upam da mu ostane tak ritem kot do sedaj.

Danes grem k frizerki da me pobarva in v soboto pa samo še umije lase in frizuro naredi in gremo, komaj čakam na dan D in da gre mimo vsa ta euforija.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 12:34:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.8.2010 16:44:36   
3Sonček3
Živjo punce!

Moja pikica je pa danes pihnila 6. mini svečko user posted image user posted image user posted image . Je že taprava vrtavka, zjutrej ko se zbudi jo nesem v drugo sobo jo dam na tla, pogrnem veliko rjuho in ji dam še njene igrače,js pa še mal zakinkam, ko se zbudim je ona že v kakšen kotu, mal se odrine mal se kotali iz trebuha na hrbet in obratno že v obe smeri in ji uspe pridt kamorkoli user posted image user posted image user posted image je res pravi cuker. Je mela obdobje ko se je učila iz trebuščka nazaj na hrbet skotalit pa je parkrat kr fejs z glavo zabila u tla in itak jok ane,pa jo je zdej izučilo in najprej lepo glavico obrne in narahlo položi na tla potem pa se še cela obrne.

strumf probej ko bom kopala user posted image dat v banjico brisačo pa da gor sedi tko sm js nrdila da mi ni lezla po banjici k drsi pa je funkcioniralo. Zdej se pa že veselo igravez igračkami ko se kopamo.
zoey tut tvojmu lubiju vse najboljše tut z mojo zamudo (nenamerno, me učerej ni blo nč gor user posted image )
valen js mislm da barva blata ni nč hudega. Mi smo na GH že 2 meseca pa ima še zdej kakšno barvo, na primer zanč ko sm ji dala za jest melono 4 dni in je 4 dni zutrej mela kakec v barvi melone, pa glede vonja me tut nč ne čudi, več različne hrane imajo v sebi bolj bodo zmešani vonji sej je tut pr nas tko ane user posted image user posted image user posted image mislm da si lahko brez skrbi.

Lepo se mejte, grem še mal knjigico prepisvat.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.8.2010 18:09:03   
Anonimen
valen: naš ima tudi različne variante drekca. Če se lih pokaka ko je odvit na previjalni potem vidim kako ima različno barvo. Najprej kaka temnega vmes rumenega, pol spet temnega...kr neki... zadnjič je imel recimo temno rjavega-bom že magistrirala iz teh drekcevuser posted image user posted image user posted image

naš se tudi veselo obrača iz hrbta na trebuh, nazaj pač ne, oz. mu je treba mal pomagati, ker se drugač začne dret da je joj.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
24.8.2010 20:50:41   
7lina7
evo nas.. danes bili v posvetovalnici in na 3 cepljenju!! user posted image

mali je imel uro "pokaži kaj znaš" user posted image user posted image  .. pediatrinja pa se samo čudila.. user posted image

najnovejše mere našega korenjaka :
7720g in 70cm

o ponovnem NEspanju ponoči in hranjenju pa pravi, da je to čisto normalno in  mogoče in da se to tgodi,ko pridejo prvi zobki... da jih nekak   iztiri iz ritma..user posted image

gooooooooooo Veky gooooooooooooo v soboto!! pa čim lepši spomin na ta dan ti želim!!

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
24.8.2010 20:53:41   
7lina7
Tjasa27
user posted image  URBAN
28.1.
2445 * 46

4. mesec: 7880 * 64
5. mesec: 8500 *
6. mesec: 8800 * 67

W.W.
user posted image  OSKAR
11.2.
2840 * 49

3. mesec: 5700 * 62
4. mesec: 6000 * 65
6. mesec: 7000 * 70

Valen
user posted image VALENTINA
20.2.
2620 * 45
5. mesec. 7160 * 65
6. mesec: 7380 * 68

Čmrlika
user posted image  LUKA
21.2.
3080 * 49

3. mesec: 5950 * 60,5

sara2007
user posted image  ZARA
22.2.
4500 * 55

3Sonček3
user posted image SANJA
23.2.
2060 * 43

3. mesec: 4800 * 54,5
4. mesec. 5800 * 59
5. mesec. 6200 * 62

Jassika
user posted image  OSKAR
24.2.
3215 * 50

3. mesec: 5500 * 59
4. mesec: 6200 * 63
5. mesec: 7000 * 66

Lakaya
user posted image  TARA
25.2.
2910 * 51

3. mesec: 6300 * 61

5,5 meseca: 7500 * 65

rožca26
user posted image  ELA
27.2.
3380 * 52

3. mesec: 5860 * 62
4. mesec: 6380 * 65

7lina7
user posted image  LUKA
28.2.
3100 * 51

3. mesec: 6000 * 60,5
4. mesec: 6950 * 65
5. mesec: 7370 * 68
6. mesec: 7720 * 70 

Jessy
user posted image  TOBIJA
2.3.
3550 * 54

3. mesec: 6750 * 62,5

lorelaj
user posted image  MINA
3.3.
2800 * 48

3. mesec: 5250 * 59
5. mesec: 6500 * 64

girl79
user posted image  NEŽA
4.3.
3020 * 51

3. mesec: 6280 * 63

Lenči_
user posted image  MARUŠA
5.3.
4060 * 52

3. mesec: 7400 * 62
4. mesec: 8260 * 69

Balka
user posted image  EMA
6.3.
2850 * 52

3. mesec: 4200 * 56

Branka81
user posted image  ALINA
6.3.
3180 * 51

3. mesec: 6000 * 61
4. mesec: 6600 * 65

zoey
user posted image  ARNE
9.3.
3610 * 53

3. mesec: 6080 * 64,6
4. mesec: 6810 * 69,2

lucika
user posted image  EVAN
10.3.
4520 * 55

3. mesec: 6900 * 65,6
4. mesec: 7520 * 66,5

plamen
user posted image  TRISTAN
11.3.
2800 * 50

3. mesec: 7100 * 62

vekybel
user posted image  MARSEL
11.3.
3480 * 52

3. mesec: 5590 * 59
4. mesec: 6720 * 61,5
5. mesec: 7700 * 65

nosečka24
user posted image  NEJC
15.3.
3545 * 52

3. mesec: 6515 * 63
4. mesec: 7200 * 67,5

NM
user posted image  NIKA
16.3.

3680 * 53

3. mesec: 5920 * 60,5

lunka1
user posted image  JULIA
17.3.
4080 * 55

3. mesec: 7400 * 64
4. mesec: 8300 * 66

Maja.Gal
user posted image ZOJA
18.3.
2900 * 49

*pupsa*
user posted image  LEA
19.3.
4160 * 53

branka28
user posted image  ŽANET
20.3.
3530 * 51

3. mesec: 6580 * 61

pikapolonica80
user posted image  ALJA
20.3.
3050 * 50

3. mesec: 6200 * 66

ursa_p
user posted image  LAN
22.3.
3670 * 51

t_anja
user posted image  ANA
22.3.
3880 * 54

3. mesec: 7280 * 64
4. mesec: 8000 * 68

Lenčy
user posted image  ALEKS
24.3.
3370 * 50

3. mesec: 6030 * 61

Strumf
user posted image  MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

3. mesec: 7200 * 63
4. mesec:  8200 * 66

Zvezdici
user posted image  TIJA
26.3.
3740 * 51

Meti.v
user posted image  JAN
31.3.
3420 * 52

3. mesec: 6910 * 62

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
24.8.2010 21:04:41   
7lina7
3sonček3- mislim, da si bila tista, ki je spraševala oz razlagala za skokeca??? evo link zanj:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4745048&fbid=418609203634&id=156062638634#!/photo.php?pid=4698709&fbid=416900783634&id=156062638634

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
24.8.2010 22:18:37   
vekybel
7lina7 hvala, ja pestro bo.

valen čestitke za Sv. krst Valentine.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
25.8.2010 7:54:41   
3Sonček3
lina hvala za link. A veš kako se še drgač reče temu. A pa majo usi skokci to plastiko okol, zakaj se men zdi da js te plastike še nism vidla?
vekybel js tko komej čakam tvojo poroko, kr skos mislm nate, če maš že use zrihtano, pa kakšno oblekico boš mela pa tko še en kup vprašanj ... sm čist obsedena s tabo user posted image user posted image user posted image .

Sm punce js nevem kaj je zdej to v enem dnevu nam uspe napisat 2 posta, če odštejemo mojga, pa če damo stran še tabelo pa nimam skor kej prebrat. Madona včasih je blo tolk za prebrat da sm mogla dat Sanjo v varstvo da sm lahko use prebrala pa odpisala, zdej pa čmurim tle pa čakam kdaj bo na mejlu novo obvestilo user posted image user posted image user posted image . A so šle taglavne čveke na dopust?
Mi pa danes pričakujemo patronažno okol deset_ih ... ma si je izbrala uro da je boljš nebi, Sanja bo takrat glih malco mela pa jo bo vidla kako lepo je. Aja mi jo mamo že kr v trip trap stolčku ko je, čeprou še ne sedi sama in ji je ful ušeč, pol ko ji pa dosadi jo uzamm v naročje pa še pr men poje do konca. Danes ponoči je bla tko čudna, 5x se je zbudila: 2x za dudo, 2x za čaj in 1x za mleko (ob 4-ih (ponavadi poje 150ml, to rundo samo 50ml)) pa se zdejle še vedno kr kotalička in sploh noče jest.
Vpliv lune smo super preživeli, v primerjavi s prejšnimi meseci je blo res super.
Js pa moji Sanji rišem na pleničke k mi je mal smotano k dam pleničko učasih čez voziček da ji sonček ne sije, pa se takoj razburja k nč ne vidi, pa sm rekla bom ji nek narisala da se zamoti ta čas, pa tut zarat tega kr mamo plenice za brisanje korenčka, kr usako k pride pod roko tko da sm našla še nekej plenic k niso zamazane in bom zdej te počečkala da bo saj kakšna ostala za k zdravniku user posted image user posted image user posted image

user posted image    user posted image

V soboto sm se tut js mal spremenila, sm se pobarvala na blond user posted image user posted image user posted image ful paše sprememba. Zdej pa grem se mal s Sanjo igrat pol pa pridem nazaj.
http://www.privoscite-vec.si/gallery/47/item/1438

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 25.8.2010 7:59:34 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
25.8.2010 8:25:55   
Anonimen
3sonček3...tudi jaz sem hotela ravno napisat, da smo postavile rekord v ne-pisanju, ker smo na 95 strani že kar ene par dniuser posted image
Drugače sem pa navdušena nad tvojimi poslikavami pleničk!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšno barvo uporabljaš? Verjetno za tekstil ali kaj? Jst imam sicer tiste pleničke iz hoferja ki so že potiskane in so mi toooolk super, da mi je žal, da takrat ko je bila ta akcija nisem vzela še kakšnega paketauser posted image

Naš mali spet spiuser posted image . Danes je bila zame sicer ena čudna noč, pa ne zaradi Nejca, ker je spal do 7h, ampak sem se jaz prebujala sredi noči za wc, pa ker mi je bilo vroče, pa še bi lahko naštevala-mislim kot bi bila spet tam v 9. mesecu nosečnostiuser posted image . Pomoje da bo kriva lunauser posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
25.8.2010 8:31:25   
3Sonček3
Ja barve za tekstil uporabljam, ko narišeš pustiš da se posuši prelikaš in daš prat in ostane tako kot je. Js pa nism še vidla da bi kje meli potiskane pleničke, sm slišala da jih majo v pikapolonici, pa zdej k si rekla v Hoferju, sm nikol pa še nism nobene vidla kako zgledajo, js rajš mal sama ustvarjam, pa vem da je unikat, pa če mi kej ni ušeč spremenim...
...mislm da je biu tut v naši hiši vpliv polne lune, pol pa še ta vročina v sobiponoči, ma ni za spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?