zoey
|
Čer! Najprej malo z zamudo, ampak iz vse najboljše Sonček in Valentini za polovičko. Odkar jemo gosto hrano, se mnogo več vsi preoblačimo Zdajle perem -kdo šteje- stroj Je pa priden, do sedaj ni še nič zavrnil, pa je včasih tako, da še gledam težko Je pa dobil v petek Hippovo kašico špinačakrompir, ker sva totalno zabluzila v Lj, sem se dobila z 2 sodelavkama, pa mal po nakupih, pa je bil že čas za kosilo, s tem da je pojedel sadje, potem pa še en podoj. Je čas tako hitro šel No, in včeraj je imel potem vso zeleno rit, sem mu komaj dol spravila Ni ga čez domačo kuhinjo, tele umetne zadeve so res za nujno silo. In ker sem tako za domače, sem prejle neke ala frutke ustvarjala, ker je soseda dala ful sliv in nimam prostora v skrinji, da bi cele spravila, tako da sem ustvarjala sliva-jabolko nekaj. Roke imam svinjske do amena, cajta je tud nekaj vzelo, potem mi je pa še ven steklo iz enega v pečici in sem pucala kot utrgana. Upam, da vsaj obstanejo kak teden ali 2 Se pa tale moj piškotek zvečer ene 2x še zbudi v joku, do pol ure po tem, ko zaspi. A se še kateri to dogaja? Pa to od takrat, ko je zobek pogledal na plano. Ne vem, če je povezano, al se mu samo kaj sanja al kaj Se mu pa vsako jutro zdi, da je ob 6.20 dovolj spanja, nisem srečna, nisem ... Danes sem imela spet akcijo sortiranja cunj, neverending story. Zmanjkuje prostora, tako da bom vrnila že prerasle cunjice, se pravi vse do št. 74 In ker je bila taka akcija in itaq noro vroče zunaj, se nismo nikamor spokali, pa ima lubo danes rd in smo mislili it na kak izletek. Praznovali smo s familjama že včeraj, danes pa smo mislili še sami, potem se pa kar nismo odkidali Bomo pa drug teden nadoknadili, ko gremo na dopust. Komaj čakam