|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
18.8.2010 12:50:48   
vekybel
3sonček3 ja sej jaz tudi čakam da pride patronažna pa je rekla septembra.
Skutice tista od Danone pa te sadne nasploh ne.
Je prej pojedel full izgleda da mu je bilo všeč pa še mami je bilo dobro.user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
18.8.2010 13:15:43   
Anonimen
sam eno vprašanje...a niso skutke in joguri iz kravjega mleka ki naj ga naši user posted image nebi jedli do 1. leta? Vprašam zato, ker mi je čudno da jogurtov nebi dajal do 1. leta, jst bi mu jih kmal rada začela dajat mal vmes.

jessy: nahrbtnik  je super, sploh mi je všeč, ker ima uno strehco proti sončku goruser posted image ...samo je pa kr drag-upam da na bolhi kej bolj ugodno najdem.

GH: jst zaenkrat do riža še nisem prišla. Dopoldan je sadje, popoldan pa zelenjavo, sem mu dala ene 2x polento, pa meso pa ni palilo ni hotel ful neki jest, tko da mu zaenkrat še ne bom dajala takih stvari. zdle čez sezono bova porabila razne bučke, špinačo, jabolka, breskve... in kar je še takega na vrtu in v sadovnjaku da bo čim bolj domače vsaj na začetku.

No, pa še en test sem včeri naredila...no to bolj zaradi pozabljivosti mojega najdražjega... in sicer jst tamalemu vsak večer v mleko za pred spanjem dam ene par žličk hippovih riževih kosmičev in sem mislila da je zaradi njih spal dlje. No, včerej pa je ati pozabil dat kosmiče med mleko in je isto spal od pol 9h do po 6h, tko da mu jih bom kr nehala dajat...bomo vidli kaj bo.

Kdaj lahko preidemo na novalac2 (seveda vprašanje za tiste ki ste na AM)? Ker nekje piše da po 6. mesecu, drugje da že po 5. mesecuuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.8.2010 13:35:57   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

sam eno vprašanje...a niso skutke in joguri iz kravjega mleka ki naj ga naši user posted image nebi jedli do 1. leta? Vprašam zato, ker mi je čudno da jogurtov nebi dajal do 1. leta, jst bi mu jih kmal rada začela dajat mal vmes.

do enega leta lahko daješ  le jogurt- navadni in skuto ampak oboje le polnimastno. kravjega mleka pa ne.
po žločkah  daš jogurt lahko že kr hitro po začetku uvajanja GH.  .. prebrano v kuharici za dojenčke - posebna izdaja revije MAMA.

mi2 jeva po malem ( on bi kr celega) jogurt že en mesec.. ker brez skoraj nič ni dol spravil...

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.8.2010 13:55:36   
girl79
čao bejbe user posted image ,

Evo, midve z Nežo še vedno gostujeva na Štajerskem, se imava prav fino, dete je pridno, vsak dan sem s kom zmenjena, tako da nama ni dolgčas user posted image Danes sem bila že na kavici s prijateljem oz. sošolcem iz osnovne šole, pol sem šla na kavico z mami, no popoldan se pa še s prijateljico dobiva pa njenima dvojčicama in gremo na obisk k bivšemu trenerju...ja res nama z Nežo ni dolgčasuser posted image user posted image

Sem šla pa zdaj že 4x mimo ene hiše tukaj, kjer imajo tudi dojenčka, ki zgleda star približno toliko kot so naši bejbiji stari in tisti dojenček je vedno ko grem mimo (pa sem šla ob različnih urah) lepo sedel v vozičku na terasi pred hišo in izgledal čisto zadovoljen, enkrat je mama obešala perilo in jo je gledal, enkrat je ata kosil travo , no 2x pa ni bilo nikogar zraven njega, pa je vseeno prav zadovoljno sedel v vozičku pa malo okrog gledal....mislim pa kje dobijo tako nazahtevne dojenčke user posted image user posted image ....naši se mora skoz dogajat in ni variante da bi sedela tako pridno sama v vozičku... ja radovednost je huda stvaruser posted image user posted image

Itak je pa Neža cela mala vrtavka, celo ponoči je neverjetno aktivna. Zdaj ponoči spiva zdaj skupaj v veliki postelji pa se moram proti jutru jaz začet že kar umikat ji, ker itak čez noč pride že čisto na drug konec postelje, tako da moram na vseh straneh imeti kakšno deko da mi dol ne čmokne user posted image user posted image user posted image

jessy- sem prav vesela zate da je bila ta noč boljša, upam da bo šlo tako tudi naprej, ker si res bogica ko se tolk zbuja ponoči

Ja naša je imela kakšen mesec in pol budnice ponoči, no na srečo se ja samo dojit hotela vsakič in je potem hitro nazaj zaspala, no zdaj pa je že kakšne 3 teden spet OK in se zbudi samo 1x na noč za jest, le redkokdaj se zgodi da se zbudi 2x...tako da samo upam da tako tudi ostane...

pleman - ha, ha ta je pa res dobra da si kar prisilila tvojega da mata otroka user posted image user posted image ...no še dobro da si ga da gre lahko zdaj Neža vsaj kdaj tudi s kakim simpatičnim fantom na sprehoduser posted image user posted image

Mene tudi razjezi, kako eni govorijo neumnosti in širijo čiste neresnice....enkrat se je o moji prijateljici govorilo da se je kao zato ločila od moža ker ona ni hotela imeti otrok, da si nebi uničila postave user posted image user posted image ...sem bila čist besna ko sem to slišala, ker resnica je bila pa taka da sta se ločila zato ker jo je on varal!!!user posted image user posted image ......res ti včasih ni jasno kako sploh nastanejo take neumnosti, ki potem kar naenkrat začnejo krožit med ljudmi...

Nič punce, lepo uživajte v ravno pravih temperaturah za vozičkanje user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.8.2010 13:56:55   
girl79

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

do enega leta lahko daješ  le jogurt- navadni in skuto ampak oboje le polnimastno. kravjega mleka pa ne.
po žločkah  daš jogurt lahko že kr hitro po začetku uvajanja GH.  .. prebrano v kuharici za dojenčke - posebna izdaja revije MAMA.

A se da še kje kupit ta revija?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.8.2010 14:46:38   
Pikapolonica80
Evo zdej je zaspala za par sekund pa mam mal časauser posted image , ker dnevno spanje to pa je zdaj nekaj, preveč zamudiš če preveč spiš user posted image . Drugače pa nič posebnega, rastemo, jih ima že blizu 70 cm user posted image , točne mere bodo v pon. ko imamo spet posvetovalnico in drugo cepljenje.

Naklon vozička - še vedno smo na 1.stopnji naklona, kot že od 3,5 naprej...pa me zanima kdaj lahko gremo na pribl. 45 st.user posted image

Avtosedež - Mi  imamo maxi-cosi cabriofix in sem tisti nastavek za novorojenčke vzela že ven, pa ji še sedaj noge vn gledajouser posted image , me pa zanima ali še kateri od vaših user posted image  ful dviguje glavo v njem?? Alja sploh noče več imeti glave naslonjene ampak jo ima skoz v luftu in firbca okoli...a je to sploh ok?

Drugače pa vsem čestitke za zobke!user posted image user posted image user posted image  Bi bla tud jz vesela če bi bil kakšen zdele, ampak samo zarad tega ker bi bla potem potolažena ker bi vedela zakaj je zadnji teden taka sitka user posted image ...
Z GH pa še nismo začele, bova zgleda kar po starem in začeli po 6.mesecu, razen če ji slučajno že prej moje mleko ne bi bilo dovolj.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.8.2010 15:10:41   
girl79
Naklon vozička - jaz sem zadnjič pediatrinjo vprašala če že lahko kaj dvignem, pa ni bila kaj preveč navdušena, je rekla da malo že lahko preveč pa ne...tako da ne vem, jaz jo imam tudi malo že dvignjeno, ampak je glede na njeno radovednost to še vedno čisto premalo in bi bila ona še bolj dvignjena, ampak zaenkrat še vztrajam...

Avtosedež - tudi jaz imam maxicosi, tisto okrog glavice smo že zdavnaj dali ven in zdaj tudi z nogicami že doseže sedež, sicer pa tudi ona kar dviguje glavico in je noče več naslonit nazaj, tudi zaspi kar tako da ji glavica pade nprej dol proti trebušču in jo niti v spanju ponavadi noče naslonit nazaj....tudi meni ni ravno všeč, ampak očitno ji tako paše, tako da se ne trudim več da bi ji glavo nazaj dajala....

ja očitno so punce res zeeeeeeeeeeeeeeelo firbčne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.8.2010 15:30:54   
Tjasa27
oj

upam da bo mali zdejle mrknil za kakšno minutko, da lahko vsaj v miru napišem

skutke, jogurti - men je patronažna rekla, da mu jih lahko dajem ko bo star pol leta ampak samo navadne skute in jogurte 3,2 in ne sadnih. naj sadje sama notr zmiksam. no jz sem mu jih začela dajat ta teden ko je začel štrajkat pri am. star pa je 6,5 meseca.

bebo 2 sem mu začela dajat ko je bil star 6 mesecev. sem najprej mislila da mi dvojke noče jest, pa sem mu spet dala enko, pa tud ni hotel jest.

naklon v vozičku - men je na fizio rekla, da mu ga še ne smem dvigniti.

v petek mamo tretjič razvojno, me prav zanima kaj in kako bo. pa zvedli bomo najnovejše mere.

pa pozabila sem kaj sem hotla še napisat, ah....aja jessy bravo za spanje, na čim več takih noči

pa teta je pri meni še vedno taka da skoraj izkrvavim zraven, boli pa tud še vedno.....

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.8.2010 16:01:44   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Avtosedež - tudi jaz imam maxicosi, tisto okrog glavice smo že zdavnaj dali ven in zdaj tudi z nogicami že doseže sedež, sicer pa tudi ona kar dviguje glavico in je noče več naslonit nazaj, tudi zaspi kar tako da ji glavica pade nprej dol proti trebušču in jo niti v spanju ponavadi noče naslonit nazaj....tudi meni ni ravno všeč, ampak očitno ji tako paše, tako da se ne trudim več da bi ji glavo nazaj dajala....

ja očitno so punce res zeeeeeeeeeeeeeeelo firbčne user posted image user posted image user posted image

A veš da jaz sem pa samo peno ven vzela, tako da je tisti obroč gor ostal. In meni to ful čudno zgleda ko zaspi da ji glava naprej omahne user posted image user posted image user posted image , jaz ponavadi sedim zadaj tko da ko zapančka jo nekako naštelam nazaj če rata.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.8.2010 16:34:20   
vekybel
nosečka24 novalac zamenjamo pri 6 mesecu. Jz imam še 3 velike škatle 1 in ko jo porabim bom začela 2 kupovat. Kje pa piše da lahko pri 5 mesecih? Morda pri kakem drugem mleku.

Mi tudi imamo lupinico od maxi cosi in tudi ima nogice čez pa se fulll poti v njej.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.8.2010 16:37:35   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

skutke, jogurti - men je patronažna rekla, da mu jih lahko dajem ko bo star pol leta ampak samo navadne skute in jogurte 3,2 in ne sadnih. naj sadje sama notr zmiksam. no jz sem mu jih začela dajat ta teden ko je začel štrajkat pri am. star pa je 6,5 meseca.

naklon v vozičku - men je na fizio rekla, da mu ga še ne smem dvigniti.

pa teta je pri meni še vedno taka da skoraj izkrvavim zraven, boli pa tud še vedno.....

user posted image  Uh sm jezna na ta računalnik k ga ma moja mami doma. Melje kt ne vem kaj user posted image
Bom sam mal pokomentirala to, ker se mi pol res ne da čakat še 3 leta, da mi vnese sporočilo.

Glede skutk - jest sm začela Vidu dajat pri 6 mesecih. Začela sem z navadnimi, pa mi jih ni hotel jesti niti pod razno in za jogurt velja isto. In sem pač kr uvedla sadne jogurte in skute, da je mel malo bolj konkretno malico in mi jih je pojedel v minuti. Tko, da se je brez veze mučit, če otrok ne mara navadnih skutk in jogurtov. Ker naš ni maral niti te jogurte in skute, če sem mu dodala sadje.

Glede naklona pa lahko rečem sam tako - jako lahko je pediatrom rečt, da je še prezgodej met otrok v ležečem, ni jim pa nič narobe, če ma otrok skoz glavo dvignjeno (sem mnenja, da je to dosti slabše od dvignjenega naklona). Jest teh stvari že pri Vidu iz principa nism spraševala, ker sm kar slutila kakšni bodo odgovori user posted image  Da omenim še to, naša niti pod razno ne more biti več v ležeče (pa mam še vedno to naštimano), ker se kr sama dvigne in sedi user posted image  Pol pa posluš ti pediatre user posted image

Boga Tjaš in Zoey za boleče obiske. Take punce se mi ful smilijo, ker morjo v teh dnevih trpeti. Jaz sem na srečo ena tistih redkih, ki jo moti le mokrota v tistih dnevih.

Sm pa jezna. No, danes sem boljše, včeraj sem bila kr besna. Sm se končno spravila klicat na MŠŠ glede strokovca in kolk delov bom mogla spet zagovarjat. Pa mi teta lepo razloži, da vse, ker se nisem 2 meseca po zagovoru javila za ponovno opravljanje. Če bi se, bi opravljala le tista dva, ki jih nisem naredila in ne vse. Sm pa za to toliko bolj jezna, ker so me ti user posted image  na strokovnem izpitu zavedli, da jaz ne smem opravljat izpita prej kot v 4 mesecih. In ker so mi to rekli, seveda jest niti gledat nisem šla pravilnik, ker je bilo to že vse okoli mojega roka poroda. Mislim, upam, da se cvrejo ti šalabajzerji user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da se jim zdej dosti kovca, ker nanje mislim. Ker vam povem, da če iste dobim na zagovor, da jim bom par krepkih povedala in zahtevala, da vse to napišejo v zapisnik in ga zahtevala, da ga preberem, če je res vse notri. MIslim, kaj se gredo - najprej so se vsakemu mojemu napačnemu odgovoru smejali,zavijali z očmi ..., pol me še zavedli z rokom ponovnega zagovarjanja user posted image user posted image user posted image

Ah, nič, grem se sama sebi smilit in svoje rane lizat. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.8.2010 16:56:10   
Tjasa27
rožca prednost bolečih tet je vsaj to, da so se mi zdel popadki mala malca. ker me tete dostkrat bolj bolijo kot so me popadki

en objemček zate pa kup pikapok - ampak so pa res kmetje, no!!!!! joj ne razumem zakaj zavajajo folk, če ne vejo ziher naj bodo raj tih!

bani spi že eno uro user posted image user posted image user posted image  jz pa urejam njegove fotke. sem že pri maju!!! jupi!

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.8.2010 19:31:07   
lakaya

Tjasa27
user posted image  URBAN
28.1.
2445 * 46

4. mesec: 7880 * 64
5. mesec: 8500 *
6. mesec: 8800 * 67

W.W.
user posted image  OSKAR
11.2.
2840 * 49

3. mesec: 5700 * 62
4. mesec: 6000 * 65
6. mesec: 7000 * 70

Valen
user posted image VALENTINA
20.2.
2620 * 45
5. mesec. 7160 * 65

Čmrlika
user posted image  LUKA
21.2.
3080 * 49

3. mesec: 5950 * 60,5

sara2007
user posted image  ZARA
22.2.
4500 * 55

3Sonček3
user posted image SANJA
23.2.
2060 * 43

3. mesec: 4800 * 54,5
4. mesec. 5800 * 59
5. mesec. 6200 * 62

Jassika
user posted image  OSKAR
24.2.
3215 * 50

3. mesec: 5500 * 59
4. mesec: 6200 * 63
5. mesec: 7000 * 66

Lakaya
user posted image  TARA
25.2.
2910 * 51

3. mesec: 6300 * 61

5,5 meseca: 7500 * 65

rožca26
user posted image  ELA
27.2.
3380 * 52

3. mesec: 5860 * 62
4. mesec: 6380 * 65

7lina7
user posted image  LUKA
28.2.
3100 * 51

3. mesec: 6000 * 60,5
4. mesec: 6950 * 65
5. mesec: 7570 * 68 

Jessy
user posted image  TOBIJA
2.3.
3550 * 54

3. mesec: 6750 * 62,5

lorelaj
user posted image  MINA
3.3.
2800 * 48

3. mesec: 5250 * 59
5. mesec: 6500 * 64

girl79
user posted image  NEŽA
4.3.
3020 * 51

3. mesec: 6280 * 63

Lenči_
user posted image  MARUŠA
5.3.
4060 * 52

3. mesec: 7400 * 62
4. mesec: 8260 * 69

Balka
user posted image  EMA
6.3.
2850 * 52

3. mesec: 4200 * 56

Branka81
user posted image  ALINA
6.3.
3180 * 51

3. mesec: 6000 * 61
4. mesec: 6600 * 65

zoey
user posted image  ARNE
9.3.
3610 * 53

3. mesec: 6080 * 64,6
4. mesec: 6810 * 69,2

lucika
user posted image  EVAN
10.3.
4520 * 55

3. mesec: 6900 * 65,6
4. mesec: 7520 * 66,5

plamen
user posted image  TRISTAN
11.3.
2800 * 50

3. mesec: 7100 * 62

vekybel
user posted image  MARSEL
11.3.
3480 * 52

3. mesec: 5590 * 59
4. mesec: 6720 * 61,5
5. mesec: 7700 * 65

nosečka24
user posted image  NEJC
15.3.
3545 * 52

3. mesec: 6515 * 63
4. mesec: 7200 * 67,5

NM
user posted image  NIKA
16.3.

3680 * 53

3. mesec: 5920 * 60,5

lunka1
user posted image  JULIA
17.3.
4080 * 55

3. mesec: 7400 * 64
4. mesec: 8300 * 66

Maja.Gal
user posted image ZOJA
18.3.
2900 * 49

*pupsa*
user posted image  LEA
19.3.
4160 * 53

branka28
user posted image  ŽANET
20.3.
3530 * 51

3. mesec: 6580 * 61

pikapolonica80
user posted image  ALJA
20.3.
3050 * 50

3. mesec: 6200 * 66

ursa_p
user posted image  LAN
22.3.
3670 * 51

t_anja
user posted image  ANA
22.3.
3880 * 54

3. mesec: 7280 * 64
4. mesec: 8000 * 68

Lenčy
user posted image  ALEKS
24.3.
3370 * 50

3. mesec: 6030 * 61

Strumf
user posted image  MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

3. mesec: 7200 * 63
4. mesec:  8200 * 66

Zvezdici
user posted image  TIJA
26.3.
3740 * 51

Meti.v
user posted image  JAN
31.3.
3420 * 52

3. mesec: 6910 * 62

ej punce, dejte zmer vzet zadnjo tabelo, drugač se kakšni podatki zgubijo, pa jih mormo ponovno vpisat (Vekybel) Sori to velja zate

Jogurti in skutke
 men je tud patronažna rekla, da po 6 mesecu, začne se pa najprej z navadnimi pa se pol doda sadje notri, kasneje pa že kupljene sadne. pol pa ne vem, bom probala, če bojo šli v promet. Če ne bom pa tud začela sadne dajat user posted image

Jessy res so user posted image user posted image , tko da user posted image  zate

Nahrbnik js ga mam še od Julie, pa je super Karrimor firma, je pa bil pred 9 leti kar drag, sam je res fajn, k ma prov ravno podloženo sedišče, smo ga tud že sprobali in Tara res uživa notri user posted image

Naklon vozka od 4,5 meseca naprej sva mi2 čist pokonc, k je bla drugač živi user posted image , zdaj pa uživa na polnouser posted image

uživajte tudi ve user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.8.2010 20:31:22   
3Sonček3
nosečka24 Novalac 2 se začne dajat po 6. mesecu!
tut js se strinjam s tjaško, boleče user posted image so hudič, so bli pa res popadki mala malca, no saj men user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.8.2010 22:11:39   
vekybel
lakaya oprosti sam sem res prekopirala napačnega, sem ugotovila ko je že bilo prepozno. user posted image

Jaz mam tudi bolečo tetko sam pa sem tudi popadke imela full hude žal user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.8.2010 22:28:11   
Anonimen
Pri meni je tale tetka s krvavca nekam čudna po porodu...prej sem imela vsak mesec redno in natančno, zdej kr nimam, pa mam, pa nimam...skratka kr neki-dobila sem jo že 1m po porodu, potem sem začela jemati cerazette, sem jih jemala dva meseca, potem baje da zarad teh tabletk kr nisem dva meseca imela M, nato sem pa kr neki vmes začela krvavet...skratka kr neki in sem jih skenslala (tablete mislim), zdej jih pa en mesec ne jem več, pa M še od nikoder- in ne, nisem spet noseča, ker sem delala testuser posted image

novalac2: nekje sem prebrala da se a daje po dopolnjenem 5. mesecu, pa zdej ne vem a unega iz avstrije...no, jst ga imam iz italije in sem šla tolmačit in piše od dopolnjenega 6. meseca tko da mam še caaaajtauser posted image

Naklon vozička: Naš ful sili gor, gor in gor in se dviguje in trebušnjake delauser posted image , pa mu če je pri volji dvignem, ampak ni dolgo v takem položaju. Jane voziček športni del ima tri naklone oz dva, ker prvi je čisto spuščen, drugi je malo dvignjen, tretji pa čisto. Jst dalj od drugega naklona nisem dajala. No, pa da (spet) omenim, da je moja kolegica fizioterapevtka svoja dva pri treh mesecih vozila dvignjena, ker se nista hotela v leže vozit.

Moj mišek je danes cel zaspane. Cel dan je spal, popoldne je bil buden je bil pa ves apatičen-nič njemu podobno...al so zobje ga tolk zdelal, ali pa bo bog ne daj kaj zboleluser posted image

Nč grem še jst v mižule....nočkouser posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.8.2010 22:49:48   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

A se da še kje kupit ta revija?

mislim da. še pred par dnevi sem jo videla v eni trafiki,včeraj pa še v trafiki v planetu tuš. povprašaj povsod kjer imajo revije..  user posted image  za srečo!

res je fajna čez 200 receptov je noter ..od kašic dalje.. pa lepo piše od kdaj kaj n kako.

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 18.8.2010 23:01:06 >

Lin@

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 22:59:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 23:01:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lakaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.8.2010 23:05:42   
7lina7
Tjasa27
user posted image  URBAN
28.1.
2445 * 46

4. mesec: 7880 * 64
5. mesec: 8500 *
6. mesec: 8800 * 67

W.W.
user posted image  OSKAR
11.2.
2840 * 49

3. mesec: 5700 * 62
4. mesec: 6000 * 65
6. mesec: 7000 * 70

Valen
user posted image VALENTINA
20.2.
2620 * 45
5. mesec. 7160 * 65
6. mesec: 7380 * 68

Čmrlika
user posted image  LUKA
21.2.
3080 * 49

3. mesec: 5950 * 60,5

sara2007
user posted image  ZARA
22.2.
4500 * 55

3Sonček3
user posted image SANJA
23.2.
2060 * 43

3. mesec: 4800 * 54,5
4. mesec. 5800 * 59
5. mesec. 6200 * 62

Jassika
user posted image  OSKAR
24.2.
3215 * 50

3. mesec: 5500 * 59
4. mesec: 6200 * 63
5. mesec: 7000 * 66

Lakaya
user posted image  TARA
25.2.
2910 * 51

3. mesec: 6300 * 61

5,5 meseca: 7500 * 65

rožca26
user posted image  ELA
27.2.
3380 * 52

3. mesec: 5860 * 62
4. mesec: 6380 * 65

7lina7
user posted image  LUKA
28.2.
3100 * 51

3. mesec: 6000 * 60,5
4. mesec: 6950 * 65
5. mesec: 7570 * 68 

Jessy
user posted image  TOBIJA
2.3.
3550 * 54

3. mesec: 6750 * 62,5

lorelaj
user posted image  MINA
3.3.
2800 * 48

3. mesec: 5250 * 59
5. mesec: 6500 * 64

girl79
user posted image  NEŽA
4.3.
3020 * 51

3. mesec: 6280 * 63

Lenči_
user posted image  MARUŠA
5.3.
4060 * 52

3. mesec: 7400 * 62
4. mesec: 8260 * 69

Balka
user posted image  EMA
6.3.
2850 * 52

3. mesec: 4200 * 56

Branka81
user posted image  ALINA
6.3.
3180 * 51

3. mesec: 6000 * 61
4. mesec: 6600 * 65

zoey
user posted image  ARNE
9.3.
3610 * 53

3. mesec: 6080 * 64,6
4. mesec: 6810 * 69,2

lucika
user posted image  EVAN
10.3.
4520 * 55

3. mesec: 6900 * 65,6
4. mesec: 7520 * 66,5

plamen
user posted image  TRISTAN
11.3.
2800 * 50

3. mesec: 7100 * 62

vekybel
user posted image  MARSEL
11.3.
3480 * 52

3. mesec: 5590 * 59
4. mesec: 6720 * 61,5
5. mesec: 7700 * 65

nosečka24
user posted image  NEJC
15.3.
3545 * 52

3. mesec: 6515 * 63
4. mesec: 7200 * 67,5

NM
user posted image  NIKA
16.3.

3680 * 53

3. mesec: 5920 * 60,5

lunka1
user posted image  JULIA
17.3.
4080 * 55

3. mesec: 7400 * 64
4. mesec: 8300 * 66

Maja.Gal
user posted image ZOJA
18.3.
2900 * 49

*pupsa*
user posted image  LEA
19.3.
4160 * 53

branka28
user posted image  ŽANET
20.3.
3530 * 51

3. mesec: 6580 * 61

pikapolonica80
user posted image  ALJA
20.3.
3050 * 50

3. mesec: 6200 * 66

ursa_p
user posted image  LAN
22.3.
3670 * 51

t_anja
user posted image  ANA
22.3.
3880 * 54

3. mesec: 7280 * 64
4. mesec: 8000 * 68

Lenčy
user posted image  ALEKS
24.3.
3370 * 50

3. mesec: 6030 * 61

Strumf
user posted image  MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

3. mesec: 7200 * 63
4. mesec:  8200 * 66

Zvezdici
user posted image  TIJA
26.3.
3740 * 51

Meti.v
user posted image  JAN
31.3.
3420 * 52

3. mesec: 6910 * 62

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 18.8.2010 23:08:31 >

Lin@

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
19.8.2010 9:47:05   
3Sonček3
Dobro jutro punce!

Dejte mi sm potrdit če sm js to z jogurtki prou razumela da nebo štala pol pr nas doma. Kupm navadn 3,2 jogurt doma zmiksam sadje po želji in ga umešam v jogurt pol pa ona to pohrusta...?

No danes je pa moj dan tko da vam vsaki pošiljam kos tortice
user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
19.8.2010 10:10:45   
rožca26
Sonček vse naj naj! Pa še naprej uživajte!!!

Drgač pa si prav razumela glede jogurta in skutk. Če ti pa ne bo tega jedla, ti pa svetujem, da greš direktno na sadne. Ni bilo z našim Vidom nič narobe user posted image

Drugače pa vsem dobro jutro!

Jest sem že spila kavico, pozajtrkovala in ........................ spravila naša fanta od hiše user posted image  Zdaj sva pa z Elo sami doma (Vid je šel pa k tašči na obisk za ta dan).
Mi bo kar pasalo, da se malo zluftam od našega fanta. Je tako aktiven, da mi ni jasno od kod jemlje toooooooooooooooooooooooliko energije - čeprav imava z mojim teorijo, da kr lepo od naju, ker sva pa premosorazmerna mi2 bolj utrujena user posted image
Elica je neki tečka - bi pa spala ponoči, ne pa da sem danes imela 2x žur in kričanje user posted image  Tretja runda je bil pa Vid, ki se je prišel k meni stisnit. Ne vprašte kaj je dragi takrat počel - spal kot klada in ni imel pojma, da sva imela obisk.

Pa da omenim, da od danes naprej naša Elica ni več priklopljena name ampak na flaško. Mleka mi je začelo zmanjkovati, ampak ker imam še toliko zaloge v zmrzovalniku, bo na mojmu mleku še zagotovo en teden ali celo dva. Pa tudi jaz nisem ostala čisto brez, tak da ni vrag, da mi ne uspe priti na celo 1 mesec. Mi je pa kar olajšanje, da ga nimam več, ker s tem sekiranjem ali se je tamala dovolj najedla ali ne mi je bilo že pravo mučenje.

Sm pa vesela, da je flaško lepo sprejela - vročina je naredila svoje. Je bila pri vsakem dojenju tako mokra, da ji je zgleda to mučenje dojadilo (sej, komu pa ne bi).

NIč, Ela mi je zaspala, jest grem pa malo na odmor user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
19.8.2010 22:01:00   
girl79
Čao punce user posted image ,

Mi smo tudi imeli danes kar naporno noč, je bilo 3x dojenje, pa še kakšno vmesno zbujanje...no upam da je bila to samo izjema in ni začetek spet kakšnega obdobja ko se bo spet začela zbujati ponoči user posted image user posted image

Smo se pa šli danes z mojo sestro in Nežo kopat v Zreče in je bilo prav fino, mala je bila prav navdušena nad vodo user posted image user posted image user posted image Nisem bila čisto ziher kako bo, ker pri kopanju doma v banjici ne kaže kakšnega posebnega navdušenja, no ampak očitno je bazen pa zakon user posted image Je doživela tudi dva nenačrtovana potopa user posted image user posted image je tolk nahitro glavico kar naenkrat vrgla naprej, da je nisem uspela takoj ujet in se je z obrazom potopila v vodo, pa sploh ni bilo nobene panike, malo je pomežikala pa 2x zakašljala pa je že bilo vse OK user posted image

No danes mi pa zvečer za spremembo ni zaspala na joškah, ampak je bila še čisto budna, ko sem jo dala v posteljici, tako da sem ji potem 15 minut pela uspavanke pa jo lubčkala in je zaspala - bravo mami user posted image user posted image user posted image

rožca- joj, si kar predstavljam kako si mogla biti besna včeraj - čisto upravičeno!!!

7lina7- hvala za info, bom šla malo pogledat po trafikah user posted image Mi bo prav prišel kakšen recept za bejbiko, ker sem žal že tako ali tako bolj slaba kuharca user posted image

Mi smo pa od goste hrane sicer probali že krompirček, pa korenček pa bučke, pa je bilo do zdaj še vse fuuuuuuuuuujuser posted image user posted image user posted image Sva jo snemala ko sva jo futrala z krompirčkom, pa se še zdaj vsakič smejiva ko gledava posnetek user posted image user posted image ... Ja bo treba dat kaj boljšega, da bo naša gospodična jedla user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
19.8.2010 22:02:03   
girl79
sonček - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
19.8.2010 22:39:12   
vekybel
3sonček3 vse najboljše za roj.dan pa lepo praznuj in hvala za fulllll dobro in lepo toetico. user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?