rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27 skutke, jogurti - men je patronažna rekla, da mu jih lahko dajem ko bo star pol leta ampak samo navadne skute in jogurte 3,2 in ne sadnih. naj sadje sama notr zmiksam. no jz sem mu jih začela dajat ta teden ko je začel štrajkat pri am. star pa je 6,5 meseca. naklon v vozičku - men je na fizio rekla, da mu ga še ne smem dvigniti. pa teta je pri meni še vedno taka da skoraj izkrvavim zraven, boli pa tud še vedno..... Uh sm jezna na ta računalnik k ga ma moja mami doma. Melje kt ne vem kaj Bom sam mal pokomentirala to, ker se mi pol res ne da čakat še 3 leta, da mi vnese sporočilo. Glede skutk - jest sm začela Vidu dajat pri 6 mesecih. Začela sem z navadnimi, pa mi jih ni hotel jesti niti pod razno in za jogurt velja isto. In sem pač kr uvedla sadne jogurte in skute, da je mel malo bolj konkretno malico in mi jih je pojedel v minuti. Tko, da se je brez veze mučit, če otrok ne mara navadnih skutk in jogurtov. Ker naš ni maral niti te jogurte in skute, če sem mu dodala sadje. Glede naklona pa lahko rečem sam tako - jako lahko je pediatrom rečt, da je še prezgodej met otrok v ležečem, ni jim pa nič narobe, če ma otrok skoz glavo dvignjeno (sem mnenja, da je to dosti slabše od dvignjenega naklona). Jest teh stvari že pri Vidu iz principa nism spraševala, ker sm kar slutila kakšni bodo odgovori Da omenim še to, naša niti pod razno ne more biti več v ležeče (pa mam še vedno to naštimano), ker se kr sama dvigne in sedi Pol pa posluš ti pediatre Boga Tjaš in Zoey za boleče obiske. Take punce se mi ful smilijo, ker morjo v teh dnevih trpeti. Jaz sem na srečo ena tistih redkih, ki jo moti le mokrota v tistih dnevih. Sm pa jezna. No, danes sem boljše, včeraj sem bila kr besna. Sm se končno spravila klicat na MŠŠ glede strokovca in kolk delov bom mogla spet zagovarjat. Pa mi teta lepo razloži, da vse, ker se nisem 2 meseca po zagovoru javila za ponovno opravljanje. Če bi se, bi opravljala le tista dva, ki jih nisem naredila in ne vse. Sm pa za to toliko bolj jezna, ker so me ti na strokovnem izpitu zavedli, da jaz ne smem opravljat izpita prej kot v 4 mesecih. In ker so mi to rekli, seveda jest niti gledat nisem šla pravilnik, ker je bilo to že vse okoli mojega roka poroda. Mislim, upam, da se cvrejo ti šalabajzerji Pa upam, da se jim zdej dosti kovca, ker nanje mislim. Ker vam povem, da če iste dobim na zagovor, da jim bom par krepkih povedala in zahtevala, da vse to napišejo v zapisnik in ga zahtevala, da ga preberem, če je res vse notri. MIslim, kaj se gredo - najprej so se vsakemu mojemu napačnemu odgovoru smejali,zavijali z očmi ..., pol me še zavedli z rokom ponovnega zagovarjanja Ah, nič, grem se sama sebi smilit in svoje rane lizat.