|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
19.8.2010 19:46:48   
khurde
katrinka, čestitke user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maca29

punce eno vprašanje imam za vas.To testiranje za streptokok b je pri vas zastonj al se plača ????

plača.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 976
19.8.2010 19:48:36   
nadka30

punce eno vprašanje imam za vas.To testiranje za streptokok b je pri vas zastonj al se plača ????

jaz sem ga plačala, je pa čist odvisno od G ponekod ga naredijo zastojn ampak v veliki večini se ga plača ker gre za samoplačniški odvzem

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 977
19.8.2010 19:51:00   
Lenca78
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Katrinka je rodilauser posted image user posted image punčko Sandro Lariso, veliko 45cm in težko 2040g..pravi mali zakladekuser posted image user posted image
Čestitke, pa lepo se crklajteuser posted image

Katrinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa velik cartanja celi družinici in da greš čimprej domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 978
19.8.2010 19:54:09   
Izabelina
Katrinka je rodila  punčko Sandro Lariso, veliko 45cm in težko 2040g..pravi mali zakladek
Čestitke, pa lepo se crklajte

jeeeejejejej!!  bravo user posted image mičkena punčka ampak zdej je zuni in bo sam rastla naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 19.8.2010 19:55:32 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 979
19.8.2010 20:05:58   
sanje2
no končno user posted image user posted image user posted image za katrinko in sandro lariso - lepo ime je izbrala, zaj pa naj hitro raste.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 980
19.8.2010 20:13:47   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

jaz sem ga plačala, je pa čist odvisno od G ponekod ga naredijo zastojn ampak v veliki večini se ga plača ker gre za samoplačniški odvzem

ja, zastonj ga naredijo, če je nek utemeljen sum in lahko nekako upravičijo ta bris zavarovalnici. mi je G ravno zadnjič razlagala. ampak je redko, ker tudi zavarovalnica ni tok vesela nad tem user posted image  mi je rekla, da bi večinoma vsi to avtomatsko delali, ampak "ne smejo" oz. bi v tem primeru morali sami stroške nosit. tko da je večinoma samoplačniško.

še od prej...

ctg... moja ga ne dela več avtomatsko vsaki nosečnici po 36. tednu - v prvi nosečnosti bi ga v tem času že imela (in sem tudi ga), zdaj ga dela samo tistim, ki so prek PDP-ja. razlog... preveč nosečnic in premalo časa za kaj takega. no, pa delajo ga, če nosečka ne čuti dobro otroka ali če je kak sum, da kaj ni ok. večinoma je itak najbolj pomembno, da se otroka dobro čuti in da se giba.

izcedki... prej nikoli nobenih težav. niti v prvi nosečnosti ne. zdaj pa skor vse, kar je možno... nikol do te nosečnosti sploh nisem rabila canestena. nazadnje dobila spet eno dozo vagisana. prej imela še ene druge svečke... ma svašta... in ta rumenkast izcedek brez vonja in brez srbenja, pa še veliko ga je, je eno blago vnetje. porušeno ravnovesje. kr neki. zoprno.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 981
19.8.2010 20:17:12   
blanči
TPMC in KATARINKA: ČESTITKE OBEMA IN VELIKO CARTANJA...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja punce v torek je polna luna...moj G mi je rekel da imajo vedno ob polni luni večje število porodov, bomo videli, če se bo tudi pri nas začelo kaj dogajati.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 982
19.8.2010 20:22:09   
Klemcy
katrinka user posted image user posted image user posted image user posted image  suuupeeeeeer! ČESTITAM ZA MALO DROBNO PRINCESKICO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 983
19.8.2010 20:37:33   
tinkatonka
Katrinka....ČESTITKE! Zdaj pa naj le zraste pupika!!! In čimprej pridobi na teži! Mala oz. archie lepo jo pozdravita in naj se nam še kaj javi vsaj prek sms-a!

No katera bo naslednja? Lumpa in malecka_mateja..pa mogoče še katera vmes preseneti. Jp zdaj se je pa začelo zares. AKCIJA user posted image .

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.8.2010 20:50:03 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 984
19.8.2010 20:43:23   
tinkatonka

plačala in sicer 40€, jutri izvem rezultate

izcedki....jaz celo nosečnost nisem imela težav, a sem prejšnji teden dobila kremo canasten zaradi malce glivičnega vnetja, ne vem če ne bom jutri pokasirala še eno dozo kreme, ker me mal peče user posted image Moram nehat jest sladkarije in pojest več jogurta!

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.8.2010 20:51:17 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 20:49:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
19.8.2010 20:49:54   
hanizali
KATRINKA ČESTITKE TEBI IN TVOJI MALI PUPIKI,KI NAJ ZDAJ KARSEDA PRIDNO RASTE!!!!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 20:58:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
19.8.2010 21:25:07   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Natalija kaj se je pa zgodilo?

Včeraj sem padla iz pisarniškega stola (doma) direkt na rit in imam grozne bolečine v medeničnem predelu in sramne kosti. Ponoči sem spala le pol ure. Doktor je posumil, da bi lahko šlo za zlom medenice in se je moral prepričat, da ne bi/bom imela nepotrebnih zapletov pri porodu. No, in po slikanju je ugotovil, da je zlom izključen.user posted image  Sem vsaj zato boolj mirna. Almera hvala za tvoje besede. So me malo pomirile. Res!!!

Pri mojem G se test za streptokok B plača. Če je test negativen je 20 €, če pa pozitiven pa 35 €. Tak mi je rekla sestra pri G.

Nič punce, pridne bit in lepo spite. Pa s porodi še malo počakajte.user posted image

Lahko noč

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 989
19.8.2010 21:27:07   
corfu
Katrinka, čestitke za malo princeso user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 990
19.8.2010 21:28:53   
corfu
Jazsem pa danes tako utrujena, pa noge me bolijo, sem celo popoldne nekaj brkljala user posted image

Jutri gresta otroka z babi v Kranjsko Goro do nedelje  jaz bom pa počivala user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 991
19.8.2010 21:37:20   
Inčy

Zastonj ... meni ga je včeraj kar sam od sebe naredil, brez kakšnegakoli govora o doplačilu user posted image

Joj, boga natalija ... itak nam je že vse odveč, nas vse boli itd. - no, vsaj mene - pa se še ti to zgodi ... upam, da bo čimprej vse ok ...

< Sporočilo je popravil Inčy -- 19.8.2010 21:39:08 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 992
19.8.2010 21:48:53   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Pri mojem G se test za streptokok B plača. Če je test negativen je 20 €, če pa pozitiven pa 35 €. Tak mi je rekla sestra pri G.

V čem pa je finta? Ne razumem. user posted image Katerega ginekologa pa imaš ti? Lukmana al Rosiča?

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 993
19.8.2010 22:02:56   
Anonimen
Katrinka tudi tebi iskrene čestitke za punčko! Lepo se cartajte!!!! user posted image

(odgovor članu Inčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 22:10:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
19.8.2010 22:11:10   
janjja
TPMC in KATARINKA: JA saj ne moreš verjeti - saj vam pravim to je taki lepi datum user posted image

Pri nas pa je stanje tako: pojavil se je izcedek (mogoče celo plodovnica, ki mi že cel dan po malem odteka, oz. skos imam mokre sp.hlače. Bom počakala čez noč kaj bo pa bo... Zjutraj pa pokličem gineg. in povem -verjetno se bom mogla iti pokazat.
Bomo videli kako bo - sporočim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
19.8.2010 22:13:59   
benika
Hvala za pozdrave ta teden, sem jih skrbno spravila!user posted image Prav z veseljem bi se vam pridružila kasneje na kakšnem sprehodku, če boste še tako pridne s srečanji. Ste prav posrečene!

Če že po pisanju sklepaš, da smo posrečene, čaki, da nas vidiš še v živouser posted image user posted image user posted image Z veseljem te vzamemo medse, samo pridi!

Neposredna povezava do sporočila: 997
19.8.2010 22:28:09   
Izabelina
Če že po pisanju sklepaš, da smo posrečene, čaki, da nas vidiš še v živo

sej na prvem srečanju septembrk je bla zravn še 2 v 1... lepo, da se še kej oglasiš Gromska! vem, da si rekla, da uporabljaš pralne pleničke mogoče še kšn nasvet? (verjetn bom tole raj na zs poslala, ker ne vem, če čis use prebereš)...

drugač je use uredu, dans sva s fantom stavla kdaj pride naša user posted image in js pravim, da 1.9. fant pa da že nasledn tedn user posted image bomo vidl... nisva pa se domenla kaj dobi tisti k zmaga... user posted image

zdej pa mal brskat po netu še pol pa spančkat... dans bom zihr o porodih sanjala, ko je blo ceu dan tle tko napeto!! user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 998
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 0:19:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
20.8.2010 5:52:07   
hanizali
Dobro jutro!Ura je 5.30 in za mano še ena neprespana nočuser posted image ,od treh sem že pokonci,tako da sem tudi že pozajtrkovala...
Sem pa včeraj klicala v bolnišnico mojo gin ,ki je nisem videla že dva meseca in mi sestre povejo,da je na dopustu 3 tedneuser posted image .Jaz pa sem se z njo hotela pomeniti o mojem poorodu,ker našuser posted image  je še vedno v prečni legi(po mojem občutku se ni še nič obrnil) in nobeden od dr.nič ne reče glede tega,vedno mi pravijo,da ima še čas za se obrnituser posted image ,ma mene vseeno skrbi.Naslednji pregled pa imam v četrtek,ko bom 38 tednov???!!!
Sem se pa za danes naročila na masažo za nosečnice,še to sem rekla ,da si privoščim preden grem v Rim.
Janjja vse najboljše z malo zamude...
Natalija28 HB ,da je vse v redu!
Vožnja z avtom:še vedno vozim na veliko,otroke,moža,ki je kamionist in me ob vsemogočih urah kliče,da ga pridem iskat,kjer parkira tovornjak.Hb da ne spim,ker greva zjutraj velikokrat že pred 4 od doma.(še kakšen teden bo tako potem bo moral klicati taxiuser posted image ).
Ooooo kolk fajn ,zunej se že dani...Ma kaj ko moje pupe še spijo in ne morem še dosti rogovilit po bajti.
LP se tipkamo....

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?