nimanorwen
|
drage somamice in , lepu pozdravljene. evo mene, nazaj v virtualnem svetu najprej čestitke (vidim, da je pravi naval ): ČESTITKE DREAMY ZA ŽIGO ČESTITKE KAI1 ZA MANCO ČESTITKE AISHI86 ZA PATRIKA ČESTITKE NATAŠIC ZA NICKA ČESTITKE BARBARIGS ZA IRENEJA ČESTITKE ŽABICI22 ZA ŽIGO ČESTITKE MARČEVKI 2010 ZA EMO in ČESTITKE HERMY1 ZA BRINO ČESTITKE MISKI333 ZA TISO vsem dRužinam želim vse najlepše in najboljše, veliko lepih trenutkov in čim več veselja z novimi člani! da bi se vsi imeli tako fajn, kot se imamo mi najina zoja je privekala na svet v soboto, 14.8. ob pol 6 zjutraj. porod je biu ekspresen, samu vm porodno zgodbo napišem, k bom mou h seb pršla, ker se ful slabo počutim še. slabu mi je skus, šivana sm bla ful, notr in zunej in sedenje sploh ne pride v poštev, tut na šlaufu ne dojim jo lahko samo stoje in mi gre to pol full moči in sm k en zombi ne vem no, sm mislna, da bom hitrej h seb pršla. drugač je zoja ful pridna, lepu se dojiva, moj mož je itak najboljši, mi kuha, pospravla ... pa tak ati je, mi gre kr na jok od sreče, k ju gledam. pa tamala, k je tuk lepa. kr ne morm vrjet, da je moja. tako lepo popolno bitje. bom sestri naročila, nej ona prek svojga računalnika da kšno slikco v album, k jo prou morte vidt se mi zdi, da sm še pouna hormonov, usak dan se zjokam od sreče ne vem vmes sm vidla, limma si sprašvala glede muzke ... sploh nismo dal cdja not, so mogli bit vsi tih med porodom, sm tako zaukazala vsa zadeta prjavlala sm take da dol padeš npr. med šivanjem sm dohtarci menda prbila "tole je pa glih tak filing, k da bi mi en gliste iz riti vleku" jao ej in pol je rekla kk pa to veste pa sm rekla nazaj, da se mi pač zdi (namreč gliste in deževeniki so moja fobija ) uglavnem sej vam še kej več napišem, hvala vsem za čestitke in lp
|