FirstTimeMummy
|
Čer sonosečke in mamice! Najprej čestitke Cat in Miški333 za njune sončke!!! Veliko cartanja in lepih trenutkov vam želim! Žabica13, za taščo se ne smeš sekirat, čeprav bi bila tudi jaz enako žalostna, če me ne bi nekdo od kao najbližnjih vprašal po dojenčku... To je čisto ljubosumje, če mene vprašaš - tisti bolani kompleksi, ki jih premorejo nekateri biseri od tašč/zmajev. Jaz sem se že sprijaznila, da tudi nimam nikogar, ki bi mi pomagal na začetku po porodu (okej, moj je hb res krasen in bom vsaj 14 dni imela pomoč). Vsi bi se radi vtikali v zadeve, ki se jih ne tičejo in se silijo tam, kjer jih nihče ne rabi, da bi se pa kdo spomnil in ponudil kakšno pomoč (sprehod psa, likanje, kakšno kosilo, karkoli), to pa itak N-E. Valjda je 'logično', da človek pride na obisk ko njemu paše in se pusti strežt novopečeni mamici in šlata otroka po rokah, kot da je to sveta ustavna pravica. In vsak je hudičevo užaljen, če slučajno omeniš, da pač nekaj dni ne bi rad obiskov ko prideš iz P. Hjoooj, čist sem se razjezila, ampak to me res iz tira vedno znova vrže! Poanta vsega je: NE SE PUSTIT! Ampak ne smeš pozabit, da ti tudi ne smeš biti na voljo vedno in povsod in za vse dibiduse, ki bi samo vlekli in nič dajali! Ti si sedaj NAJPREJ mami, ostalo pa pač pride zraven in kdo to ne razume, naj ... (komentar ni potreben). Od svojega pa tudi zahtevaj, da se vama bolj posveča - če je lahko bil zraven, ko je bilo vse 'in the making', pa naj si vzame še par dragocenih minut vsak dan, da poskrbi za vaju oba! Imam pa eno veselo novico: danes sem bila na ctg-ju in pregledu, in je G rekla, da nimam več mater.vratu, kar pomeni, da lahko že jutri šetkam v Riiiiiiiiiiiiiiiim Vse je baje ready, tako da bo res vsak čas - baje najkasneje v petek. Ob sedmih zjutraj v petek imam sicer še ctg naročen, ampak je rekla, da ne verjame, da bom dočakala, jupiiii.. Če bi pa že, bi pa sigurno isti dan še letela v P, tako da sem in 7 heaven, ker bom končno tudi jaz važička mamica Se jutri javim in poročam napredek. Lepo se imejte!
|