nimanorwen
|
ojla punce. mogu bi bit še en smajli za mamice, ne sm za ZLATOLASKA ČESTITKE ZA LOVRA jest sm si dons nalakirala svoje kremplce z rdečo in se spet počutm k jest po temle rojevanju in predvsem razkazovanju mednožja se mi zdi, da sm mou identiteto zgubila dons med južno sm se lahko USEDLA si morte mislt. sicer na 2 blazini, sm se počutila k kraljična na zrnu graha zdržala sm sicer samo 10 min, tuk da sm pojedla, ampak to je že krasno. še kšn tedn, pa bom lhk sede dojila, to bo luxuz! drugač sm šla pa učer na prvi sprehod z za 5 min, ker sm preprost mogla vn na zrk, ker me full glava boli. in glih tkt so se zgleda komplet vaški mulci odločil pokazat svoje prdulaste motorje sva z zojo čist zaplinjeni nazaj pršli žabica13 - ja reva boga no, ne se tuk sekirat pa ne teh filmčkov gledat pa to ... važn je, da se tvoj dobr počuti in da čuti tvojo ljubezen ... če bi ga kej bolel al pa bi napačno ravnala, bi ti že povedou ... res, ne se tuk sekerat, k zihr tut david to pol čuti kar se pa tiče mojih ... ena hoče bit skus zravn. in k zajokca, prec vklopi en prou posebn "mjavkl" k da bi njen mladiček jokou, čist tk se obnaša tamau Majhen se smuka okul, k jo dam pa zravn, da jo povoha, gre pa prec stran drgač je on zdele biu pogrešan 2 dni skp, sm mislna, da je že km zalutou, sm bla čist nesrečna dons zutrej pa vrata odprem, je pa prletu not, se mi je kr kamnolom od srca odvalu, ne sm kamen ta tretja mačka je pa čist flegma. briga jo. važn, da ma za jest pa da lahko leži na svojem stolu v kuhni, za ostalo jo prou boli patak ploha - srčno upam in molim, da se kej dogajaaaaaa, sm že jest čist nestrpna mayci - jest sm bla na c-ju, sm pa kr zadovolna s sestrami. sva pol pustla 3 vrečke s sladkarijami - za čistilke in strežnce, za sestre in za dohtarce ... jest sm bla ful zadovolna, ne vem, mogoče tut zato, k sm prec lhk dojila? eno sm vprašala, če mi pokaže in sploh ni biu problem ... tut čistilke smo kr mou poklepetale ... prou fajn je blu barbet - naj dojenje lepo laufa! jest mam tut full mleka, sm bradavice mam mou boge, tk da če ma še kera te probleme, priporočam multi-mam. to so neke kompresice z gelom in je odlično! drugač pa zoja je mela učer od 10 do polnoči ceu žur. tuk je jokala, da sm še kr jest jokala zravn, k sploh nism vedla, kaj nej nrdim. sploh ne vem, kaj ji je blu. drla se je k nora, karkoli sm nrdila, nč ni blu dobr. ne duda, ne joška, ne plenička, ne nost, ne ležat, ne kupčka - nič. ni pa mela krčkov. pol pa k bi odrezou -tišina in je spala od polnoči do pol 6 zutrej jest sm bla čist nesrečna k sm se tk nemočno pa nesposobno počutila zravn upam, da tole ne bo več velikat (ampak najbrž, da bo, je še mejhna ). zdej pa mou ajat, lep dan vam želim
|