sonya1
|
Draga moja dekleta ! Vseskozi vas pridno berem, ampak preden utegnem napisat kakšen odgovor, je že ne samo druga, ampak po možnosti že kakšna peta tema , tako, da bi bili najdaljni komentarji malo hecni. Zarja, tudi jaz sem upala na bolj vesele novice, sem vsako jutro prečekirala, če boš kaj dobrega napisal o rezultatih testa. Dekle, vsaka ti čast, da to tako dobro prenašaš. Verjamem, da enkrat pa res bo! Gigi, tudi jaz se pridružujem splošnemu mnenju na tem forumu, da je lepo, da te imamo, ker imaš za vsako prijazno in tolažilno besedo. Vsekakor vsak tvoj post kaže na globino tvojega duha. Pa še hecna si povrhu. Novičke od novopečenih mamic razveseli srce, tudi o naših "kokoškah", ki so pridelale 9 oz. 4 celice. Res kul ! Loremi, če me spomin ne vara, boš ti jeseni spet začela ? Od vseh imen kar malo pomešam kaj se kateri dogaja, zapomnim si samo, katera je noseča, katera ima punkcije in transferje. To pa zato, da lahko pol navijam kot je treba Pri meni nič posebno novega, ta mesec so mi delali klomifenski test. Te dve tableti klomifena dnevno, sta me pa čisto podrle. Tako so me boleli jajčniki, da sem mislila, da mi bo pri vsakem koraku drobovje izpadlo. In zdaj me tako bolije joškice in že navsezgodaj zjutrja mi je salbo, da bi bila sveto prepričana, da sem noseča, če ne bi vedela, da je ovulacija šele bila in da je to po moje od Klomifena. Naslednji mesec pa HSG, pol pa počasi treba k doktorju, da pove, kaj se sploh lahko stori. Nama pa ravno tako nekaj škriplje doma, da vprašanje, če bova do kakšnega postopka sploh prišla. Moj bi mene imel strašno rad, noče pa več otrok. Jaz bi pa hotela njega in otroke. Pa če pošteno priznam, če bi morala izbirati med tem, ali imam njega ali otroke, bi se najbrž za otroke odločila. Ampak bo že, kot so včasih rekli:Vse bo, samo nas ne bo. Lepo se imejte in veliko se smejte ! No, pa bo že
|