|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
19.8.2010 12:26:44   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Žižek naš, za vsakega najdeš vedno dobro besedo, tolažbo in nasvet. user posted image

me toooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se bom kar podpisala pod tole
user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.8.2010 12:33:28   
mausikaa
no Pika.po kako je šlo?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.8.2010 12:38:20   
pika.po
Babuške evo mene! Bla že na Fernetičih zaradi Prometriuma, pa na kofetku, ko se je pa tako lepo sonček pokazal! user posted image

Hvala za vse pestke in pikapoke user posted image

Punkcija je šla skozi skoraj neboleče. Pa tudi zdaj sem že kar OK. Mi jo je pa delala Atova hčerka (kak inteligentno je to prebrat user posted image , ja itak da če je hčerka, ma nek tud enga ateja user posted image ).
Pridelala sem pa samo 4 celice. Upam in verjamem da je tokrat na delu kvaliteta nad kvantiteto in da me v nedeljo na ET pričakajo vse 4 oplojene in krasne in oh in sploh in bo kakšna še za v frižider. user posted image

Imam pa še eno pitanjce kar se aspirina tiče. Ker se dobi Aspirin 100 samo na recept, sem vzela potem kar Aspirin 500. A tega se je po pol tablete dnevno? Sej vem, da je to nekje že pisalo, pa se mi zdajle ne da preveč brskat. user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.8.2010 12:39:38   
gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Loremi še nekaj sem se spomnila, kaj mi je delala mami, ko me je uho fejst bolelo. Zmečkala je čebulo in iz nje iztisnila sok. V sok je dodala toplo olivno olje, nakapala v uho in z mešanico prepojila vatko in mi zamašila. Čez vse to je pa (čez uhelj) dala še kuhan zmečkan krompir v gazi. Je pomagalo. Full.

user posted image user posted image user posted image  žižek, celo kosilo! user posted image user posted image

sam še per manjka user posted image user posted image user posted image

Koke user posted image  user posted image  user posted image

Loremi v gazo zaviješ ali v tetraplenico. Nič hudega ni user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.8.2010 12:41:40   
gigi1
Pika.po user posted image  user posted image  user posted image . Štiri je lepa bera user posted image . Zej pa pestke za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image
Aspirin pa četrtinko, pa še mal odkruši, da bo petinka user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.8.2010 12:42:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Imam pa še eno pitanjce kar se aspirina tiče. Ker se dobi Aspirin 100 samo na recept, sem vzela potem kar Aspirin 500. A tega se je po pol tablete dnevno? Sej vem, da je to nekje že pisalo, pa se mi zdajle ne da preveč brskat. user posted image

super za 4. celice, itak da je kvaliteta nad kvantito, sicer pa itak rabiš samo eno zmagovalno. user posted image user posted image user posted image

Škoda, ker nisi vzela namesto aspirina 500, andol 100, po funkciji sta nekako enaka, pa kot vem ata priporoča andol, če ne dobiš aspirina.
drugače pa ne Aspirin 500 na polovico, bodo morale biti kar četrine

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.8.2010 12:42:37   
gigi1
Mausi super, da nič ne boli user posted image . Ti se pa še kar naprej crkljaj user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.8.2010 12:43:16   
mismis

Mausi super, da nič ne boli user posted image . Ti se pa še kar naprej crkljaj user posted image

podpis, Maussi zdaj kar izkoristi dedca za dozo razvajanja in crkljanja user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 633
19.8.2010 12:44:02   
pika.po

Jutro...
Teddy ne bo nič lulal v petekuser posted image , se je dans zbudil z user posted image .

Nič babe moje, je že moralo bit tak.

Sej sploh ne vem kaj naj rečem, k sem tok navijala in tok verjela, da po vseh štorijah pa zdaj bo!
Te močno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in že zdaj stiskam pestke, da naslednjič pa končno rata! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.8.2010 12:51:52   
zarja1
Pridelala sem pa samo 4 celice. Upam in verjamem da je tokrat na delu kvaliteta nad kvantiteto in da me v nedeljo na ET pričakajo vse 4 oplojene in krasne in oh in sploh in bo kakšna še za v frižider. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.8.2010 12:53:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
Ma ne boš verjela, v bistvu sem čisto ok, bolečin v bistvu sploh ni user posted image preventivno pa počivam in se crkljam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image deca rabijo spočite in scartane mame....

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.8.2010 12:54:08   
pika.po

Žižek naš, za vsakega najdeš vedno dobro besedo, tolažbo in nasvet. user posted image

Me too, me too, love U too user posted image
Res si carica Žižek. user posted image

Ampak je tud naš Mišmiš take sorte. Za nasvet, tolažbo in lepo besedo. user posted image  Edino včasih še mal ponagaja, ampak kako že ona pravi, važno da je zraven. user posted image  

Evo Mišmišu, ta je pa zate!  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 637
19.8.2010 12:59:38   
hedviga

Loremi še nekaj sem se spomnila, kaj mi je delala mami, ko me je uho fejst bolelo. Zmečkala je čebulo in iz nje iztisnila sok. V sok je dodala toplo olivno olje, nakapala v uho in z mešanico prepojila vatko in mi zamašila. Čez vse to je pa (čez uhelj) dala še kuhan zmečkan krompir v gazi. Je pomagalo. Full.

user posted image user posted image user posted image  žižek, celo kosilo! user posted image user posted image

Loremi, lahko tudi v pisker. In skuhaš. medtem ko se duši rukneš dva, tri pere. Garant neha bolet user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 638
19.8.2010 13:03:15   
hedviga

Če bi lih kdaj zanimalo kako poredna zna bit polovica od "samo4 celic" te vabim da prideš čuvat naša dva divjaka. Ki sta dva od samo štirih....
In Lara Light ma tudi eno polovico od 4 doma user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 639
19.8.2010 13:04:47   
pika.po

Hehe, Loremi, da ne boš na konc res še pir v ušesa zlivala, da bo lažje šla vsa tale mešanica v uho. user posted image user posted image user posted image

Čeprav sem tudi jaz za tale recept s čebulo že slišala in menda deluje.

Fejst pa hasne tudi eterično olje Tea tree (čajevec). Sam moraš pazit, da kupiš res naravno in čisto. Primavera al pa Just sta preverjeno cool.
Si pa kapneš 1 kapljico na uno povoskano vato, pa vato v uho za ene 2 urci. Predolgo ne smeš met k je to olje kar agresivno. Mažeš pa lahko tudi okoli uhlja, in tud hasne a lot.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 640
19.8.2010 13:13:06   
pika.po

Če bi lih kdaj zanimalo kako poredna zna bit polovica od "samo4 celic" te vabim da prideš čuvat naša dva divjaka. Ki sta dva od samo štirih....

Dej nehi, moj čist zelen rata, če sam omenim da bosta 2 user posted image

Sva od prjatlce dvojčka mela v varstvu enkrat za dober teden. Mislim da sem ju hotla tam nekje na polovici tedna, zabrisat direkt čez okno user posted image user posted image user posted image  Živa kot poper, da res na koncu nisem vedela kje imam rit in kje glavo user posted image

Se mi je frendica samo smejala, ko sem ji razlagala vse prigode in me od takrat dalje stalno zeza, da mi ne privošči nič manj kot sebi user posted image user posted image user posted image

Hja tko, da super, da nam rata met polovičko od samo 4 celic. user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 641
19.8.2010 13:27:12   
hedviga

Dej nehi, moj čist zelen rata, če sam omenim da bosta 2 user posted image

Sva od prjatlce dvojčka mela v varstvu enkrat za dober teden. Mislim da sem ju hotla tam nekje na polovici tedna, zabrisat direkt čez okno user posted image user posted image user posted image  Živa kot poper, da res na koncu nisem vedela kje imam rit in kje glavo user posted image

Se mi je frendica samo smejala, ko sem ji razlagala vse prigode in me od takrat dalje stalno zeza, da mi ne privošči nič manj kot sebi user posted image user posted image user posted image

Hja tko, da super, da nam rata met polovičko od samo 4 celic. user posted image

Po vseh izkušnjah ? user posted image user posted image  O čez okno...nenen, to pa nenneee.. phhhh..heheheheheheheehheheheheheheheh....

Torej, ljuba Pika.po. Dva bosta! Boš vidla! To tudi naši Mišmiš napovedujem, ne verjame, ampak boste vidle drage moje....user posted image user posted image Zakaj bi ve spale in lenarile me pa ne user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 642
19.8.2010 13:30:53   
lana08
Gigi skuhala sem olupljeno sadje (breskve, jabolka, nekaj hrušk) in korenček, dodala čisto malo sladkorja, pretlačila, nalila v kozarčke in še enkrat kuhala kozarčke pokrite z vodo do 90st. Nimam pojma koliko so obstojni, ker sem to delala prvič, punce ki so to delale so rekle da zdržijo nekje do 1,5 meseca, so vse prej porabile.

Pika.po čestitke za 4 celice, mene zabava 1 od 6user posted image .

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 643
19.8.2010 13:32:20   
loremi

Loremi, lahko tudi v pisker. In skuhaš. medtem ko se duši rukneš dva, tri pere. Garant neha bolet user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  glavo v pisker in ko zavre, je vnetje pocajtano? user posted image  ja per pa itak, neki pa more bit, da hladi pa da si mal pod gasom, ne čutš tolk user posted image

to je podobno ko tistop za herpes cajtat ...
popiješ tolk vode, da je imaš do grla, se vsedeš na štedilnik, prižgeš, ko voda zavre, herpesa ni več user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
skuham krompir za kosilo in mal več za okol ušes, pa me moj vpraša ... ej kje maš pa un krompir, da ga odnesem na kompost, pa rečem ... na ušesih, počak, jst ga uporabljam za od znotri in od zunej user posted image

Fejst pa hasne tudi eterično olje Tea tree (čajevec). Sam moraš pazit, da kupiš res naravno in čisto. Primavera al pa Just sta preverjeno cool.

še en nasvet user posted image  hvala!
mam eno eterično olje Tea tree, ampak bože vedi, če je naraven user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.8.2010 13:35:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
popiješ tolk vode, da je imaš do grla, se vsedeš na štedilnik, prižgeš, ko voda zavre, herpesa ni več user posted image

kaj nisi prej rekla....jaz pa se s sikapurom mažem že nekaj dni.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 645
19.8.2010 13:53:42   
loremi

kaj nisi prej rekla....jaz pa se s sikapurom mažem že nekaj dni.....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
jaaaa ne ne, to pa ni priporočljivo delat po ET, določene stvari se takrat odsvetuje, vključno s tole .... zdej pa lahko, ampak na lastno odgovornost user posted image
bože mili črni humor user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 646
19.8.2010 13:57:26   
hedviga
...Loremi...

...a si že skuhala kosilo danes? user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 647
19.8.2010 13:58:18   
gigi1

Uf Zarček a ne veš za ušesno maslo? Prst v uho, pa na žnablje user posted image
No...jaz HB nimam herpesa v sebi, baje pa da res pomaga, ampak moraš takoj, ko začutiš da skeli user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 648
19.8.2010 14:10:03   
loremi
...Loremi...

...a si že skuhala kosilo danes? user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
ne še, najprej treba zaključit s šihtom, pol pa domov kuhat
mam pa gaze dost na zalogi, tko da ne bom stresala krompirja po bajti, ko bom hodila naokol

Uf Zarček a ne veš za ušesno maslo? Prst v uho, pa na žnablje user posted image
No...jaz HB nimam herpesa v sebi, baje pa da res pomaga, ampak moraš takoj, ko začutiš da skeli user posted image

a tole je pol res? meni je enkrat oče tole pravil, pa sem ga sam postrani gledala user posted image

o ja jst mam tud herpes v sebi in sam da pride mičken vročine al pa odpornost niha, puf se že spusti user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 649
19.8.2010 14:15:48   
mismis
ajajaj, kakšne mamo danes user posted image user posted image user posted image  a ste ve prepričane, da ne greste tudi ve na dopust?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?