Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 14:33:37
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ajmo dalje, negativka broj 2???? Predlog je bil zate. Ma, kje??? Jaz sem super truper pozitivka. Ker drgač verjetno ne bi imela tri froce v današnjih časih, ko moraš že za en f..u..c..k..ing UZ dat 110 e, da si sploh priznan kot primeren starš. A 330 € si ven vrgla za UZ???? Čuj, bojo otroci brez zimskih čevljev, ampak glavno da je UZ pokrit In slikca v albumu... Rodit v avtu je pa mačji kašelj proti tistemu kar so počeli v porodnišnici od prijateljice sestri.
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 14:40:51
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Ne bi rekla, da mi gredo komentarji, ki v bistvu niso namenjeni rešitvi problema, ampak poveličevanju ega, kaj na živce. Ljudje smo različni, ne sedimo skupaj za isto mizo in v bistvu ni nihče prisiljen poslušati drugih. Če se mi zdi kaj čisto mimo, pač preskočim in mir. Če se mi zdi kaj čudno, malo premislim, če je kaj soli v tem in kdaj jo tudi najdem. Če ne, pa tudi prav. Meni se zdi bistveno, da avtorica teme najde veliko različnih mnenj in pristopov. Nekaj ji že mora pomagati.
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 14:40:59
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho A 330 € si ven vrgla za UZ???? Za kazen je pa potem morala v avtu rodit. A ne veš te zgodbe? Seveda, da vem. Je bilo potem treba nekej prišparat, ne?
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 14:54:18
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho A 330 € si ven vrgla za UZ???? Za kazen je pa potem morala v avtu rodit. A ne veš te zgodbe? Seveda, da vem. Je bilo potem treba nekej prišparat, ne? to pa itak. čeprav, ma, meni neverjetno ampak resnično, sem dobila čisto enak račun kot da bi rodila v porodnišnici
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 14:57:05
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho A 330 € si ven vrgla za UZ???? Za kazen je pa potem morala v avtu rodit. A ne veš te zgodbe? Seveda, da vem. Je bilo potem treba nekej prišparat, ne? to pa itak. čeprav, ma, meni neverjetno ampak resnično, sem dobila čisto enak račun kot da bi rodila v porodnišnici to je đouk , a ne?
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 15:00:33
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho A 330 € si ven vrgla za UZ???? Za kazen je pa potem morala v avtu rodit. A ne veš te zgodbe? Seveda, da vem. Je bilo potem treba nekej prišparat, ne? to pa itak. čeprav, ma, meni neverjetno ampak resnično, sem dobila čisto enak račun kot da bi rodila v porodnišnici to je đouk , a ne? Ne, ni. Res je. Ma, me je full zanimalo koliko bo račun in eto - normalen, še celo malo večji kot pri prvih dveh, ker je imel mali zlatenico, ampak porod so si kar lepo zaračunali. Sva se z možem zezala, da bi morali ta denar nama nakazat oz. njemu, ker je on bil babica
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 15:02:00
|
|
|
|
skuštrana
|
Tako da nisem nič prišparala
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 16:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sorči,sm zgleda spregledala tvoj vprašanje,pa sej si ga že sama zdefinirala . Ni blo mišln kot nobena provokacija, me pač zanima, vprašam kar se mi mota po glavi
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 17:11:34
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Dala si full čuden naziv. Negativke Npr., Volha je na RR public enemy No.1, kot recimo Freddy v Nočni mori v Ulici brestov. Ma Vulva je zakon. Še sanja se vam ne kak zakon. Z njo mam jaz nekaj skupnega kar sicer ona ne pove velikokrat :) L-23 Super Blanik, al je bla 13ka? :) Frederico Kreugger pa je moj mladostniški junak. Včasih se še danes zbujam iz nočnih mor ko ga sanjam he he. G
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 18:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pet4 Pač,vsaka ma svoj mišljenje in ne vem zakaj ga je treba vsiljevat drugim. Kot vsiljenega ga vidiš - sama. Pač debate... Ki jih ne bi bilo, če ne bi bila mišljenja različna. Potem je to zgolj statistika...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2010 18:52:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2010 18:55:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 19:58:27
|
|
|
|
benika
|
Ajmo dalje, negativka broj 2???? Po moje je tuki ledeena zelo blizu. Ona tud zna povedat lepo na direkt Men gredo bolj na živce tiste, ki na svoje (po možnosti še butasto) vprašanje pričakujejo, da ji bo ploskal ves RR ceh. In potem ko se eno mnenje malce obrne v drugo smer, je pa surla do tal in ogenj v strehi. Ampak take teme so potem ponavadi samo še za smejat.
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:02:24
|
|
|
|
ZARA
|
Dobro, da si me spomila. Ti si lahko vsem za vzgled, še Volhi včasih. Ti si med 1 in dve!
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:13:35
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Dobro, da si me spomila. Ti si lahko vsem za vzgled, še Volhi včasih. Ti si med 1 in dve! Hu? Mva?
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:25:23
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga pa da si nardila odtis trebuha in ga uporabila za lestenec. Dvomim, da je katera do te mere pritegnjena.
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:27:13
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Volga pa da si nardila odtis trebuha in ga uporabila za lestenec. Dvomim, da je katera do te mere pritegnjena. Ne reci dvakrat. Si že slišala za to, da se je iz opne posteljice naredila mreža za sliko? Pa da se posteljica shrani v skrinjo in kasneje pokoplje na vrtu? Ima čuda.
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:29:21
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Volga pa da si nardila odtis trebuha in ga uporabila za lestenec. Dvomim, da je katera do te mere pritegnjena. Pa ja ne misliš da se je Volha to izmislila? To so punce dejansko vlivale, samo se ne spomnem katera generacija sončekov je bila.
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:31:04
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Volga pa da si nardila odtis trebuha in ga uporabila za lestenec. Dvomim, da je katera do te mere pritegnjena. Pa ja ne misliš da se je Volha to izmislila? To so punce dejansko vlivale, samo se ne spomnem katera generacija sončekov je bila. Niso bili sončeki, krofEki so bili
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:31:43
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Dobro, da si me spomila. Ti si lahko vsem za vzgled, še Volhi včasih. Ti si med 1 in dve! Hu? Mva? Tva tva.
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:32:34
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Niso bili sončeki, krofEki so bili In to aprilski
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:41:36
|
|
|
|
ronja
|
Dvomim, da je katera do te mere pritegnjena. NO, za lestenec iz tega sicer še nisem slišala, si je pa si je pa svakinja (s svakovo pomočjo) obakat naredila svoj torzo s trebuhom in prsmi iz mavčne gaze (tisti set, ki ga kupiš). In zdaj tista dva ogromna mavčna trebuha čepita pri tašči in tastu, ki ju ne moreta stran vršt, ker nista njuna, oni jih pa tudi ne odnesejo, ker to pač navlako dela . Ampak hočeta pa met za spomin in tako imata zdaj tast in tašča na omari v dnevni sobi dva velika mavčna trebuha s prsmi. Ni glih lestenec, je pa zelo blizu .
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:48:40
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Volga pa da si nardila odtis trebuha in ga uporabila za lestenec. Dvomim, da je katera do te mere pritegnjena. Odkar sem videla skvačano nosčnico, ki lahko rodi in plašček za polžka se več ničemur ne čudim. Tako, da...
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 20:49:56
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Dvomim, da je katera do te mere pritegnjena. NO, za lestenec iz tega sicer še nisem slišala, si je pa si je pa svakinja (s svakovo pomočjo) obakat naredila svoj torzo s trebuhom in prsmi iz mavčne gaze (tisti set, ki ga kupiš). In zdaj tista dva ogromna mavčna trebuha čepita pri tašči in tastu, ki ju ne moreta stran vršt, ker nista njuna, oni jih pa tudi ne odnesejo, ker to pač navlako dela . Ampak hočeta pa met za spomin in tako imata zdaj tast in tašča na omari v dnevni sobi dva velika mavčna trebuha s prsmi. Ni glih lestenec, je pa zelo blizu . Kaj lestenec, tvoja tast in tašča imata že set za dnevno sobo Ko se ju naveličata pa lahko komot naredita tegle za rože
|
|
|
|
RE: a sm sam jest čudna 18.8.2010 21:07:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
sem se tolk narežala zdele, da sem čist pozabila kakšno je vprašanje..
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?