|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
14.8.2010 23:04:34   
Anonimen
Dopust škodi??? Ah ne, zmatrana si na splošno. AS, vedi vem kaj so to cukri, problemi okol njih...nimam pa izkušenj z inz. črpalkami. Vem pa da je hudič, ker mi znanka velikokrat pove, ima njena hčerka. In tako mali otrok kot je tvoj, pa en še manjši pa še ena velika punca...vse to ni mačji kašelj. Veš v bistvu zakaj si tako zmatrana. Pol so tu bolniške, skakanje sem in tja....res ti ni lahko. Od kje ti energija? Sej vem, mora enostavno bit, sam jaz bi res že zdavnaj dol padla.

Naša je že bolje. Navihana na polno. Dns me je spraševala : veš mami kje je Merkator? Jest vem veš. user posted image Trenutno smo že večkot en mesec z vprašaji kaj delaš, kaj si delala, kam greš, kam gre oči, kaj je tole ....tile ZAKAJČKI.user posted image Faca.
Včerej je bla še ena močna. Pride za mano na balkon pa me začne: mami, poznaš ti Saro? jest vsa začudena in se grem njeno igro. Neeee. Kdo pa je to? To sem jaz, Sara Para. user posted image

Jutr mam celodnevno, se mi že obrača. HB je ta mesec edina, pol sem vse vikende frej. S soboto vred. Pa še popoldanskih nimam nič, nočne sem že oddelala.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
14.8.2010 23:20:50   
aleksandra silvija
Vi ste že na ZAKAJ in rimah?
Torej ste KAJ že davno obdelali? Itak.
Super. Jo mora biti luštno poslušat.

Naš pa- enih par besed.  Bo že. Upam.
Se pa že zelo lepo igrata z bratcem. J. mu kar določi, to in to bova počela, ti boš to in to, mali sodeluje, če mu kaj ni prav protestira in zmaga. Se žogata, vse sorte....sam men je čudno, ker mali ne govori.

Cukri pa ja, je kar, ampak se navadiš. Se mi zdi da zato, ker pozabiš, kako je bilo prej. Čeprav sem že pomislila, d bom jaz imela vedno manj dela in on vse več. Prav dolgo ne bom več tista, ki mu bo merila sladkor. Še malo, pa bo sam. Saj si že zna, samo potem si s tistimi številkami ne more veliko pomagat.
Ptrebere že in ve, kdaj je hipa, kdaj preveč, ampak na črpalko pa res še ne zna.

Smo bili danes popoldan čisto na hitro na nekem pikniku in sem tehtnico pustila doma. Pa ni hotel jest, ker mu nismo mogli stehtat. Pa saj že na uč približno vemo in senzor ima, spremljaš gibanje sladkorja, pa malo popraviš, če je res sila in nimaš OH na gram stehtanih. Ampak on je bil čisto nesrečen, lačen, a si ni upal jest. Saj ne moreš verjet!
Tudi skrb ima, da je merilnik za sladkor vedno z njim. Se kar prestraši, če nima osnovne opreme sabo (merilnik, sladkor, mini tehtnica).

Pa včeraj zvečer je imel visok sladkor, je jokal, da je lačen, nam je bilo težko dati jest, ker je potem katastrofa do jutra in še naprej, že itak je imel + ketone. Ampak kako mu ne boš dal, če s solzami prosi---in sem zelo hitro, ko je zajokal rekla, da dobi.
On pa---mami, sem molil, da bi dobil, pa je pomagalo.

Se mi zdi, da me to bolj zmatra kot vse ostalo skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
14.8.2010 23:41:28   
slovenka
ojla mamice,

mi smo se nocoj vrnili z dopusta. Luštno je bilo...

sem vas prišla čisto malo pozdravit, več pa nocoj nimam časa. Ampak bom spet prihodnje dni in prebrala vse za nazaj, saj ni veliko.

Samo zadnji post od AS sem prebrala. Ojej, bom rekla, bogi Jernej, mišek mali. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 4478
15.8.2010 11:51:29   
babysolza
Živjo!

Evo, petek 13. sem preživela v enem kosuuser posted image , pa soboto 14. tudi, čeprav sem šla v P. Pa so rekli, da je plodovnice še veliko, posteljica laufa na polno. Jutri imam kontrolo pri G, pa se moram zment za porod - imam baje eno najmanj 4-kilsko dete v trebuhu in bo najbrž kar CR, ker CTG je bil valda tak kot pri Sabini - ravno do Pakistana. Tako da se najbrž ne bo začelo nič dogajat samo od sebe, sprožitev pa da bi bila brez veze, ker bi predolgo trajalo in bi najbrž na koncu tako al pa tako pristala na CR. Bomo vidli, kaj bo rekel jutri.

AS - kaj naj dodam. Vsaka vam čast, vsem petim. Je res hudo, ko veš, da bi otroku bolje naredil, če mu nekaj ne daš, a si sam tako želi. In to hrane, ne pa kake nove igračke. user posted image  Je pa tudi res, kar si napisala, in verjamem da ti je to v veliko tolažbo - J. bo vedno več zmogel sam, vedno bolj bo razumel in se hkrati sprijaznil, da tako pač je. Imaš srečo, da imaš tako pogumnega in pametnega fanta. user posted image user posted image

Lepo se imejte danes, mi imamo stanovanje na glavi, ker so se včeraj zamenjevala okna. Uf, so lepa in nobel proti starim (originalna, 30 let stara, ena dvoja se še odpret nisva upala, da ne bi dol padla). user posted image user posted image  

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
15.8.2010 11:52:13   
babysolza
Uvelkom bek, Slovenka. user posted image user posted image

Njamka, daj mi pošlji tvojo cifro na ZS, ker nisem zihr, če jo mam.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
15.8.2010 16:31:30   
RMRM
Babysolza, si še vedno 2 v 1? Pa kar 4 kg, to bo pa konkretni dojenčekuser posted image user posted image .

AS- kako pogumen fantek je J. user posted image user posted image user posted image . Me pa kr pr user posted image  stisne.

Njamka, super za rime.

Jaz sem pa hotla en filmček pripopat, pa ne znamuser posted image .

Slovenka, wb. Lepo da ste uživali na morju. Mam pa eno ? zate. Sem že večkrat hotla prašat, pa vedno pozabim. Enkrat si prilimala od S. sobico. Mi je bla ful všečna, pa me zanima, a sta to dva ločena prostora, al je eden in pregrajen. Mi bomo namreč po vsej verjetnosti spet selili spalnico nazaj v L. sobo, L. pa bi imel v tavelkem prostoru, sam še ne vem kako vse skup nardit, ker je prostor kr velik, pa bi tud tko ločeno nardila, spalni in igralni del. Pa če maš še kje tisto slikico, a bi jo še enkrat pokazaa, al pa v album dala, prosiiiiiiimmmmmmmmmmm.user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

Neposredna povezava do sporočila: 4481
15.8.2010 21:27:54   
Anonimen
Čer.

Sem kar cmok dobila, ko sem prebrala post od AS.user posted image Tako majhen pa tako odgovoren!!! Lepo, po eni strani se mi smili ko se spopada s to boleznijo, po drugi strani pa HB, da je tako lepo zaveden kaj sme in kaj ne. To mu bo koristilo za celo življenje.user posted image

BS, dobiš cifro na ZS.

Slovenka, dobrodošla nazaj. Pa fajn da ste lepo preživeli dopust.user posted image

RMRM, tista sobica je bla tud men ful všeč, ki jo je pokazala Slovenka. Sam mi nimamo prostora za tolk pohištva.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4482
15.8.2010 23:30:24   
slovenka
JA, se strinjam, da bo Jernej zrastel v zelo odgovornega fantka. Pa seksi, ker ne bo preveč OH jedel

RMRM, daj mi prosim mail pošlji, ti bom najlažje tako slikice prilepila. Ja, sta dva prostora, ker je bilo prej drugače zamišljeno, ko pa smo določili, da bo cela mansarda otroška, smo en zid prebili in ne podrli, tako da ima tak prehod iz spalnega dela, kjer ima posteljo in pohištvo za oblačila, v igralni del, kjer ima mizico s stolčki, omarice za igrače in risalno tablo... čez čas bo pa lahko imela tu prostor za pisalno mizo... Pohištvo je nekaj pink, nekaj pa zeleno, stene tudi tako. Postelja je pa ločeno kupljena v Rutarju, umetno belo usnje...

BS, pa ni nujno, da imaš CR. Maksim je bil tudi 4 kg, popadki so se mi začeli, blagi, ko sem bila v P, pa ni bilo več nič, a ker sem bila 4 dni čez rok, so mi sprožili in potem sem čez 2 uri rodila, brez CR user posted image

Moram pikeca pohvaliti, kako priden je bil na morju. Sem se bala, kako bomo spali v eni sami sobi vsi skupaj, pa ni bilo problemov, Sofija sploh ni bila nič ljubosumna nanj in ni nagajala... mali se je pa privadil in tako pridno ležal na plaži in gledal naokrog, se smejčkal... sinoči, ko smo prišli domov, sem ga fejst polupčkala zaradi tega user posted image

Sem pa na tem dopustu ugotovila, da se moram za nekaj let posloviti od mojega starega dojemanja pojma dopust, z otroki je čisto drugače, bolj kot ena služba user posted image Pa ne samo pri nas, sem gledala naokrog, polno družin in povsod starši samo delali - napihovali plovila, prinašali pomfrije, sladoled, sadje, brisali riti, mirili ob joku, nosili v vodo, pa ven, pa jok zaradi tega in onega... o, marija user posted image Ne vem, lani, ko smo bili sami s Sofijo v Barceloni, je bilo še čist po starem, skoraj kot ko sva sama hodila naokoli. Letos smo bili pa že bolj klasična družina (beri karakteristike zgoraj). user posted image Aj, sem bila kar fauš samskim z debelim čtivom v senci in sem mojemu rekla, da bi mi zdaj par dni kar pasalo tako. Samo potem sem se en dan med spanjem otrok sredi dneva zmuznila iz hotela na plažo, 20 min plavala, sama, potem pa mi je ratalo dolgčas in sem morala iti pogledat, če otroka še spita user posted image Bo tisto debelo čtivo pri meni počakalo par let user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
16.8.2010 7:15:25   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Slovenka, dobrodošla nazaj. Si me nasmejala s svojim razmišljanjem odopustu z majhnimi otroki na morju.user posted image user posted image user posted image  Čeprav mi imamo sedaj že kar velike. Naslednje leto bi že lahko kakšno knjigo prebrala. Samo ne na plaži.user posted image

O tem, da vam bo dobro šlo, pa čeprav z majhnim user posted image  in malčico, pa itak ni bilo dvoma.

BS, praviš, da bo CR? In kar 4 kg ima tvoj user posted image ?  Vse bo v redu, držim pesti zate. Mogoče pa nenadoma dobiš popadke in bo šle vse brez CR?
Še malo, malo, pa boš cartala svojo štručko!user posted image  Ali jo že?

RMRM- tista sobica od Sofije je res lepa. Bo imel L. pravo kraljestvo.

Njamka, RMRM; BS; SLOVENKA; kot ste napisale za našega Jerneja. Saj pride kakšen trenutek, ko poskuša kaj nespametnega, ampak v veliki večini je zelo odgovoren. Za 5-letnika me kar preseneča. Zato me tudi manj skrbi, kako bo v šoli. Čaka ga še eno leto vrtca in upam, da si bo čez leto dni sam zmeril sladkor, tako kot si  sedaj, me poklical po mobiju, povedal koliko ima in si potem dal insulin. Je pa res, da ga bo morala spremljati učiteljica. Sploh pri obrokih. Čisto drugače je, če si da 0,0250 enote insulina ali pa 2, 250........ to mu pa še ne bo šlo. Ampak čisto vsako sekundo pa ne bo rabil več kontrole, malo bo že poskrbel zase. Vsaj upam.
Zato smo toliko bolj veseli, ker hoče sam brati, pisati in računati. Eni pravijo, da bo zato imel še čas. Ja, saj bo. Ampak otroci se učijo pisati šele v 2. razredu, njemu bi pa prav prišlo kaj prej.
Smo mu kupili kar delovni zvezek za slovenščino, od druge založbe, kot jih uporabljajo na naši šoli  in z veseljem rešuje.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
16.8.2010 12:16:13   
babysolza
Hojla!

Evo mene še kr tle. Danes popoldan imam pregled, bomo videli kaj bo.

Sem malo prej dobila obisk - so nam pripeljali nove jogije. user posted image user posted image  Midva sva imela en škrt od škrta, so bile že jame na postelji in je bil res zadnji čas za menjavo. Zdele sva si pa privoščila ene res nobel, bomo videli, kako bo. Je pa šoferja skoraj kap - je bil tak prijazen fant, sem mu še kavico skuhala pa sva mal počvekala, in ko sem mu rekla, da sem v bistvu že 2 dni čez rok, ga je skoraj kap. Je revež menda mislil, da me bo moral še v P peljat, ko sem pa sama doma. user posted image user posted image  Se je pozanimal, kaj bi naredila, če se mi kaj začne in mu je kr odleglo, ko sem rekla, da je ZD in rešilec 2 minuti stran. user posted image user posted image

Zdele se odpravljam še na kavico (upam, da zadnjo v enem kosu user posted image user posted image ) popoldne pa na pico, da malo proslaviva najino obletnico. Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 4485
16.8.2010 12:39:33   
mate0ja
Ahoj, delovni dan, odštevam minutke, ko bom  v sredo "poletela" proti moji miški. Res je pravi cuker. Sicer se za vsako malenkost neki buni in mora biti vse takoj, ampak to ima itak v krvi user posted image user posted image . Sicer je pa uradno dnevna brezpleničarka. Nočno imamo še. Lepo sama pove in vsakič ko lula je tok ponosna nase da kar cveti. Pa kakšne nagrade in obljube otrok sam sebi z napredkom da največjo nagrado. Sicer komaj čakam, da jo dobim nazaj v LJ ker je ratala mal preveč scrklana, ampak po drugi strani naj se mal crkla na zalogo, še preveč bo situacij v življenju, ko se bo mogla sama borit.

Sm dobila pa kar solzne oči, ko sem brala AS. Mi imamo besedne boje če lahko poleg bombona poje še piškot, ne pa ali sploh lahko kaj je. user posted image user posted image Ni dvoma, da bo J zrasel v prijetnega in odgovornega deca. In lahko samo rečem, da svaka čast vsej družini, da je ob vsem složna. Marsikateri bi bila to prehuda preizkušnja.

Slovenka dobrodošla z dopusta. Drugo leto bo še bolj zanimovo. Bosta oba mobilna. Jest sm na dopusti prebrala eno knjigo. user posted image Sam mam samo enega otročiča.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 4486
16.8.2010 13:30:07   
Anonimen
Oj babureuser posted image

Slovenka, kdo pa je sploh dvomil o tvojem prečudovitem dopustu?user posted image Ampak sem se nasmejala tvojim prigodam. user posted image

AS, tvoj pa kar lepo delovne zvezke? Fajn ,če pač sam hoče. user posted image

BS, a še kar nisi šla rodit???user posted image

Mateja, jaz ne zdržim tolk časa brez otroka.user posted image Verjamem, da komaj čakaš da se vidite.user posted image

Naša mala ima zdej nov voziček za dojenčke in mi jih je včeraj kurila na polno. sem mislila, da je šla zvečer že spat, pa midva sediva na balkonu,. kadiva...pol grem pa le pogledat, kaj hudiča je tako hitro zaspala. Je mula vstala , šla po voziček v svoj igralni kotiček, si ga pripeljala ob posteljo, sama šla nazaj ležat, čez varovalno ograjo stegnila roko in furala voziček in govorila psss, spat sem rekla. Mene je skor pobralo od tega smeha. Seveda je bil pol jok, ker sem voziček zapeljala v spalnico.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
16.8.2010 20:34:20   
RMRM
Slovenka, imaš ZSuser posted image

Njamka, faca je tale tvoja S.

AS - ne vidim razloga, da se J. ne bi smel učiti črk, številk, če ima sam interes. Pusti tiste, ki pravijo, da je prezgodaj, da se bo v šoli dolgočasil, bla,bla,bla.

Moja S. je brala pri 4,5. Pa kaj, naj bi ji prepovedala? Sem pa vidla da zna brat ko smo šli za vse svete svečke prižigat in je frajla brala iz spomenikov. Pol pa iz mleka, pijač, hrane. Povsod kjer so bli napisi. Tko da ti kar spodbujaj J. , če ima interes seveda.
Mi je pa mimo, ko eni starši pa namerno forsirajo otroka. To mi je pa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
16.8.2010 20:38:48   
RMRM
Mate0ja, še malo. Še dvakrat greš spat user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
16.8.2010 20:39:20   
RMRM
babysolza, kaj novega?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
17.8.2010 15:01:30   
babysolza
danes nič. user posted image user posted image

Če prej ne bo nič, grem pa v petek v P in baje zagotovo dobim mojega teličkauser posted image , tako ali drugače (CR ali porod). Mi je ful čudno, ko kar vem kdaj. TMS, kako je bilo tebi?

AS, se strinjam z RMRM. Jaz sem tudi brala, pisala in računala pri 5-ih, pa mi zaradi tega v šoli ni bilo dolgčas. Pač pa se popoldne ni bilo treba ukvarjati s šolo, ampak sem imela 'podaljšano brezdelje' nekako do 3., 4. razreda. Do takrat je bilo namreč dovolj, da sem spremljala stvari v šoli. Potem pa je bilo treba tudi kdaj kaj pogledat v knjige. user posted image

Mateja, sam še enkrat spat. user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
17.8.2010 15:16:53   
Anonimen
dan
no jest sm prišla z mini dopusta. smo se mel luštn, čeprov vremena tapravga ravn ni blo. sm se pa mal taroka nakartala po treh letihuser posted image
včeri smo bli na veliki planini, je blo tud fajn. Tamala mi je full prehodila, kr ne morm verjet.
T. se je pa nosu v ruzaku pa mal gledu okol, vmes mal zaspal...
Drugač pa same dobre novice zadnje dni. Sm dobila vrtec za obadva, tko da bom G. premestila v tega ta novga, da bosta s T.v istem. Mi je mal bedn, ker je tm že fajn navajena, sam kaj čem. Upam, da ne bo problemov, mi je že zdej hudo.
Pa dobila sm službouser posted image . Sam morm pa že začet septembra tko, da bom mogla prekinit porodniškouser posted image .
Kaj pa čem druzga, bolš to kot pa da potem ne bi mela službe. Mi je tolk hudo, ker je T. še tolk mejhen jest pa delat. pa še z 11.meseci bo šel v vrtec. Revček moj mejhen še hodu ne bouser posted image . G. je šla pri 16. mesecih pa mi je blo hudo. Joj sej vem, da sm smotana pa da mu ne bo hudga sam vseen mi je hudouser posted image .

kaj pa tuki kej novga?
TMS je v sloveniji al kako?
BS kaj ni še nč, zdej je pa res še čist mal.
Njamka tale vaša S. pa je faca, sm se prov fajn nasmejalauser posted image user posted image user posted image
Slovenka ja tkole je to z dvemauser posted image . Kaj me pa nisi vprašala,bi ti povedala, da bi se že v naprej pripravilauser posted image .
jest sm tud bl zmatrana prišla domov kot pa šla.
Mateja še mal, jutr boš že vidla tvojo pikico.Pa nč hudga če bo mal scrklana, sej naša je tud tkole ko je na počitnicah, doma pa hitr ugotovi kaj lahko pa kaj ne.
AS sm se skor zjokala ob tvojem postu. j. je res en pogumen fantekuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4492
17.8.2010 16:46:27   
mate0ja
jej res je punce, sam še dons zavese operem, okna spucam jutri oddelam in grem lubčkat mojo punco. No ja, sam še prej se morm iz pisarne spravit.

BS ti jest povem kako to zgleda ko veš kdaj točno se bo zgodilo. Jest sm bla navdušena in nestrpna. So mi napovedal cr en teden prej tko da sm mela več kot dost časa, da se prepričam, da ni taka operacija noben bav bav, da vsak dan naredijo veliko bolj kompliciranih. je pa ful smešno ko pride čas za odhod. Človek pričakuje akcijo, popadke .... jest sm pa sm pa sedela doma, gledala na uro in čakala, čakala... Sprejeta sem bla na predvečer napovedanega CR in ko sm šla od doma so se vsi poslavljali z zaskrbljenimi obrazi, ko da grem za nekaj let. Ko te pa sprejmejo v porodnišnico je pa itak tok formalnosti še za uredit da nimaš časa razmišljat o tem kaj se bo zgodilo. Naslednjič ko uspeš vklopit možgane že mirno ležiš v postelji, tvoja štruca pa spi zraven tebe. Po moje je bolj grozno to, da si čez rok in ves čas šteješ gibe in študiraš al te je mal v križu uščipnilo al je končno že popadek.

AS se čist strinjam s tabo. Po moje so tisto o dolgočasenju v šoli spravli v javnost učitelji, ki ne znajo zaposliti vedoželjnih otrok. Sm bla jest tud med takimi in v prvem razredu sm bla čist soliden otrok, v drugem razredu pri drugi učiteljici pa sm mela ful časa za zabavanje sošolcev in testiranjem s čim lahko najbolj zmotim rutinski pouk učiteljice. Mam spravljeno beležko iz drugega razreda. V njej je 50 sporočil staršem, v stilu ves čas se preseda, klepeta s sošolci, postavlja vprašanja s katerimi moti pouk. In za primerno vedenje v spričevalu se je mogla mami pogajat z učiteljico. Ne prej in ne potem ni blo nobenih problemov in sm tud hvaležna mami, da ni podpisala, da preskočim razred, ker sm danes čist povprečen človek. Tisto sploh niso bili presežki inteligence ampak presežki vedoželjnosti.

Nina čestitke za vse uspehe, predvsem za službo. Uvajanje v vrtec je pa itak najtežja naloga staršev, ko je pa mimo pa sekiramo, ker smo se tok sekiral. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
17.8.2010 16:48:26   
mate0ja

jej res je punce, sam še dons zavese operem, okna spucam jutri oddelam in grem lubčkat mojo punco. No ja, sam še prej se morm iz pisarne spravit.

BS ti jest povem kako to zgleda ko veš kdaj točno se bo zgodilo. Jest sm bla navdušena in nestrpna. So mi napovedal cr en teden prej tko da sm mela več kot dost časa, da se prepričam, da ni taka operacija noben bav bav, da vsak dan naredijo veliko bolj kompliciranih. je pa ful smešno ko pride čas za odhod. Človek pričakuje akcijo, popadke .... jest sm pa sm pa sedela doma, gledala na uro in čakala, čakala... Sprejeta sem bla na predvečer napovedanega CR in ko sm šla od doma so se vsi poslavljali z zaskrbljenimi obrazi, ko da grem za nekaj let. Ko te pa sprejmejo v porodnišnico je pa itak tok formalnosti še za uredit da nimaš časa razmišljat o tem kaj se bo zgodilo. Naslednjič ko uspeš vklopit možgane že mirno ležiš v postelji, tvoja štruca pa spi zraven tebe. Po moje je bolj grozno to, da si čez rok in ves čas šteješ gibe in študiraš al te je mal v križu uščipnilo al je končno že popadek.

AS se čist strinjam s tabo. Po moje so tisto o dolgočasenju v šoli spravli v javnost učitelji, ki ne znajo zaposliti vedoželjnih otrok. Sm bla jest tud med takimi in v prvem razredu sm bla čist soliden otrok, v drugem razredu pri drugi učiteljici pa sm mela ful časa za zabavanje sošolcev in testiranjem s čim lahko najbolj zmotim rutinski pouk učiteljice. Mam spravljeno beležko iz drugega razreda. V njej je 50 sporočil staršem, v stilu ves čas se preseda, klepeta s sošolci, postavlja vprašanja s katerimi moti pouk. In za primerno vedenje v spričevalu se je mogla mami pogajat z učiteljico. Ne prej in ne potem ni blo nobenih problemov in sm tud hvaležna mami, da ni podpisala, da preskočim razred, ker sm danes čist povprečen človek. Tisto sploh niso bili presežki inteligence ampak presežki vedoželjnosti. In problem učitelja je, če je ne zna potešit.

Nina čestitke za vse uspehe, predvsem za službo. Uvajanje v vrtec je pa itak najtežja naloga staršev, ko je pa mimo pa sekiramo, ker smo se tok sekiral. user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
17.8.2010 16:49:36   
mate0ja
rr se je neki zmotu. je dvakrat objavil. 

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
17.8.2010 20:15:01   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

rr se je neki zmotu. je dvakrat objavil. 

še dobr, da se nisi ti zmotla. user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
17.8.2010 21:50:58   
Anonimen
Čer punce.user posted image

BS še zdej ni šla rodit?user posted image user posted image user posted image
Mateja, še malo user posted image user posted image user posted image user posted image
Nina, zate sem pa tud ful vesela.user posted image user posted image

jaz sem bla danes spet varuška, je blo tolk fajn. Ena najstnica, enoletnik in naša.user posted image Prisrčni otroci.

Jutr pičimo pa do Samse. Sej se jo še spomnite, ne?user posted image To je ena naša punca, ki nam je redno pripravljala zajtrke na RR.user posted image Slikovno gradivo itak sledi na FB:)

Bajbaj

Neposredna povezava do sporočila: 4497
18.8.2010 11:30:47   
babysolza
nak njamka, še kr sem tle. user posted image user posted image

Ooo, lepo jo pozdravi. Pa naj kej uleti še na RR - al je tud ona zasvojena z FB, tako kot lunca?

Mi smo včeraj sestavili še omare na hodniku - je omara za čevlje tolk velika, da je sploh ne bom napolnila in sem že klicala mojega, da nujno rabim vsaj 3 nove pare, ker tolk dnarja pa res nismo dali za omaro, da bo na pol prazna. user posted image user posted image  Sabina je pa čist važna, ker ima zdaj čisto svojo omaro za čevlje in si jih je sama zložila - ima noter še hujši vojaški red kot je v najini. user posted image user posted image  Razvrščeni so po stopnji rozastosti. user posted image

Uglavnem, naša user posted image  je zelo pridna, počakala vse majstre, zdej pa res lohk pride. user posted image

< Sporočilo je popravil babysolza -- 18.8.2010 11:31:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
18.8.2010 14:22:21   
RMRM
Dan!

Mate0ja, jupiiiiiiiiii, dan D. Uživajte ob snidenju.

Nina7, čestitke za službo user posted image user posted image user posted image .

Babysolza, še malo. Pa dobr si ti tole zrihtala, normalno, da omara ne more bit napol prazna user posted image user posted image .

Njamka, obvezno pozdravi Samso.
Ti najbrž veš, a je TaMaSa tukaj v SLO dosegljiva na njeno nemško številko?

Neposredna povezava do sporočila: 4499
18.8.2010 16:30:34   
slovenka
RMRM, samo da si narihtam zunanji trdi disk, pa ti pošljem - sem namreč morala slikice odstraniti z laptopa... se čimprej potrudim.

Nina, saj boljše, da te nisem vprašala, kako je dopustovati z 2 otrokoma, še kje ne bi šli user posted image Ja, 2 starša in 1 otrok še gre, 2 starša in 2 otroka, pa sta že otroka v premoči user posted image JA, tudi jaz ti čestitam za službo. Danes to ni kar tako...

BS, tudi pri meni je bilo tako, rodila 4. dan po PDP. Mi je večer prej moj pobarval lase in nalakirala sem si nohte... ker je bilo vse ostalo pošlihtano. Tako da idi zdaj rodit user posted image

Njamka, a se te da najeti kot varuško? Sedaj jeseni me bodo malo okupirali z raznih strani, pa bi mi prav prišla user posted image No, saj jaz že imam eno varuško, samo otroka naporna za dve... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?