slovenka
|
JA, se strinjam, da bo Jernej zrastel v zelo odgovornega fantka. Pa seksi, ker ne bo preveč OH jedel RMRM, daj mi prosim mail pošlji, ti bom najlažje tako slikice prilepila. Ja, sta dva prostora, ker je bilo prej drugače zamišljeno, ko pa smo določili, da bo cela mansarda otroška, smo en zid prebili in ne podrli, tako da ima tak prehod iz spalnega dela, kjer ima posteljo in pohištvo za oblačila, v igralni del, kjer ima mizico s stolčki, omarice za igrače in risalno tablo... čez čas bo pa lahko imela tu prostor za pisalno mizo... Pohištvo je nekaj pink, nekaj pa zeleno, stene tudi tako. Postelja je pa ločeno kupljena v Rutarju, umetno belo usnje... BS, pa ni nujno, da imaš CR. Maksim je bil tudi 4 kg, popadki so se mi začeli, blagi, ko sem bila v P, pa ni bilo več nič, a ker sem bila 4 dni čez rok, so mi sprožili in potem sem čez 2 uri rodila, brez CR Moram pikeca pohvaliti, kako priden je bil na morju. Sem se bala, kako bomo spali v eni sami sobi vsi skupaj, pa ni bilo problemov, Sofija sploh ni bila nič ljubosumna nanj in ni nagajala... mali se je pa privadil in tako pridno ležal na plaži in gledal naokrog, se smejčkal... sinoči, ko smo prišli domov, sem ga fejst polupčkala zaradi tega Sem pa na tem dopustu ugotovila, da se moram za nekaj let posloviti od mojega starega dojemanja pojma dopust, z otroki je čisto drugače, bolj kot ena služba Pa ne samo pri nas, sem gledala naokrog, polno družin in povsod starši samo delali - napihovali plovila, prinašali pomfrije, sladoled, sadje, brisali riti, mirili ob joku, nosili v vodo, pa ven, pa jok zaradi tega in onega... o, marija Ne vem, lani, ko smo bili sami s Sofijo v Barceloni, je bilo še čist po starem, skoraj kot ko sva sama hodila naokoli. Letos smo bili pa že bolj klasična družina (beri karakteristike zgoraj). Aj, sem bila kar fauš samskim z debelim čtivom v senci in sem mojemu rekla, da bi mi zdaj par dni kar pasalo tako. Samo potem sem se en dan med spanjem otrok sredi dneva zmuznila iz hotela na plažo, 20 min plavala, sama, potem pa mi je ratalo dolgčas in sem morala iti pogledat, če otroka še spita Bo tisto debelo čtivo pri meni počakalo par let