|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
19.8.2010 7:38:10   
babysolza
Slovenka, ne jamraj, saj veš, da ti nobena ne verjame. user posted image user posted image  user posted image

Ej, veš da jaz tudi razmišljam, da bi šla danes še do frizerke? Sam mi je pa po drugi strani mal čudno, da bi v P puščala barvo vsepovsod (ker mam rdečo), tako da bom šla najbrž po porodu. Bi pa mogla tamalo peljat, ji rastejo lasje ful hitro.

Dejmo čvekice kej povedat. Al vse pesti zame držite za jutri? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
19.8.2010 13:04:47   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Dejmo čvekice kej povedat. Al vse pesti zame držite za jutri? user posted image user posted image user posted image user posted image  

natürlich

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
19.8.2010 14:14:35   
Anonimen
Danuser posted image

Mi smo se imeli tolk fajn. Lara je taka čvekica, tak da smo uživali ob kofetkanju brez problema, kaj delajo otroci.user posted image user posted image Samsa pa nima več veliko časa za RR, je več ali manj na FB.

RMRM, je dosegljiva Tamasa na nemško tel, če rabiš domačo, ti jo pošljem.

BS, kaj pa ti tukaj strašiš?user posted image user posted image user posted image A še kar nisi šla rodit?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, men sploh ni problem čuvat otroke, če seveda niso na joški user posted image . Men je tolk fajn, res. Nečakinja fura našo, jo v bistvu mora, ker jo tolk obožuje. Zdej ji reče Ajna.user posted image Pa seveda neumnosti se učita. Tazadnja je bla ta, da se spušča po toboganu z glavo dol.user posted image In to visok tobogan. No, jaz pa furam nečaka, ki je pa tak cartek, sam težak pa je, to pa ja. 13 kil pri 13 mesecih.user posted image Tolk k naša. In zato hudiček mali še ne hodi.

Evo, mal sem se javila, včeraj ni blo časa, sva pršle kasno domov, ker smo moral še račke futrat z našo in Laro, pol pa via spat domov. Direkt.

Se še kej oglasim.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
19.8.2010 15:37:45   
mate0ja
BS navolila za jutri:
ne pozabi potovalke pa napotnice in zdravstvene. Odpravi se z veliko poguma in pričakovanja. Ne paničari, ker s tem ne boš popolnima na nič vplivala razen na dobro voljo sebe in tistih, ki bodo ob tebi. Pa sej itak vse to že sama veš. Srečno.

Če bo kera govorila s TMS jo lepo pozdravite.

Včer je tisti konec popoldneva in večer tako hitro minil. Sm se za trebuh držala od smeha, ko mi je tamala hotla vse naenkrat povedat in zdemonstrirat. Tudi to, da po novem kaka na kahlico, skrita za zaveso. user posted image  Je sedela gor ene pol ure pa čebljala pa se vmes napenjala pa razlagala, pa kukala izza zavese .... je bla že čist rdeča v fris. Po pol ure pa končno uspe sproducirat en bobek, lih tok da je pokazala kako se to dela. Je bla prov zmatrana na koncu. Je bil kar problem s kakanjem, je hotla met plenico na vsak način pa je pol babi pogruntala, da če jo skrije pa vse opravi v kahlo.

Kje se lunca potika? Tud na FB je ni videt.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
19.8.2010 19:29:20   
lunca14
user posted image lunca se je potikala po ljubljani in to samauser posted image ,sem šla na obisk dvema prijatloma iz srednje šole,in je blo prav fino,prespala sem pri moževi sestri,ker je itak moj tastarejši sedaj tam na počitnicah,srednji je pri mojih na počitnicah,tako,da mam sedaj sam enga otročka.Vidim da bo bs,jutri rodilauser posted image bravo,kmalu bouser posted image .Vse ostale pa uživate,kar je prav.Moj mali je tudi že skor 100%brezpleničnik,včasih ko se zaigra mu mogoče uide,drugače pa suh tudi ponoči.Smo pa ratali nabriti in zaspančki,po tanovem spimo do osmih in celo malo čez,danes do pol devetih.Sedaj pa nosi mojo torbo in govori da gre v šolo,no gre spat,kmalu,še kopanje pa spat.Lepo se mejte,pa bs.tebi pa en lep poroduser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
20.8.2010 14:51:34   
mate0ja
lunca pa kaj nisi omenla, da prideš v LJ. Za eno hitro kavo bi se verjetno pri obeh našel čas.

Jest letim zdej proti Gorenjski objet mojo lubico.

Lep vikend vsem.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
20.8.2010 16:07:16   
lunca14
mateja,je blo vse tako nahitro,sem pomislila nate,sam nimam tvoje tel.št,drugače bi te pa poklicala,sej še kdaj pridem,si nameravam vzet 1x na mesec en dan zase,tako,da...........napiši,mi svojo št.na zs.pa te pokličem,če bom v lj.
..........bs.še nič novega?user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
20.8.2010 17:26:42   
Anonimen
Babysolza sporoča:

Živjo! Eneja je moje ime, tudi sestrica S že to ve. Danes ob 13:09 sem se rodila ter mami S in atija A do solz ganila. Imam kar 4580 g in 56 cm. Z mami sva obe vredu!

Konkretna pupa, ni kaj! Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
20.8.2010 18:19:19   
Anonimen
Babysolza čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
20.8.2010 19:28:30   
Anonimen
Babysolza čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image . To pa je ornk baba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
20.8.2010 19:31:00   
Anonimen
Naša psička pa še kr ni skotila. Zgleda , da ima samo enega in je ta že tolk velik, da ga ne more vn dat. Je bla dons full boga, je skoz potiskala pa nčuser posted image . Ta nš veterinar pa čist flegma, da bo že, da naj nč ne skrbimo.
Zdej jo je oči pelju v Lj. in ji bojo revci naredil CR. Men je tolg boga k se že tolg dolg matrauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
20.8.2010 20:11:51   
Anonimen
No zdej se že pripravljajo, da ji bojo naredil CR, težko pa, da je sploh še živuser posted image . Dejte držat pesti, da bo vse uredu. No najbolj važn je, da no rešijo. Ta veterinar je pa hotu čakat do ponedeljkauser posted image , bi ji ga pa mogu že včeri naredituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
20.8.2010 20:13:26   
RMRM
Babysolza, čestitke vsem skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
20.8.2010 20:15:44   
RMRM
Nina7, tole z vašo psičko je pa tud ful grozn. A veterinar bi pa kr čakal, ja noro.
Dobr da ste jo pelal. Nadaljevanje pa poročaj. user posted image user posted image user posted image

Ninny, hello tudi tebi. Si se čist preusmerila na faceboo, Mal pa le prid okrog.user posted image

Mate0ja, pa si dočakala petek. Uživajte skupaj.user posted image

lunca, njamka, AS - vam pa koš user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
20.8.2010 20:23:26   
Anonimen
RMRM hvala, sm čist živčnauser posted image . Me oči pokliče čez kakšno uro, ko bo izvedel. Se je odločil , da jo bo dal še sterilizirat.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
20.8.2010 20:29:07   
aleksandra silvija
BS čestitke za majhno veliko deklico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte, cartajte se, ti BS pa počivaj!

Lunca, super si to uredila-1dan/mesec = tvoj.user posted image

Nina- držim pesti za tvojo psičko.

Mateja--se cartaš s svojo deklico? Je kaj drugačna?

Njamka-čvekala si s Samso? Naj se malo u pri nas oglasi. Meni mail ne dela, geslo za FB sem pozabila, SPET!user posted image

Ninny--helou!user posted image

Včeraj sem bila z Jernejem na pediatrični, neke stvari sva morala še urediti, šla pogledat user posted image  ood prijateljice, ki je ravno včeraj prvič dosegel težo 2000 g, rodil se je s 1600 g. Mamica je zaradi zapletov pri novorojenčku z njim v bolnišnici, z njo je pa še njen 17-mesečni sinek, diabetik.
Potem smo šli po malo jesenske robe za otroke.
Jutri začnem s službo po dopustu. 27. julija sem nazadnje delala....ojej, sem bila tako dolgo doma, kot da grem nazaj delat po porodniški.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
20.8.2010 20:48:25   
Anonimen
Ninny, hello tudi tebi. Si se čist preusmerila na faceboo, Mal pa le prid okrog.user posted image

Hello, saj sem pa tja pridem tud sem gor mal pofirbcat. user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
20.8.2010 20:49:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

No zdej se že pripravljajo, da ji bojo naredil CR, težko pa, da je sploh še živuser posted image . Dejte držat pesti, da bo vse uredu. No najbolj važn je, da no rešijo. Ta veterinar je pa hotu čakat do ponedeljkauser posted image , bi ji ga pa mogu že včeri naredituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
20.8.2010 20:49:28   
Anonimen
AS naj ti lepo in hitro mine dan v službi

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
20.8.2010 20:54:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

AS naj ti lepo in hitro mine dan v službi

tudi jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
20.8.2010 20:55:19   
Anonimen
nina7- sem te potrdila na FBuser posted image (saj upam, da si to tiuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4521
20.8.2010 20:57:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

nina7- sem te potrdila na FBuser posted image (saj upam, da si to tiuser posted image )

ja ja sm jestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4522
20.8.2010 20:59:51   
Anonimen
Evo me je oči klicu. Žal je mali poginiluser posted image . Pa ni bil mali ampak velik že 25cm. Mi je kr hudo, si nism mislila, da mi bo tolkuser posted image .
Račun pa tud tak, da te kap, 400€ ampak važn da so njo rešili

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4523
20.8.2010 21:01:55   
Anonimen
ojoj, Nina user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
20.8.2010 21:02:48   
Anonimen
Sem že čisto iz prakse tukaj gor, komaj še znam sporočila oddajatuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?