Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 19.8.2010 7:38:10
|
|
|
|
babysolza
|
Slovenka, ne jamraj, saj veš, da ti nobena ne verjame. Ej, veš da jaz tudi razmišljam, da bi šla danes še do frizerke? Sam mi je pa po drugi strani mal čudno, da bi v P puščala barvo vsepovsod (ker mam rdečo), tako da bom šla najbrž po porodu. Bi pa mogla tamalo peljat, ji rastejo lasje ful hitro. Dejmo čvekice kej povedat. Al vse pesti zame držite za jutri?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 19.8.2010 13:04:47
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Dejmo čvekice kej povedat. Al vse pesti zame držite za jutri? natürlich
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 19.8.2010 14:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan Mi smo se imeli tolk fajn. Lara je taka čvekica, tak da smo uživali ob kofetkanju brez problema, kaj delajo otroci. Samsa pa nima več veliko časa za RR, je več ali manj na FB. RMRM, je dosegljiva Tamasa na nemško tel, če rabiš domačo, ti jo pošljem. BS, kaj pa ti tukaj strašiš? A še kar nisi šla rodit? Slovenka, men sploh ni problem čuvat otroke, če seveda niso na joški . Men je tolk fajn, res. Nečakinja fura našo, jo v bistvu mora, ker jo tolk obožuje. Zdej ji reče Ajna. Pa seveda neumnosti se učita. Tazadnja je bla ta, da se spušča po toboganu z glavo dol. In to visok tobogan. No, jaz pa furam nečaka, ki je pa tak cartek, sam težak pa je, to pa ja. 13 kil pri 13 mesecih. Tolk k naša. In zato hudiček mali še ne hodi. Evo, mal sem se javila, včeraj ni blo časa, sva pršle kasno domov, ker smo moral še račke futrat z našo in Laro, pol pa via spat domov. Direkt. Se še kej oglasim.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 19.8.2010 15:37:45
|
|
|
|
mate0ja
|
BS navolila za jutri: ne pozabi potovalke pa napotnice in zdravstvene. Odpravi se z veliko poguma in pričakovanja. Ne paničari, ker s tem ne boš popolnima na nič vplivala razen na dobro voljo sebe in tistih, ki bodo ob tebi. Pa sej itak vse to že sama veš. Srečno. Če bo kera govorila s TMS jo lepo pozdravite. Včer je tisti konec popoldneva in večer tako hitro minil. Sm se za trebuh držala od smeha, ko mi je tamala hotla vse naenkrat povedat in zdemonstrirat. Tudi to, da po novem kaka na kahlico, skrita za zaveso. Je sedela gor ene pol ure pa čebljala pa se vmes napenjala pa razlagala, pa kukala izza zavese .... je bla že čist rdeča v fris. Po pol ure pa končno uspe sproducirat en bobek, lih tok da je pokazala kako se to dela. Je bla prov zmatrana na koncu. Je bil kar problem s kakanjem, je hotla met plenico na vsak način pa je pol babi pogruntala, da če jo skrije pa vse opravi v kahlo. Kje se lunca potika? Tud na FB je ni videt.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 19.8.2010 19:29:20
|
|
|
|
lunca14
|
lunca se je potikala po ljubljani in to sama ,sem šla na obisk dvema prijatloma iz srednje šole,in je blo prav fino,prespala sem pri moževi sestri,ker je itak moj tastarejši sedaj tam na počitnicah,srednji je pri mojih na počitnicah,tako,da mam sedaj sam enga otročka.Vidim da bo bs,jutri rodila bravo,kmalu bo .Vse ostale pa uživate,kar je prav.Moj mali je tudi že skor 100%brezpleničnik,včasih ko se zaigra mu mogoče uide,drugače pa suh tudi ponoči.Smo pa ratali nabriti in zaspančki,po tanovem spimo do osmih in celo malo čez,danes do pol devetih.Sedaj pa nosi mojo torbo in govori da gre v šolo,no gre spat,kmalu,še kopanje pa spat.Lepo se mejte,pa bs.tebi pa en lep porod .
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 14:51:34
|
|
|
|
mate0ja
|
lunca pa kaj nisi omenla, da prideš v LJ. Za eno hitro kavo bi se verjetno pri obeh našel čas. Jest letim zdej proti Gorenjski objet mojo lubico. Lep vikend vsem.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 16:07:16
|
|
|
|
lunca14
|
mateja,je blo vse tako nahitro,sem pomislila nate,sam nimam tvoje tel.št,drugače bi te pa poklicala,sej še kdaj pridem,si nameravam vzet 1x na mesec en dan zase,tako,da...........napiši,mi svojo št.na zs.pa te pokličem,če bom v lj. ..........bs.še nič novega?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 17:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Babysolza sporoča: Živjo! Eneja je moje ime, tudi sestrica S že to ve. Danes ob 13:09 sem se rodila ter mami S in atija A do solz ganila. Imam kar 4580 g in 56 cm. Z mami sva obe vredu! Konkretna pupa, ni kaj! Čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 18:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Babysolza čestitke
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 19:28:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Babysolza čestitke . To pa je ornk baba.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 19:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša psička pa še kr ni skotila. Zgleda , da ima samo enega in je ta že tolk velik, da ga ne more vn dat. Je bla dons full boga, je skoz potiskala pa nč . Ta nš veterinar pa čist flegma, da bo že, da naj nč ne skrbimo. Zdej jo je oči pelju v Lj. in ji bojo revci naredil CR. Men je tolg boga k se že tolg dolg matra .
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No zdej se že pripravljajo, da ji bojo naredil CR, težko pa, da je sploh še živ . Dejte držat pesti, da bo vse uredu. No najbolj važn je, da no rešijo. Ta veterinar je pa hotu čakat do ponedeljka , bi ji ga pa mogu že včeri naredit
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:13:26
|
|
|
|
RMRM
|
Babysolza, čestitke vsem skupaj
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:15:44
|
|
|
|
RMRM
|
Nina7, tole z vašo psičko je pa tud ful grozn. A veterinar bi pa kr čakal, ja noro. Dobr da ste jo pelal. Nadaljevanje pa poročaj. Ninny, hello tudi tebi. Si se čist preusmerila na faceboo, Mal pa le prid okrog. Mate0ja, pa si dočakala petek. Uživajte skupaj. lunca, njamka, AS - vam pa koš
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM hvala, sm čist živčna . Me oči pokliče čez kakšno uro, ko bo izvedel. Se je odločil , da jo bo dal še sterilizirat.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:29:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
BS čestitke za majhno veliko deklico. Uživajte, cartajte se, ti BS pa počivaj! Lunca, super si to uredila-1dan/mesec = tvoj. Nina- držim pesti za tvojo psičko. Mateja--se cartaš s svojo deklico? Je kaj drugačna? Njamka-čvekala si s Samso? Naj se malo u pri nas oglasi. Meni mail ne dela, geslo za FB sem pozabila, SPET! Ninny--helou! Včeraj sem bila z Jernejem na pediatrični, neke stvari sva morala še urediti, šla pogledat ood prijateljice, ki je ravno včeraj prvič dosegel težo 2000 g, rodil se je s 1600 g. Mamica je zaradi zapletov pri novorojenčku z njim v bolnišnici, z njo je pa še njen 17-mesečni sinek, diabetik. Potem smo šli po malo jesenske robe za otroke. Jutri začnem s službo po dopustu. 27. julija sem nazadnje delala....ojej, sem bila tako dolgo doma, kot da grem nazaj delat po porodniški.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny, hello tudi tebi. Si se čist preusmerila na faceboo, Mal pa le prid okrog.user posted image Hello, saj sem pa tja pridem tud sem gor mal pofirbcat.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No zdej se že pripravljajo, da ji bojo naredil CR, težko pa, da je sploh še živ . Dejte držat pesti, da bo vse uredu. No najbolj važn je, da no rešijo. Ta veterinar je pa hotu čakat do ponedeljka , bi ji ga pa mogu že včeri naredit
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
AS naj ti lepo in hitro mine dan v službi
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 AS naj ti lepo in hitro mine dan v službi tudi jaz
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
nina7- sem te potrdila na FB (saj upam, da si to ti )
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny nina7- sem te potrdila na FB (saj upam, da si to ti ) ja ja sm jest
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 20:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me je oči klicu. Žal je mali poginil . Pa ni bil mali ampak velik že 25cm. Mi je kr hudo, si nism mislila, da mi bo tolk . Račun pa tud tak, da te kap, 400€ ampak važn da so njo rešili
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 21:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj, Nina
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 20.8.2010 21:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že čisto iz prakse tukaj gor, komaj še znam sporočila oddajat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?