|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 14:50:48   
kai1
Pozdravljene punce

Mi2 sva doma. Manca je zelo pridna. Malo imamo samo težav, saj bi se ponoči dojila na 1,5h. Ali imate kakšen nasvet glede tega, kako to rešiti?
Čez dan pridno papca in spi.

user posted image

No, pa še moja porodna zgodba.

V soboto (14.8.)ob 9h sem bila v LJ. P zmenjena z eno od babic, da me samo malo ogleda kaj se dogaja, saj je bila moja G že dober teden na dopustu in me ni naročila k nadomestnemu G.
Ponoči sem že imela rahle popadke, ampak še zdaleč ne tistih tapravih.
Naredila mi je vaginalni pregled, odprta za dobre 3 prste. Potem še ctg, ki pa ni kazal kakšnih tapravih popadkov.
Dala mi je na izbiro, da grem na klistir, pa predrtje mehurja in bi potem videli ali potrebujem še kaj umetnih popadkov. Druga možnost, pa da grem domov oz. za dobre 2h na sprehod, potem se pa vrnem, ko se začne akcija.
Ker sem od prevga poroda imela slabe izkušnje, sem se odločila, da greva domov. Doma sem šla na tekalno stezo malo hodit in kmalu so se začeli popadki na 10 min, tisti tapravi. Ti so se stopnjevali in ob 16h sva šla v P. V sprejemu sem bila odprta že 6cm in popadki na 3min.
Naredili so mi mini klistir, potem mi je odtekla voda.
Malo čez 18h sem komaj prišla do porodne in ob 18.23 je na svet prijokala naša Manca.
Porod je bil zelo ekspresen, brez kakaršnega posredovanja.
Dobila sem par šivčkov, ki pa so že ok.
Sem pa bila presenečena,imela sem isto babico in zdravnico, kot pri prvem porodu.
Bila sem na oddelku D, moram reč, da so enkratni.

To je bil moj porod, kakršnega sem si vedno želela.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
18.8.2010 15:46:36   
žabica13
Vsem hvala za lepe besede, polovico sem že rešila danes. Mojega v red spravila. Konkretno da rabim malo več njegove pomoči - mu je dalo mislit zgleda, in danes je sestanke skrčil na minimalno (in samo na popoldne) in me non stop sprašuje kaj naj mi pomaga (ja in tu mu je treba konkretno povedat kaj, če ne rečeš ne vidi pač) user posted image  Ko dan in noč od včeraj. Za taščo se pa tudi ne bom preveč sekirala, ima pač raje živali ko otroke, samo sem še zaradi teh hormobnčkov malo občutljiva in kdaj verjetno tudi malo preobčutljiva.

Tinky user posted image user posted image za Majinega učka!

kai1 super ekspresen porod! Čestitke user posted image

Solis res hvala za obširne informacije, tisto z vago se mi zdi res super ideja, ker me cel čas malo skrbi da ni dete lačno.

Mleko imava danes tudi bolje! Ponoči se je nafilalo zgleda, tako da sem imela zjutraj (ponoči sem si dala dol modrček in tiste blazinice) celo lužico na eni strani. Tudi naša dudalna lenobica je danes še kar pridno sodelovala, tako da če bo šlo tako naprej bo pa res vsak dan bolje. Pa jem ful danes, in isto pijem.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
18.8.2010 17:47:43   
kamelija
Hojla tako user posted image kot vse mamice! Zanimivo je brati že vaše izkušnje z malimi sončki. Tole dojenje je res cela znanost včasih!
Tudi jaz sem slišala večkrat od  mamic da je zelo važna redna prehrana in velikooo tekočine! Pa počivat in čimbolj mirne živce!

Žabica13 tašče so včasih res pravi zmaji!user posted image Poznam to!  Glavno, da te sedaj tvoj podpira. Tudi za njega je to sprememba. Ampak na tebi je sedaj večje breme zato je fino, da sta se pogovorila.

Kai1 super porodna zgodba. Jaz si tudi želim takšno. No jaz sem sedaj 6 dni pred PDP in ne duha ne sluha o kakih popadkih. Edino popoldne mi malo otrdeva trebuh, tu in tam kak špikec in to je to. Jutri imam pregled pa bomo videli ali se kaj odpiram in kako je z MV.

Mamice lepo cartajte vaše pikice ostale pa smo tudi počasi že na vrsti, da jih spoznamo!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
18.8.2010 17:54:12   
listek1
dan punce,

mam zeloooooooooooooo slabo vest, ker se nisem nič javila.

Kot prvo iskrene čestitke vsem mamicam, za vse ostale user posted image  pa upam, da čimprej greste v Rim.

Tinky - tudi naša Ana je imela že v porodnišnici vnetega učka, doma se je stanje poslabšalo. Tako, da sva klicala P in smo prvo dobili Bivacin kapljice (žal niso pomagale), potem pa smo dobili Tobrex kapljice in mazilo in stanje se je v parih dneh izboljšalo. Zaenkrat se nam še  ni ponovilo in upam, da tako ostane. Držim pa pesti, da čimprej zrihtate tale uček.

Žabica13 - glede tašče nimam besed, bo že dobila enkrat svoje nazaj.

Mleko - zaenkrat ga imam še dovolj, čeprav je Ana pravi mali požerušček. Vedno se je treba podojit na obe dojki, da je zadovoljna. Razen ponoči ji zadošča ena. Imam pa za vsak slučaj doma Novalac.

Drugače pa se imamo super, David je zeloo lepo sprejel sestrico, jo mora vsak večer pestvat preden gre ajat, pa lubčka za lahko noč. Pa nosi ji dudico, da Ana slučajno ne bi jokala. Res je zelo priden.
Ana nam pa čez dan zelo malo spančka, glede na to, da pravijo, da novorojenčki samo jejo in spijo. No za našo punčaro to ne velja, je preveč zanimivih stvari okrog. Zvečer mi zaspančka nekje najkasneje do 21:30, spi  nekje do 2h zjutraj, pa potem cca. do 5-6h, pa potem še potegne do 10h. Pride pa kakšna nočka, ko se pa mal več zbuja in tudi danes je blo tako. Sem prebrala, da sta imeli Tinky in Solis podobno nočko user posted image .
Jest se pa tudi počasi sestavljam po CR, me še vedno boli, ampak gre na bolje.

Zaenkrat toliko, priden bodite, uživajte s svojimi sončki user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
18.8.2010 22:21:11   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

ljubljančanke, kako hitro ste dobile rojstni list?

sky77 - naš user posted image  se je rodil 1.8., rojstni list je prišel pa včeraj. Torej 16 dni.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
19.8.2010 8:34:27   
solis
Dobro jutro,

današnja noč je bila malenkost boljša, ampak je blo še vedno  premal spanja user posted image .  Cele dneve si pojem tist komad od Faithless: I can't get no sleep user posted image . Podočnjake mam pa tud že take, da glava boli. Zadnje dni po prvem nočnem hranjenju Ana takoj podre kupčka in jo dam spat - tako sva pokonci maximalno pol ure in potem sladko spi do naslednjega hranjenja okrog štirih, ko se začne: najprej ni kupčka od nikoder, ko ga le podre jo dam spat, ampak se čez pol ure začne stokanje in potem se ji še ene parkrat mleko dvigne in ji priteče čez nos, da komaj do sape pride in potem spet non stop neki stoka in to traja do šestih pol sedmih, ko jo spet zagrabi lakota.

kai1 lepa porodna zgodba. Jaz čez dan Ano dojim na 3 ure (če hoče pa še vmes dobi), ponoči pa jo pustim spat in se počasi (ampak res počasi) obdobja spanja ponoči podaljšujejo. Poleg tega jo imam čez dan pri sebi v vozičku (tako vse sliši ko npr. kuham, pospravljam, poslušam radio...), ponoči pa spi v svoji posteljici.

Žabica13 lepo je slišat, da si tvojga mal v red spravla user posted image

Listek1 lepo te je spet brati. Želim ti čimprejšnje okrevanje po CR. Aja pa še to, tvoja punči, ma pa zelo lepo ime user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
19.8.2010 9:18:58   
novamami
Jutro punce!

Žabica13 lepo je slišat, da se je tvoj popravil. Sej bo!  Za taščo se pa ne sekiraj.

Listek1 lepo te je spet brati. Čimprej okrevaj po CR. 

Jaz pa čedalje bolj slabo spim. Roke imam vsak dan bolj mravljinčaste in se mi od tega že kar meša, sploh nimam nobenega občutka v prstih. Blazinice na prstih so itak prve podlegle. Kr neki! Naša bejba pa je še kar lepo ugnezdena v mojem trebuhu in mi veselo pritiska na živce. Ja kaj čmo, bo že bolje. A je katera imela podobno izkušnjo v tej ali kateri od prejšnjih nosečnosti? A zadeva potem popusti, ko detece pride na svet?

Si grem zajtrk narest! Lep dan vsem vam želim.

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
19.8.2010 9:59:57   
Tinky
Listek, sem te prav pogrešala user posted image

žabica, super da si zadevo s tvojim rešila. Pri moških je pač tako, da je treba zaropotat, ker sami očitno ne pridejo do spoznanja, da nekaj pa le ni ok. user posted image

novamami, boš vidla, da vse težave bojo izzvenele takoj po porodu. Potrpi samo še malček

Danes imam že polno glavo vsega. Maja je celo noč spala v najini postelji in posledično sem vsa polomljena. Teo mi pije kri že od 6 ure zjutraj. Danes je eden od tistih dnevov, ko ne uboga NIč, ma prav NIČ. Je bil na ohlajanju že žnj krat, pa niti dobro ne pride iz sobe že ušpiči kakšno novo user posted image user posted image
Ob 12 peljem Majo k pediatrinji, da končno vidimo kaj je s tem učkom. Bom zahtevala, da ji vzamejo bris, ker je ne morejo filat z antibiotiki brez prave diagnoze.

solis, ma veš, da moja Maja sploh ne podre kupčka. Mogoče ga je 2x od kar smo doma.

Danes bi jo morali prvič skopat, pa je vse skupaj padlo v vodo, ker gremo k pediatrinji, patronažna ima jutri full dela, tako da jo bomo šele naslednji teden. Ji pa tako že lasje smrdijo, da je joj user posted image , pa še tako dolgo čupco ima user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
19.8.2010 10:15:51   
žabica13

Jutro punce, jaz sem za sprememboi danes spočita user posted image  David je spal od 24 - 3, nato sva se dojila (in nama je kar hitro ratalo), nato je pančkal še do 6 in še do 8 nato. Se mi zdi to super, napram prejšnji noči. Imam pa danes drug problem (by the way mleko spet imam, praktično zelo dosti ker mi kar kaplja ven, in pristavljava se še kar), mi je pa leva bradavica do krvi razpokala. Ža sem to videla šele zjutraj, ker ponoči se dojiva le pri solni lučki, da ne budiva preveč user posted image . In sem zjutraj videla da je David krvav po majčki, in ko sem ga pristavila je bilo vse krvavo. Potem sva se samo na desno stran dojila. Edino me skrbi da ni kaj krvi ponoči pogoltnil, ker nisem videla prej te razpoke. Mi pa je šel dragi zdaj v LJ (ga še drži sindrom pridnosti, kakor sem pojamrala je letel v lj zdaj) po prsno črpalko, mi kar kaplja ven, in vsaj na levo stran se očitno nekaj časa ne bova dojila. A je katera imela/ima razpokane bradavice, kolko časa so se vam celile?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
19.8.2010 10:28:42   
Tinky
žabica, uporabljaš lanolin?
Meni so bradavice po prvem porodu razpokale tolko, da sem imela kraste. Med dojenjem se je tudi zgodilo, da je Teo zaužil kri in pojedel tudi krasto, pa ni bilo nič narobe.
Jaz bi mu na tvojem mestu ponudila kljub vsemu obe dojki. S črpanjem boš dosegla le to, da mu boš svoje mleko ponudila po flaški, kar pa zna bit dvorezen meč. Se bo navadil na flaško in bo skenslal joško. Tako se je zgodilo meni pri Teotu.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
19.8.2010 12:24:42   
sky77
Eno vprašanje. kako pa greš z otrokom k zdravniku, če nimaš niti enega papirja v roki?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
19.8.2010 12:28:27   
miska333

Eno vprašanje. kako pa greš z otrokom k zdravniku, če nimaš niti enega papirja v roki?

Mislim, da je prva dva meseca (oz. 2 meseca imaš čas, da otroku urediš zdravstveno zavarovanje) zavarovan preko mame, tako, da potrebuješ le svojo zdravstveno kartico. Nisem pa sigurna.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
19.8.2010 13:21:58   
sky77
Vem da sem pri tasrednji imela en list, dokler ni dobila svoje zdravstvene, zdaj pa nimam nič.

Tinky kako vi to prakticirate? Ima Maja že svojo zdravstveno?

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
19.8.2010 13:55:58   
ooooo
žabica13 kar se tiče dojenja ti priporočam da dojiš na obe dojki... moja izkušnja je taka, da zdej 4 dni nisem dojila na levo dojko ker sem imela kar lepo in predvsem bolečo rano. kaj sem s tem dosegla? da se mi je danes hrasta spet odprla ko sem eneja podojila in spet je bolelo... pa mleka imam tretjino od tega kar je blo prej. mi je žal da sem sploh nehala z dojenjem ker dosegla nisem nič, razen da sem otroka futrala z dodatkom ker načrpanega mleka ni bilo dovolj za obrok. nimamo druge kot stisnit zobe in dojit naše sončke, vsaj jst sm se odločla da bom pa samo upam da se mi leva dojka zopet napolni z mlekom. drugače pa razumem da boli in je neprijetno. upam da se ti bradavice čimprej utrdijo in bo postalo dojenje prijetnejše user posted image
pa user posted image za taščo in me veseli da se je tvoj dragi popravu - samo tako naprej user posted image

pa čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
19.8.2010 15:03:08   
Ploha
luštn vas je brat user posted image user posted image

jst sm mela pa danes pregled in sem odprta skoraj 3 cm, brez popadkov, otrok visoko in plodovnica bistra...tko da za 1x še nič ne kaže...naslednji pregled v ponedeljek, sam upam, da do ponedeljka odletim v rim user posted image user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
19.8.2010 15:51:22   
Tinky

Vem da sem pri tasrednji imela en list, dokler ni dobila svoje zdravstvene, zdaj pa nimam nič.

Tinky kako vi to prakticirate? Ima Maja že svojo zdravstveno?

danes sem jo peljala k P in dala svojo zdravstveno, ker Maja je še nima. Je pa 60 dni zavarovana po meni

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
19.8.2010 15:52:18   
Tinky
limma sporoča:

Dobili smo se eno princesko - Aniko
Presrečni U, N in B

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 19.8.2010 15:54:26 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
19.8.2010 15:54:08   
žabica13
No, mi smo pa imeli patronažno danes, in David se od zadnjič ni dovolj zredil user posted image  potem sem si iz ene dojke izčrpala mleko in ga je bilo samo 25 ml, iz obeh torej cca. 50, patronažna mi je rekla da pa potrebuje cca. 70 na obrok. Tako da si moram zdaj na 2 uri s pupmico ga stiskat, da čimbolj stimuliiram nastajanje - tako mi je ona svetovala. Pa več počivat - samo to pa je težko, zdaj je bil naš fantič od obiska patronažne ob 12 cel čas zbujen, in se potem itak z njim ukvarjam ves čas, zdaj je zaajal, pa obiske pričakujem. Za vnaprej sem se ravno zaradi tega odločila da ne bom obiskov sprejemala še kak teden ali dva (danes izjema ker pride moja nona iz bovca), ker ti potem še tisti čas počitka ki bi ga lahko imel odščipnejo. Kako ste ostale mamice z obiski? Aja, mi je pa tudi patronažna rekla, da dojit na obe, tudi če je rana, tako da mažem z lanolin in stiskam zobe.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
19.8.2010 15:57:28   
Tinky
žabica, naj te malo še potolažim, da otrok izsesa več mleka kot ga ti izčrpaš. Tako, da se na količino napumpanega mleka ne preveč zanest, ker ga David popije več.
Kolko se je pa zredil?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
19.8.2010 16:06:01   
nimanorwen
drage somamice in user posted image , lepu pozdravljene.

evo mene, nazaj v virtualnem svetuuser posted image najprej čestitke (vidim, da je pravi naval user posted image ):
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE DREAMY ZA ŽIGOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE KAI1 ZA MANCOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE AISHI86 ZA PATRIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE NATAŠIC ZA NICKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE BARBARIGS ZA IRENEJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ŽABICI22 ZA ŽIGOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MARČEVKI 2010 ZA EMOuser posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image ČESTITKE HERMY1 ZA BRINOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MISKI333 ZA TISOuser posted image user posted image user posted image
vsem dRužinam želim vse najlepše in najboljše, veliko lepih trenutkov in čim več veselja z novimi člani! da bi se vsi imeli tako fajn, kot se imamo mi user posted image user posted image

najina zoja je privekala na svet v soboto, 14.8. ob pol 6 zjutraj. porod je biu ekspresen, samu vm porodno zgodbo napišem, k bom mou h seb pršla, ker se ful slabo počutim še. slabu mi je skus, šivana sm bla ful, notr in zunej in sedenje sploh ne pride v poštev, tut na šlaufu neuser posted image  dojim jo lahko samo stoje in mi gre to pol full moči in sm k en zombiuser posted image ne vem no, sm mislna, da bom hitrej h seb pršla. drugač je zoja ful pridna, lepu se dojiva, moj mož je itak najboljši, mi kuha, pospravla ... pa tak ati je, mi gre kr na jok od sreče, k ju gledam. pa tamala, k je tuk lepa. kr ne morm vrjet, da je moja. tako lepo popolno bitje. bom sestri naročila, nej ona prek svojga računalnika da kšno slikco v album, k jo prou morte vidtuser posted image  se mi zdi, da sm še pouna hormonov, usak dan se zjokam od srečeuser posted image ne vem vmes sm vidla, limma si sprašvala glede muzke ... sploh nismo dal cdja not, so mogli bit vsi tih med porodom, sm tako zaukazala vsa zadetauser posted image  prjavlala sm take da dol padeš npr. med šivanjem sm dohtarci menda prbila "tole je pa glih tak filing, k da bi mi en gliste iz riti vleku"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao ejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pol je rekla kk pa to veste pa sm rekla nazaj, da se mi pač zdiuser posted image user posted image user posted image  (namreč gliste in deževeniki so moja fobijauser posted image ) uglavnem sej vam še kej več napišem, hvala vsem za čestitke in lp

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
19.8.2010 17:06:14   
Tinky
nimanorwen, sem vidla Zojine slikice na fb, čudovito punčko imatauser posted image user posted image , pa super za ekspresni porod!!!

Naj še povem kako je blo pri pediatrinji.
Maja ima zamašen solzevod, dobila je napotnico za okulista, pod nujno. Če bo ta ugotovil, da je stanje hudo, kritično ji bojo spihali sozlevod, sicer se bo počakalo, da se z rastjo sam razširi, sicer pa to traja tudi do 1 leta.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
19.8.2010 17:17:36   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

luštn vas je brat user posted image user posted image

jst sm mela pa danes pregled in sem odprta skoraj 3 cm, brez popadkov, otrok visoko in plodovnica bistra...tko da za 1x še nič ne kaže...naslednji pregled v ponedeljek, sam upam, da do ponedeljka odletim v rim user posted image user posted image

joj Ploha, upam da greš res čimprej v Rim. Zdej si spet že full čez rok, ne?
No, v tretje boš mogoče pa kej predila user posted image

Ok, zdej pa grem dol z neta, moram spucat kopalnico.user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
19.8.2010 17:49:50   
žabica13

Limma iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice. Upam, da se počutita dobro, in seveda veliko veliko crkljanja in lepih stvari! user posted image user posted image

Nimanorwen upam da se boš čimprej bolje počutila. Kaj pa če bi Zojo dojila leže? Drži se! Skoraj pozabila napisat - vajina Zoja je prelepa! user posted image

tinky user posted image user posted image  za Majinega učka. David se pa je od petka do danes zredil 120 gramov, naj bi se pa 30 gramov na dan, zmanjka mu 60 gramov. Glavno da vem da ni mlekeca dovolj pa da lahko ustrezno ukrepamo.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
19.8.2010 17:50:39   
žabica13
Tinky tvoj zadnji stavek sem prej spregledala, da greš pucat kopalnico. Daj se vseeno še malo čuvaj, ne pretiravat

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
19.8.2010 22:58:22   
barbet
Ojla somamice in še nosečke!

Evo mene spet med vami. Vas dva dni celo prebiram - sem bila firbčna kaj se dogaja in vidim, da se ful. Ko pa pridem do pisanja ... ja saj veste kaj sledi.
Sicer sem si pa vzela čas le za nas tri - kako lepo je biti mama, pa imeti najlepšo hčerko in najboljšega moža. Se ju kar ne morem nagledati, Enje itak, pa skupaj z očkom sta tako luštnauser posted image user posted image user posted image

No ... nadaljujam kasneje

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?