|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 20:30:52   
Roberta69
Mi smo naročeni na revijo VIP in glih včeraj sem gledala teste avtosedežev in sploh nisem mogla verjet, kako recimo isofix vpliva na rezultate. Enkrat je nekdo omenjal, da naj bi bilo z isofixom celo slabše user posted image  user posted image  user posted image , no, še zdaleč ni tako... Je pa med lupinicami, ki so jih tokrat ocenjevali, najboljša Maxi Cosi Pebble, ampak je prov user posted image draga (348,89 € user posted image ), se pa tudi Cabriofix ni slabo obnesla user posted image .

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 20:47:17   
3x mami
mamajaca, ne vem no, ampak moji so se mi na boku siroko poviti smilili. na koliko si pa zlagala tetra plenico? jaz sem jo, ce se ne motim, dajala na tri. in jima je fajn narazen drzalo, tako da ju se danes kdaj klicem zabica.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 21:09:10   
Pokora
Evo Zinchy, sem se registrirala in glasovala. Spomni me še kaj, sem videla da lahko vsak dan enkrat glasujem.

Pixie, dobre poka tale tvoj fant!user posted image user posted image user posted image

Anju, sam tale tvoj je pa res hud gobar! Moja mami sem in tja kaj najde, ravno toliko da piko vdremo. A tvoj tudi kaj štorovke nabira? Meni so v kisu noro dobre, samo nikol ne ujamem kdaj jih je treba nabiratiuser posted image

3x mami, super boš prištimala za jest. Lahko mogoče dodaš še kako solatko iz kuskusa (kuskus, paradižnik, kumare, peteršilj, olivno olje, malo limonce). Mi praznujemo v športni dvorani in tja kar pice naročimo, poleg raznih grickalic. Sem za 1. RD naredila vraga in pol, potem se mi je pa neumno zdelo, ker vsi ostali za te otroške rd-je nekaj na hitrco naredijo in zdaj tudi jaz kar pico al pa narezek naročim. Za domače se pa bolj potrudim in imamo navadno kosilo.

Široko povijanje - moja sestra je imela kot dojenček tiste šince, tako da sem jaz malega nekaj časa povijala široko (plenice zlagala na tretjine), po kontroli so pa rekli da ni več treba. Takrat v Lj še niso slikali takoj, tako da smo pri 1 mescu šli na slikanje v Kranj...

Orhideja super za info da ni za imeti srečanja v tisti slaščičarni. Kakšna se ti je pa zdela ponudba?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 21:09:28   
janaja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

anju-v porodnišnici se dobi potrdilo o rojstvu. Jaz ga nisem videla, samo moj ga pa je moral vzeti in ga je takoj nesel na CSD, saj je prvič začel z očetovskim, takoj ko sem rodila, zato se je tudi tako mudilo...user posted image  Zdaj sva pa itak tako dogovorjena, da bom jaz sama v porodnišniciuser posted image , on bo pa z malo, da se njej ritem ne podre preveč. Je pa bolje, da je ne vozi na obiske, ker bi imela ona krizo, jaz pa tudiuser posted image . Saj ne razume še, da mamica ne more z njo domov...
Potem ko prideva pa z user posted image domov, bo pa takoj na očetovskem,.... Tako da bo več časa tudi za urejanje njegove papirologije...


joj men je tud kr hudo... sva se tudi z mojim tako dogovorila, da je bolje če se ne vidimo dokler ne pridem domov user posted image

Kako bodo dolgi dnevi user posted image

_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 21:09:44   
luna_25
vidim da imate debato o širokem povijanju in naj vam povem, da sedaj ni več potrebno povijati široko, če je vse ok pri pregledu. nam je zadnjič na materinski šoli povedala pedijatrinja. jaz pasove imam, ker sem jih dobila tako če bo slučajno treba...preventivno pa otroka ne bom povijala široko.
me pa še neki zanima, k ste se menile, da boste ene dobile že nakazilo denarja namesto paketa in potem še starševki??? kaj starševski dodadek al kaj je to...?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 21:24:59   
Najki
pixieM ko sem prvic rihtala porodnisko in sem sla po papirje, mi je vse lepo razlozila, zdej pa sem hotla samo papirje dvignit, pa mi je spet vse razlagala pa se mi niti ni dalo poslusat user posted image . Tko da tuki kar razlozija vsaj kako kaj izpolnit. Po porodu bo v P prisla maticarka naredit popis in zapisat ime, da ti bojo izdali rojstni list, potem imas pa recimo osebni dokument za zrihtat malcku pa zdravstveno, samo to psotopoma in seveda po prejemu rojstnega lista. Btw mene so ti papirji zelo spravljali ob zivce v prvi nosecnosti, sem bila tecna kt pes.

Otroski dodatek je odvisen od druzinskih prihodkov, ne samo od prejemnika, tako da bo v vsakem primeru ista vsota. Pa mislim da ne gre v olajsave.

filisa ja ti pripadas svoji bcini inse mora najt plac zate. Jaz sem tudi menjala G prvo nosecnost in sicer iz ZD Metelkova na ZD Vic in mi je una sla razlagat kako oni dobivajo tudi iz siske pa iz logatca pa ne vem kje in sem ji rekla da to ni moj problem, da js spadam v ta ZD po prebivaliscu, siska ima svoj ZD, zakaj bi jaz izvisela? No v glavnem se mi je mudilo najt G pa mi je ena druzinska prijateljica, ki je tudi G povedala, da so me na Vicu absolutno dolzni sprejet.

lija ocetovstvo se ureja prej ali po, samo prej je manj komplikacij. ocetovski dopust pa dobis zdej lohk papirje, jih das izpolnit in to, samo vlozis pa po rojstvu, ker ocetovski zacne tect lahko po rojstvu, pa ne ves vnaprej datuma. mora pa oce obvestit delodajalca, kdaj priblizno bo porod.

Imam muellerjev modrcek za dojenje in je prav fajn, pa tudi velike cifre imajo. Drugace stanejo kakih 30 EUR, pa niso nic boljsi, samo mogoce lepsi. Kar se tice stevilk so normalne, je pa tezko rect, ker bojo prsi se vecje, ko bojo polne. Pa pri 6 eur se res ne rabis niti sekirat al pa gres zamenjat. Jaz sem sla gor za dve kosarici med nosecnostjo in dojenjem.

Roberta v stari ljubljani imajo lesene mobile, seveda nic glasbe ali mehanizma, cisto navadni. So pa v eni stacunci ob Ljubljanici pod gornjim trgom, vhod je par strmih steng gor. ena je pa v tisti pravicni trgovini ki gleda proti gornjemu trgu. Tam sem jaz kupila en tak mobile iz pisanih lesenih papig na laksu user posted image . Pozabila sem imeni stacun.

MC Pebble je v pikapolonici 190 eur.


V PO so imeli na uporabo tudi Moltex plenice, ki so eko in prodajajo v muellerju, samo je pa cena enaka pamperskam. Enkrat okoli enega leta sem jih spet kupila, pa je vse skozi prislo, niti ne pri robu plenice ampak skozi!! plenico... No hocem rect, da mogoce boste imele opcijo sprobat razlicne tipe ze v porodnisnici.

Siroko povijanje: nastavis si svedsko plenico (za siroko povijanje), na njo das na kak decimeter sirine zlozeno tetrico, pride krajsa kot svedska po dolzini, otroka postaviz z ritko na sredo svedske, montiras pampersko, potem pa zavihas gor se tetrico in svedsko. Zgornji rob zavihas navzdol, da pride pod popek ali pa nad popek in zavezes. Zavezes ob strani, da ne tisci trebuscka in popka. Mi smo ga vedno normalno dali spat na bok siroko povitega, imamo pa tisto blazino iz BC, ki ga drzi na boku. Rolanje brisac ni kaj dosti pomagalo pri tem.
Zinchy v leclercu trenutno prodajajo kocke gline, take par kilske user posted image . Ko je ze Caroline omenila ustvarjanje in packanje user posted image .

Mojemu je babica odstrigla malo koze na prstku z zaobljenimi skarjicami, ko jo je nekaj zmotilo. Si ga ne upa vec stricti od takrat. Je bil pa tudi star par mesecev. Jaz se nisem imela nesrece s tem, pa ga vedno zelo globoko postrizem. Ko je imel AD na udaru, se je stalno praskal do krvi, revcek je imel rokavice do kaksne petega meseca in se te so bile krvave user posted image . Tako da zdej gledam, da nima nic, s cimer bi se lahko praskal user posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 21:39:22   
3x mami
SEZNAM NOSEČK OKTOBER 2010 (krajša verzija) 
PDP, nick, starost, kraj bivanja, otrok doma (letnik), spol, ime, porodnišnica

28.9.
Smarnca,
29 let, Mozirje, 1 user posted image , user posted imageCE

30.9.

Tinaaleks
28 let, Ljubljana, 1 user posted image , PO

2.10.
Tejči08, 32 let, Šoštanj, 2 user posted image , user posted imageSG

3.10.

Arual2006, 33 let, Celje, 1 user posted image , user posted image
Born*to*be*wild, 21 let, Dobrepolje, user posted image Kiara 

4.10.

3x mami, 27 let, obala, 2 user posted image (06, 07), user posted image , PO
Filisa, 28 let, Maribor, user posted image Brina, MB
Pikab84, 26 let, Primorska, user posted image , PO

6.10.
Bička, 1 user posted imageuser posted image
Kolumbo, 32 let, 2 user posted image , user posted image
Kpmk, 27 let, Celje, 1 user posted image  (09 - Ian), user posted image , CE

10.10.
caroline1,
Celje, user posted imageCE
Zinchy, 22 let, Kranj, user posted image Mai Peter, KR

11.10.
Anju, 29 let, Primorska, 1 user posted image  (07), user posted image , PO
lija30
Melita73
, 36let, 1 user posted image  (06 - Zara), user posted image Juš, LJ
Nejkec, user posted image
Mojcaya, 26 let, user posted image , Ptuj
Samantka,
24 let, Štajerska, user posted imageMB

13.10.

SM10, 33 let, 1 user posted imageuser posted image
Snežakinja
user posted image  

16.10.

mamamajča,
26let, Šmarje, 1 user posted image  (07 - Mark), Ptuj
Pokora, 35 let, 1 user posted image  (06), user posted image , LJ  

18.10.

S*,
33 let, user posted image
Tybysy, 36 let, user posted image , NM-LJ

21.10.

missD, user posted image user posted image  

22.10.

sasadejan,
25 let, Domžale, user posted image Mark, LJ  

23.10.
Janaja, 26 let, 2 user posted image  (04, 09), user posted image Rebeka  

24.10.

M&A,
35 let, Domžale, 2 user posted image  (05, 07), user posted image  

25.10.

Najki, 29 let, Ljubljana, 1 user posted image , user posted image
Nika1,
Domžale, 1 user posted image , PO
Orhideja80,
29 let, Ljubljana, user posted image  

26.10.

2ursae,
32 let, Ljubljana, 2 user posted image , user posted image Lučka, LJ  

27.10.

Alicia84,
26 let, Domžale, user posted image , LJ
Bloom1, 36 let, 5 user posted imageuser posted image , MS
Polmaja,
37 let, Piran, user posted image Bor, PO
Roberta69,
28 let, Ljubljana, 1 user posted imageuser posted image , LJ  

28.10.
Luna_25,
25 let, user posted image , NM  

29.10.

BRinME,
27 let, S. Primorska, user posted imagePO
Jana84, 25 let, Primorska, 1user posted image , user posted image , Šempeter
Majabar, 28 let, Medellin, user posted image , Medellin (Kolumbija)  

31.10.

PixieM, 26 let, Koroška, user posted image , SG  

(seznam vseh nosečk najdete na tej strani)

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 17.8.2010 21:48:53 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 21:46:33   
Pokora
Najki in Roberta, tista stacunca ob Ljubljanici se imenuje Ristanc, una od pravične trgovine je pa Tri muhe. Iz ristanca imamo mi te medvedke ki jih imamo nad previjalno mizo. So čisto preprosti - na laksu pripeti barvasti medvedki.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 21:48:23   
3x mami
aaaah, tale seznam user posted image sem vse nastimala, pobarvala in to, pa mi je vse zmesalo. zdaj upam, da je v redu.
mal sem ga skrajsala - na koncu je link na celotni seznam. ce katere ni gor (sem pustila gor tiste, ki se bolj ali manj redno oglasamo - upam,da niste jezne), naj javi, da dodam.

za naprej pa mislim, da tak spisek ni tako aktualen vec. bi ga dajale gor bolj poredko. se mi zdi, da je bolj aktualen seznam s pregledi. kaj menite?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 21:54:47   
3x mami
SEZNAM PREGLEDOV
datum, nick (pdp, spol)  

18.8. - bička (6.10.)
23.8. - Zinchy - uz lega (10.10., user posted image )
24.8. - polmaja (27.10., user posted image )
27.8. - tinaaleks (30.9.)
30.8. - majabar - uz (29.10., user posted image )
31.8. - M&A (24.10., user posted image )
1.9. - 3x mami (4.10., user posted image ), Najki - 3d (25.10., user posted image )
3.9. - sasadejan (22.10., user posted image ), BRinME (29.10., user posted image )
6.9. - anju (11.10., user posted image ), zinchy (10.10., user posted image )
13.9. - Alica84 (27.10., user posted image )
15.9. - Najki (25.10, user posted image )
 

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 17.8.2010 21:55:57 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 21:56:51   
Pokora
3x mami user posted image user posted image  za seznam!
Sem ti prej za kuskus pozabila napisati da se da notri še čebulo in meto.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 22:25:48   
anju
3x mami prav pridna siuser posted image

caroline1 še link:

http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/

Pokora danes je moj našu samo 2 user posted image user posted image jima je vd tašče (moja mama) skuhala omako za na pašto, z očetom jih ne jeva, mulček pa tud ne. ne štorovk ne nabira. neke bisernice in golobice pa ima zelo rad.

js bom široko povijala, sam sem že pozabla kako, ma bom hitro notri, sploh ne dvomim. Najki kaka je tista opora da ostane na boku? za zrolane brisačke so res hitro premočni. ma tud mal svobode morjo met...joj kako je šumljala rjuhca ko sem ugasnila luč, dokler je še pridno sam v svoji posteljci zaspal.

danes smo ga dali končno brez nočne plenice spat. so pač zmanjkale in enkrat je treba potegnit črto.... upam na suho noč.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 23:23:00   
caroline1
mamamajča- sej ne da bi hotla tebe karkoli obtožit, da si si namislila...kje pa...mi ne pade na pamet user posted image  ker te babnce itak same ne vejo kaj in kako...meni je po telefonu cel cajt govorila, ja to je treba osebno prinest...tudi to je treba....zato pa ne vem, bi mogla pogledat...itd itd..user posted image  pa celo zbrko ti naredijo!

široko povijanje- se ga bomo lotili! Da bomo meli kaj za pestovat...če ne, tiste drobcene ritke ni vse skupaj nič! user posted image

škarjice, ščipalci- ne vem, nimam pojma kaj bo boljš! najbrž delat medtem ko spi!

anju-hvala za link

me je dragi peljal v kino!!! sem se prav nasmejala! zdaj pa spat.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 23:49:49   
Najki
anju takale je tista blazina. v bistvu sta notri dve trikotni peni, preobleka se pa drzi skupaj in je seveda pralna. Pa potem vsake tolko obrnes, da spi na drugem boku, da se glavica enakomerno oblikuje. ce so pa krcki, pa pustis na levem boku spat. se ne spomnim, do kdaj je nas spal na hrbtu... smrt v zibki je nevarna pri spanju na hrbtu, zato naj bi bili na boku dokler se ne znajo sami na bok prevalit. brisace smo probali, pa niso nikoli dobro drzale forme. aja pa mi smo ga malo naprej naslonili, da je v bistvu slonel na krajsi del blazine in se je tudi zgornja nogica bolje naslonila. to je se na temo spanja na boku pri sirokem povijanju.

pokora hvala za imeni stacun user posted image

sej dobis tudi kompletke s skarjicami in scipalcem not, pa lahko oboje sprobas.

jaz mislim, da bomo mi samo kak mesec siroko povijali (do posvetovalnice), ker v LJ ne svetujejo te prakse, ce ni problemov s kolki. v Postojni se vedno hocejo 3 mesece vztrajati, v LJ pa recejo rajs ne. tako da bom videla no. menda je nova doktrina, da se ne povija siroko.

Caroline kaj si sla gledat?

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 7:11:42   
tinaaleks
Jutro!

Upam da bom imela danes bolj miren dan v službi... Samo še 2krat v službo in mam konc. Dost imam že tega, ker pridem domov kot ena cunja, potem pa namesto, da bi se lahko kaj spočila, moram zabavati še malo... Ampak me pa vsaj nasmeje s svojimi domislicami....

3Xmami-user posted image za seznam!

široko povijanje- jaz bom kar lepo široko povijala 3 mesece, da bom lahko vsaj nekaj držala. Pri naši prvi, smo imeli en kolk 1b, tako da smo morali široko povijat, zdaj bomo pa videli kako bo.

za striženje nohtov sem uporabljala kar škarjice pa ni bilo nikoli nobenega problema.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 7:40:58   
lija30
orhideja80 -o lepo,da imaš tud tak voziček:)In si ga že sestavila in naštudirala?
Jaz sem tud prebrala kr neki kritik, ene so ga ful pohvalile, tko da itak ne veš.Sam jaz tko pravim, če je
že tko drag more bit neki vreden.Moje dve sestriče sta z njim ful zadovoljne, pa je en kupila rabljenega, tko da,
mislim,d bova tud midve.Mene sam moti, ker je košara tolk težka!A jo boš ti kej v avto uporabljala, k se baje lahko tud med vožjo,a boš sam lupinco?
Aja pa pr nama je bila una prevleka za dež, k je zraven, tam k so une palce notr in je črno blago mal strgana, sam nam komplicirala, bom kr sama zašila!
A ti je bila še katera barva od letošnjih všeč?K men so v katalogu vse ful lepe zgledale v živo, pa grozno.Sam ta zelena, pa una rjavo-oranžna mi je bila v živo všeč!



titleAndStar(39,0,0,false,"","")
Glede papirje za očetovski dopust imam pa jaz že vse doma, k se itak na netu dobi in sem sprintala, in sem pol pravilno obveščena,da se vse ureja po rojstvu!
Drug teden grem tko na CSD, pa bom vidla kaj porečejo!

A imate že vse cunce oprane pa zlikane a vas to še čaka?




 user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 8:06:01   
anju
jutro.

tinaaleks a drug teden boš še takole zjutri z nami?:)

Najki hvala za link.

lija30 mene še vse čaka, tudi nakupi.


hm, noč je bila mokra, samo le njegova. očitno ga ni nič motilo in pravi da bo lulal v posteljouser posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 8:06:33   
kpmk
Živjo....

Še moji podatki oz podatki od user posted image . TEžek je nekje okoli 1,720g (33t) in je spet hotel pokazati presenečenje, tako da je G pravočasno umaknil monitor, da nisva vidla kaj se skriva user posted image
sedaj sem na dopustu potem pa še na bolniški in nato nastopim porodniško.

no bom malo hitro pokomentirala

plenice - nam najboljše so Mueller in DM
široko povijanje - 2 tetra plenice + povijalne hlačke (take lepe barvaste se dobi v pikapolonici)




_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 8:13:08   
tinaaleks
anju-drugi teden zagotovo ne, ker gremo še malo na morje....user posted image , potem pa ziher, ker bom še vedno jaz tista, ki bom peljala malo v vrtec in potem celo imela mir lepo doma, da kaj napišem. Popoldne ne pridem niti do računalnika. Se moram nujno igrati ali pa pet pesmiceuser posted image . Če pa slučajno hočem, da moj kaj zabava malo, je pa takoj, da nima časa, ker igra karte na računalniku, ali more pa potem A gledat kako igra karte.user posted image

Kar se tiče nočnega lulanja- mogoče pa še ni pripravljen? Naša je čeu dan že lepo suha, ponoči pa niti ne pomislim, da bi ji dala stran pleničko.. Včasih jo moram celo previti, ker ponoči spije tudi liter vode in nekam pač more it...user posted image

lija30-jaz imam pa že vse oprano, skoraj vse nakupljeno,... tako da samo še čakam, kdaj nas preseneti

kpmk-user posted image  za pregled

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 8:45:59   
kpmk
pa še slikca mojega bušija 33t

<a href="http://www.shrani.si/?2B/Om/1etM5GSL/ee6f9372-25f7-4933-9f2a-.jpg"><img src="http://www.shrani.si/t/2B/Om/1etM5GSL/ee6f9372-25f7-4933-9f2a-.jpg" style="border: 0px;" alt="Shrani.si"/></a>

<a href="http://www.shrani.si/?2s/N6/3OW1IzwB/4a510eb3-9ee9-4e1b-997e-.jpg"><img src="http://www.shrani.si/t/2s/N6/3OW1IzwB/4a510eb3-9ee9-4e1b-997e-.jpg" style="border: 0px;" alt="Shrani.si"/></a>

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 8:47:53   
kpmk
mogoče bo tko šlo

user posted image

user posted image


_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 8:48:17   
3x mami
jutro!

kpmk, zakaj pa dve tetra plenici? zlozeni na tretini? a ni to mal veliko? ste imeli kake tezave s kolki, da ste dajali toliko?
kdaj imas naslednji pregled?

kaj nobena od vas ni dajala otroka spat na trebuh?

anju, pa do zdaj je bila ponoci plenica suha? jaz sem gledala, da je bila nekaj tedno suha, preden smo jo dali stran. mala je zdaj ze tretji teden brez, se mi zdi, pa se ni bilo nesrece. je bila pa prej ene tri tedne cisto suha. mali je pa rabil nekaj vec casa. nocno sem dala stran ene pol leta potem, ko sem dala stran dnevno. smo se o tem prej pogovorili. in je bilo nekaj nesrec, sploh na zacetku. ampak potem se je navadil. edino pazim, da jima zvecer ne dajem veliko za pit al pa pozno kakega mlecnega riza ipd. ponoci pa nisem nikoli dajala za pit, ker se mi zdi, da je noc za spanje.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 8:49:07   
3x mami
kpmk, zelo lepi sliki, sploh druga mi je zelo zelo vsec! bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 8:53:25   
smarnca
dobr dan vsem skupi,

pozabla sem za na seznam - naslednji pregled imam 7.9. lih na rojstni dan mojgauser posted image user posted image . ga bom vprašala, če hoče it z mano. je bil sam na nuhalni zraven, drgač pa sama hodim na preglede.....mah sej, še jst ne registriram vsega gor na ekranu pri ginekologinji, kaj šele on..ga bom vprašala, pa pol da vidm, al bo sam tut ginekologinjo vprašal, kaj bomo imel al se bo pustu tut sam presenetit do konca....vsakič k pridem s pregleda me vpraša a se je vidlo kaj bo...
sicer morem rečt, da me je v določen obdobju kar mal imelo, da bi vprašala kaj bo, pol sm pa prešla to in sem si rekla, da naj bo presenečenje! a ve -tiste ki ne veste ste mele kdaj s tem problem, da bi pa hotle vedet?

ja tut mene mal muči, kako bomo vse skupi spelal, ko bo dojenček pršu na svet. sej ne to, da ne bom zmogla, sam vprašanje kako ti uspe bit dobra mami obema dvema, a maš mogoče enega raje kot drugega. pa take stvari. drugače pa tut sama komi čakam štručko, da pride ven.
sem pa tut rekla, da jst tut ne želim (grdo povedano), da pride sin zravn atija k men v porodnišnco na obisk, ker vem, da ko bosta odhajala se mi bo srce trgalo. že tko sem v prvo jokala vsakič k je user posted image šel domov. to, da bi pa oba pršla bi biu pa še večji šok zame.

lija jst sem cunjice že oprala, plenice zrihtala, grem pa ta teden še v mulerja kupit par stvari - blazinice za dojke, pa vložke....kar sem pozabla. se kaj bom verjetno še. sam sej bo pa dragi prnesu naknadno.
mi bomo pa zibelko imel par mesecev, dokler sinčku ne bomo nardil spalnice (nekje konc leta računamo) pol ga bomo pa dal v postlco.
ostale stvari pa tko mam od prvega otročka pa ni niti tok staro ker je letnik 09.

3x mami user posted image za seznamček....še par podatkov prvi otrok Lenart - letnik 09. pa glede porodnišnice mi dej še možnost SG...nism še zihr kam bom šla rodit pa kako al z EA al brez. vse ob pravem času.

jst sem tut mojmu strigla nohte ko je spal, najprej s škarjicami zdej pa že kar en lep čas z ščipalcem, pa morm rečt, da nisem nikol nč zastrigla. ga pa še zdej zlo na močno primem za roko pa da mi pusti....mal je težko ampak sej gre.

mi pa v prvo nismo široko povijali, in tut v drugo ne bomo razn, če ne bo treba.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Oktobrke 2010 II
18.8.2010 8:53:43   
kpmk
3* mami - povijanje - tako so nam v P pokazali.... eno na 1/2 in eno na 1/3 zložit pol pa s hlačkam.... ja en kolkec ni bil ok, zato.... imam občutek da se od P do P spreminja
naslednji G pregled imam 16.9. in takrat izvem tudi datum za CR
spanje - jaz tudi nisem na trebuh dajala, imam tudi ono iz BC za na bokec spat dat in mi je full prav prišlo


_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?