metuljcek321
|
Evo me, pridem več k'sno Almera, tudi mi moramo OBVEZNO na vlakec do gradu. Kako pogosto vozi? Od kje? Na morju smo šli z vlakcem po Ladin Gaju na eno turco in se ji je trgalo - obožuje vlake! A drugač si boljše danes? Počivaš? I hope so! Ti bom dala mal za brat, da ti čas hitreje mine:) mojček, super mere ima Živa. nanka, too bad, da se niste javili, mi smo čist blizu na morju ... pa krasno, da ste uživali & prebili 9ko! tims, kako mali popotnik Tim? Nina je pa itak prava mala damica, berem. Majuška, ojoj, kaj je z dedijem? Veliko dobrih misli pošiljam v vašo smer ... vse se bo pošlihtalo, you'll see. Kako kaj bližajoče se drugačno ob-šefovsko delovno mesto? Pa dvoletnik? Je fajn zažuriral? KRASNE SLIKCE VSEH!!!! sobice - lepe, lepe, čudovite. hruška, a to je torej čist ta prav tattoo - za always and forever? WOW! Princ iz Perzije - ej, glih zadnjič sva gledala po TV Goro Brokeback, k tud Jake igra notri - mater, je on men super ... zmeri bl mi je všeč ... na tisti mali črno-beli je bil hot, kol šele v barvni tehniki, k ma tko lepe modre oči - yummy. Aja, pa Heath je bil zraven ... bogi, bogi, je že bygones - zakaj, zakaj, zakaj, no??? bolančki, pozdravte se, zunaj je sonček, ki vas čaka, da se poveselite in poigrate. Majuška & filmčka - opala, odlično! Well done. Sem se pa tko nasmejala - sebe sem samo slišala, kako Anjo sprašujem, če bo jedla (kako very tipično, res!) in potem se počim dol zraven Almere in veselo jem ... hi, hi ... rd-ji, nova služba, prijetni vikendi/dopusti v preteklosti in bližnji prihodnosti Robbie Williams poročen - smrk, smrk. Why, oh why, Robbie? Saj sem šla sam mal na morje, no! ime Matevž - aha, ga lajkam zelo, tudi moj oči nosi to ime. tims, a pol Stoka niste zadnjič na mitingu ruknle (tko sem se razveselila, k sem prebrala "naslednji teden se dobimo" - yes, yes, yes, pol pa vidim, da je blo to prejšnji teden ... smrk, smrk) ... definitivno ponovimo srečanje soon, sem zelo ZA! populis kako Lavrica? Pa Lara? Si danes uspela uredit kaj na Polikliniki - objemi & lepe želje, vse bo OK, I can feel it. Res prijetno je blo počvekat - tko mi je manjkal en ženski čvek, prav zares. In potem sem srečala še eno prijateljico in sva še z njo pičili na drinkec - ma, ni se za pritoževat. gobe - ej, na morju nam jih je prinesel sosed fuuul, jaz pa nič kaj ljubitelj - nekaj jih imam še zdaj v garaži - posušenih, pa moram asap kaj iz njih napravit. Lanova koža = zdaj v redu, flower? Kdaj ima pregled? Rebeca - pokakan + vrtec - ma, ne, no, ti mal pokrov dvigne, se strinjam. Kako ste zdaj? Pikica zdrava? Je Tariq še kaj na like a bike-u - mali obvlada sceno, ej - bravo. glugluglu, Tian OK? Tatek pa zdaj res kmalu pride domov - jupi! Inigo, na 3 poroke gresta - noro, ej, jaz bi tud na kakšno šla, nisem bla že precej časa. Se katera julijka poroči any time soon maybe? neboglasnica, kako si? Imaš kaj časa za bit na off? Sem ful vesela, k smo se vidli na morju - blo je SUPERCA. Saj res, ene par ful fletnih fotk imam še. Bom kakšno gor dala later. Umpa, pisateljica naša, kaj te to zeza knjiga, k je šla v nebesa - marička sveta, a zihr ni nikjer česa shranjeno. Pa ostale reči - berem, da imaš ful železja v ognju - odlično, am very happy for you. Kako tamauček? Spanje ga nekaj zeza lately ... držim pesti, da je le faza. mirjam, glej jo, našo bejbo, kako je že velik Jakob. Pa Ana - krasna sta. Sem se pa prav nasmejala vašim peripetijam v deževnem dnevu - res je blo pestro. Sončica, kako se držiš? Zdaj z Almero že počasi, počasi, počasi odštevata, kajne? zimska, odpočijte si, fino zalaufaj GH % relax. Pozdrav tvojim dečkom! plenička bye-bye ... no ja, not there yet ... počasi in vztrajno, pa se bo menda tud pri nas zgodilo .... poročam ... zaenkrat delamo lužice in potičke all over the place ... pa potem reče: "Lula Anja, kaka Anja" - žal en majčken prepozno ... tajming mormo ujet, pa smo na konju. .... (S)mejte se, pupike moje, se beremo soon ... šibam po princesko, potem pa gremo k bratrančkoma in sestrični na obisk ... trampolin kliče pridne dekliče in fantiče ...