innes4
|
no pa se spet mal oglašam :) zadnjič sm kupila AM in mu zdaj vsak večer namesto dojenja dam AM in ko poje celo flaško (cca.150ml) mal poležava še na najini postelji, potem ga še budnega dava v posteljico in mali sam zaspančka je pa eno noč postavil svoj osebni rekord-5ur v kosu...uh mami se je naspala sm pa ugotovila, da je največji problem pri Timu, da se na joški ne naje dovolj, ker zmeraj zaspi ko je in zato ni nikoli dovolj sit in posledično zmeraj po malem siten...pa moram si kar priznat, da mam mleka za mojga lačnega fanta premalo ker mal prej je jedu iz obeh jošk, pa poj je pojedu še moj načrpan mlek 60ml, pa ko je blo konc, je začel kar jokat in mu je moj naredu še AM pa je pojedu še tega 30ml...tko da očitno mam mleka res premal za njegove potrebe....no zdej pa sledi vprašanje a mislite, da si lahko še povečam količino mleka, da ga bom lahko samo dojila in če ja, kako??? pa še eno vprašanje...tiste ki dodajate AM, a po dojenju nardite še AM, al si svoje mleko spumpate, pa ga v flaši zmešanga z AM daste? bom vesela vsakega nasveta kaj nej nardim, oz.kako nej se lotim zadeve hranjenja, da bo za Tima najbolš ah tale hranjenje mi skos ene probleme dela no sej teža mu vredu napreduje, sam k je pa skos nezadovoljen vidt...ko mu pa nardim še AM, pa kr zaspi od sitosti, pa se poj zbudi ves zadovoljen in srečen.... drugač pa moj Tim raste ko goba po dežju , skorej vsak dan dam stran kkšn body k ga je prerastu, tko da se njegovih 5,5kg kar mal porazgubi in noben prav ne verjame, da ma 5,5kg komaj čakam začetek septembra, da ga spet mal zmerjo, k sama ga bl težko tko natančno...a majo vaši tut pr 3 mescih UZ kolkov? Midva mava 7.9. datum... no pa da še mal pokomentiram... trajanje hranjenja...pr nas kar dolg, ker zraven še spi...ko je pa fejst lačen, pa tut kar golta, tko da je hitr fertik vožnja v avtu...takoj zaspi..ko je v avtu ni nič druzga pomembnega kot to, da se on ziblje v njegovi lupinici in lahko pančka..še če kolca, v avtu ziher neha,..ker drugač mu pomaga samo mlekec, da neha pa še eno vprašanje , za tiste ki mate doma že kakšnega večjega ...kdaj ste začele dodajat GH? Vse moje prijateljice k majo že starejše otročke, so začele dodajat že pr 3,5mescih...pa v mojem albumu vidim, da mi je moja mami dajala pr 3 mescih že medolino, sok in sadje, pri 4.mescih sm pa jedla že meso, zelenjavo, pire,...pr 5.mescih pa za umesne obroke tut kruh, kekse, smokije... moja mami je čist nora, an evo pa še slikca mojga korenjaka ko pase kravice