|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
13.8.2010 11:21:18   
tintin
katy malo premalo imaš freda napihnjenega...spodnji štuk manjka

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
13.8.2010 11:34:26   
legenda_m
ojla

amelie  v naslednjem življenju bi bla rada tvoj pes user posted image user posted image user posted image . malo za šalo. joj boga da so jo tko matral. včasih smo ljudje najhujše zveri. res ne razunmem kakšni ljudje so to?!?!?!?! odrezala bi jim j in jih nataknla na kol, in pedofile zraven.... no da nm preveč zašla

babyloverka mogče bi poskusla s kuminovim čajem. kumina baje zapira, janež pa odpira, tko da pri nas pijemo janežev čaj suggar free (cukr mora ostat za mami ha ha). se prav da kupš kumino (začimbo celo), daš eno žličko v kaj pa vem cca. 1l vode, zavreš, ohladiš in ponudiš. neki ful ne more škodit ane. pa suhe borovnice tud zapirajo, sveže odpirajo. sam ideje.

katy zelo luštna slikca. a ma to fredov obroč. kok časa si ga pa namakala v bazenu?

gh dan gh se približuje že tud pr nm. jst bom pa mogoče z bučkam začela. k je zdle ravn sezona. itak je tko kt ste rekle vsak ti drugač reče in pove. mislm da z bučkam ne morm neki zgrešit ane?

jakej spančka. učer se je kr neki zbujal, svašta. in men je blo tko smešn k je začel gin gin, in pol sm šla pogledat in  prižgala samo nočno lučko in pol une njegove velike učke, ki so sevale v poltemi user posted image user posted image user posted image user posted image  in pol naj bom resna in stroga, da ne bo mislu da se hočem igrat. zgleda da je bil učer en tak tečen dan pri vseh. nč šibam.
pridne bodte

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
13.8.2010 11:37:34   
Getreal
joj punce jaz vam kar ne morem sledit user posted image prav pogrešam debatiranje..kar nimam in nimam časa. Najprej se mi je internet pokvaril in nisem mela dostopa, pol smo šli za 1 mesec na morje, sedaj pa več al manj cele dni pazim na Leni, ki čez dan protestira in noče spat user posted image če se le da prosti čas porabim za kofetkanje s svojimi kolegicami in nekako ne najdem časa še za internet in RR user posted image

v glavnem na morju je bilo super!! Ne morem verjet kaj nardi sveži morski zrak za otroka...ful je zrasla, zredila se je za 1kg in plavala je kot zmešana in čofotala 2x na dan v morčku.. super je blo! user posted image Tam se je tudi prvič zagledala v ogledalu in ugotovila kateremu predmetu pripada kakšna senca user posted image

Drugače pa smo res ful napredovali, pa saj itak veste kako je, ko pogledate svoje sončke user posted image

Danes smo bili prvič cepljeni in punca je pravi korenjak user posted image samo malo je pojokcala, ko pa ji je tatko dal dudico je takoj nehala in čez 5 min v čakalnici smo že pozabili na bubico in smo se že veselo smejali user posted image zaj čakamo če bo vročina, drugače pa ni nobene spremembe z njo user posted image po dopolnjenem 4 mesecu bomo začeli počasi dodajat kakšno žličko korenčka pa bučk in mesa na dan - tako mi je bilo danes ukazano, tako da... tako mora bit user posted image čeprav se meni zdi malo prezgodaj in bi še kar samo dojila.. drugače pa se je začela moja mala neki trmat.. ko ji pokažem joško, se dere kot jesiher pa proč se obrača, pol ko jo pa dobesedno zatlačim v usta, pa vleče kot zmešana...bwo..a ve ktera kaj bi to pomenlo?

za seznam (saj ne vem niti če se ga ureja še vedno user posted image )
  •  težki smo 6430g veliki pa 64cm
drugače pa spremljam slikice vaših malčkov na fb-ju vsake toliko in moram povedat, da so vsi taki mali srčki user posted image user posted image user posted image fajn smo to uštimale mi aprilčice user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in poljubčke vam in vašim malčkom****

< Sporočilo je popravil Getreal -- 13.8.2010 11:38:39 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
13.8.2010 12:41:06   
Anonimen
Guten Morgen se od mene.

Danes je tak zaspan dan, da z malo samo spiva. Sicer pa nas otrok ze dva dni vec ali manj samo spi. Spet je taksna, kot je bila majhna. Zdaj pa ne vem, ce ni to kaj narobe, glede na to, da je vmes imela ze ful aktivne popoldneve. Mogoce me je pa slisala kako sem se pritozevala in je zacela spet nazaj spati. user posted image

Dacy, meni so ti pediatri in patronazne tudi smesni. Vsak ima drugacen nasvet in mnenje. In kot si sama ugotovila, delas itak po zdravi pameti, kot ti mislis, da je prav. Bom pa definitivno porocala kako bo mala sprejela smoothie. Ceprav me malo skrbi, kako bom jaz uvajala GH, ker ne kuham. Ne znam in ne da se mi. 100x rajsi kaj specem. Sladkega seveda. Tako, da ne vem, ce ne bi moza zadolzila, da naredi sadne in zelenjavne kasice za naslednji dan user posted image
Imam eno knjigo od baby food guru Annabel Karmel (tudi tu, ce katero zanima. http://www.annabelkarmel.com/) in recepti so res kul. Kako bo pa to meni uspelo pa sam bog ve.

Aja, jaz sem bila pri 3. mesecih ze v varstvu, ker je sla moja mama v sluzbo in vem, da so mi dajali razredceno kravje mleko. In potem kmalu zelje in podobno. No, danes jem vse (se prevec), razen vampov. Pa tudi drugace se mi ne zdi, da bi mi kaj hudega manjkalo. Ergo, otroci bodo zrasli. Na buckah, mleku, jabolkih al pa cokoladi (no ok, za tole nisem cist prepricana, se pa dobro slisi, a ne?) user posted image

Pa se to. Zadnjic smo bili na enem pikniku in je bil tam 4 leta star otrok, ki je mami odpiral majco in modrcek dol vlekel. Mene je skoraj kap. Je rekla, da ga je do 3 leta dojila. In da je ful jokala zraven, ko jo je do krvi zgrizel. Zakaj bi si clovek to delal, ne bom nikoli razumela user posted image

Amelie, jaz sem tudi faus tvoji psicki. No, saj nasi sem tudi, ker se mi zdi, da jo ima moja mama rajsi kot mene. Ampak tvoji sem se bolj, ker vedno spi na mehkem. Tudi ce v Zigatovem playcentru. user posted image
Sem pa tudi ze razmisljala, da bi dala malo v kamp sosedom, da uvedejo GH. Jaz bi pa potem z njo na odojka hodila user posted image
A ima Ziga to znamenje ze od rojstva? Moja sestra ima na nogi tak krogec, ki se ji vidi samo kadar je posoncena. Jaz pa sem se rodila z enim znamenjem na vratu, ki so mi ga pri 11 letih odstranili, ker je raslo in imam zdaj brazgotino. Ampak to zaradi tega, ker imam taksno kozo, da se mi nic ne zaceli. Noge imam kot da bi iz Vietnama prisla. Vsak otroski padec in vsaka praska se mi pozna, kot da bi se vceraj razsula. Kr neki. Sparam za lasersko operacijo. Prej moram pa se na plasticno. Ah, nikoli ne bom nasparala user posted image

Legenda, meni je tudi ta s cevkami huda. Pa sem jo vprasala, ce ni to grozno izgledalo. 5 mesecni otrok v cevkah. Pa je rekla, da niti ne. Đizus! user posted image
Kako je bla prva injekcija? Se je izkazal z glasilkami?

Aprilcica, kaksna je bila noc z AM? Ali pa mogoce res probaj s temi piskotki od Katy. Pa porocaj. Pa ne pozabi, da vse mine. Ce ne prej, takrat ko se otroci odselijo od doma user posted image

Katy, bravo Timoteju za plavanje! Poletne otroke je res fajn imeti. Jaz komaj cakam september, da bom zacela z malo na organizirano plavanje hoditi. Pa se bomo tunkali. Ze zdaj jo med kopanjem zalivava po glavi in povsod, da je cela soba mokra in da se moja mami kar kriza zraven. Mali pa pase. Ocitno, ce ne bi se ze bunila user posted image

Didi, nasa tudi vcasih stoka med spanjem. Zadnjic je pa prav jokala in gubala celo. In sem tudi razmisljala, da mogoce kaj sanja. Ampak se ji v 3. mesecih se ni nic tako velikega zgodilo, da bi imela za sanjati, zato mogoce sanja porod. Jaz bi tudi tulila, ce bi to sanjala user posted image user posted image

Kaj se? Ne vem. Zaspana sem. Se grem otroku pridruzit.
Lepo se imejte v tem dezevnem dnevu. Kako primerno za petek 13 user posted image

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
13.8.2010 12:54:13   
nejanejc
ojla... no pa jo mamo klimo :) se ze grejem :)

nejc je bil glavni nadzorni, se dobro, da je malo pojedu preden so majsti prsli pa kake pol urce odremal, ker potem sem ga dve uri cakala, da je se drugo josko kaj zagrabu... zaspat p ane in ne... upam, da bo zdej malo odspal

tintin, super za baldahincek :)

agha, lepo za mirnejso noc. pa cukr v bajti....

getreal. iiiiiiiiiiiii lepo da si se oglasla.. pa fajn, da ste uzivali na morju

amelie, res lepo skrbite za zivalce :) se pridruzujem mnenjem predhodnic

legenda, ma nam se je pa zadnjic gingin spraznu, je blo treba baterije napolnit.. in na sreco je tamali samo medote brez zvezdic pol gledal in zaspal....

meni se zdi, da nase dete kar veliko sanja... skoz se kaj smeji al pa premetava... zjutraj zgleda, kot da ma prov kake more kdaj, ko rogovili z rokicami in nogicami....

o gh pa sploh nevem... nam je p rekla, da ne se... se kak mesec bi pocakali... verjetno

no, aglaia lepo dremaj s tvojo princesko... jst tudi boljse, da ne spim med dnevom, tako kot amelie...

dacy, sem vesela, da je stanje z ledvickami nespremenjeno...

katy, ful lepo v vodi... jst tudi kmej cakam tecaj jeseni

papa

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 13.8.2010 12:55:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
13.8.2010 13:27:11   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

A ima Ziga to znamenje ze od rojstva? Moja sestra ima na nogi tak krogec, ki se ji vidi samo kadar je posoncena. Jaz pa sem se rodila z enim znamenjem na vratu, ki so mi ga pri 11 letih odstranili, ker je raslo in imam zdaj brazgotino. Ampak to zaradi tega, ker imam taksno kozo, da se mi nic ne zaceli. Noge imam kot da bi iz Vietnama prisla. Vsak otroski padec in vsaka praska se mi pozna, kot da bi se vceraj razsula. Kr neki. Sparam za lasersko operacijo. Prej moram pa se na plasticno. Ah, nikoli ne bom nasparala user posted image

Od rojstva, ja. S tem, da sem ga jaz šele četrti dan opazila, ko me je sestra vprašala, kaj pravi pediater o znamenju. Jaz pa: O mojem? Pa nimam nobenega takega znamenja ... user posted image  Ha ha ha, si je mislila najbrž, da so me preveč zafiksali s tramali ... user posted image  
Jaz pa nimam brazgotin - beri zgodbo o panični mami ... No, edino od CR in dva krogca na nogi od bulerjev, ko me je avto zbil.

Ja, moji psici gre res lepo. Psu pa očitno ne, če skoz trpi in je v depresiji. Tako da se ne splača glih vsakemu psu bit moj. user posted image

Žiga večkrat joka v sanjah. Jaz ga zbudim, ker se mi smili. user posted image  Ravno danes zjutraj se je to zgodilo. Je potem še deset minut po malem hlipal, čeprav se je smejal in bil dobre volje.

Kravje mleko - zdaj je vsak drug dojenček že alergičen na kravje mleko, in to dojeni dojenčki, mi smo pa očitno vsi zrasli na njem. Se ti lahko zmeša, če poskušaš razumet te stvari.

katy, lušten Timotej v obroču! Jaz tud komaj čakam plavanje.

Aha, zbudil se je, laaaaaaaaaaaačen ... Šibam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
13.8.2010 14:04:02   
Anonimen
Evo me - končnouser posted image user posted image user posted image Sem dala formatirat comp, sem mela ful zapacanga, pa še ta nova 7-ka me je ****, ker itak nimam originala in pol se mi je že mešal, ker mi skos javla, da je fejkanauser posted image No, zdaj sem tukaj, sem mela pa en VELIK problemček, ker se nisem spomnila geslauser posted image user posted image user posted image In zdaj sem skoraj 1h rabila, da sem vnesla vsa gesla, ki sem se jih spomnila, ko sem končno uganila tapravegauser posted image Butel babji... To je pa zato, ker sem jih menjala vmes, potem si pa ne zapomnim.

V glavnem: včeraj sem mu dala ob 21.15 180ml AM (sem kupila kar uno vrečko za enkratno uporabo). Dobesedno je POŽRL vse in zaspal ob cca 21.45. Zbudil se je ob 3.00 in itak hotel joško. Jaz sem imela tako napolnjene, da se mu je vse skupaj zaletelo in se je skozlal čez usta, čez nos, po polovici zakonske postelje (čunek mali), potem zaspal, se zbudil ob 6.00 (ker moj mož tako razgraja, ko gre na šiht, da ga vedno zbudiuser posted image ), malo pozizal, zaspal, se zbudil ob 8.00 - malo pozizal in spal do 10.00. Jaz sem zadovoljnauser posted image user posted image user posted image Danes šibamo na morje, pa ga bom samo dojila, potem pa magari v torek spet poskusila z AM, da vidim, če je to res to, ker lahko, da je bil enostavno preveč zmatran, ker noče nič spat.

Getreal: res sem te že pogrešala, WBuser posted image user posted image user posted image

1. cepljenje (legenda) : nam je ful pomagala kisla smetana (obkladki na mestu vboda), mali ni imel nobene reakcije, še zatečeno nič, zvečer sem ga že prijela za bedrco, pa tudi vedel ni, da je bil cepljen. No, samo predlagamuser posted image

Babyloverka: user posted image user posted image Upam, da se sračkanje kmalu uštima! Moj tudi tako redko kaka, da me je tudsi strah, da je to driska - ravno danes sem o tem razmišljala. Ker je fuuul tekoče, res kar plava v plenički noteruser posted image user posted image Kaka pa 1x na dan.

Dacy: bravo, bravo za pregleduser posted image user posted image Ja, GH bom začela uvajat pa kar s 4. meseci... Se mi zdi, da bi on že kar jedel. Na začetku sem ga imela namen polno dojiti do 6. meseca, pa očitno ne bo šlo... Že odštevamuser posted image user posted image user posted image user posted image

tintin: jaz bi pa danes ubijala za tiste tvoje paprike aaaaaaaaaa!!user posted image user posted image Hmm, pospravljanje... ne gre, pri meni neuser posted image

Amelie: fajn zrihtaj pizzo!user posted image Jaz bi tudiiiiii! No, jaz bi itak vseuser posted image

agha: čestitke za četrto minikouser posted image in super za dobro nočuser posted image

Katy: iiii, mali je zakonuser posted image user posted image

Aglaia: daj, a malo menjava otroke? Jaz bi spalauser posted image user posted image No, potem se bo moj iz bajte odselil že pri enih 15ihuser posted image

nejanejc: super za klimouser posted image Naš tudi ful sanja, ker vidim kako se mu fuuul premikajo veke, pa kar nekaj krili z svemi štirimi med spanjemuser posted image

Grem, moram še spokat, pa še kar nekaj stvari mam za uštimat. Pridne bodte, se še javim kaj.

Papa

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
13.8.2010 14:13:46   
nincy29
hello hello..
se me še spomnite??se nisem javla že..uf ful časa..berem sproti..ampak pisanje mi nekak ne gre več user posted image mi pridno rastemo.za nami je bilo začetk meseca prvo cepljenje..mali je bil pridn..je sam par sekund joku ko mu je dobesedno zarila inekcijo v stegno..imeli smo 2 dni vročino po cepljenju.
sej nevem niti kaj bi vse pokomentirala ker je tolkuser posted image .

GH..mi nismo že začeli..ampak če bi držalo dejsto da ko otrok pokaže zanimanje za drugo hrano mu moreš začet dajat bi že več kot 1 mesec na GH bili.zaenkrat se še polno dojimo..priznam da jaz ful uživam v dojenju user posted image user posted image (mali se v 5 minutah naje).pa vodo in čajček pijemo(tut več kot 0,5l na dan).sem pa prejšni dan z mamo govorila in je rekla da je pri obeh začela s sadjem in ne zelenjavo.bomo vidli kaj bo nam ped. rekla naslednji mesec ko imamo pregled pri 4. mesecih.

noči..naš ga je 2 tedna zdej sračkal..neki ga je moglo motim ponoči..ker je spal pa v spanju stokal in ful nemirno spal..poslednično sem jaz ful zbujena bila(ker ko se premakne jaz se takoj zbudim).danes smo spet lepo spali..ampak še zmeraj ne kot prej(je spal od 8h pa do 4h..dojenje..pa spanje do 6.30),to noč pa smo se ene 3x dojili(niti nevem ker spim pokonc ko ga dojim)user posted image user posted image .sem pa danes celo jutro prespala..dobesedno..z malim sva spala do 12huser posted image user posted image ..zdaj spet spi..res nevem kaj mu je danes da tolk spi..čene smo imeli tut mi največ 15 min spanja večkrat na dan.

igranje..mi smo nabavili igralni center iz hoferja(cena 18€)user posted image in mali ful uživa in se ful izmuči tam odspod..morda tut zaradi tega mal več spi skupaj čez dan.smo pa začeli 2 tedna nazaj prijemat stvari..in zdaj cca 4 dni stavimo igrače že v usta.

vozičkanje..nekam ni več rad v košari..ker ne vidi kaj se okrog njega dogaja..razmišljam da bi ga v športni del prestavila.predvidevam da se bo obnesno glede na to da v jajčku ni problema.

babyloverka..
upam da se tvoj sinček čimprej pozdravi..baje pa rasajajo tej trebušni virusi..tako da je lahko posledica tega..ti sam glej da mali dobi dosti tekočine da ne dehidrira.

kaj več pokomentiram drugič..se moram mal več javljat..user posted image user posted image

še en otrok
...a katera tut mika da bi kaj kmalu še enega imela?jaz ciljam na ene 2 leti razlike.

menstra..baje je prejšni mesec prišla..še zdej nevem al je to to al ne..ful malo jo je bilo pa niti 4 dni..prej sem pa ful močne pa boleče imela.mi je kar dan pokvarilo ko sem jo dobila..pa polno dojim..grrr

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 13.8.2010 14:25:29 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
13.8.2010 20:57:16   
country
Čer!

Sej ne boste verjele, kaj je meni včeraj ratalo - šla sem na biljard! S kolegico. In prišla domov ob dveh ponoči... Kot da preveč spim user posted image  Nafutrala sem dvojčka enega za drugim in šla ok pol štirih spat. Tavečja je spala začuda malo dlje in je vstala šele ob pol sedmih. Ampak jaz sem čisto druga. Res noro! Še bom šlauser posted image

Sem pa probala danes dat riževo kašico na žličko. Da vidim kaj mislita dvojčka, ko tako cedita sline kadar kdo zraven kaj je... Ja, ni šlo, no. V bistvu je izgledalo precej komično, ko sta držala usta odprta in čakala kdaj pride cucelj, jaz pa z žličko... Čez kakšen teden spet probam.

Imamo pa tudi novega družinskega člana, ki mu je ime Štef in je papagaj (mali aleksander). Malo se še boji, ampak danes je začel že nekaj čebljatuser posted image . Tavelika je taka faca, pride do njega, pa mu kaj razlaga, pol pa reče A veš, Štef. Že pravljice mu je bralauser posted image . Dvojčka ga pa tudi gledata kot pribita, on pa seveda nazaj. So rekli, da je to precej glasna papiga, pa se ne more kosat z našo Tinkaro, zato se ga tudi dvojčka nič ne bojita kada kriči.

Jah nič, grem umit in opižamit maladva, pol pa štukat noč.

Nočko

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
13.8.2010 22:02:08   
Anonimen
Ojuser posted image

Evo, mi šibamo, lepo bodite, pa kaj čvekajte, da bom v ponedeljek lahko kaj bralauser posted image user posted image

Nincy: pa si se končno le oglasila še tukajuser posted image user posted image

country: user posted image user posted image za biljard. Še več takih dni oz. nočiuser posted image GH pa že bo - prej kot slejuser posted image

No, mi imamo en ˝majhen problemčič˝: najin mulc se je danes odločil, da bo joška njegova hrana št. 1 in, da je AM za en drekec pekec, ker nikakor ni hotel jest, se je drl ko zverina, ko sem mu rinla flašo v usta, potem se je delal, da bruha (ko bo velik bo ziher igralec), itd., ko sem mu dala pa joško je pa jedel. Adijo pamet!! Pa smo spet na začetku, ko bomo ponoči vstajali vsako urouser posted image Mah, bo že.

Pridne bodite.

Papauser posted image

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
13.8.2010 22:54:18   
dacy
babyloverka ce bo htel mu daj malo banane po zlicki... z vilico jo zmuckaj in mu jo daj ... borovnic jaz zaenkrat se ne bi probavala ker jagodicevje nobeno ni priporocljivo se za take male ... bananico pa bi komot mu ze lahko dala

amelie ma ja ... v bistvu pac zacnes z necim, ampak najbolj me pa cudi da celo priporocajo mesane stvari ze kar takoj na zacetku in potem bog ne daj da je kaka alergija potem pa treba vsako stvar posebej it kasneje sprobavat da zgruntas od cesa je ...

agha cestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image Glede spanja po noci pa upam da res cim prej porihtate ... verjamem da je zoperno... jaz sem samo prve 3 dni v bolnici in 2 dni doma imela tak tempo pa me je cist zdelalo , no potem sem pa uspela obrnit ritem in zdaj smo pac cez dan dosti budni in ponoci lepo celo noc spimo user posted image

katy pravi mali uzivacet je tvoj pikec user posted image

aglaia dojenje do 3 let ... aaaaaaaa ... no way ... ta zenska sama sebe ne mara dovolj da je to trpela ... res mam rada svojega malega pikeca ampak vse ma svoje meje ... Jaz ze od zacetka nisem mogla dojit in se s tem tudi nisem obremenjevala, ker se mi zdi brezveze, otrok cuti nervozo in pol je se on nervozen in pol je to zacaran krog nervoze ... vglavnem materino mleko je res zdravo, ampak tud na AM so do zdaj se vsi lepo gor zrasli user posted image
No pa vso sreco pri sparanju ... meni ne uspeva user posted image

No evo danes sem sla va babycenter in kupila avtosedez v akciji za 49€ prav simpaticen je in ce se slucajno otrok odloci med vozno odpasat sam , zacne piskat user posted image No vceraj sem vidla v katalogu ta sedez in danes ga ze imamo ... pol pa sem vidla tam se stolcek za hranjenje tud v akciji za 59€ in grem jutri po njega, ce bom seveda uspela, moram malega nekam dat, ker z njim ne morem it takih stvari kupovat ...

No evo to je avtosedez ... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211048

to pa je stolcek ... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205775

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
13.8.2010 23:06:19   
nejanejc
ojla... sej nevem kje sem ostala, nekaj sem se ze javljala danes.... pa se malo pred spanjem, danes smo pa tezko zaspali... nic ni blo prav, ne hrana, ne muzika, revcek nas

super za nakup dacy :)

aprilcica mirno noc ti zelim

ninchy, super za dojenje.. kaj bi dala jst, da bi se nas tako najedu :)

country, wow biljard :)

mi2 s pikcem sva sla pa malo na sprehod kar v sleepy wrapu.... vmes je celo zaspal.... sam sem ga pol zbudila, ker je prevec dol zlezu misek... na koncu naju je malo dez ulovil, ma sva mela marelo :) Po celem dnevu je pasalo malo jit na zrak... je blo pa bl malo ljudi

lahko noc

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
13.8.2010 23:29:13   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

No, mi imamo en ˝majhen problemčič˝: najin mulc se je danes odločil, da bo joška njegova hrana št. 1 in, da je AM za en drekec pekec, ker nikakor ni hotel jest, se je drl ko zverina, ko sem mu rinla flašo v usta, potem se je delal, da bruha (ko bo velik bo ziher igralec), itd., ko sem mu dala pa joško je pa jedel. Adijo pamet!! Pa smo spet na začetku, ko bomo ponoči vstajali vsako urouser posted image Mah, bo že.

Pridne bodite.

Papauser posted image

pri nas je isto , je Lamija danes pojedla skupaj za 120ml dodatkauser posted image , se pa veliko raje doji user posted image

country- super za biljard

pa ostale ste tolk napisale , da si nisem vsega zapomnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
14.8.2010 21:01:53   
agha
Hej, hej,kje ste vse?! user posted image Pa saj pada dež!

Pri nas je bila danes ena še kar v redu sobota. Zjutraj smo bili na dvournem sprehodu. Sva z mojim čakala in ga vozila in vozila, da bi se zbudil, ker sva ga hotela slikat za osebno, pa je kar spal in spal...pa sva po dveh urah odnehala. Pa drugič! Drugače je pa danes dobil bučke in jih je kar pridno papcal, kakšnih 6 malih žličk.
Drugače se je pa ati več z njim ukvarjal, pa popoldanski družinski spanec smo imeli. Vsi trije smo popadal.user posted image Je bilo prav super.user posted image user posted image

Imeli smo na obisku moje starše. Pa da še jaz pojamram malo.. Mislim, moja mama res ni...kaj naj rečem...ni, no. Nič se ni spremenila. Otroka nama vzame iz rok, gre z njim po stanovanju in mu reče: "Pejva stran od tvoje mame"...ok, tudi prav. Višek vsega je bilo pa to, da sem jaz prišla do nje in ona meni reče, da naj grem proč! WTF!?user posted image user posted image A si ti normalna?! Proč naj grem od svojega otroka in to samo zato, ker ko sem prišla tja se ni več zanimal zanjo! Mislim!!! V bistvu tekmuje z mano, da bi ona imela več otrokove pozornosti od mene in...vse skupaj je katastrofa. Res! Hoče ga imeti samo zase in pika. A ona ne razume, da sem JAZ mama!? Ne morem razumet. Sili v njega, ga ljubčka, objema, ponavlja moje fore, da bi ga pripravila, da bi se smejal,..skratka dela vse, da bi ga pridobila na svojo stran in vzbudila njegovo pozornost. Meni se zdi to vse skupaj tako idiotsko in neumno! Tekmovat z lastno mamo ali kaj?! Pa saj jaz ne tekmujem ampak ne prenašam njenega bednega obnašanja več. In potem sem mojega vprašala, če se njemu zdi to v redu. In pravi, da je res moja mama malo adijo in da se ne obnaša najbolj normalno. Ne morem verjet! Prav trpim, ko ona pride, ker se vedno tako obnaša! In vsak dan me kliče, vedno vpraša kako je mali, kako sem jaz samo včasih...Pol naj grem pa še k njim za vikend?! Mah,....ne morem. Vedno me tudi sprašuje, če rabim njeno pomoč. ne, res je ne rabim. Ker mi itak v istem hipu pove, da bo ona šla z malim ven, jaz pa lahko v miru delam!? Ja, hvala!!! No, poleg tega ne kuha in ji moram še kuhat!! Ne, res ne. Joj, dobro, da sem 130 km daleč... Saj vem, ponavljam se... Ne vem kako naj vam vse skupaj sploh razložim. Ampak, če moj vidi in čuti enako potem je tukaj res nekaj narobe. Poleg tega pa ne vem kako naj ji to sploh povem?!user posted image user posted image

Nincy in Getreal - super, da ste nazaj!!!!user posted image user posted image

Aprilčica - upam, da bo malček na morju več spal. Tam je dober zrak za spanje, pravijo!!
Country - Uau!!! Biljard!!!! Bravo!!! user posted image user posted image
Dacy - super avtosedež si kupila!!! Prav krasen je!!!user posted image user posted image
Katy - luštni ste!!!user posted image

No, bom nehala jamrat!!! Ampak se moram malo spihat...

Lahko noč!!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
14.8.2010 21:10:09   
Anonimen
Kje ste vse? Delate majcke 2011? user posted image user posted image
Moj moz igrice igra, tako da ga ne bom motila s tako postranskimi zadevami. user posted image

Sem prisla samo povedat, da smo danes dali na vozicek sportni del in ga gremo jutri sprobat.

Dacy, kul stolcek!. Ampak je v bistvu tudi lupinica, a ne? Ker je od 0+. A ga bos dala ze zdaj notri, al bos pocakala, da ga bos naprej obrnila. Joj, jaz komaj cakam to skupino II al kako je ze. 9 kg +. Takoj, ko bo tako tezka grem kupit ta sedez. Sicer so kar dragi, ampak vseeno. Samo, da bo naprej gledala in da se meni ne bo treba skoz nazaj plaziti in ji dati dudo ali karkoli ze pac spusti iz rok. Jaz namrec ne sedim zadaj pri njej. Kaj pa vi?

Amelie, za to znamenje sem te sprasevala, ker sem se jaz z mojimi ze rodila, sestri se je pa komaj kasneje pojavilo. Ampak mislim, da gredo taksna znamenja kar v redu stran. Kot je rekla ze Tintin. Tistim, ki imajo tisto na celu (poljub od storklje al kaj je ze) tudi izgine do prvega leta.

Kaj se? Ne vem. Grem malo playstation nabijat. Bedna sem. Dezuje. user posted image

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
14.8.2010 21:19:14   
Anonimen
Uf agha, jaz nimam pametnega nasveta (dacy kje si?) ampak te pa razumem! In to res. Ful!

Mi smo bili tudi danes na obisku pri njegovih in pri mojih in doma bi si najraje zile rezala. Tako filmsko. V bani polni vode. Ampak nocem kopalnice umazat user posted image
Vse je shit. Stari starsi so tekmovalni in nesramni. Njegova mati je spuscala take nizke o moji mami (jaz neumnica sem ignorirala), cez 2 uri pa moja mama o njej (moj moz je ignoriral). Ne vem kaj jim je. Bolni so. Od ljubosumja. Do mene, do moza, do drugih. Kdo bo imel vec Zojo, vec od nje, veckrat, komu se bo vec smejala, kdo jo bo peljal drugo leto na morje (noben izmed njih, ce se mene vprasa!!) itd.

Najboljsa od danes je pa ta, da sem rekla teti od moza, da ji bom pripeljala Zojo, da jo pazi (ker pazi ze svojega vnuka) in da bom imela jaz malo miru. In kaj mi rece moja tasca? "Ti si izdajalka. Tja jo bos peljala, sem pa je ne bi, a ne?" Izdajalka? Wtf? A izdajam kje se partizani skrivajo? Al drzavne skrivnosti? Cista groza skratka! Ne maram jih. Nikogar. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
14.8.2010 21:50:13   
tintin
oj punce,

agha, aglaia...vse zelo znano, mislim da je si aglaia dobro povzela bistvo...gre za tekmovalnost in da preprečiš takele zadeve rabiš trdne živce in veliko odločnosti. Tudi jaz sem se pogosto s tem spopadala pri Vasji, zdaj je to več ali manj za mano, ker so očitno pokapirali, da sem pri mojih otrocih jaz šefica. Znam bit kar ostra z besedami, ampak očitno tako mora bit...sploh potem rata pestro, ko otroci jedo GH...se vsi borijo za njihovo pozornost in kdo bo več čokolade prinesel...krneki. Moj nasvet, agha je, da svoji mami poveš kaj misliš, bolje je prva zamera kot zadnja in da te to žre na dolgi rok. Saj mogoče bo malo užaljenosti na njihovi strani, ampak zate bo na dolgi rok bolje. Mislim,da se morajo stari starši zavedat, da so svoje otroke že "dali čez" in da si jih nimajo kaj lastit...joj, me kar glava boli ko razmišljam o tem...ker vem kako je to bedno....jaz raje sploh ne opisujem svojih bitk s taščo...joj, groza, itak je moj trn v peti še vedno...

mi smo bili pri tastu in njegovi prijateljici (ja mi imamo 3 komplete familij) in je bilo kul. Smo se imeli fino. Ni bilo potrebe po rezanju žil:)

uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
14.8.2010 21:50:57   
amelie
Vidim, da je o moji mami govora!!! user posted image
Od ponedeljka je že skregana z mano, včeraj zvečer mi pa pošlje sms: Pošlji kako sliko. Sem že mislila svojo poslat za foro, ampak nimam jajc ...
Mah, jaz sem dala vse od sebe. In ko nisem več mogla gledat, kako malega meni in mojemu kot blazna puli iz rok, sem zvlekla mojega na sprehod, da ja ne bom spet sitna izpadla. Ko sem prišla nazaj, mi je pa rekla, da bi bilo za mene dobro, če bi ji večkrat otroka pustila. WTF?!? S tem, da moja mama je prefrigana. Ko pojamram čez taščo, je na njeni strani, ker drugač bi sama sebi jamo kopala.
Ne, jaz tud nimam nasveta. Komaj čakam, da neham dojit, pol bom pa kar vodko tankala med potjo na obisk. Ampak ne preveč, da ne bo na socialno klicala ... user posted image  Mogoče že jutri neham dojit, ko grem k babici od mojega. Me že par dni zvija. Pa mojega tudi. Potem veste, da 'bejba' ni od muh ... user posted image
Super dan je bil! Malega sva brez osebne švercala v Avstrijo na agilty tekmo. Moj psihopes je prav nemarno zmagal user posted image  Res je fantastično tekel! Otročič je bil zlaaaat, priden, nasmejan, vreme je bilo ful lepo, lokacija tudi, noro! Zdaj sicer komaj hodim, ker sva malo šetkala še po okolici in šla na kosilo, ampak mi ni žal.
Joj, mali spet leži v zgornjem kotu posteljice in obrnjen je po širini, tako da niti nogic ne more stegnit. Ne vem, v čem je fora, ampak sem vidla prej, da se že pred spanjem tako namesti, da se pol celo noč ne more niti premaknit. Očitno pogreša čase, ko mu je bilo malo bolj tesno ... user posted image
Grem pod tuš pa gledat kak film.
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
14.8.2010 23:49:38   
nejanejc
dober vecer...

mi smo meli tud kar lep dan, popoldne je sicer dez padal in smo gledali film... sva pa sla z mladickom za dve uri na sprehod, moj je pa pomil po tleh... res priden...

aglia, aprilcki 2011 :) ja no... po eni strani se ga glih ne bi branla, bi mela pol verjetno "mir", sam ce "trezno" razmislim, kak mesec "fraj" ne bo skodu :)

agha, aglaia, amelie... jst mam take fore bolj s tasco... meni je rekla tud ze, pejdi stran, pa sem je mela ze poln kufr, pa sem ji rekla, da zakaj... sej sem ja mati... in sem dobila odgovor, ja da naj mu dam mir... kr neki no.... Sam na sreco glih tekmovalnosti ni blo zaznat... Res ne zavidam tega. jst nimam nobene volje vec tja jit, ceprav mam feeling, da se malo nazaj drzi. Sej nevem al bit vesela al zalostna, ker svojega vnuka ne pridejo nic pogledat. Itak ne pomagajo, sam tud kuhat jim ni blo treba. ko pridejo moji se mamo fajn, malo nejca zamotijo, jst pa lahko v miru kaj zase delam, al pa sva z mojim kaj sama.. Moja mati Nejca komot previje...no, sej to nima veze...

tintin, lepo za lep obisk

amelie, cestitke za zmago za peseka! user posted image user posted image user posted image

lahko noc

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
15.8.2010 0:08:18   
nejanejc
sem se malo slike urejala... pa jih nekaj mami poslala... njej to ful pomeni. Je bla tko vesela knjige, ki sem ji jo nardila iz slik z Nejcem.

no, sem pozabla se neki komentirat

agha, nas je ful rad v sportnem delu... upam, d abo tudi vasa uzivala...

meni je zal zdej, da nisem kupla vozicka, ki bi ga lahko obracala, tako, d abi me Nejc vidu tudi v sportnem delu... Kdaj se mi zdi, da bi bil manj "tecka"... Ma zna bit pa pravi angelcek. Je ves happy, da vidi kaj se dogaja... V kosku ni vidu ni cod nic...

evo, moj tud igrce spila na netu :)

se enkrat lahko noc

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
15.8.2010 11:57:01   
agha
Dan, dan!

Naš mladiček spi. HB je bila današnja noč mirna kar se tiče njegovega spanca, bolj slabo sem spala jaz, ker sem 2 uri razmišljala kako naj rešim problem z mojo mamo oz. kako naj ji to povem. Moram ji povedat na en način. Predvsem mi je dala mislit tintin, ki je omenila čokolado in ostale packarije...no, tega pa res ne bi prenesla! No way! In v tem trenutku sem tako user posted image jezna, da mislim, da moji otroci ne bodo nikoli šli na počitnice k mojim staršem in da nikoli nočem pomoči moje mame, niti nočem, da bi jih za kakšno uro čuvala. Ne, hvala!!! Bomo že!
Me pa preseneča, da se ni samo moji mami "skegljajo" ampak, da se je tudi ostalim. Edina dobra stvar pri vsem tem je, da je to moja mama in ne tašča, ker bi mi bilo pa res težje. Čeprav mi tudi zdaj ni lahko, ker čutim tak hud odpor do svoje lastne mame...in to že en lep čas.
Če ima katera kakšno idejo kako začet tak pogovor in kako povedat, prosim za nasvet...

Aglaia - a ti tudi kaj razmišljaš o tem, da bi stvari spucala in imela mir? Jaz že nekaj časa, pa sem zdaj en lep čas spet vse požirala in evo, zdaj se samo še stopnjuje. Vidim, da moram temu narediti konec in pika.

Amelie - jaz bi ji na tvojem mestu res svojo sliko poslala!user posted image user posted image To bi pozijala!

Tintin - madonca, trije kompleti družin...user posted image ampak kot vidim, se s tem kompletom razmete!!!Super!!!user posted image

Še dobro, da vas imam, da se malo izpovem in vam zatežim s svojimi problemi..user posted image

Papa!!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
15.8.2010 16:49:04   
Anonimen
Lep pozdrav!
Evo mene predčasno iz morja.. In kako ste kaj v ,nekater na morju ,sem na hito prebrala ..ko vse preberem ,pa malo pokomenteram,ste kar veliko napisale..Vaši sončki so pridni..Jaz sem si že vse pospravila ,pa perem sproti.
Moji trije so pa šli na obisk k tašči oz babici..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To je to .toliko ,da se javim ,kaj več zvečer ..lp...

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
15.8.2010 16:55:29   
nejanejc
agha, jst bi moji mami kar direkt povedala... ji vedno vse povem kaj si mislim.. tocno tako kot si tuki napisala nam

levinjica, lepo da ste fajn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
15.8.2010 17:45:16   
agha
No, da vam sporočim, da sem se odločila, poklicala mojo mamo in vse direkt povedala. Sicer lepo, ampak jasno in mislim, da je zakapirala in da bom zdaj imela kaj več miru. Pravi, da ni imela takšnega občutka in da ji moram vse lepo povedat. Še nekako je bila razumevajoča. Imela je sicer nekaj for all "nimate me radi" in "potem pa boljše, da ne pridem",... ampak sva tudi to rešile.

Tako, zdaj pa upam, da bom nehala težit s tem mojim odnosom z mamo...

Levinjica - kako pa to, da ste se predčasno vrnili z morja?

Imejte se lepo!!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
15.8.2010 18:07:47   
amelie
agha, suuuuper! user posted image  In čestitke za pogum, mislim, da je najtežji korak ta začetni, potem se kar nekak odpre. Si predstavljam, kakšno olajšanje je to. Moja žal ni skapirala, ko sem ji poskusla razložit, pa mi je zdaj še težje. Se zalotim, da se kar dosti v mislih z njo pogovarjam, me ful teži to ... Ampak imam pa tud jaz dobro novico - babica od mojega je bila danes zeloooo prijazna. In vsa ostala njegova familija tudi. Pa še hrana je bila dobra user posted image  Nazaj grede se je pa mali v avtu jokal. Zanimivo, do zdaj se je samo dvakrat, in to obakrat, ko sva šla z družinskih srečanj user posted image  Pomoje se midva ful čudno obnašava in mu ni nič jasno.

Dopoldne sem ga pustila na hrbtu na taveliki postelji in šla dat prat perilo. Ko sem se vrnila, je pasel kravice user posted image  Me je skoraj kap. Zdaj se pa že ves dan na trebuh obrača, tako da ga sploh ne morem več samega pustit, ker se ful matra pol s tisto roko spodaj.

Nič, moram it perilo obesit, stroj zalaufat ..

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.