Anonimen
|
Guten Morgen se od mene. Danes je tak zaspan dan, da z malo samo spiva. Sicer pa nas otrok ze dva dni vec ali manj samo spi. Spet je taksna, kot je bila majhna. Zdaj pa ne vem, ce ni to kaj narobe, glede na to, da je vmes imela ze ful aktivne popoldneve. Mogoce me je pa slisala kako sem se pritozevala in je zacela spet nazaj spati. Dacy, meni so ti pediatri in patronazne tudi smesni. Vsak ima drugacen nasvet in mnenje. In kot si sama ugotovila, delas itak po zdravi pameti, kot ti mislis, da je prav. Bom pa definitivno porocala kako bo mala sprejela smoothie. Ceprav me malo skrbi, kako bom jaz uvajala GH, ker ne kuham. Ne znam in ne da se mi. 100x rajsi kaj specem. Sladkega seveda. Tako, da ne vem, ce ne bi moza zadolzila, da naredi sadne in zelenjavne kasice za naslednji dan Imam eno knjigo od baby food guru Annabel Karmel (tudi tu, ce katero zanima. http://www.annabelkarmel.com/) in recepti so res kul. Kako bo pa to meni uspelo pa sam bog ve. Aja, jaz sem bila pri 3. mesecih ze v varstvu, ker je sla moja mama v sluzbo in vem, da so mi dajali razredceno kravje mleko. In potem kmalu zelje in podobno. No, danes jem vse (se prevec), razen vampov. Pa tudi drugace se mi ne zdi, da bi mi kaj hudega manjkalo. Ergo, otroci bodo zrasli. Na buckah, mleku, jabolkih al pa cokoladi (no ok, za tole nisem cist prepricana, se pa dobro slisi, a ne?) Pa se to. Zadnjic smo bili na enem pikniku in je bil tam 4 leta star otrok, ki je mami odpiral majco in modrcek dol vlekel. Mene je skoraj kap. Je rekla, da ga je do 3 leta dojila. In da je ful jokala zraven, ko jo je do krvi zgrizel. Zakaj bi si clovek to delal, ne bom nikoli razumela Amelie, jaz sem tudi faus tvoji psicki. No, saj nasi sem tudi, ker se mi zdi, da jo ima moja mama rajsi kot mene. Ampak tvoji sem se bolj, ker vedno spi na mehkem. Tudi ce v Zigatovem playcentru. Sem pa tudi ze razmisljala, da bi dala malo v kamp sosedom, da uvedejo GH. Jaz bi pa potem z njo na odojka hodila A ima Ziga to znamenje ze od rojstva? Moja sestra ima na nogi tak krogec, ki se ji vidi samo kadar je posoncena. Jaz pa sem se rodila z enim znamenjem na vratu, ki so mi ga pri 11 letih odstranili, ker je raslo in imam zdaj brazgotino. Ampak to zaradi tega, ker imam taksno kozo, da se mi nic ne zaceli. Noge imam kot da bi iz Vietnama prisla. Vsak otroski padec in vsaka praska se mi pozna, kot da bi se vceraj razsula. Kr neki. Sparam za lasersko operacijo. Prej moram pa se na plasticno. Ah, nikoli ne bom nasparala Legenda, meni je tudi ta s cevkami huda. Pa sem jo vprasala, ce ni to grozno izgledalo. 5 mesecni otrok v cevkah. Pa je rekla, da niti ne. Đizus! Kako je bla prva injekcija? Se je izkazal z glasilkami? Aprilcica, kaksna je bila noc z AM? Ali pa mogoce res probaj s temi piskotki od Katy. Pa porocaj. Pa ne pozabi, da vse mine. Ce ne prej, takrat ko se otroci odselijo od doma Katy, bravo Timoteju za plavanje! Poletne otroke je res fajn imeti. Jaz komaj cakam september, da bom zacela z malo na organizirano plavanje hoditi. Pa se bomo tunkali. Ze zdaj jo med kopanjem zalivava po glavi in povsod, da je cela soba mokra in da se moja mami kar kriza zraven. Mali pa pase. Ocitno, ce ne bi se ze bunila Didi, nasa tudi vcasih stoka med spanjem. Zadnjic je pa prav jokala in gubala celo. In sem tudi razmisljala, da mogoce kaj sanja. Ampak se ji v 3. mesecih se ni nic tako velikega zgodilo, da bi imela za sanjati, zato mogoce sanja porod. Jaz bi tudi tulila, ce bi to sanjala Kaj se? Ne vem. Zaspana sem. Se grem otroku pridruzit. Lepo se imejte v tem dezevnem dnevu. Kako primerno za petek 13
|