Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 9:24:25
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela klemcy: tut midva z mojim bova ostala pri enem in tistega imela najraj na svetu ne oziraj se kaj drugi porečejo na to... točno tako, ne oziraj se na komentarje drugih, saj ne bodo oni vzgajali in vzdrževali tvojih otrok. No midva sva bila takoj za dva otroka, ker kasneje ko odraščajo vidiš, da jim manjka družba. Jaz bi celo tri otroke imela, mož pa še malo cinca o tretjem. Sicer pa bomo vidli, kako se bomo z dvema znašli, pa finančno ipd.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 9:25:40
|
|
|
|
NiNiBo
|
laliela oooooooooooooo super, da si se oglasila je bilo fino brati tvoj post. Upam, da tvoja strucka zdrzi se malo, ceprav na kg pa res ni vec panike. Fino, da se uredu pocutis in, da te razvajajo. srecanje v Kavalu res je bilo super in moram reci, da sem se prav nasmejala vsem prigodam drugo-tretje-cetrto rodk. Hja za nas oz. mene "aberveznika" je super slisat vse pripetljaje. Hrana je bila odlicna, sladica prav tako, kinderjajcek pa super presenecenje-skratka lokacija je bila super izbrana. Jaz upam se na kaksno srecanje, ceprav se mi zdi ko pridem cez dva tedna nazaj, bom ze brala dobre novicke od malecke_mateje, mogoce tejci, pa katrinka, itd. tako, da ne vem koliko bo se priloznosti. Upam, da kaksneje pade kaksno skupinsko vozickanje. Tudi jaz ze zgodaj pokonci, sicer ne tako pridna, da bi pekla piskote (mhhh si mi sline pocedila tinkatonka), sem pa uredila se nekaj papirologije, bila na posti in sedaj delat na olepsevalnih delih za tezo. Zvecer imam pa rezervirano masazo za nosecnice in se grem razvajat-je se porocno darilo, ki ga moram izkoristit. Lep vikend! Nina
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 9:28:25
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo Tudi jaz ze zgodaj pokonci, sicer ne tako pridna, da bi pekla piskote (mhhh si mi sline pocedila tinkatonka), sem pa uredila se nekaj papirologije, bila na posti in sedaj delat na olepsevalnih delih za tezo. Zvecer imam pa rezervirano masazo za nosecnice in se grem razvajat-je se porocno darilo, ki ga moram izkoristit. eh sej ne pečem piškote...to so tisti instant masleni rogljički, ki jih kupiš zmrznjene in jih potem spečeš v pečici. So pa mnjami mnjami dobri, mal za pocrklat. Pa vroč čaj z medom zraven, al pa benko.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 9:28:42
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: laliela klemcy: tut midva z mojim bova ostala pri enem in tistega imela najraj na svetu ne oziraj se kaj drugi porečejo na to... točno tako, ne oziraj se na komentarje drugih, saj ne bodo oni vzgajali in vzdrževali tvojih otrok. No midva sva bila takoj za dva otroka, ker kasneje ko odraščajo vidiš, da jim manjka družba. Jaz bi celo tri otroke imela, mož pa še malo cinca o tretjem. Sicer pa bomo vidli, kako se bomo z dvema znašli, pa finančno ipd. Se strinjam, vsak se naj odloca tako kot mu godi-pa ce je to eden ali pa stirje. Pri nama je moj za dva, jaz pa ne vem zakaj bi imela tri. In sicer, dva mulca in eno princesko. Bomo videli kako se bo izslo, se pa zelo zelo veselimo ta prvega .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 9:43:03
|
|
|
|
mala2001
|
Št. otrok: Sama sem vedno govorila, da bova ostala le pri enem, da si ne morem predstavljat, da imaš lahko še enega ali več in jih imaš enako rad kot prvega. Moj je vedno želel dva. No pa me je lani prijelo še za enega in mislim da bo sedaj dost.... Čeprav moj zdej neki sanja o tatretjem, meni pa tud ni da ne bi.... sam ne vem kako bi finančno (nažalost vedno vse pade na dnar, ker mamo tako zlato socialno pof ano državo) se izšlo.... Tako da verjetno ostajava na 2. Pa vprašite me o tatretjem enkrat okol božiča, ko 3 mesece ne bomo pošteno spali.... verjetno bova takrat prepričana, da sta 2 polna kapa! Tako, zdaj pa še jabolčne muffine iz pečice vzamem, čokoladni se že hladijo.... in so še vsi!!! na številu. Zaenkrat!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 9:46:16
|
|
|
|
tinkatonka
|
jinx....ko mala2001 ravno piše o muffinih, sem se spomnila nate - a lahko tudi meni recepte pošlješ na mail? Sej ga imaš še spravljenega, a ne?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 9:49:34
|
|
|
|
tannya
|
Dobro jutro Jaz sem pa imela danes gratis spanje, je Ajda spala do 7.30....sem čisto preveč naspana . Zdaj pa sem že prala in likala, čakamo pa brata od mojega, da pride položiti ploščice in itak, da ga še ni . Držite pesti, da bo uspelo vse danes narediti. Srečanje Kaval: res je bilo super, škoda da nam v takem številu verjetn ne bo uspelo ponoviti . Ampak za kakšno kavo v ožjem krogu pa bo še čas . Benika: tvoj napitek sem spila za zajtrk in sem imela cukr 6.8. Sem ga pa zmešala z mlekom . Uživajte!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 9:53:35
|
|
|
|
mala2001
|
Sem vam pozabila povedat!!!! Moj velik pride že jutri domov! Hvala bogu za grdo vreme ob morju! Juhuhu!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 10:47:14
|
|
|
|
Inčy
|
Hej, hej punce! Čist na hitro ... ali katera kupi porodni gel Dianatal (100 EUR) - ga je kolegica kupila in potem tako hitro rodila, da ga niso imeli časa uporabit, tako da ga bi zdaj rada spravila v promet - pošlje tudi po pošti
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 11:05:43
|
|
|
|
lillchy123
|
dan laliela- super, da se je umirilo, kar naj še malo počaka srečanje- sem upala, da mi bo uspelo, ampak žal.. sem bila pa zato v ikei in sem za kar nekaj evrčkov lažja ampak zelo zelo zelo zadovoljna če ste pa za, se pa lahko dobimo kdaj dopoldne, pa še zadnje šopinge opravimo otroci- jaz sem si zmeraj želela tri s tem, da sem skoz govorila, da bo najprej fantek Luka in je ratalo čeprav bova verjetno ostala pri dveh najinih (on jih bo imel pol 4, kar si pa niti v sanjah ni mislil ) čeprav sva rekla nikoli ne reci nikoli me pa precej matra dejstvo, da sem verjetno zadnjič in da še nekaj tednov in ne bom nikoli več imela v trebuščku in čutila njegovih premikov.. in pol čist v jok padem.. drugač me pa vreme jezi, sva oba s sinom čist vremenska, tko da ne vem, kter je bolj siten . pa najina banka, ker že od junija urejava en kredit, pa na vsako vprašanje čakava 14 dni za odgovor, pa vedno pol še neki najdejo, ki jim ni prav bom šla drug teden prou še na kakšno banko mal preverit, kakšne so možnosti. a ktero banko priporočate?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 11:10:11
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 ..junija urejava en kredit, pa na vsako vprašanje čakava 14 dni za odgovor, pa vedno pol še neki najdejo, ki jim ni prav bom šla drug teden prou še na kakšno banko mal preverit, kakšne so možnosti. a ktero banko priporočate? Jaz sem tudi tukaj sprasevala za banko in dobila (ne vem vec od katere) namig z UniCredit, moram reci, da sem bila do sedaj zalo zelo zadovoljna. Je pa res, da se nikoli nisem ukvarjala z krediti, tako da ne vem kako je s tem. Sicer pa zavedati se moras, da imam tudi banka nekaj od tega, da si njihova stranka in zato, sem jaz mnenja, da te morajo tretirati v nekih mejah normale. Banko ni tezko zamenjati, tako da se ti splaca pogledat se kje drugje. Srecno s kreditom!! lillchy jaz se vedno upam, da te enkrat obiscem na kavi. Zdaj greva za 2 tedna na dopust, pa ko pridem nazaj upam, da bo kaj vec casa.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 11:21:33
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 A mislite, da so ji palačinke z nutelo v ritko udarle? Zdej ne bom smela nič sladkega, če bom hotla mir? Pa muffine danes pečem.... hehe,,,cist mozno...sladkosnedka lalilea - super da si ok in zadovoljna v p,upam da se vse izide kot se more tinka - ja drzim pesti da gres se zurat na dekliscino srecanje - fenomenalno, res sem uzivala kot ze dolgo ne...moj pravi da si mormo nujno izbrat naslednjic lokal ki je odprt celo noc da bomo loh cvekale v miru...samo zal v takem stevuli in vse nosece ne bo vec ratal...bomo pa cez leto dni dale otroke v varstvo in ga zazurale v spomnim.... st.otrok - jaz bi imela 3,pa dopuscam moznost da bi se se kaksen ''zgodil'' vmes, je pa vse odvisn od financ - zal,ker morava dvignt stuk da otroske narediva k drugace ne bo slo...ja benika zal v klet ne gre...hehe naj pa vsak jih ima toliko kot zeli,drugi pa naj trapaste komentarje zadrzijo zase.... archie - oprosti,pozabila sem ti eurcke dat - sem jih mela v posebnem predalcku ze nastimane pol smo se pa tok hitr poslovile da sm pozabla....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 11:37:05
|
|
|
|
Tik tak
|
Spoštovane bodoče mamice, Ker tudi vas kmalu čaka porod, bi rada sporočila, da prodajam porodni gel Dianatal, v kolikor ga namerava katera izmed vas kupiti. Jaz sem ga kupila v lekarni v Celju za 107€. Rodila sem v nedeljo, porod pa je potekal tako hitro, da smo komaj uspeli priti do porodnišnice, zato ni bilo dovolj časa, da bi ga uporabili. Je original zapakiran, cena je 100€, prevzem v Celju ali pa ga pošljem po pošti (na lastne stroške). Vem, da cena ni bistveno drugačna, kot v lekarni, zato bi bila tisti, ki ga namerava v vsakem primeru kupiti in bi se odločila to storiti preko mene, zelo hvaležna, ker bi to pomenilo, da 100€ nisem vrgla stran. Kontaktirate me lahko na: natalija.fosnaric@gmail.com 031 444 139 Srečno!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 13:08:28
|
|
|
|
sanje2
|
hay ! men pa danes ni preveč dobro, vse me boli, tišči, pa se mi zdi da mali nena tolk brca- vem pa tudi da bo vedno majn brcal, aja pa spodaj me tudi mal boli, to pa že en čas, je G rekla da je to normalno - al še kero to boli? št. otrok: ko sem prvo rodila, sem rekla da nikoli več - no pa sem si premislila. sem pa skozi govorila da nekje dva otroka bi imela in tudi jaz mislim, da zaradi financ ne bomo zmožni imet še tretjega. pa potem nekoč, bo še ravno prostor za eno otroško, tak da je kar nekaj stvari v prid dvema otrokoma.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 14:17:52
|
|
|
|
Klemcy
|
laliela - da se je umirilo. Zgleda, da bo le devička in ne levček Moj si fuuuuul želi imet 2 , kr en za drugim, tako da bom res mogla bit preklemano trmasta, da ga prepričam v nasprotno. Sam včasih pa tut sama nisem ziher, če ne bo on prej mene, še posebej, če bo lahek porod in beba zelo pridna, pa se mi čez kaki 2 leti spet zlušta. Upam da ne, ampak pustimo se presenetit. Aja sam potem morva prej hiško kupit, ker najina mansarda nima prostora za 2. mala2001 - si me spomnila, da sem si jaz tut zadala čez vikend muffine pečt....mmmmm sanje2 - ja tut mene bolin in mislim, da še marsikatero, tako da je res normalno, kot pravi G. Kaj ti si tut iz Mb, a ne? S katerga konca pa? Bi se nam tut lahko kdaj pridružla na kakem čveku
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 14:41:21
|
|
|
|
bambinca
|
če ste pa za, se pa lahko dobimo kdaj dopoldne, pa še zadnje šopinge opravimo user posted image Lillchy drug teden se verjetno dopoldne dobimo v Kamniku z Beniko in Sončico, pa prišibaj kaj mimo
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 14:55:03
|
|
|
|
sanje2
|
klemcy: sem iz okolice sl. bistrice, 9 km gor v hrib, bi če bi sfolgala vse, mi ne rata pa še čist zaendrek sem,..hvala za povabilo. tak zaj pa grem mal ajat, upam da mi rata, je tamala z omo šla gobe nabirat, baje ful rastejo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 15:37:04
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Lillchy drug teden se verjetno dopoldne dobimo v Kamniku z Beniko in Sončico, pa prišibaj kaj mimo Jaz tudi...a ve ste vse iz Kamnika??? A veste kaj, men pa že ene dva dni, noge takoooo nenormalno otekajo, da me kar boli...to mi ni nič jasn...pr Žanu so mi, ampak normalno malo...tole zdej, to je pa čist preveč..prav buhteljni so no, niti glježnjev se ne vid...pa jih podlagam, pa masiram z mlačno vodo...no to mi moj dela..jst več ne vem...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 16:10:54
|
|
|
|
Klemcy
|
[/quote] Jaz tudi...a ve ste vse iz Kamnika??? A veste kaj, men pa že ene dva dni, noge takoooo nenormalno otekajo, da me kar boli...to mi ni nič jasn...pr Žanu so mi, ampak normalno malo...tole zdej, to je pa čist preveč..prav buhteljni so no, niti glježnjev se ne vid...pa jih podlagam, pa masiram z mlačno vodo...no to mi moj dela..jst več ne vem... [/quote] Maš veliko srečo, da komaj zdaj, ko si proti koncu, ker jaz svojih gležnjev nisem vidla že od maja! Jaz imam cela stopala napihnjena, tako da zdaj več nimam številko noge 36, ampak 38. Moj G samo skomigne z rameni, da to spada zraven. Prstanov na roki tut ne morem nosit že lep cajt. V glavnem, moje telo je ena sama napihnjena blazina. jaz upam, da je res dosti vode v teh mojih +23 kg in da bo potem hitro šlo vse ven.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 16:51:09
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka jinx....ko mala2001 ravno piše o muffinih, sem se spomnila nate - a lahko tudi meni recepte pošlješ na mail? Sej ga imaš še spravljenega, a ne? Ni problema, ti pošljem jutri zvečer, ko bom doma - trenutno sem malo na "oddihu" pri starših v Savinjski
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 18:17:56
|
|
|
|
LoveLove
|
tretji del pol pravte..cool... *=O) Moj pregled 10.8 je bil cool...vidla nasega lulčka in ga pofotkala z telefonom...tko da mu bom lahko kasneje pokazala njegovo bogastvo v bušiju!! Zdej mam pa ctg 17.8 pregled pa 24.8 !!!! Zdej se pa res že bliža a ne punce??baaaaa... *=O) Lohka bi na seznam se napisale za katere porodnišnice smo se odločle...da vemo kero lahko srečamo!!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 19:25:57
|
|
|
|
bambinca
|
Jaz tudi...a ve ste vse iz Kamnika???user posted image smo vse nekako povezane s Kamnikom ja ...no, na lilchy sem se spomnila, ker je v tisto smer, je pa še khurde
< Sporočilo je popravil bambinca -- 14.8.2010 19:27:16 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 19:47:00
|
|
|
|
katrinka
|
noge - v prvi nosecnosti nisem hodt mogla, sedaj sem se temu na veliko izognila, le zadnja dva tedna so mi pa ful zabuhle - jah konec se bliza in ful bolijo...morm mojmu rect da bi bla fajn kaka masaza....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 19:51:05
|
|
|
|
Lenca78
|
No dons se je pa še men čep začel luščit al kako se to reče sam jest bi pa vseen mela devičko glede na to da sm jest tud pa jo bom razumela Aja glede nog morem rečt da kokr kak dan čeprov je bolj hudo zadnje dni sam recimo dons k cel lubi dan ležim nimam nič zatečenih hehehehe
< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 14.8.2010 19:54:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 14.8.2010 19:58:31
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy tpmc - ja hitro gre ta zavitek čaja. Jaz sem si tut že šla včeraj po novo pakungo. Naj bi dal 2 mali žlički v 2dc. No na dan pa naj bi ga 2x pil, torej so to 4 žličke na dan. Do konca bom še ziher po kake 2-3 čaje šla ja vidim ja, jaz upam da ga bom imela do naslednjega pregleda ker se mi ne da zaradi čaja pelat v oni konec mesta. oo Lenca78 a čep se ti lušči, no.. boš pa ti naslednja :) hehe midva pa sva zdaj ravno sestavla zibelko, sva jo dobila z baldahinom, posteljnino in vsem in zgleda super. je pa to moja zibelka v kateri sem jaz spala ko sem bila majhna, ohranjena pa je ohranjena. Spala sem samo jaz, pa zdaj si je sestrična sposodila za svojega otročka (od tukaj posteljnina in baldahin) pa ni uporabljala ker mali ni hotel spat v njej. Nič šibam jaz mojemu pomagat dalje nekaj vrtat.. danes že celi dan vrtama.. upam da boma tudi ponoči, hehe lailea lepo da si doma in da je vse super. Imejte se lepo, pri nas bo dež zgleda da..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?